Derinkuyu

Derinkuyu

Son dakika derinkuyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derinkuyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derinkuyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derinkuyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derinkuyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 derinkuyu haberi bulunmuştur. Tüm derinkuyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları Nevşehir yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Nevşehir iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Nevşehir aday listesi
31.03.2024 Gündem
Kapadokya'da tüm zamanların rekoru kırıldı
Kapadokya'da tüm zamanların rekoru kırıldı UNESCO Dünya Doğal Kültürel Miras listesinde yer alan ve Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bulunan müze ve ören yerlerini 2023 yılında, 4 milyon 826 bin 662 yerli ve yabancı turist ziyaret ederek tüm zamanların rekorunu kırıldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan, "2023 yılında tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaşılarak yeni bir rekor elde ettik" dedi.
4.01.2024 Gündem
AFAD'tan İstanbul depremiyle ilgili dikkat çeken açıklama! Tahliye planı açıklandı
AFAD'tan İstanbul depremiyle ilgili dikkat çeken açıklama! Tahliye planı açıklandı AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, olası İstanbul depremiyle ilgili özel açıklamalarda bulundu. 262 gözlem istasyonuyla depremi oluşturması düşünülen fayın takip edildiğini belirten Tatar, “Depremsellik ve bölgenin izlenmesi açısından baktığımızda şunu gururla söyleyebilirim; Marmara bölgesi, dünyanın belki de en iyi izlenen bölgelerinden birisi. En yoğun, en etkili şekilde birbirinden farklı yöntemlerle sismik aktivitenin izlendiği en iyi bölgelerden bir tanesi diyebilirim. Şu anda bölgede 262 civarında deprem gözlem istasyonumuz var” dedi.
21.09.2023 Yaşam
Kahreden olay! 2 kardeş serinlemek için girdikleri nehirde boğuldu
Kahreden olay! 2 kardeş serinlemek için girdikleri nehirde boğuldu Nevşehir’in Avanos ilçesinde ailece pikniğe gittikleri bölgede serinlemek için Kızılırmak Nehri’ne giren Galip (9) ve Hüseyin Ertaş (8) kardeşler, boğuldu.
4.08.2023 Yaşam
Nevşehir canlı seçim sonuçları 2023: Nevşehir Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Nevşehir hangi parti kazandı?
Nevşehir canlı seçim sonuçları 2023: Nevşehir Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Nevşehir hangi parti kazandı? Nevşehir seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri kapsamında açıklanacak. gazatevatan.com seçim sayfasında Nevşehir açılan sandık sayısı, Nevşehir parti oy oranları ve Nevşehir Cumhurbaşkanı seçim sonuçları yer alacak. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir,Hacıbektaş, Kozaklı, Ürgüp ilçe seçim sonuçları bu sayfada yer alacak. Peki Nevşehir hangi parti kazandı? Nevşehir Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? Canlı Nevşehir seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Kapadokya çileği ekonomiye 700 bin dolar katkı sağlıyor
Kapadokya çileği ekonomiye 700 bin dolar katkı sağlıyor Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde üretimi yapılan Kapadokya çileği fideleri, dünyanın dört bir yanına gönderilmeye başlandı.
15.04.2023 Gündem
Nevşehir TOKİ kura sonuçları: Sulusaray, Göre, Derinkuyu, Acıgöl, Kaymaklı, Çat, Hacıbektaş, Tatlarin TOKİ kura sonuç ve isim listesi!
Nevşehir TOKİ kura sonuçları: Sulusaray, Göre, Derinkuyu, Acıgöl, Kaymaklı, Çat, Hacıbektaş, Tatlarin TOKİ kura sonuç ve isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde Nevşehir’de kura çekimleri gerçekleştirildi. 619 konutun hak sahiplerinin belirlendiği kura çekimi Nevşehir’de Sulusaray, Göre, Derinkuyu, Acıgöl, Kaymaklı, Çat, Hacıbektaş, Tatlarin’de yapılacak konutlar için yapıldı. Peki, Nevşehir TOKİ kura sonuç sorgulama nasıl yapılır? TOKİ Nevşehir kura çekiliş sonuçları açıklandı mı? TOKİ Nevşehir kurası kimlere çıktı? İşte Nevşehir kura sonuç isim listeleri…
25.12.2022 Gündem
Ürgüp TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! 24 Aralık Nevşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Nevşehir TOKİ kura sonuçları!
Ürgüp TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! 24 Aralık Nevşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Nevşehir TOKİ kura sonuçları! Nevşehir TOKİ kura çekiliş sonuçları merak ediliyor. TOKİ Nevşehir Avanos, Ürgüp, Gülşehir, Kozaklı kuraları çekiliyor. 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında Türkiye genelinde 250 bin konutun 1189’i Nevşehir için yapılacak. Ürgüp, Avanos, Acıgöl, Çat, Derinkuyu, Göre, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Merkez, Sulusaray, Tatlarin’de yapılan TOKİ evleri için çekilişler saat 10.00'da başladı. TOKİ Nevşehir kura sonuçları açıklandı mı, Ürgüp kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir? İşte, Nevşehir TOKİ kura çekimi sonuçları…
24.12.2022 Ekonomi
TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izle | Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izle | Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izleme ekranı ve sonuç sorgulama ekranı aramaları yoğunlaştı. Nevşehir TOKİ kura çekimi 13 farklı ilçede inşa edilecek. Toplu konut evleri bugün sahiplerini bulacak. Peki, Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? İşte TOKİ kurası izleme ekranı ile Nevşehir TOKİ kura sonuçları ve nihai isim listesi sorgulama ekranı…
24.12.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kapadokya'yı ağustos ayında 652 bin kişi ziyaret etti
Kapadokya'yı ağustos ayında 652 bin kişi ziyaret etti Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini ağustos ayında 652 bin 921 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
3.09.2022 Yaşam
Nevşehir'de araç takla attı: 1 ölü, 4 yaralı
Nevşehir'de araç takla attı: 1 ölü, 4 yaralı Nevşehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç takla atarak tarlaya uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
12.07.2022 Yaşam
Bakan Kurum'dan sert tepki: HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz?
Bakan Kurum'dan sert tepki: HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “HDP’nin terörle sözlü olduğunu anladık da, Yozgat’ta ‘Kandil’i yerle bir edeceğim’ diyen, bugün ise TBMM’de onlarla kol kola gezenlere ne oluyor? Yoksa siz de HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz?” diye sordu.
14.01.2022 Gündem
Barbaroslar yeni bölüm ne zaman? Barbaroslar bugün var mı, bu akşam Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu akşam yok mu? TRT 1 yayın akışı!
Barbaroslar yeni bölüm ne zaman? Barbaroslar bugün var mı, bu akşam Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu akşam yok mu? TRT 1 yayın akışı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı her hafta Perşembe günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yeni yıl tatili nedeniyle geçen hafta ekranlarda yer almayan dizinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, Barbaroslar bugün var mı, bu akşam neden yok? Barbaroslar yeni bölüm ne zaman? İşte 13 Ocak TRT 1 yayın akışı…
13.01.2022 Televizyon
Kapadokya’daki Derinkuyu Yeraltı Şehri'nin sırrı çözüldü! Derinliklerindeki büyük sürpriz...
Kapadokya’daki Derinkuyu Yeraltı Şehri'nin sırrı çözüldü! Derinliklerindeki büyük sürpriz... Anadolu'nun cennet köşelerinden Kapadokya’da eşsiz bir yeraltı şehri olan Derinkuyu, sayısız medeniyete ev sahipliği yaptı. Hititler tarafından inşa edildiği düşünülen bu yeraltı şehri, birçok amaçla kullanıldı. Uzun yıllar boyunca gizemini koruyan Derinkuyu için yeni bir aşamaya geçme vakti geldi.
15.12.2021 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi
Tarım işçilerini taşıyan minibüs şarampole devrildi! 12 kişi yaralandı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs şarampole devrildi! 12 kişi yaralandı Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde, tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrildiği kazada 12 kişi yaralandı.
21.10.2021 Gündem
Mardin'den acı haber! Bir asker şehit oldu
Mardin'den acı haber! Bir asker şehit oldu Mardin'de Suriye sınırındaki devriye görevinde, askeri araca teröristlerce düzenlenen saldırıda Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı (21), şehit oldu.
7.07.2021 Gündem
Çekyatın içinden yılan çıktı! Şok anlar
Çekyatın içinden yılan çıktı! Şok anlar Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde, bir evin oturma odasındaki çekyatın içine giren yılan, evdekilerin yardım istediği komşu tarafından yakalandı.
11.06.2021 Yaşam
Patates, soğan ve çeltiği Toprak Mahsulleri Ofisi çiftçiden alıp ücretsiz dağıtacak...
Patates, soğan ve çeltiği Toprak Mahsulleri Ofisi çiftçiden alıp ücretsiz dağıtacak... Pandemi nedeniyle zor günler geçiren çiftçiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla büyük destek geldi. Toprak Mahsulleri Ofisi çiftçinin elinde kalan 1 Milyon 200 bin ton patates 250 bin ton soğan 750 bin ton çeltiği satın alacak. Bu ürünler 81 ilde ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılacak. İlk ürünler alındı.
10.04.2021 Ekonomi
Yeraltının gizemli şehri! İçinde dünyanın en eski akıl hastanesi de var
Yeraltının gizemli şehri! İçinde dünyanın en eski akıl hastanesi de var Derinkuyu, tarihi Kapadokya bölgesi içindeki en özel yerlerden biri. Roma döneminde kalma yapıların bulunduğu bu yeraltı şehri 1963 yılında tesadüfen bulundu. İçinde kiliselerin, kamusal alanların ve aynı zamanda dünyanın en eski akıl hastanesinin de bulunduğu Derinkuyu, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı. İşte bu tarihi rota hakkında bilmeniz gerekenler.
2.04.2021 Yaşam
8 turizm bölgesi iptal edildi! Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de...
8 turizm bölgesi iptal edildi! Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de... Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 8 turizm bölgesi iptal edilirken, 4 turizm merkezi ile 4 kültür ve turizm koruma gelişim bölgesinin sınırları yeniden belirlendi. Niğde'de bazı taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırılmasına karar verildi. Nevşehir'in 3 ilçesindeki emniyet amirlikleri, ilçe emniyet müdürlüğüne dönüştürüldü.
30.01.2021 Ekonomi
Nevşehir'de 2 yaşındaki Mehmet'in kahreden ölümü!
Nevşehir'de 2 yaşındaki Mehmet'in kahreden ölümü! Nevşehir'de tek katlı evde çıkan yangında Mehmet Yağız Ünal (2), hayatını kaybetti.
21.12.2020 Gündem
Nevşehir'de aynı aileden 4 kişi koronavirüs nedeniyle öldü
Nevşehir'de aynı aileden 4 kişi koronavirüs nedeniyle öldü Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Doğala köyünde, 5 gün içinde aynı aileden koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.
16.12.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Derinkuyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derinkuyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.