Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Efsane isim Pirlo'dan Cristiano Ronaldo açıklaması: İlginç bir karakter!

Efsane isim Pirlo'dan Cristiano Ronaldo açıklaması: İlginç bir karakter!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılması hala tartışmalara neden olurken Fatih Karagümrük'ün Teknik Direktörü Andrea Pirlo'dan çarpıcı bir yorum geldi.

Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo dünya futbolunu şoke eden bir röportaj vermiş sonrasında Manchester United, kulübün en büyük efsanelerinden olan Portekizli yıldızın sözleşmesini feshetmişti.

Ronaldo'nun Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılığını yankıları devam ederken Fatih Karagümrük'ün Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Juventus'ta birlikte çalıştığı yıldız futbolcu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İLK 11'E GİRMEKTE ZORLANIYORDU

Manchester United'daki ilk döneminde (2003-2009) bir UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 de Premier Lig kupası kazanan Ronaldo, teknik direktör Erik ten Hag yönetimindeki takımda ilk 11'e girmekte zorlanıyordu.

VERDİĞİ RÖPORTAJ OLAY OLDU

Manchester United ile Ronaldo'nun yolları, 37 yaşındaki golcü oyuncunun, İngiliz televizyon kanalı TalkTV'de yayınlanan "Piers Morgan Sansürsüz" programındaki ses getiren röportajından bir hafta sonra ayrıldı.

MANU AÇIKLADI

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. İşte Manchester United'dan yapılan açıklama:

Haberin Devamı

"Cristiano Ronaldo, karşılıklı anlaşma sonrası derhal Manchester United'dan ayrılmıştır.

Kulüp, Old Trafford'daki iki döneminde çıktığı 346 maçta 145 gol atarak yaptığı muazzam katkısından dolayı kendisine teşekkür ediyor, kendisine ve ailesine gelecekte başarılar diliyor.

Manchester United'daki herkes, Erik ten Hag yönetiminde takımın ilerlemesini sürdürmeye ve sahada başarı sağlamak için birlikte çalışmaya odaklanmak istiyor."

ÇARPICI RONALDO SÖZLERİ

İtalyan basınına konuşan Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Juventus'ta birlikte çalışma fırsatı yakaladığı yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ronaldo'nun Manchester United'dan ayrılma sürecini yorumlayan Pirlo, Portekizli yıldızın ayrılık öncesi dünya futbolunu sarsan röportajı daha önceden planladığını ileri sürerek, "Bence Ronaldo o röportajı vermek için uzun zamandır bekliyordu. Her şeyi önceden hazırlamıştı. Ronaldo'nun üzerinde her zaman baskı vardı ve her zaman da olacak, bu onun için bir sorun değil. Bunun Portekiz takımı üzerinde baskı oluşturduğunu da düşünmüyorum çünkü o röportajı vermemiş olsa bile medya ona Dünya Kupası sırasında Manchester United hakkında sorular soracaktı. Sanırım bu yüzden, tıpkı sallanan bir dişi çekmek gibi, Manchester United'ı aradan çıkarmaya karar verdi ve şimdi eskisinden daha da heyecanlı olacak." dedi.

Haberin Devamı

'İLGİNÇ BİR KARAKTER'

Ronaldo ile birlikte Juventus'ta çalıştığı döneme de değinen İtalyan çalıştırıcı, "Ronaldo ile çok iyi anlaştım. O ilginç bir karakter, gerçek bir profesyonel." yorumunu yaptı.

NAPOLİ'YE ÖVGÜLER

İtalyan futbolu hakkında da görüşlerini aktaran Pirlo, Serie A'da şu anda lider durumda bulunan Napoli'ye övgülerde bulunarak, "Luciano Spalletti'nin takımı bana oynadığım Milan'ı hatırlatıyor. Futbol oynamaktan gerçekten zevk alan çok sayıda hücum oyuncusu var. Maurizio Sarri'nin başındayken Napoli'yi izlemek hoştu ama belki de takımın şu anki hali daha cesur. Oyun tarzları inanılmaz. Spalletti harika bir iş çıkardığı için koç övgüyü hak ediyor." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAVORİSİ

Napoli'nin Şampiyonlar Ligi'ni kazanma ihtimaline de değinen İtalyan teknik adam, "Herkes formda kalırsa ve birkaç ay içinde bu seviyede olursa, o zaman Napoli herkes için zor bir rakip olacak." dedi.

Efsane isim Pirlodan Cristiano Ronaldo açıklaması: İlginç bir karakter