Ali Erbaş

Ali Erbaş

Son dakika Ali Erbaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Erbaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Erbaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Erbaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali erbaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 747 ali erbaş haberi bulunmuştur. Tüm ali erbaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti! Cuma namazı için Kısıklı’daki konutundan çıkarak Ayasofya Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ardından Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesini ziyaret etti.
5.04.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nde cuma namazı sonrası dua etti. Ardından Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Berat Kandili mesajı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Berat Kandili mesajı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
24.02.2024 Gündem
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen (33) ile Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'in (54) cenazesi, Ankara'da toprağa verildi.
5.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Filistin ve Gazze halkı başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zor günler geçiren, zulme uğrayan tüm kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun diye dua ediyoruz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Gündem
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor Fatih Camii’nde huzursuzluk çıkararak slogan atan ve kendisini uyaran imam ile bir vatandaşı bıçaklayan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan Fatih Camii imamı ve 1 vatandaşın hayati tehlikesi sürerken, olaya ilişkin İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı.
8.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir (25), Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin kardeşi Eren Emir, ağabeyinin askeri paltosu giyip, tören kılıcını taşıdı.
13.12.2023 Gündem
HAC KURA SORGULAMA 2024! 2 Kasım DİB Hac kura sonuçları için TIKLA! e-devlet HAC durum sorgulama ekranı
HAC KURA SORGULAMA 2024! 2 Kasım DİB Hac kura sonuçları için TIKLA! e-devlet HAC durum sorgulama ekranı Hac kura sonuçları için bekleyiş birazdan sona erecek. Adaylar sonuçların açıklanmasını dört gözle bekliyor. Ön kayıtlar Ekim ayı içerisinde tamamlanmıştı. 2 Kasım 2023'de Diyanet İşleri Başkanlığı kura çekilişini yaptı. e-devlet hesabından hacca gidip gitmeyeceğini öğrenecek binlerce aday için kesin kayıt tarihleri Ali Erbaş tarafından duyuruldu. Bu akşam saat 21:00'da T.C. kimlik numaralarıyla e-devlet girecek adaylar Diyanet'in sayfasından hac kura sonuçlarını öğrenebilecek. İşte HAC KURA SONUÇ SORGULAMA EKRANI...
2.11.2023 Gündem
Hac kesin kayıt tarihi 6-24 Kasım'da! Hac kesin kayıt işlemleri nasıl yapılır? e-devlet adım adım hac başvurusu
Hac kesin kayıt tarihi 6-24 Kasım'da! Hac kesin kayıt işlemleri nasıl yapılır? e-devlet adım adım hac başvurusu Hac kesin kayıt işlemleri için adayların araştırması devam ediyor. 2 Kasım 2023'te Diyanet İşleri Başkanlığ tarafından hac kuraları çekildi. Hacı adayları için meraklı bekleyiş de başladı. 2024 hac kura sonuçlarının hemen ardından kesin kayıt tarihleri de güncellendi. Başkan Erbaşi kesin kayıt tarihi olarak 6-24 Kasım tarihlerini işaret etti. Kurada ismi çıkan adaylar kesin kayıt işlemlerini e-devlet'ten yapıyor. Peki Hac kesin kayıt nasıl yapılır? İşte adım adım e-devlet hac kayıt başvurusu...
2.11.2023 Gündem
Diyanet TV canlı izle (Youtube) Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı?
Diyanet TV canlı izle (Youtube) Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı? Milyonlarca hacı adayımızın hasretle beklediği 2024 Hac kurası 2 Kasım Perşembe günü (bugün) çekiliyor. Peki, Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı? İşte Diyanet TV canlı izle (Youtube) bilgileri ve Hac kura çekimi canlı yayın izleme linki…
2.11.2023 Gündem
2024 Hac kurası 2 Kasım'da çekilecek
2024 Hac kurası 2 Kasım'da çekilecek Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2024 Hac kurasının 2 Kasım Perşembe günü çekileceğini açıkladı. Kura sonuçları, aynı gün e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek.
31.10.2023 Gündem
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama Hac kuraları için geri sayım başladı. Ön kayıt süreci, 15 Ekim tarihinde sona erdi ve şimdi birçok hacı adayı kura tarihi için beklemeye başladı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hac kuralarına yönelik detayları paylaştı. Peki, Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
19.10.2023 Gündem
Ali Erbaş, Filistin'deki saldırılarda ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı
Ali Erbaş, Filistin'deki saldırılarda ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Gazze'deki saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı. Erbaş, "Son 1 haftadır İsrail'in, Filistin üzerinde yapmış olduğu katliam, soykırım, dünyanın gözü önünde yapılıyor ve ne yazık ki insan olduğunu söyleyen bazı kimseler, bazı ülkeler bunu destekliyor" dedi.
18.10.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Filistin'e saldırılarında hayatını kaybedenler için camilerde sela okunacağını duyurdu. Peki, Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? İşte Sela sözleri ve okunuşu…
18.10.2023 Gündem
Umreye gideceklere müjde: Elektronik vize imkanı geliyor
Umreye gideceklere müjde: Elektronik vize imkanı geliyor Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia, Suudi Arabistan'a gidecek Türk vatandaşların, özellikle de umre ibadetini gerçekleştireceklerin sürecini hızlandırmak amacıyla elektronik vize kullanımına geçileceğini, bu çerçevede bir yıl içerisinde 90 gün ikamet alınabileceğini bildirdi.
17.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur’an-ı Kerim’e saldırı nefret suçu ve barbarlıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur’an-ı Kerim’e saldırı nefret suçu ve barbarlıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Müslüman Organizasyonları Konseyi Genel Sekreteri Usame Cemal ve heyetini kabul etti.
6.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında açıklamalarda bulundu. "İkinci bin yılın başında aynı heyecanla buradayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada gerisinde çok büyük emeklerin, mücadelelerin olduğu vizyondan söz ediyoruz. Eser ve hizmetlerimizle Cumhuriyetimizin kazanımlarını tahkim ettik. Birilerini sürekli karamsarlık yaymaya çalışmasına bakmayın. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Yerel seçimlerde Bitlis'in geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" dedi. Öte yandan Malazgirt Zaferi'nin 952. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda halka seslendi. Erdoğan, "Türk milletinin şanlı tarihini öğrenmek isteyenler Ahlat’ı ve Malazgirt’i ziyaret etsin" dedi.
25.08.2023 Gündem
Cuma günü resmi tatil olacak mı, Pazar yerine resmi tatil Cuma günü mü? Sosyal medyada gündem oldu! Cuma günü tatil mi oluyor?
Cuma günü resmi tatil olacak mı, Pazar yerine resmi tatil Cuma günü mü? Sosyal medyada gündem oldu! Cuma günü tatil mi oluyor? Cuma günü tatil mi oluyor? Türkiye'nin gündeminde yer alan konu başlıklarından biri de 'Cuma tatil olsun, cuma günü resmi tatil olsun' paylaşımları oldu. Peki, Cuma günü resmi tatil olacak mı?
9.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Erbaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali erbaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.