Dmitriy Peskov

Dmitriy Peskov

Son dakika dmitriy peskov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dmitriy peskov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dmitriy peskov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dmitriy Peskov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dmitriy peskov gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 dmitriy peskov haberi bulunmuştur. Tüm dmitriy peskov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna’dan Rusya’ya füze saldırısı: 10 ölü
Ukrayna’dan Rusya’ya füze saldırısı: 10 ölü Ukrayna tarafından Rusya'nın Belgorod şehrine düzenlenen füze saldırısında 10 kişi hayatını kaybederken, 45 kişi yaralandı.
30.12.2023 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çekilmesine ilişkin, “Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı” ifadelerini kullandı.
17.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu: Önemli kararlara imza atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu: Önemli kararlara imza atacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu. Erdoğan, paylaşımında “Yarın başlayacak NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Vilnius’a geldik. Bu kritik zamanda, NATO coğrafyasının savunması ve güvenliği hakkında görüş teatisinde bulunacak, önemli kararlara imza atacağız" dedi.
10.07.2023 Gündem
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Wagner lideri Prigojin arasındaki gizli görüşmeyi açıkladı
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Wagner lideri Prigojin arasındaki gizli görüşmeyi açıkladı Yevgeny Prigojin liderliğindeki Wagner güçlerinin Rostov'da kontrolü sağlaması ve Moskova'ya doğru ilerlemesi ile başlayan kriz Belarus'un arabuluculuğu ile çözüldü. Prigojin'in Rusya'ya döndüğü haberinin yankıları sürerken Kremlin, Putin'in Wagner lideri ile görüştüğünü doğruladı.
10.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski'den sonra Putin ile de görüşecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski'den sonra Putin ile de görüşecek! Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine bugün İstanbul'a geliyor. Rusya’dan yapılan açıklamada ise Putin’in kısa süre içerisinde Erdoğan ile görüşebileceği açıklandı.
7.07.2023 Gündem
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
Peskov’dan Türkiye’ye: Yakın komşu uzak akrabadan iyidir
Peskov’dan Türkiye’ye: Yakın komşu uzak akrabadan iyidir Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkiler hakkında "Yakın komşu uzak akrabadan iyidir" dedi.
16.06.2023 Dünya
Kremlin: Erdoğan ve Putin, yüz yüze görüşecek
 Kremlin: Erdoğan ve Putin, yüz yüze görüşecek Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in son telefon görüşmesini hatırlatarak, "Erdoğan ve Putin, yüz yüze görüşme niyetlerini doğruladı" dedi.
31.05.2023 Gündem
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi Ukrayna hava savunmasının son olarak dünkü Rus füze yağmurunu önlemeyi başarması Moskova’da suçlu arayışı başlattı. Kiev 30 füzeden 29’unu havada imha ettiklerini açıklarken Rusya’da 3 mühendis tutuklandı.
19.05.2023 Gündem
Rusya'dan 'Türkiye seçimleri' mesajı: İddiaları şiddetle reddediyoruz
Rusya'dan 'Türkiye seçimleri' mesajı: İddiaları şiddetle reddediyoruz Kremlin, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rusya’ya yönelik suçlamalarını reddederek, “Herhangi bir müdahale konuşmasının olmadığını resmi olarak ifade edebiliriz. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'na böyle bir bilgi veren var ise, onlar yalancıdır” dedi.
12.05.2023 Gündem
Peskov: Putin ile Esad, Suriye-Türkiye ilişkilerini muhakkak ele alacak
Peskov: Putin ile Esad, Suriye-Türkiye ilişkilerini muhakkak ele alacak Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriyeli mevkidaşı Beşar Esad’ın bugün gerçekleştireceği görüşmede, Suriye-Türkiye ilişkilerinin ele alınacak konulardan biri olduğunu ifade etti.
15.03.2023 Dünya
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yok
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yok Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Ukrayna tarafının müzakerelere hazır olduğuna dair herhangi bir sinyal olmadığını belirterek, "Kimse Ukrayna tarafından herhangi bir sinyal alamadı. Ukrayna tarafının bu konuyu müzakere etmesinin hukuken imkansızlığından hareket ediyoruz" dedi.
28.02.2023 Dünya
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 20 bin 213'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Rusya'dan tank sevkiyatı açıklaması: Savaşa dahil oldular
Rusya'dan tank sevkiyatı açıklaması: Savaşa dahil oldular Kremlin: ABD ve bazı Avrupa ülkelerinin Ukrayna’ya tank dahil silah sevkiyatını çatışmaya doğrudan müdahil olma şeklinde değerlendiriyoruz
26.01.2023 Dünya
Kremlin Sözcüsü Peskov: Erdoğan ve Putin gerekirse tahıl anlaşmasını görüşebilir
Kremlin Sözcüsü Peskov: Erdoğan ve Putin gerekirse tahıl anlaşmasını görüşebilir Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gerekli bir durumda tahıl anlaşmasının uzatılması konusunda görüşme yapabileceğini söyledi.
16.11.2022 Dünya
Rusya'dan tahıl anlaşması ilgili flaş açıklama: Türkiye ve BM ile görüşmeleri sürdürüyoruz
Rusya'dan tahıl anlaşması ilgili flaş açıklama: Türkiye ve BM ile görüşmeleri sürdürüyoruz Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, askıya alınan tahıl anlaşması konusunda Türkiye ve BM ile görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi. Rusya Savunma Bakanlığı, askıya alınan tahıl anlaşması hakkında yaptığı açıklamada, “Rusya bu anlaşmadan çıkmıyor, uygulanmasını askıya alıyor" dedi.
31.10.2022 Gündem
Rusya'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması: Farklı bir pozisyon alıyor
Rusya'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması: Farklı bir pozisyon alıyor Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye'nin arabuluculuk başta olmak üzere birçok konuda çaba gösterdiğini ifade ederken, 'Ankara, Paris ve Berlin'den farklı bir pozisyon alıyor' ifadelerini kullandı.
24.10.2022 Dünya
Putin yarın Güvenlik Konseyi’ni toplayacak
Putin yarın Güvenlik Konseyi’ni toplayacak Rusya’yı Kırım’a bağlayan Kırım Köprüsü’nde dün meydana gelen patlamanın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yarın Güvenlik Konseyi’ni toplayacağı bildirildi.
9.10.2022 Dünya
Kırım Köprüsü'nde büyük patlama! Rusya'dan ilk açıklama geldi
Kırım Köprüsü'nde büyük patlama! Rusya'dan ilk açıklama geldi Kırım Yarımadası ile Rusya'yı birbirine bağlayan Kırım Köprüsü'nün demiryolu bölümünde bulunan yakıt tanklarından birinde patlama meydana geldi. Patlamaya, yakıt tankında çıkan yangının neden olduğu belirtildi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Kırım Köprüsü'ndeki durum ile ilgili raporlar, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e sunuldu" dedi.
8.10.2022 Dünya
Kırım Köprüsü'nde büyük patlama
Kırım Köprüsü'nde büyük patlama Kırım Yarımadası ile Rusya'yı birbirine bağlayan Kırım Köprüsü'nün demiryolu bölümünde bulunan yakıt tanklarından birinde patlama meydana geldi. Patlamaya, yakıt tankında çıkan yangının neden olduğu belirtildi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Kırım Köprüsü'ndeki durum ile ilgili raporlar, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e sunuldu" dedi.
8.10.2022 Dünya
Kremlin Sözcüsü Peskov: Zelenskiy'in açıklamaları dünya savaşı başlatma çağrısıdır
Kremlin Sözcüsü Peskov: Zelenskiy'in açıklamaları dünya savaşı başlatma çağrısıdır Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in, Rusya'ya karşı NATO'nun önlem alması gerektiğine yönelik çağrısına cevap veren Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, bu sözleri dünya savaşı başlatma çağrısı olarak nitelendirdi.
6.10.2022 Dünya
Kremlin Sözcüsü Peskov: Ukrayna'nın, NATO'ya katılım kararını dikkatle takip ediyoruz
Kremlin Sözcüsü Peskov: Ukrayna'nın, NATO'ya katılım kararını dikkatle takip ediyoruz Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna'nın NATO'ya katılım yönündeki hızlı başvuru kararını değerlendirerek, "Ukrayna'nın, NATO'ya katılım kararını dikkatle takip ediyoruz" dedi.
3.10.2022 Dünya
BM Güvenlik Konseyi, Kuzey Akım gaz boru hatlarındaki sızıntılar için cuma günü toplanacak
BM Güvenlik Konseyi, Kuzey Akım gaz boru hatlarındaki sızıntılar için cuma günü toplanacak Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi, Rusya'nın talebi üzerine Kuzey Akım gaz boru hatlarındaki sızıntıları görüşmek üzere cuma günü toplanacak.
28.09.2022 Dünya
Peskov'dan Kuzey Akım boru hatlarında patlama iddiasına yanıt: Bu tür senaryoların dillendirilmesi tahmin edilebilir düzeyde aptalca
Peskov'dan Kuzey Akım boru hatlarında patlama iddiasına yanıt: Bu tür senaryoların dillendirilmesi tahmin edilebilir düzeyde aptalca Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 petrol boru hattında yaşanan sorunlar nedeniyle Rusya'nın suçlanmasına yönelik yaptığı açıklamada, "Bu tür senaryoların dillendirilmesi oldukça tahmin edilebilir ve aynı zamanda tahmin edilebilir düzeyde aptalca ve saçma" dedi.
28.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dmitriy Peskov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dmitriy peskov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.