Diyanet İşleri Başkanı Erbaş

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş

Son dakika Diyanet İşleri Başkanı Erbaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diyanet İşleri Başkanı Erbaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyanet işleri başkanı erbaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 638 diyanet işleri başkanı erbaş haberi bulunmuştur. Tüm diyanet işleri başkanı erbaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Berat Kandili mesajı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Berat Kandili mesajı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
24.02.2024 Gündem
Diyanet TV canlı izle (Youtube) Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı?
Diyanet TV canlı izle (Youtube) Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı? Milyonlarca hacı adayımızın hasretle beklediği 2024 Hac kurası 2 Kasım Perşembe günü (bugün) çekiliyor. Peki, Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı? İşte Diyanet TV canlı izle (Youtube) bilgileri ve Hac kura çekimi canlı yayın izleme linki…
2.11.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Filistin'e saldırılarında hayatını kaybedenler için camilerde sela okunacağını duyurdu. Peki, Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? İşte Sela sözleri ve okunuşu…
18.10.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Danimarka’ya sert tepki
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Danimarka’ya sert tepki Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Bu aşağılık saldırının faillerini ve toplumsal barışı hedef alan bu tür eylemlere karşı sessiz kalan, izin vererek himayesi altına alan Danimarka makamlarını sergilediği bu tutum nedeniyle şiddetle kınıyor ve lanetliyorum” dedi.
24.07.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Bizim geleceğe yönelik yatırımımız istikbalimizi ahlaklı gençlere emanet etmemizdir
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Bizim geleceğe yönelik yatırımımız istikbalimizi ahlaklı gençlere emanet etmemizdir Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Bizim geleceğe yönelik yatırımımız ülkemizde gençlerimizin birer ahlak timsali olarak yetişmesi ve istikbalimizi ahlaklı gençlere emanet etmemizdir. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak en büyük amacımız budur.” dedi.
16.07.2023 Gündem
2023 yılı vekaletle kurban kesim bedelleri açıklandı
2023 yılı vekaletle kurban kesim bedelleri açıklandı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içinde 5 bin 950, yurt dışında ise 2 bin 750 TL olarak belirlediklerini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Danimarka’ya sert tepki
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Danimarka’ya sert tepki Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Danimarka’da Türk Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim’e ve Türk bayrağına yapılan çirkin saldırıya sert tepki gösterdi.
1.04.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, Danimarkalılara 'Kur'an'ı okuyun' çağrısı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, Danimarkalılara 'Kur'an'ı okuyun' çağrısı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına karşı yapılan saldırıya ilişkin, Danimarkalıları Kur'an'ı okuyup, Türk bayrağını tanımaya davet etti.
26.03.2023 Gündem
Depremzede hacı adaylarına erteleme hakkı! Diyanet İşleri Başkanı Erbaş açıkladı
Depremzede hacı adaylarına erteleme hakkı! Diyanet İşleri Başkanı Erbaş açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "2023 yılı haccı için düzenlenen kura sonucunda kesin kayıt hakkı elde etmiş vatandaşlarımızdan deprem bölgesindeki 11 ilimizde ikamet eden hacı adaylarımız, arzu ettikleri takdirde kesin kayıt haklarını 2024 yılına erteleyebileceklerdir."
24.03.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, depremde ölen vatandaşlar için dua etti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, depremde ölen vatandaşlar için dua etti Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti.
3.03.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş açıkladı! Hac kurası ertelendi
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş açıkladı! Hac kurası ertelendi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 15 Şubat'ta yapılması planlanan hac kurasının deprem dolayısıyla ertelendiğini bildirdi.
11.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Hollanda'da Kur'an'a saldırıya tepki
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Hollanda'da Kur'an'a saldırıya tepki Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsveç'ten sonra Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstererek, "Bu eylemlere izin verilmesi, Avrupa'yı Orta Çağ karanlığına yeniden götürme çabasından başka bir şey değildir" dedi.
24.01.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İsveç’teki Türkiye büyükelçiliğinin önünde yine bu saldırının yapıldığı yerde Kur’an’a saygı programı yapılacak
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İsveç’teki Türkiye büyükelçiliğinin önünde yine bu saldırının yapıldığı yerde Kur’an’a saygı programı yapılacak Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: “İsveç’teki Türkiye büyükelçiliğinin önünde yine bu saldırının yapıldığı yerde Kur’an’a saygı programı yapılacak. Orada Kur’an-ı Kerim okunacak ve okunan Kur’an-ı Kerim’in Türkçe ve İsveççe hatta İngilizce mealleri okunacak” dedi
23.01.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Kur'an'a düşman değil, dost olun
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Kur'an'a düşman değil, dost olun Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Kur'an-ı Kerim sadece Müslümanlara gönderilen bir kitap değil; bütün insanlara gönderilen kitaptır. Kur'an-ı Kerim'i tanıyın, anlayın. Kur'an-ı Kerim'e düşman değil; dost olun. Çünkü Kur'an-ı Kerim, hepimiz için kurtarıcı bir kitaptır" dedi. 
22.01.2023 Gündem
İsveç'te skandal onay! Peş peşe tepkiler: Modern barbarlık
İsveç'te skandal onay! Peş peşe tepkiler: Modern barbarlık İsveç polisinin, Danimarkalı aşırı sağcı Stram Kurs partisi lideri Rasmus Paludan'a Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakma izni verilmesine art arda sert tepkiler geldi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Eylem’e izin verilmesi nefret suçuna İsveç yönetiminin suç ortaklığı anlamına gelmektedir" ifadelerini kullanırken, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "Türkiye'nin İsveç Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına izin vermek tek kelimeyle alçaklıktır" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise "Bu eylemlere karşı en güçlü mücadeleyi vereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı.
21.01.2023 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet hac kuraları 2023 sorgulama işlemi nasıl yapılır, 2023 hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet hac kuraları 2023 sorgulama işlemi nasıl yapılır, 2023 hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Hac kurası ne zaman çekilecek, 2023 hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Diyanet hac kurası için yapılan aramalar devam ediyor. Hac kontenjanları belli oldu. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş tarafından yapılan açıklamada salgın öncesi kontenjana dönüldüğü, 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 kişinin bu sene hacca gidebileceğini açıkladı. Hac kayıtları için tarihler de belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan duyuruya göre, 5 Ocak itibariyle başlayan ön kayıt başvuruları, 26 Ocak'a kadar devam edecek. İşte hac kuralarıyla ilgili merak edilenler…
9.01.2023 Gündem
2023 hac kontenjanları belli oldu! Diyanet İşleri Başkanı açıkladı
2023 hac kontenjanları belli oldu! Diyanet İşleri Başkanı açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Hac kontenjanında salgın öncesi duruma dönüldü. 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 hacı adayımızı kutsal topraklarda ağırlayacağız" dedi.
8.01.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2023 hac kaydı ve güncelleme işlemleri tarihini açıkladı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2023 hac kaydı ve güncelleme işlemleri tarihini açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2023 yılı hac kaydı ve güncelleme işlemlerinin 5 Ocak'ta başlayacağını açıkladı.
3.01.2023 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. Öte yandan olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
19.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında dikkat çeken hapishane detayı!
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında dikkat çeken hapishane detayı! İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
17.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında damat ve babanın ifadesi ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında damat ve babanın ifadesi ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
16.12.2022 Gündem
İmamoğlu- Kılıçdaroğlu görüşmesinin detaylarına ulaşıldı! 'Adaylığının önü kapanmıştır'
İmamoğlu- Kılıçdaroğlu görüşmesinin detaylarına ulaşıldı! 'Adaylığının önü kapanmıştır' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yaşanan görüşmelerin detaylarına ulaşıldı.
16.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyanet işleri başkanı erbaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.