Oy

Oy

Son dakika oy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oy gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.683 oy haberi bulunmuştur. Tüm oy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildiKulüpler Birliği Vakfı’nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Tekrardan başkan olan Ali Koç, "Geçen sefer de çoğumuz Hasan Başkanı istiyordu. Hasan Başkan da neredeyse evet diyecekti. Göreve yeni gelmesi ve olağan seçimlerinin sezon sonunda olacağı için kulübüne daha fazla vakit ayırmak istemesi nedeniyle affını istedi. Benim devam etme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısıyla geri çevirebileceğim bir şey olmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni federasyonla beraber inşallah hep beraber iyi işler yapabiliriz" dedi.
24.07.2024Futbol
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi 4 yılda 25 milyon kişi ziyaret etti
Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi 4 yılda 25 milyon kişi ziyaret ettiYerli ve yabancı turistler için çekim alanı olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, ibadete açılmasının üzerinden geçen 4 yılda yaklaşık 25 milyon ziyaretçiyi ağırladı. İstanbul Müftü Yardımcısı Ahmet Aktürkoğlu, 'Herkesin ilgisini çeken önemli tarihi mekanlardan bir tanesi. Ayasofya Camisi sezona göre, günlük ortalama 50 bin civarında ziyaret sayısına ulaşılıyor.' dedi.
23.07.2024Gündem
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleşti
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleştiABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da düzenlenecek başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından, Demokrat Partinin seçim yolunun hangi prosedürlerle şekillenebileceği sorusu gündem oldu.
21.07.2024Dünya
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğiz
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğizKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu.
20.07.2024Gündem
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduTürkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.
18.07.2024Süper Lig
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklaması
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklamasıBordo-mavili kulübün Başkanı, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarına sert yanıt verdi.
18.07.2024Trabzonspor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyorMehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar görev yapmak için yarışa girdi. Ankara’da saat 11.00’de başlayan kongrede önce Büyükekşi yönetiminin 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasındaki hesap ve faaliyetleri ibraya sunulacak, ardından 2024-2025 bütçesi oylanacak. Sonrasında ise TFF Başkanlığı için seçime geçilecek.
18.07.2024Süper Lig
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk etti
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk ettiCHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti.
17.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İşgalciye eyvallah etmek bu milletin kitabında yazmaz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İşgalciye eyvallah etmek bu milletin kitabında yazmazTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Siyasi görüşü ne olursa olsun, fikriyatı, hayat tarzı ne olursa olsun birlik ve beraberliğin her şeyi önünde olduğunu bu millet, 15 Temmuz gecesi büyük bir bedel ödeyerek ortaya koymuştur. O gece ortaya koyduğumuz en önemli kazanımlardan birisi de demokrasiye sahip çıkabilme ruhudur” dedi.
15.07.2024Gündem
Biden'ın Putin gafı zirveye damga vurdu! Zelenski de şaşkına döndü
Biden'ın Putin gafı zirveye damga vurdu! Zelenski de şaşkına döndüABD Başkanı Joe Biden, NATO Zirvesi’nde Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’i kürsüye davet ederken yanlışlıkla Putin'in ismini söyledi.
12.07.2024Gündem
İstanbul'da toplu taşımada öğrenci indirimine 30 yaş sınırı
İstanbul'da toplu taşımada öğrenci indirimine 30 yaş sınırıİBB Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantılarının 3’üncüsü gerçekleştirildi. İstanbul’da, toplu taşımada öğrenci indirimine 30 yaş sınırı getirildi.
11.07.2024Gündem
Fransa erken genel seçimlerinde sandıktan sol ittifakı birinci çıktı
Fransa erken genel seçimlerinde sandıktan sol ittifakı birinci çıktıFransa'da erken genel seçimlerin 2. turunda sandık çıkış anketlerine göre, sol ittifak ilk sıraya yerleşirken; Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un ittifakı ikinci oldu, ilk turun birincisi aşırı sağ ise üçüncü sıraya geriledi.
7.07.2024Dünya
İran'da cumhurbaşkanlığı seçimini Pezeşkiyan kazandı
İran'da cumhurbaşkanlığı seçimini Pezeşkiyan kazandıİran'da reformist Tebriz Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Mesud Pezeşkiyan, 14'üncü dönem cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda oyların yüzde 53,7'sini alarak ülkenin 9'uncu Cumhurbaşkanı oldu.
6.07.2024Dünya
ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?
ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?Küresel piyasalar, dünya genelinde yoğunlaşan seçim takvimi ve makroekonomik verilerden alınan sinyallerle karışık bir seyir izlerken, bugün ABD'de açıklanacak istihdam raporu verileri yatırımcıların odağında bulunuyor. Peki, ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?
5.07.2024Ekonomi
Gar katliamı davasında karar açıklandı
Gar katliamı davasında karar açıklandıYargıtayın bozma kararının ardından tekrar görülen, terör örgütü DEAŞ'ın Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te düzenlediği ve 101 kişinin öldüğü saldırıyla ilgili 10'u tutuklu 26 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
1.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Davada ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemezCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Kayseri'deki olaylarla ilgili konuşan Erdoğan, "Küçük bir grubun yol açtığı durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir. Vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Siyasi kazanım uğruna nefret söylemine tevessül etmek acizliktir. Toplumda yabancı düşmanlığı ile bir yere varılamaz." dedi.
1.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısında
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısında Ankara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada 22 kişinin yargılanmasına başlandı. İlk duruşmayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da takip etti. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme kurulacak. Beklentimiz, eksik olan bu iddianamenin ve iddianamedeki boşlukların tamamlanarak yeni ve doğru bir iddianamenin yazılması ve yargılamanın hızlı bir şekilde yapılmasıdır" dedi.
1.07.2024Gündem
Fransa'da kriz daha yeni başladı: Macron kendi sonunu getirdi, sonuç felaket!
Fransa'da kriz daha yeni başladı: Macron kendi sonunu getirdi, sonuç felaket!Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un 3 hafta içinde aldığı ikinci yenilgi bugün hem Fransa'nın hem Avrupa'nın bir numaralı gündemi oldu. Fransız basını Macron'un erken seçim kararıyla kendi sonunu getirdiği değerlendirmesinde bulunurken İngiliz medyası sonuçları felaket olarak değerlendirdi. ABD medyası ise ikinci turda net bir çoğunluk sağlanamaması durumunda Fransız siyasetinin felç olabileceğini öne sürdü.
1.07.2024Dünya
Bakan Şimşek'ten asgari ücret açıklaması: Enflasyona ezdirmeyeceğiz
Bakan Şimşek'ten asgari ücret açıklaması: Enflasyona ezdirmeyeceğizHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin olarak önemli açıklamalarda bulundu.. Bakan Şimşek "Ekip çalışması bu noktada daha önceden mevzuat çalışması yapılmış, uygulamada etkinlikti. Gri listeye girmek kolay, çıkması zor. Monaca gri listeye alındı. AB üyesi olup da listede olan ülkeler var" dedi. Şimşek asgari ücrete ilişkin olarak "Bize benzer ülkelerde en yüksek asgari ücret bizde. Türkiye'de asgari ücret düşük değildir" dedi. Şimşek vergi konusuna ilişkin olarak "Biz az kazanandan mümkün olduğunca en az vergiyi almak için sistem uygulayacağız. Çok kazananları uyarıyorum, vergiden kaçınma cezalarını artıracağız" dedi.
1.07.2024Ekonomi
İran'da seçimler ikinci tura kaldı! Türk aday Pezeşkiyan fark attı
İran'da seçimler ikinci tura kaldı! Türk aday Pezeşkiyan fark attıİran'daki cumhurbaşkanı seçiminde adaylardan hiçbiri yüzde 50'yi geçemeyince en çok oy alan reformist Pezeşkiyan ile muhafazakar Said Celili, ikinci tura kaldı.
29.06.2024Dünya
İran'ın yeni Cumhurbaşkanı kim oldu? İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimleri: Mesud Pezeşkiyan mı, Muhammed Bakır Kalibaf, Said Celili mi Mustafa Purmuhammedi mi cumhurbaşkanı oldu?
İran'ın yeni Cumhurbaşkanı kim oldu? İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimleri: Mesud Pezeşkiyan mı, Muhammed Bakır Kalibaf, Said Celili mi Mustafa Purmuhammedi mi cumhurbaşkanı oldu?İran'da İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından bir yıl öne alınan cumhurbaşkanlığı seçimi bugün yapılıyor. Seçimlere 4 isim giriyor. Seçime günler kala anketlerde öne geçen isim bir Türk. Sonuçlar anketlerdeki gibi çıkarsa İran'da ilk kez bir Türk cumhurbaşkanlığı koltuğa geçecek. Peki,
28.06.2024Gündem
İran yeni cumhurbaşkanını seçiyor! Gözler Türk doktorda
İran yeni cumhurbaşkanını seçiyor! Gözler Türk doktordaİran'daki son anketlerde önde görünen doktor Mesud Pezeşkiyan, "Türklüğümle gurur duyuyorum" diyor. Açık sözlülüğüyle tanınan Türk siyasetçi ipi göğüslemesi halinde İran'ın ilk Türk cumhurbaşkanı olacak.
28.06.2024Gündem
İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimi heyecanı! Adayların vaatlerini sundu
İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimi heyecanı! Adayların vaatlerini sunduİran'da 14. Dönem Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için oy verme işlemi bu sabah başladı. Seçimlerde reformist aday Mesud Pezeşkiyan, muhafazakar adaylar Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, eski Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Said Celili ve eski İçişleri Bakanı Mustafa Purmuhammedi yarışıyor. Yaklaşık 88 milyon nüfusa sahip ülkede, 62 milyon seçmen, 59 binden fazla merkezde kurulan sandıklarda oy kullanabilecek.
28.06.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Oy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.