Draghi

Draghi

Son dakika draghi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan draghi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını draghi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Draghi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan draghi gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 draghi haberi bulunmuştur. Tüm draghi haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı Rusya’nın 2014’de Kırım’ı ilhak etmesinin ardından Ukrayna’nın uluslararası kamuoyu oluşturmak için başlattığı Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil olmak üzere dünya liderleri Kırım’ın Ukrayna’ya iadesinden yana tavır koydu.
23.08.2022 Dünya
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti İtalya Başbakan Mario Draghi, liderlik ettiği koalisyondaki 3 partinin hükümetine dün parlamentoda destek vermemesi sonrasında, Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya istifasını sunmuştu. Mattarella, istifayı kabul ederek İtalya Parlamentosu'nu lağvetti. Böylece ülkede erken seçime gidilmesi de kesinleşti.
21.07.2022 Dünya
İstifası reddedilen İtalya Başbakanı Draghi’ye senatodan güvenoyu
İstifası reddedilen İtalya Başbakanı Draghi’ye senatodan güvenoyu İtalya’da koalisyon hükümetinde meydana gelen siyasi çatlağın ardından parlamentonun üst kanadı senatoda yapılan güven oylamasında, 3 partinin oylamayı boykot etmesine rağmen Başbakan Mario Draghi, 95'e karşı 38 oyla güvenoyu aldı.
20.07.2022 Dünya
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti Son dakika gelişmesi. İngiltere'nin ardından İtalya'da da istifa depremi. İtalya Başbakanı Mario Draghi, koalisyondaki partinin güven oylamasına katılmaması gerekçesiyle bu akşam saatlerinde istifasını Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya sunacağını açıkladı. Ancak Cumhurbaşkanı Mattarella, Draghi'nin istifasını reddetti.
14.07.2022 Dünya
Karadeniz'de tahıl koridoru planı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 hafta-10 gün içinde neticelendirmeye çalışacağız
Karadeniz'de tahıl koridoru planı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 hafta-10 gün içinde neticelendirmeye çalışacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Birçok alanda işbirliğimizi pekiştirecek 9 anlaşmaya imza attık. Ticaret hacmimiz rekorla 23 milyar doların üzerine çıktı. Mevcut rakamlar 25 milyar eşiğini aşacağımızı gösteriyor. Şirketlerimizi yatırımları artırma yönünde teşvik etmeye devam edeceğiz" dedi. Erdoğan, Karadeniz'deki tahıl koridoruyla ilgili olarak ise "Putin ve Zelenski'nin yaklaşımı önem arz ediyor. 1 hafta-10 gün içinde görüşmeleri yoğunlaştırıp neticelendirmeye çalışacağız" dedi.
5.07.2022 Siyaset
İtalya Başbakanı Draghi Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı
İtalya Başbakanı Draghi Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan İtalya Başbakanı Mario Draghi’yi resmi törenle karşıladı.
5.07.2022 Siyaset
İtalya Alpleri'nde buzul felakti! 13 kişi için umutlar tükendi: Hiç bulunamayabilirler...
İtalya Alpleri'nde buzul felakti! 13 kişi için umutlar tükendi: Hiç bulunamayabilirler... Marmolada Dağı'nda bir buzul kütlesinin çökmesi sonucu meydana gelen çığda kaybolan 13 kişiyi sağ bulma umutları tükeniyor. Arama kurtarma çalışmalarını yürüten görevliler acı haberi duyurdu ve kaybolan kişiler için “Hiç bulunamayabilirler” açıklamasını yaptı.
5.07.2022 Dünya
İtalya'da kuraklık alarmı! 5 bölgede OHAL ilan edildi
İtalya'da kuraklık alarmı! 5 bölgede OHAL ilan edildi İtalya’da ülkenin tarımsal üretiminin yaklaşık 3’te 1’ini oluşturan ve 70 yılın en kurak dönemini yaşayan Po Nehri'ni çevreleyen 5 bölgede OHAL ilan edildi.
4.07.2022 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarında saldırıları devam ederken Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İtalya Başbakanı Mario Draghi ve Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis, başkent Kiev'i ziyaret etti. tarihi ziyarete ise Zelenski ile Macron'un bu kareleri damga vurdu. Daha önce yaptığı açıklamalar ile Ukrayna'yı kızdıran Macron'dan ise geri adım geldi.
17.06.2022 Dünya
Mariupol'daki tahliyeler ile ilgili kritik açıklama! Bakan Akar duyurdu: İki tarafla iletişim halindeyiz
Mariupol'daki tahliyeler ile ilgili kritik açıklama! Bakan Akar duyurdu: İki tarafla iletişim halindeyiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Mariupol'daki tahliyelere ilişkin, "Rusya ve Ukrayna savunma bakanlıkları ile sürekli iletişim halindeyiz. Türkiye olarak oradaki tahliyelerin emniyetli bir şekilde gerçekleşmesi için yapılması gereken ne varsa, gemi tahsisi dahil, yaptık yapıyoruz. Bu konuda önümüzdeki günlerde olumlu bazı gelişmeler bekliyoruz" dedi.
13.04.2022 Gündem
Avrupalı liderlerden Bucha tepkisi! 'Savaş suçlarının failleri hesap verecek'
Avrupalı liderlerden Bucha tepkisi! 'Savaş suçlarının failleri hesap verecek' Ukrayna'nın Bucha kentinde Rusya'nın sivillere yönelik saldırılarının ortaya çıkmasının ardından Avrupalı liderler, Rus ordusunun soruşturulması çağrısında bulundu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Bucha'daki saldırıları, "Putin ve ordusunun Ukrayna'da savaş suçları işlediğinin başka bir kanıtı" olarak nitelendirdi.
3.04.2022 Dünya
Ukrayna'yı işgal eden Rusya’ya ‘doğal gazı keseriz’ dedi, Avrupa panikte...
Ukrayna'yı işgal eden Rusya’ya ‘doğal gazı keseriz’ dedi, Avrupa panikte... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, yaklaşık bir hafta önce "Dost olmayan ülkelere doğal gaz satışı ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz" açıklamasında bulunması, ardından da Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un, Avrupa'nın rubleyle ödemeyi reddetmesi halinde "Rus doğal gazını ücretsiz temin etmeyeceklerini" demesi, Avrupa ülkelerinde paniğe neden oldu. Nitekim gaz rezervleri giderek azalan Almanya'nın ardından Yunanistan da, "erken uyarı" durumuna geçti.
31.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili kritik gelişme! Biden, Avrupa ülkeleri ile görüştü
Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili kritik gelişme! Biden, Avrupa ülkeleri ile görüştü Rusya ile Ukrayna arasında gerçekleşen İstanbul’daki tarihi zirvesi sonrası ABD Başkanı Joe Biden'ın İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya lideriyle son dakika görüşmesi gerçekleştirdi. Beyaz Saray, liderlerin Rusya üzerindeki maliyetleri artırmaya devam etme konusunda anlaştığını duyurdu. Açıklamada, "Putin, ülkeyi ve müttefiklerini teslim olmaya zorlamak için Ukrayna'nın açık yarasına bıçak saplıyor. Başbakan, liderlere tepkimizde sert olmamız gerektiğini vurguladı" denildi.
29.03.2022 Dünya
Türkiye'den flaş S-400 açıklaması: Söz konusu bile değil...
Türkiye'den flaş S-400 açıklaması: Söz konusu bile değil... Türkiye'den son dakika S-400 açıklaması geldi. Doha Forumu'nda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "S-400’lerin Ukrayna’ya verilmesi söz konusu değil." dedi.
26.03.2022 Gündem
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…  NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşünde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Rusya ile Ukrayna arasında müzakere edilen 6 başlık var. Ama bu 6 başlığın 6’sını da her iki taraf kabullenmiyor. Özellikle 4 başlık üzerinde bir mutabakat varmış gibi bir durum söz konusu” dedi. Sıkıntı yaşanan iki başlığa da vurgu yapan Erdoğan, “Ukrayna Kırım ve Donbas konularında rahat değil” ifadelerini kullandı. Asgari ücrete zam ve emeklilere bayram ikramiyeleri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Erdoğan, yılın ortasını işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kanunun da hızlıca yasallaşacağını söyledi.  
25.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde peş peşe görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde peş peşe görüşmeler Rusya-Ukrayna savaşının ele alındığı NATO Olağanüstü Liderler Zirvesi, Belçika’nın Brüksel kentinde devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üst düzey temasları sürüyor.
24.03.2022 Gündem
Brüksel'de tarihi zirve! NATO'dan flaş Ukrayna kararı...
Brüksel'de tarihi zirve! NATO'dan flaş Ukrayna kararı... Brüksel'de düzenlenen NATO Olağanüstü Liderler Zirvesi sonrası ortak bildiri yayınlandı. Bildiride "Rusya'nın sivillere yönelik saldırısını güçlü bir şekilde kınıyoruz. Rusya'nın saldırısı küresel güvenliği tehdit ediyor" ifadeleri yer aldı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg de alınan kararları açıkladı. NATO'nun 4 muharebe gücü daha konuşlandıracağını duyurdu..
24.03.2022 Siyaset
Ukrayna krizinde flaş gelişme! ABD'den Rusya'ya gözdağı: 'Sonuçları hızlı ve ağır olur'
Ukrayna krizinde flaş gelişme! ABD'den Rusya'ya gözdağı: 'Sonuçları hızlı ve ağır olur' Ukrayna-Rusya krizinde açıklamalar peş peşe geliyor. Ukrayna-Rusya sınırında yaşanan gerilimde sıcak bir gelişme yaşandı. ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile meseleyi ele almak üzere bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Blinken görüşmede Lavrov'a Ukrayna'nın daha fazla işgal edilmemesi üzere gözdağı verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Macaristan Başbakanı Victor Orban ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Rusya'nın güvenlik talepleri Batı tarafından görmezden gelindi" dedi. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile gerçekleştirdiği basın toplantısında ise, "Rusya Kiev'i işgal ederse yaptırımlar hazır" dedi.
1.02.2022 Dünya
İtalya'da seçimlerin 4. turunda da sonuç çıkmadı
İtalya'da seçimlerin 4. turunda da sonuç çıkmadı İtalya'da devam eden cumhurbaşkanı seçimlerinde 4. turda da adaylardan hiçbiri seçilmek için gereken oy sayısına ulaşamadı.
27.01.2022 Dünya
İtalya'da cumhurbaşkanı adayı Silvio Berlusconi 53 yaş küçük sevgilisiyle gündem oldu!
İtalya'da cumhurbaşkanı adayı Silvio Berlusconi 53 yaş küçük sevgilisiyle gündem oldu! İtalya'da iki hafta sonra cumhurbaşkanlığı seçiminde yarışacak İtalyan siyasetçinin 32 yaşındaki milletvekili sevgilisiyle fotoğrafları, kampanyayı gölgede bıraktı. The Times'ın başlığı hayli çarpıcı, 'Berlusconi başkanlık için zamanı geri döndürmeye can atıyor.'
11.01.2022 Dünya
İtalyan basınından G20 yorumu: Erdoğan zirvenin kazananı!
İtalyan basınından G20 yorumu: Erdoğan zirvenin kazananı! İtalyan basınında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Roma'da geçen hafta sonu düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nin "kazananı" olduğu yorumları yapıldı.
2.11.2021 Siyaset
G-20'de Türkiye-Fransa arasında 'First Lady' diplomasisi!
G-20'de Türkiye-Fransa arasında 'First Lady' diplomasisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron ile G-20 Liderler Zirvesi'ndeki yakın ilişkisi dikkat çekti.
1.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma dönüşü çarpıcı mesajlar: Ne gerekiyorsa biz bunu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma dönüşü çarpıcı mesajlar: Ne gerekiyorsa biz bunu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roma'daki G-20 zirvesinden sonra yurda dönüşünde uçakta gazetecilere gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüşmesi hakkında "Bizim bu F-35 konumuz var. Malum bizim 1 milyar 400 milyon dolarlık yaptığımız bir ödeme var. Bununla ilgili olarak da F-16 tedarikini müzakere ettik. Biden 'Çok kısa zamanda netice alamayabiliriz. Biliyorsunuz iki farklı bölümden, Temsilciler Meclisi ve Senato’dan geçiyor. Malum, durum 50-50 ama ben elimden geleni yapacağım' dedi" ifadelerini kullandı.
1.11.2021 Siyaset
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı G20 Dönem Başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler, Roma'nın tarihi Trevi Çeşmesi’ne kadar kısa gezinti yaptı ve geleneğe uyarak çeşmeye bozuk para attı.
31.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Draghi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki draghi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.