Erbaş

Erbaş

Son dakika erbaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erbaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erbaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erbaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erbaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.083 erbaş haberi bulunmuştur. Tüm erbaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti! Cuma namazı için Kısıklı’daki konutundan çıkarak Ayasofya Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ardından Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesini ziyaret etti.
5.04.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nde cuma namazı sonrası dua etti. Ardından Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Son bir haftada 36, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar ise 204'ü Irak’ın, 315'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 519 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi?
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi? Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL (YediBin TürkLirası) verileceğinin Cumhurbaşkanlığınca onaylandığına dair iddialar sonrası TSK yan ödeme kararnamesi 2024 için araştırmalar hızlandı. Peki, askere ek zam mı var 2024, yan ödeme kararnamesi 7000 TL iyileşme mi oldu?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024! Jandarmaya yan ödeme verilecek mi?
Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024! Jandarmaya yan ödeme verilecek mi? Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL verileceği iddiaları sosyal medyada yayıldı. İddialara göre kararname Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylandı. TSK yan ödeme kararnamesi ile ilgili iddiaların ardından Jandarma personeline yan ödeme verilip verilmeyeceği sorgulanmaya başlandı. Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024 ile ilgili merak edilenler…
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Berat Kandili mesajı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Berat Kandili mesajı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
24.02.2024 Gündem
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen (33) ile Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'in (54) cenazesi, Ankara'da toprağa verildi.
5.02.2024 Gündem
Askerlik yerleri açıklandı mı, şubat ayı askerlik yerleri ne zaman belli olur 2024? Şubat er sınıflandırma sonucu ne zaman açıklanır? 8 Şubat askerlik yeri
Askerlik yerleri açıklandı mı, şubat ayı askerlik yerleri ne zaman belli olur 2024? Şubat er sınıflandırma sonucu ne zaman açıklanır? 8 Şubat askerlik yeri 2024 Şubat sınıflandırma duyurusu Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlandı. Yedek subay, astsubay adayları, erbaş ve erlerin sevk tarihleri MSB Askeralma Genel Müdürlüğü'nün internet adresinden paylaşıldı. Peki, 8 Şubat askerlik yerleri ne zaman açıklanacak, şubat ayı askerlik yerleri ne zaman belli olur 2024?
1.02.2024 Gündem
Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar?
Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar? Askerlik hizmetini Deniz Kuvvetlilerine bağlı olarak yapanlar tarafından bilinir ki Deniz Kuvvetlerinin farklı gelenekleri, isimlendirmeleri ve yaklaşımları vardır. Porsun astsubaylık da bunlardan biridir. Peki, Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar?
19.01.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Filistin ve Gazze halkı başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zor günler geçiren, zulme uğrayan tüm kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun diye dua ediyoruz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Gündem
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor Fatih Camii’nde huzursuzluk çıkararak slogan atan ve kendisini uyaran imam ile bir vatandaşı bıçaklayan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan Fatih Camii imamı ve 1 vatandaşın hayati tehlikesi sürerken, olaya ilişkin İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı.
8.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan görevi başındaki askerlere seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan görevi başındaki askerlere seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis’te temaslarda bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler aracılığıyla, askerlerin yeni yılını kutladı.
31.12.2023 Gündem
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama Milli Savunma Bakanlığı'nca, Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda bir teğmenin yakasına Atatürk fotoğrafı takmak istememesi üzerine yaşanan olaya ilişkin, "Olaya sebebiyet veren personel hakkında geçici görevden uzaklaştırma kararı alınmıştır. Bu olayla ilgili olarak kamuoyuna yansıtılmaya çalışılan durumun aksine, henüz tesis edilmiş nihai bir disiplin işlemi bulunmamaktadır" açıklaması yapıldı.
20.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir (25), Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin kardeşi Eren Emir, ağabeyinin askeri paltosu giyip, tören kılıcını taşıdı.
13.12.2023 Gündem
HAC KURA SORGULAMA 2024! 2 Kasım DİB Hac kura sonuçları için TIKLA! e-devlet HAC durum sorgulama ekranı
HAC KURA SORGULAMA 2024! 2 Kasım DİB Hac kura sonuçları için TIKLA! e-devlet HAC durum sorgulama ekranı Hac kura sonuçları için bekleyiş birazdan sona erecek. Adaylar sonuçların açıklanmasını dört gözle bekliyor. Ön kayıtlar Ekim ayı içerisinde tamamlanmıştı. 2 Kasım 2023'de Diyanet İşleri Başkanlığı kura çekilişini yaptı. e-devlet hesabından hacca gidip gitmeyeceğini öğrenecek binlerce aday için kesin kayıt tarihleri Ali Erbaş tarafından duyuruldu. Bu akşam saat 21:00'da T.C. kimlik numaralarıyla e-devlet girecek adaylar Diyanet'in sayfasından hac kura sonuçlarını öğrenebilecek. İşte HAC KURA SONUÇ SORGULAMA EKRANI...
2.11.2023 Gündem
Hac kesin kayıt tarihi 6-24 Kasım'da! Hac kesin kayıt işlemleri nasıl yapılır? e-devlet adım adım hac başvurusu
Hac kesin kayıt tarihi 6-24 Kasım'da! Hac kesin kayıt işlemleri nasıl yapılır? e-devlet adım adım hac başvurusu Hac kesin kayıt işlemleri için adayların araştırması devam ediyor. 2 Kasım 2023'te Diyanet İşleri Başkanlığ tarafından hac kuraları çekildi. Hacı adayları için meraklı bekleyiş de başladı. 2024 hac kura sonuçlarının hemen ardından kesin kayıt tarihleri de güncellendi. Başkan Erbaşi kesin kayıt tarihi olarak 6-24 Kasım tarihlerini işaret etti. Kurada ismi çıkan adaylar kesin kayıt işlemlerini e-devlet'ten yapıyor. Peki Hac kesin kayıt nasıl yapılır? İşte adım adım e-devlet hac kayıt başvurusu...
2.11.2023 Gündem
Diyanet TV canlı izle (Youtube) Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı?
Diyanet TV canlı izle (Youtube) Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı? Milyonlarca hacı adayımızın hasretle beklediği 2024 Hac kurası 2 Kasım Perşembe günü (bugün) çekiliyor. Peki, Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı? İşte Diyanet TV canlı izle (Youtube) bilgileri ve Hac kura çekimi canlı yayın izleme linki…
2.11.2023 Gündem
2024 Hac kurası 2 Kasım'da çekilecek
2024 Hac kurası 2 Kasım'da çekilecek Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2024 Hac kurasının 2 Kasım Perşembe günü çekileceğini açıkladı. Kura sonuçları, aynı gün e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek.
31.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erbaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erbaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.