Destekçi

Destekçi

Son dakika destekçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan destekçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını destekçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Destekçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan destekçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 destekçi haberi bulunmuştur. Tüm destekçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli? Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam yayı hayatına başlıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk’ün canlandırdığı Alev rolü ise merak konusu oldu. Peki, Umut’un hayatını değiştiren Taş Kağıt Makas Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Magazin
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nde gerçekleştirilen 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' programıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
19.09.2023 Gündem
'Hırsız' diye teslim ettikleri kişi terörist çıktı! PKK köye musallat oldu
'Hırsız' diye teslim ettikleri kişi terörist çıktı! PKK köye musallat oldu Şırnak’ın İdil ilçesinde hırsız diye yakalayıp, jandarmaya teslim ettikleri kişinin gri kategoride aranan PKK’lı terörist Selim Adıyaman olduğu ortaya çıktıktan sonra, sosyal medyada terör örgütü destekçisi sayfaların hedef gösterdiği köylüler, silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Mehmet Atatekin yaşamını yitirirken, 2 kişi de ağır yaralandı. Saldırıyla ilgili 8 şüpheli gözaltına alındı.
27.04.2023 Gündem
Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu?
Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 25 Nisan Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
26.04.2023 Magazin
Bakan Nebati'den EYT açıklaması: Hazırlıklar başlatıldı
Bakan Nebati'den EYT açıklaması: Hazırlıklar başlatıldı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin kıdem tazminatı yüküne ilişkin uygun finansman koşulları için KGF paketi konusunda hazırlıkların başlatıldığını söyledi.
2.12.2022 Ekonomi
Hz. İdris kimdir? Hz İdris'in mesleği ve özellikleri nedir?
Hz. İdris kimdir? Hz İdris'in mesleği ve özellikleri nedir? Hz. İdris, Kur'an'da ismi geçen peygamberler arasındadır. Hz. İdris, Şit aleyhisselam'ın Babil'de doğan oğludur. Peki, Hz. İdris kimdir? Hz İdris'in mesleği ve özellikleri nedir? Hz. İdris'in ile ilgili ayetler neler? Hz İdris'in mucizeleri ne? İdris peygamber kaç yıl yaşadı? Hz. İdris’in hayatı hakkındaki bilgiler
13.09.2022 Dini Bilgiler
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li Tanrıkulu'na tepki: Yeni bir çirkin siyaset üretiliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li Tanrıkulu'na tepki: Yeni bir çirkin siyaset üretiliyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na tepki göstererek, 'CHP'nin helalleşme ile hesaplaşma arasında yaşadığı gelgitler, bir siyaset krizine dönüştü. Her helalleşme sözünden sonra Türkiye'nin hak ve menfaatleri ile hesaplaşmak için fırsat kollayan yeni bir çirkin siyaset üretiliyor' dedi.
19.06.2022 Siyaset
Pınar Deniz'den Kaan Urgancıoğlu açıklaması! 'En büyük destekçim'
Pınar Deniz'den Kaan Urgancıoğlu açıklaması! 'En büyük destekçim' Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'nın başrolü Pınar Deniz, 75'inci Cannes Film Festivali’nde Fransız lüks mücevher markasının düzenlediği etkinliğe katılmıştı. Kırmızı halıda giydiği yeşil uzun elbiseyle dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz Cannes Film Festivali dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere takıldı. Cannes Film Festivali ile ilgili hayalini açıklarken, rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu'nun fotoğrafına yaptığı kalp emojili yorumla ilgili de konuştu.
26.05.2022 Magazin
Dolara karşı TL hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu...
Dolara karşı TL hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu... Emekli zammı, memur zammı ve 3600 ek gösterge ile ilgili flaş gelişme! Milyonların beklediği kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz, emekli zammı, memur zammı ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Tasarruflar değerlendirirken kurdaki yükselişten kaynaklanan kaygılarını gidermek isteyen vatandaşlarımıza yeni bir finansal alternatif sunuyoruz. Bundan sonra hiçbir vatandaşımızın 'kur daha yüksek olacak' diye mevduatını Türk lirasından dövize geçirmesine ihtiyaç kalmayacak. Döviz kurundaki dalgalanma sebebiyle fiyat vermekte zorlanan ihracatçı firmalarımıza doğrudan Merkez Bankası aracılığıyla ileri vadeli kur rakamı verilecek. Dolardaki artış TL mevduatlarına yansıtılacak. Kur getirisi mevduat kazancının altında kalırsa aradaki fark doğrudan vatandaşımıza ödenecek." ifadelerini kullandı.
20.12.2021 Gündem
THY'ye APEX'ten World Class ödülü
THY'ye APEX'ten World Class ödülü  Türk Hava Yolları (THY) APEX tarafından mutfaktaki mükemmellik, olağanüstü cömertlik, marka bütünlüğü ve güvenli seyahat dallarında World Class ödülüne layık görüldü. 
1.12.2021 Ekonomi
Oğlak burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Oğlak burcu kadını aşık olursa ne yapar?
Oğlak burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Oğlak burcu kadını aşık olursa ne yapar? Zodyak burçları arasında yer alan oğlak, inadıyla ün yapmış durumdadır. Dolayısıyla bu burcun insanın aşık olunca nasıl davrandığı özellikle karşı taraftan oldukça merak edilir. Oğlak burcu kadınını etkilemek isteyenlerin, bu burcun yönlerini iyice öğrenmesi gerekir. Ufak ipuçları sayesinde oğlak kadınının sizden hoşlanıp hoşlanmadığını fark edebilirsiniz.
16.02.2022 Astroloji
Dijital birliğin robot askeri Barkan göreve hazırlanıyor
Dijital birliğin robot askeri Barkan göreve hazırlanıyor HAVELSAN'ın bir süredir üzerinde çalıştığı "dijital birlik" konseptinde kullanılmak üzere geliştirdiği silahlı insansız kara aracı Barkan, yakın zamanda sahaya çıkacak.
23.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk ordusuna robot askerler geliyor!
Türk ordusuna robot askerler geliyor! HAVELSAN'ın bir süredir üzerinde çalıştığı "dijital birlik" konseptinde kullanılmak üzere geliştirdiği silahlı insansız kara aracı Barkan, yakın zamanda sahaya çıkacak. Robotik ve otonom teknolojiler alanında 2019 yılından bu yana Ar-Ge çalışmaları yürüten HAVELSAN, kara araçları kullanım senaryosu üzerinden geliştirilen sürüş kiti ile başlayan süreçte "askeri ve sivil amaçlı kara, hava, deniz ve uzay araçlarında otonomi" hedefliyor.
23.05.2021 Yaşam
Almanya’da terör örgütü PKK mensubu 5 kişiye hapis!
Almanya’da terör örgütü PKK mensubu 5 kişiye hapis! Almanya'da Stuttgart Yüksek Eyalet Mahkemesi (OLG), terör örgütü PKK üyesi 5 kişiye 1,5 yıl ila 4 yıl 3 ay arasında değişen hapis cezası verdi.
30.04.2021 Dünya
Zeka oyunları, çocukların IQ'sunda yüzde 13’lük artış sağlıyor
Zeka oyunları, çocukların IQ'sunda yüzde 13’lük artış sağlıyor Koronavirüs salgını nedeniyle evde daha fazla vakit geçiren ve ekrana daha fazla maruz kalan çocukların zeka gelişimlerini destekleyecek arayışlar sürüyor. SevgiliBebek.com kurucusu Nur Olcay, “Zeka Kartları, sağ beyin odaklı okul öncesi ev eğitiminde ilk ve tek uzman onaylı eğitim materyali olarak büyük bir destekçi” dedi.
6.04.2021 Sağlık
Resmen duyurdular! Maske takmamanın cezası 500 euro!
Resmen duyurdular! Maske takmamanın cezası 500 euro! Avusturya İçişleri Bakanı Karl Nehammer, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirlerini protesto edenlerin, gösterilerde mesafe ve maske kuralına uymamaları durumunda polisin tolerans göstermeyeceğini ve bu kişilere 500 avroya kadar para cezası verileceğini bildirdi.
23.01.2021 Dünya
Trump ile kızı arasına rakibi Biden girdi! Aile karıştı
Trump ile kızı arasına rakibi Biden girdi! Aile karıştı ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı İvanka Trump’ın ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden’ın yemin törenine katılma konusunda, babasıyla fikir ayrılığına düştüğü iddia edildi.
12.01.2021 Dünya
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak  oldu
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak oldu Milli sporcu İbrahim Çolak, sporla ilgili pek çok kişi ve kurumdan gelen aday önerileri arasından, seçici kurul ve jüri değerlendirmesi sonucunda "2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"ne layık görüldü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bordan üretilen 10 üründen 4'ü piyasaya sunuldu
Bordan üretilen 10 üründen 4'ü piyasaya sunuldu Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mükerrem Şahin, "Geliştirdiğimiz sağlıkta kullanılan 10 ürün bulunuyor. Bunlardan 4'ü sanayi kuruluşlarımız tarafından üretilerek kullanıma sunuldu." dedi.
14.11.2020 Bilim ve Teknoloji
AK Parti sözcüsü Çelik'ten 'Brenton Tarrant' açıklaması
AK Parti sözcüsü Çelik'ten 'Brenton Tarrant' açıklaması AK Parti sözcüsü Ömer Çelik: "Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki iki camiye silahla saldırarak 51 kişiyi şehit eden, 49 kişiyi yaralayan terörist Brenton Tarrant'ın ömür boyu hapis cezasına çarptırılması kararı insanlık adına sevindiricidir."
27.08.2020 Siyaset
'Ozon tedavisi bağışıklık sistemini güçlendiriyor'
'Ozon tedavisi bağışıklık sistemini güçlendiriyor' Corona virüs salgını sürecinde vücudun savunma sisteminin güçlü olması gerektiğine vurgu yapan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nuran Gün, “Zorlu pandemi sürecinden geçtiğimiz bu günlerde savunma sistemimiz eskisi gibi olmayacaktır. Uzun süre hareketsiz evde kalınca metabolizma hızımız yavaşlar, ağrı eşiğimiz düşer, artan kaygı ve huzursuzluk vücudumuz üzerinde olumsuz etkilere sebep olur. Bağışıklığımızı güçlendirmede ve metabolizmamızı hızlandırmada ozon tedavisi en iyi destekçi olacaktır” dedi.
20.08.2020 Sağlık
26 STK’da 55 gence ilk fırsat deneyimi! İlk fırsat programı başvuru tarihi ne zaman, şartları nelerdir?
26 STK’da 55 gence ilk fırsat deneyimi! İlk fırsat programı başvuru tarihi ne zaman, şartları nelerdir? İşverenler tarafından daha az bilinen devlet üniversitelerinden yeni mezun gençlere fırsat vermeyi hedefleyen İlk Fırsat Programı 2020 yılında 26 Sivil Toplum Kuruluşu’nda 55 gence daha ilk iş deneyimi sağlayacak.
6.07.2020 Çalışma Hayatı
ABD'den dikkat çeken rapor! Türkiye ve PKK/YPG detayı...
ABD'den dikkat çeken rapor! Türkiye ve PKK/YPG detayı... ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "Terörizm 2019 Ülkeler Raporu"nda, terör örgütü DEAŞ'ın dünyanın çeşitli yerlerinde terör saldırıları düzenlemeye odaklanan global bir ağa dönüşmeye başladığı belirtildi. PKK ve YPG'nin Türkiye sınırları içinde çeşitli terör eylemleri gerçekleştirdiği kaydedilen raporda, son 2 raporda yer verilmeyen "Türkiye'nin YPG'yi PKK'nın uzantısı olarak gördüğü" ibaresine bu kez yer verilmesi dikkati çekti.
24.06.2020 Dünya
8 Haziran Peygamberimizin vefatı - Veda Hutbesi metni
8 Haziran Peygamberimizin vefatı - Veda Hutbesi metni Miladi takvime göre 8 Haziran Hz. Muhammed (S.A.V)’in ölüm yıldönümü. Peygamber Efendimiz (S.A.V) hicri takvime göre 12 Rebiu’levvel pazartesi günü hicretin 10’uncu yılında, miladi takvime göre ise 8 Haziran 632’de vefat etti. Arabistan'ın tamamını fethederek Müslüman hakimiyetindeki tek bir yönetim altında birleştirmiş ve böylece Kur'an'ın yanı sıra öğretileri ile uygulamalarını güvence altına alarak İslami dini inancın temelini oluşturan Hz. Peygamber, Müslümanlar tarafından Hz. Âdem, Hz. İbrahim, Hz. Musa, Hz. İsa ve diğer peygamberlerin daha sonradan tahrif edilmiş tektanrılı dinlerini onaran ve tamamlayan Allah'ın insanlara gönderdiği son peygamber olmuştur. 8 Haziran Peygamberimizin vefatı ve Veda Hutbesi metni...
8.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Destekçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki destekçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.