Dış Basın

Dış Basın

Son dakika dış basın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dış basın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dış basın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dış Basın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dış basın gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.400 dış basın haberi bulunmuştur. Tüm dış basın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı'
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı' Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı, kısa sürede dış basında da yankılandı.
12.12.2023 Şampiy10
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabine dünyada geniş yer bulurken dış basın yeni dönemin kilit isimlerini açıkladı.
4.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazandı BBC'den çarpıcı analiz geldi: Dünya liderleri birbiriyle yarıştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazandı BBC'den çarpıcı analiz geldi: Dünya liderleri birbiriyle yarıştı! Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunu kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya basınının bir numaralı gündemi olmaya devam ederken İngiliz BBC'den çarpıcı bir analiz geldi.
29.05.2023 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye'de: Economist'ten Kılıçdaroğlu itirafı, Erdoğan zafere çok yakın
Dünyanın gözü Türkiye'de: Economist'ten Kılıçdaroğlu itirafı, Erdoğan zafere çok yakın 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını avantajın Erdoğan'da olduğunu yazdı. Economist 'muhalefetin hayal edebileceği en kötü sonuçtu' değerlendirmesinde bulundu. İngiliz ekonomist Timotht Ash'ten ise Kılıçdaroğlu itirafı geldi
16.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum İkinci turun daha kolay geçeceğini söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ' Oy farkı çok açık şekilde ortada. Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum' dedi. Kalın, 'Sinan Oğan ile bir görüşme oldu mu?' sorusuna da yanıt verdi.
16.05.2023 Gündem
Oy verme işlemi sona erdi
Oy verme işlemi sona erdi Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla sona erdi. Öte yandan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Saat 18.30 itibarıyla yayın yasağını kaldırmış bulunmaktayız. " dedi.
14.05.2023 Gündem
30 yıl sonra ilk kez köylerinde oy kullandılar
30 yıl sonra ilk kez köylerinde oy kullandılar Muş'ta 1993'te terör örgütü PKK'nın saldırıları nedeniyle terk ettikleri Şenyayla bölgesindeki Kayalısu köyüne dönen vatandaşlar, 30 yıl aradan sonra kurulan konteynerde oy kullandı.
14.05.2023 Yaşam
81 ilden seçim manzaraları! Tüm Türkiye sandık başında
81 ilden seçim manzaraları! Tüm Türkiye sandık başında Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremden etkilenen illerde oy verme işlemine seçmenlerin ilgisi yoğun oldu. Karabük'te yaşayan dünyanın en uzun boylu kadını olan weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi (26) ise, oyunu evine getirilen seyyar sandıkta kullandı.
14.05.2023 Gündem
YSK’dan oy pusulalarına vurulan sandık kurulu mührüne ilişkin karar
YSK’dan oy pusulalarına vurulan sandık kurulu mührüne ilişkin karar Yüksek Seçim Kurulu (YSK), oy pusulalarına vurulan sandık mührüyle ilgili bazı partilerin başvurularını karara bağladı.
14.05.2023 Gündem
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim'
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim' Türkiye’de bugün yapılan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri uluslararası alanda dakika dakika takip ediliyor. Ajanslar Türkiye'deki gelişmeleri 'son dakika' bilgisi olarak geçerken gazeteler açtıkları canlı bloklar üzerinden gelişmeleri okuyucuları ile paylaşıyor. Bugün dünya basınındaki haberlerde Türkiye seçimleri için 'Bir dönüm noktası', 'Son yılların en büyük mücadelesi', '100 yılın en önemli seçimi' ifadeleri dikkat çekti.
14.05.2023 Dünya
MHP lideri Bahçeli oyunu kullandı: Bütün partilere başarılar diliyorum
MHP lideri Bahçeli oyunu kullandı: Bütün partilere başarılar diliyorum MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Ankara'da oyunu kullandı. Oy verme işleminin ardından açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Seçime yüksek bir katılım olduğu görülmekte. Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Siyasi partilerimize başarılar diliyorum. Seçimi partimizden takip edeceğim." dedi.
14.05.2023 Gündem
Dünyanın en uzun boylu kadını, oyunu evinde kullandı
Dünyanın en uzun boylu kadını, oyunu evinde kullandı Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan dünyanın en uzun boylu kadını olan weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi (26), oyunu evine getirilen seyyar sandıkta kullandı.
14.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! Sonuçları Ankara'dan takip edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! Sonuçları Ankara'dan takip edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için İstanbul Üsküdar'da oyunu kullandı. Oy verme işleminin ardından konuşan Erdoğan, "Sabah saatleri itibariyle takipteyim. Olaysız, sıkıntı yaşanmadan süreç devam ediyor. En önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımıydı. Vatandaşlarımız büyük şevkle oylarını kullanıyorlar. Burada da bir sıkıntı yok." dedi.
14.05.2023 Gündem
Sayılarla cumhurbaşkanlığı seçimleri
Sayılarla cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye’de seçmenler, yüz yılın seçimi için bugün sandık başına gidiyor. 1923’ten bugüne cumhurbaşkanları, farklı yöntemler ve sistemlerle seçildi. İlk turda seçilenler de oldu, 15’inci tura kadar uzayan seçime de tanıklık edildi. Sonuç alınamayan cumhurbaşkanı seçimi de yaşandı. Askerî darbe sonucu yönetimin başına geçenler de görüldü.
14.05.2023 Gündem
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla aynı gün 287 üyeli Meclis’te Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı seçildi. Bugün ise 13. Cumhurbaşkanı üçüncü kez doğrudan halkın vereceği oylarla seçilecek.
14.05.2023 Gündem
Mahkeme kararını açıkladı: Zimmetine para geçirmekten 1,5 yıl hapis cezası
Mahkeme kararını açıkladı: Zimmetine para geçirmekten 1,5 yıl hapis cezası Zajc transferinde parayı yanlış hesaba yatırarak Empoli ile sorun yaşayan Fenerbahçe Kulübü 830 bin dolarlık hatadan dolayı Hollandalı otomobil satıcısına ulaşmış paranın geri ödenmesini talep etmişti. Gelderland bölge mahkemesi Sarı Lacivertli yönetimi haklı bularak parayı zimmetine geçiren Brian J isimli şahsa 1,5 yıl hapis cezası verirken, mahkeme paranın geri ödenmesi gerektiğini karara bağladı.
10.04.2023 Fenerbahçe
Efsane isim Pirlo'dan Cristiano Ronaldo açıklaması: İlginç bir karakter!
Efsane isim Pirlo'dan Cristiano Ronaldo açıklaması: İlginç bir karakter! Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılması hala tartışmalara neden olurken Fatih Karagümrük'ün Teknik Direktörü Andrea Pirlo'dan çarpıcı bir yorum geldi.
26.11.2022 Şampiy10
Erden Timur'un rüyası gerçek mi oluyor? Dış basın transfer tarih verdi: Cristiano Ronaldo için Galatasaray iddiası!
Erden Timur'un rüyası gerçek mi oluyor? Dış basın transfer tarih verdi: Cristiano Ronaldo için Galatasaray iddiası! Premier Lig'de Manchester United ile sezona kötü bir başlangıç yapan, milli arada Portekiz ile UEFA Uluslar Ligi'nde play-off bileti alamayan Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'daki ikinci dönemi devre arasında sona erebilir.
8.10.2022 Galatasaray
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi Rusya-Ukrayna arasında aylardır devam eden ve son günlerde tansiyonu giderek artan krizin topyekûn bir savaşa dönüşmesi artık an meselesi haline geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerini resmen tanıma kararı dünyayı alarma geçirdi. Karara dünya devletlerinden tepki yağarken tüm dünya basınının da manşetlerinde bu kararın yankıları yer aldı.
22.02.2022 Dünya
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası!
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 37. kuruluş yıl dönümü törenlerine katılmak ve Kapalı Maraş'ı ziyaret etmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulunacak. Peki, Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş neden kapatılmıştı? Kapalı Maraş ne zaman kapatıldı? Kapalı Maraş açıldı mı? İşte Kapalı Maraş ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Gündem
Yordan Osorio ile Vitor Hugo imzalıyor
Yordan Osorio ile Vitor Hugo imzalıyor Trabzonspor, uzun süredir transferlerini bitirmek için yoğun mesai harcadığı Yordan Osorio ile Vitor Hugo'da sona geldi. Dış basın kaynakları, iki oyuncu için de çok ufak pürüzlerin kaldığını ve imzanın an meselesi olduğunu iddia etti. Bu doğrultuda büyük bir aksilik yaşanmazsa Fırtına'nın yeni sezondaki stoper tandemini Osorio ile Hugo ikilisi oluşturacak.
2.09.2020 Trabzonspor
Sörloth'tan transfer sözleri: Trabzonspor'a sözüm var
Sörloth'tan transfer sözleri: Trabzonspor'a sözüm var Bu ifadeler Alexander Sörloth’a ait... Ülkesinde bir televizyon programına konuşan ‘Kuzeyin Kralı’, “Real Madrid, yer yüzünün en büyük takımlarından biri. Bayern de öyle. Oynamak istemiyorum dersem kimse bana inanmaz. Ama benim Trabzonspor’a verilmiş bir sözüm var. Transferde de önce onların ikna edilmesi gerekiyor” dedi
3.04.2020 Trabzonspor
Bakan Akar'dan sert tepki: Yalanın da alçaklığın da dibidir
Bakan Akar'dan sert tepki: Yalanın da alçaklığın da dibidir Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde kimyasal silah yok. Öte yandan, 'TSK terör örgütü DEAŞ ile savaşmıyor' şeklinde yayılmak istenen yalan da var ortada. Bu, yalanın da alçaklığın da dibidir" dedi.
29.10.2019 Gündem
"Envanterimizde bir gram kimyasal silah yok"
"Envanterimizde bir gram kimyasal silah yok" Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yalan ve alçakça haberlerle kimyasal silah kullanıldığına yönelik iddiaların yayımlandığını belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetlerinde bir gram kimyasal silah yok. Ne bunun atma vasıtası ne mühimmatı var. Envanterimizde yok." dedi.
20.10.2019 Gündem
Terör örgütünün 'kimyasal silah' yalanı ortaya çıktı
Terör örgütünün 'kimyasal silah' yalanı ortaya çıktı Terör örgütü PKK/YPG'nin, bir çocuğun görüntüsü üzerinden yürüttüğü, Barış Pınarı Harekatında kimyasal silah kullanıldığı iddiasının, yalan olduğu uzmanlarca ortaya çıkarıldı. Söz konusu görüntüde yer alan çocuğun üzerindeki kazak ve tişörtün alev aldığı ve vücudunun bazı yerlerinde ikinci derece yanık oluştuğu saptandı.
19.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dış Basın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dış basın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.