Dezenfektan

Dezenfektan

Son dakika Dezenfektan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dezenfektan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dezenfektan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dezenfektan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dezenfektan gelişmeleri de dahil olmak üzere 830 dezenfektan haberi bulunmuştur. Tüm dezenfektan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eris varyantı Türkiye'de görüldü! Prof. Dr. Ceyhan: Bulaşı engellemezsek yeni varyantlarla pandemi devam edebilir
Eris varyantı Türkiye'de görüldü! Prof. Dr. Ceyhan: Bulaşı engellemezsek yeni varyantlarla pandemi devam edebilir Türkiye'de Eris varyantının görüldüğünü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından duyurmuştu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Eris varyantına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Prof. Ceyhan, varyantın ağır hastalık yapma özelliği olmadığını, hastalığı önlemenin yolunun aşı ve hastaları izole etmek olduğunu söyledi. Ceyhan, "Eğer varyantın bulaşmasını engellemezsek, uzun süre yeni varyantlarla pandemi devam edebilir" dedi.
15.09.2023 Gündem
Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlara uyarı! Kişisel verileriniz çalınıyor
Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlara uyarı! Kişisel verileriniz çalınıyor Sosyal medyadaki bir paylaşımın ardından, kargo paketleri üzerindeki etikette yer alan cep telefonu, TC kimlik numarası gibi kişisel verilerin, kargo teslim alındıktan sonra imha edilip edilmemesi tartışma konusu oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı "Çöpü karıştıran biri telefonumu buldu; rahatsız etti. Polise şikayet ettim, öyle kurtuldum. Mutlaka silin arkadaşlar" paylaşımı yaptı. Paylaşımın altına yorum yapanlar ise, sosyal medyada başlarına gelen benzer olayları anlattı. KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Uzmanı Avukat Elif Yaşaroğlu, "Kargo firmasının sorumluluğu eğer sizi önceden bilgilendirmişse aslına bakarsanız, kargoyu karşı tarafa ulaştırdıktan sonra biter. Eğer önceden bilgilendirmemişse sorumluluğu devam eder." dedi.
29.08.2023 Yaşam
'Süt banyosu' skandalının ardından harekete geçti
'Süt banyosu' skandalının ardından harekete geçti Konya'da süt toplama merkezinde bulunan kazanda süt banyosu yaptığı suçlamasıyla 6 gün cezaevinde kalan Emre Sayar ve Uğur Turgut, 1,5 yıl önce beraat etti. Sayar, bu süreçte sosyal medya aracılığıyla kendisine hakaret ettiğini tespit ettiği 70 kişiye dava açtı.
21.05.2023 Yaşam
Antibiyotik kullanımını bitirecek yöntem! Faj terapisi
Antibiyotik kullanımını bitirecek yöntem! Faj terapisi Türkiye’de boğaz enfeksiyonlarında antibiyotiğin kullanılamadığı durumlarda alternatif çözüm olan faj terapisi uygulanacak.
19.05.2023 Sağlık
Sağlık Bakanlığı sonuçları açıkladı! Sekiz üründen üçü ruhsatsız
Sağlık Bakanlığı sonuçları açıkladı! Sekiz üründen üçü ruhsatsız Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), 2023’ün ilk üç ayında denetlediği el dezenfektanı, antibakteriyel sıvı sabunların da içinde olduğu ‘biyosidal ürünler’in risk analizleriyle ilgili sonuçları açıkladı.
11.05.2023 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, dezenfektan adı altında üretilen ve sahte alkol imalatçılarına pazarlandığı ileri sürülen 14 ton 445 litre alkollü sıvı ele geçirildi. Operasyonda 30 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
7.04.2023 Gündem
İstanbul merkezli 6 ilde sahte alkol operasyonu: 18 gözaltı
İstanbul merkezli 6 ilde sahte alkol operasyonu: 18 gözaltı Yaklaşan yılbaşı öncesi sahte alkol ticaretine yönelik geniş çaplı çalışma başlatan İstanbul polisi, 6 ilde düzenlenen operasyonda 18 şüpheliyi gözaltına aldı. Baskınlarda, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lirayı bulan 1 ton 937 litre dezenfektandan üretilen alkollü içki sıvısı ele geçirildi.
13.12.2022 Gündem
Bakan Özer: Türkiye'deki çırak ve kalfa sayısı 900 bin 675'e yükseldi
Bakan Özer: Türkiye'deki çırak ve kalfa sayısı 900 bin 675'e yükseldi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki eğitim merkezindeki öğrenci sayısını 2021'in sonunda 159 bine ulaştırdıklarını hatırlatarak, "Bugün itibarıyla, 10 ay gibi kısa sürede Türkiye'deki çırak ve kalfa sayısı 900 bin 675'e yükseldi. Hedefimiz artık kasım ayında bir milyon çırak ve kalfaya ulaşmak ve aralık ayında bir milyonun üzerine çıkarmak" dedi.
21.10.2022 Eğitim
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu!
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu! ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. ŞOK markette her hafta yine birbirinden farklı ürünler cazip fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Buharlı Kırışık Giderici, Elektrikli Scooter, Fiber Destekli Modem, Mekanik Dikiş Makinesi gibi ürünler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 12 Ekim ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte ŞOK aktüel 12 Ekim 2022…
12.10.2022 Ekonomi
Van Gölü'nün Tatvan sahilinde 10 bin metreküp dip çamuru çıkarıldı
Van Gölü'nün Tatvan sahilinde 10 bin metreküp dip çamuru çıkarıldı Van Gölü'nün Bitlis’in Tatvan ilçesi sahillerinde 30 iş makinesiyle yapılan çalışmalarda 2 ayda 10 bin metreküp dip çamuru çıkarıldı. Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Geylani, "7 kilometrelik Van Gölü sahilimizde 100 metrelik tahkimatlar oluşturarak dip çamuru temizliğine başladık. Bu çalışmalarımızı 2 yılda bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.t
19.09.2022 Yaşam
Emniyetten eş zamanlı 'zincir' operasyonu! 178 şüpheli hakkında gözaltı kararı
Emniyetten eş zamanlı 'zincir' operasyonu! 178 şüpheli hakkında gözaltı kararı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM), ürettikleri sahte alkolü kargo yoluyla piyasa süren suç gruplarına yönelik sabah saatlerinde eş zamanlı “Zincir” operasyonu başlattı. 7 il başta olmak üzere ülke genelinde 641 adreste gerçekleşen operasyonda, 178 şüpheli hakkında gözaltı kararı bulunuyor.
15.09.2022 Gündem
Bakan Özer: İstanbul’da tüm OECD ülkelerinin katımıyla mesleki eğitim zirvesi olacak
Bakan Özer: İstanbul’da tüm OECD ülkelerinin katımıyla mesleki eğitim zirvesi olacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “İstanbul’da tüm OECD (İktisadi İş birliği ve Gelişme Teşkilatı) ülkelerinin katımıyla mesleki eğitim zirvesi olacak ve ev sahipliğini Türkiye yapacak. İnşallah o zirvede birlikte olacağız” dedi.
8.08.2022 Eğitim
Alerjen madde ve stres egzamayı tetikliyor! Farklı belirtilerle ortaya çıkıyor
Alerjen madde ve stres egzamayı tetikliyor! Farklı belirtilerle ortaya çıkıyor Alerjen madde ve stres faktörünün egzamayı tetiklediğini söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayşegül Alpay, hastalığın belirtileri ve tedavi yöntemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.  
4.08.2022 Sağlık
Bakan Özer bizzat açıkladı! Tam 7 bin 538...
Bakan Özer bizzat açıkladı! Tam 7 bin 538... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Milli Eğitim Bakanlığı'nın geçmişe yönelik verilerine baktığınız zaman yıllık 2.9 ürünün tescilini aldığını görüyoruz. 3 tane ürün ya tasarımdır ya markadır. 2022 yılında ağustos ayına yeni girdik. 2022 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'nın almış olduğu tescil sayısı 7 bin 538. Bizim hedefimiz 2022 yılında 7 bin 500'dü onu aştık." dedi.
2.08.2022 Eğitim
Koronavirüsün uğramadığı köyde ilk vaka muhtar oldu
Koronavirüsün uğramadığı köyde ilk vaka muhtar oldu Türkiye’de korona virüs (Kovid-19) salgınının başlamasından bu yana uygulanan tedbirler sayesinde hiç vaka görülmediği için ‘mavi köy’ olarak bilinen Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Gökpınar köyünde virüse ilk yakalanan köy muhtarı oldu. Aldığı sıkı önlemler ve koruyucu uygulamalarla köy halkını salgından korumayı başaran 60 yaşındaki muhtar Metin Şahin, yaklaşık 2,5 yılın ardından yakalandığı hastalığı olduğu aşılar sayesinde hafif belirtilerle atlatıyor.
28.07.2022 Yaşam
YKS ile ilgili son dakika gelişmesi! Öğrenci milyonları kapsıyor! İlk kez olacak
YKS ile ilgili son dakika gelişmesi! Öğrenci milyonları kapsıyor! İlk kez olacak YKS ile ilgili son dakika gelişmesi. Öğrenci milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Milyonlarca gencin kaderini belirleyen YKS, yarın ve pazar günü yapılacak. 2 yıl aradan sonra ilk kez maskesiz girilecek olan YKS’deki bir diğer ilk de baraj puanının kaldırılması. İşte YKS ile ilgili milyonların merak ettiği detaylar...
17.06.2022 Eğitim
Süt kazanında banyo yapan genç beraat etti, cezaevinde kaldığı günler için tazminat kazandı
Süt kazanında banyo yapan genç beraat etti, cezaevinde kaldığı günler için tazminat kazandı Konya'nın Meram ilçesinde süt toplama merkezinde bulunan kazanda süt banyosu yaptığı suçlamasıyla 6 gün cezaevinde kalan Emre Sayar, beraat edince tazminat için Maliye Hazinesi'ne dava açtı. Mahkeme heyeti Sayar'ı haklı bularak kendisine 1150 lira tazminat ödenmesine hükmetti. Karara itiraz edeceğini belirten Sayar, "Ödenecek tazminat yeterli değil. 6 gün cezaevinde boşu boşuna tutuklu olarak kaldım. Psikolojim ve aile düzenim altüst oldu" dedi.
10.06.2022 Gündem
Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor! Kalp atış hızını düzenliyor, egzama ve sedef hastalığına iyi geliyor...
Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor! Kalp atış hızını düzenliyor, egzama ve sedef hastalığına iyi geliyor... Antibakteriyel olarak kullanılıyor, doğal bir antiseptik ve dezenfektan görevi görüyor. Solunum yollarında bulunan enfeksiyonları azaltıyor, soğuk algınlığı ve öksürüklerin önüne geçiyor. Spazm ve kramplar üzerinde olumlu etkileri bulunuyor, yara iyileşmesini teşvik ediyor. Cilt enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı oluyor, ruh halini iyileştiriyor, romantik, pozitif duyguları ve enerji seviyelerini artırıyor. Kalp atış hızını, ideal vücut sıcaklığını ve beyin fonksiyonlarını yükseltmeye yardımcı oluyor. Afrodizyak özelliği bulunuyor, yatak odalarında romantizm havası yaratmak için kullanılıyor. Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor, egzama ya da sedef hastalığı gibi birçok dermatolojik durumların tedavisinde kullanılıyor. Saç köklerini kuvvetlendiriyor, kırılgan ve kuru saçları iyileştiriyor. İşte mucize bitkinin saymakla bitmeye faydaları...
20.05.2022 Sağlık
MEB'den son dakika açıklaması! Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiriyor! Maske ile ilgili flaş karar! İlkokul, orta okul, lise yarından itibaren...
MEB'den son dakika açıklaması! Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiriyor! Maske ile ilgili flaş karar! İlkokul, orta okul, lise yarından itibaren... MEB'den maske ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi ve öğretmeni kapsıyor. İlkokul, orta okul ve liselerde geçerli olacak. Milli Eğitim Bakanı Özer, "Yarından itibaren öğretmen ve öğrenciler maske takmayacak" ifadelerini kullandı. Özer, "Cumhurbaşkanımız sağlık bilim kurulunun toplantısından sonra artık kapalı mekanlarda maske kullanım zorunluluğunu kaldırdığını açıkladı. Biz de Milli Eğitim Bakanlığı olarak yarından itibaren okul öncesinden ilkokula, ilkokuldan orta okula, ortaokuldan liseye kadar 18 milyon öğrencimizin eğitim aldığı tüm okullarda artık kapalı mekanlarda maske kullanımını hem öğrencilerimizden hem de öğretmenlerimizden kaldırmış bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.
26.04.2022 Eğitim
Dönerde mide bulandıran sonuç! 30 örneğin çoğunda tespit edildi
Dönerde mide bulandıran sonuç! 30 örneğin çoğunda tespit edildi Büyük, küçük hepimizin keyifle yediği dönerin yanında servis edilen garnitürle ilgili bir yıldır sürdürülen araştırmadan tatsız sonuçlar çıktı. 30 örneğin çoğunda sağlığa zararlı bakteri türleri tespit edildi.
10.04.2022 Yaşam
Milyonlarca lise öğrencisini ilgilendiriyor! MEB yeni gelişmeyi duyurdu, resmen değişti
Milyonlarca lise öğrencisini ilgilendiriyor! MEB yeni gelişmeyi duyurdu, resmen değişti Lise öğrencisi milyonlarca genci kapsıyor. Milli Eğitim Bakanlığı liseler ile ilgili değişikliği açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçmişte çok tartışılan meslek liseleri kaygısının ortadan kalktığını belirterek, “Bir zamanlar ne olacak bu meslek liselerinin halinden gelinen nokta artık herkesin yer almak istediği, bir taraftan istihdamla ilişkiyi güçlendiren, diğer taraftan gelir kazandıran, diğer taraftan ülkenin gelişmesine katkı veren bir meslek lisesi” dedi.
1.04.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, her gün 272...
MEB resmen duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, her gün 272... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. MEB tek tek duyurdu. Tüm detaylar belli oldu. Bakan Özer anaokulundan meslek lisesine kadar olan tüm öğrencileri yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. 26 Ekim’de başlatılan “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” kampanyası büyük bir kitap ve okuma seferberliğine dönüştü. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “İki ayda bitireceğiz dedik. 16 bin 361 tane kütüphane yaptık, bu günlük ortalama 272 kütüphane demek” dedi. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için okul öncesi eğitime erişimi yurt genelinde yaygınlaştırmak için çaba harcandığının altını çizen Özer, "3 bin yeni anaokulu, 40 bin yeni ana sınıfı yapmayı hedefliyoruz. 6 Ağustos 2021’e kadar toplam anaokulu sayısı 2 bin 782’di. Mevcut anaokulundan fazla anaokulunu 1 yıl içerisinde yapacağız. Şu ana kadar 102 tane bağımsız anaokulu yaptık. 6 Ağustos’tan itibaren 264 anaokulunun ihalesini yaptık. 3 bin anaokulunun 1000 tanesini İstanbul’a yapacağız," diye konuştu.
1.04.2022 Eğitim
İndirimler bugün başladı! 81 ilde uygulanıyor, etiketlere yansıyacak, fiyatlar düşecek
İndirimler bugün başladı! 81 ilde uygulanıyor, etiketlere yansıyacak, fiyatlar düşecek Fiyatlar düşüyor. Marketlerde etiketler değiştiriliyor. 81 ilin tamamında geçerli. Deterjandan tuvalet kağıdına, bebek bezinden hijyen malzemelerine kadar çok sayıda üründe uygulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temel ihtiyaç malzemelerinde KDV oranının yüzde 8'e indirileceğini duyurmuştu. Yeni KDV düzenlemesi bugünden itibaren başlıyor. KDV indirimleri etiket fiyatlarının da düşmesini sağlayacak. Öte yandan temel gıda maddeleri dışında konut sektörü için de yeni KDV düzenlemesi uygulanmaya başlıyor. Konutların net alanının 150 metrekareye kadar olan kısmı için KDV oranı yüzde 8, 150 metrekarenin üzerindeki konutlarda, bu sınırı aşan kısım için yüzde 18 olarak belirlendi. Sertifikalı tohum ve fidanların tamamında da yüzde 1 KDV oranı uygulanacak.
1.04.2022 Ekonomi
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı...
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı... Temizlik malzemelerinden tarım makinelerine, yeme-içme hizmetlerinden tohuma kadar birçok üründe KDV indirimleri geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün duyurduğu KDV indirimleri 1 Nisan’dan itibaren geçerli olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan düzenlemeyle, temizlik ürünleri ve yeme-içme hizmetlerinden alınan KDV yüzde 18’den yüzde 8’e indirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sertifikilandırılan tohumluk ve fidanlardan alınan KDV oranı yüzde 1’e indirildi. Sabun, şampuan, deterjan, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, peçete, bebek bezi, ev, arsa hepsi için geçerli. Süt, yumurta ve meyve üretiminde kullanılan tarım makinaları yüzde 8 KDV kapsamına alındı.
30.03.2022 Ekonomi
TESK: Hijyen ürünlerindeki vergi indirimi talebimizin karşılık bulması sevindirici oldu
TESK: Hijyen ürünlerindeki vergi indirimi talebimizin karşılık bulması sevindirici oldu TESK Başkanı Bendevi Palandöken, dile getirdikleri bez, sabun gibi çeşitli hijyen ürünlerindeki vergi indirimi taleplerinin karşılık bulmasının sevindirici olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hijyen ürünlerindeki KDV’yi yüzde 18’den yüzde 8’e indirme kararı için teşekkür ettiğini kaydetti.
29.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dezenfektan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dezenfektan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.