Gazete Vatan Logo
Magazin Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?

Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?

Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam yayı hayatına başlıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk’ün canlandırdığı Alev rolü ise merak konusu oldu. Peki, Umut’un hayatını değiştiren Taş Kağıt Makas Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli?

Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?

Kanal D çarşamba dizileri arasına Taş Kağıt Makas ile dahil oluyor. Taş Kağıt Makas dizisinde yer alan Alev Dönertaş’ın hikayesi ile karaktere hayat veren Serra Arıtürk’ün kim olduğu tartışılıyor. Sıra dışı hafıza yeteneğiyle hiçbir şeyi unutmayan Umut ile alzheimer hastası babası Rıza’nın adalet savaşını konu edinen dizide Alev Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli?

TAŞ KAĞIT MAKAS ALEV SERRA ARITÜRK KİMDİR?

22 Haziran 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serra Arıtürk hem oyuncu hem de şarkıcılığıyla öne çıkıyor.

Özel Denizaltı Anadolu Lisesi’nde lise eğitimini tamamlayan Serra Arıtürk ardından Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nde eğitim aldı. Gitar eğitimini Hüsrev İsfendiyaroğlu’ndan alan güzel oyuncu Serra Arıtürk, şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu’na giriş yaptı. 2019 yılında Kendimi Bilmeden isimli şarkısını çıkaran Serra Arıtürk asıl ününe 2021 yılında Kanal D’de yayınlanan Aşkın Tarifi adlı dizi ile kavuştu. Yapımda Kadir Doğulu ile başrolü paylaşan Serra Arıtürk, Taş Kağıt Makas dizisinde Alev rolüne büründü.

Haberin Devamı

TAŞ KAĞIT MAKAS ALEV DÖNERTAŞ KARAKTERİ KİMDİR?

Zorluklar karşısında pes etmeyen, hayatı adalet ve doğruluk üzerine kurulu olan Taş Kağıt Makas Alev cesur, kararlı ve zeki bir hukuk öğrencisi. Umut ile bir belediye otobüsünde sürpriz bir şekilde tanışan Alev ile Umut arasında zamanla özel bir bağ oluştu. Zaman zaman yolları ayrılan Umut ile Alev, Rıza’nın tutuklanmasıyla güçlerini birleştirdi. Umut’a adalet arayışında en büyük destekçi olan Alev zamanlı başarılı ve oldukça kararlı bir avukata dönüştü.