Depo

Depo

Son dakika depo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan depo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını depo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Depo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan depo gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.824 depo haberi bulunmuştur. Tüm depo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziosmanpaşa'da kumaş deposunda yangın çıktı
Gaziosmanpaşa'da kumaş deposunda yangın çıktıGaziosmanpaşa'da depo olarak kullanılan halı sahada çıkan ardından iş hanına sıçrayan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ekiplerin, alanda soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
22.10.2024Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Elektrik ve doğal gaza yılbaşına kadar zam yok
Bakan Bayraktar açıkladı: Elektrik ve doğal gaza yılbaşına kadar zam yokEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, yılbaşına kadar elektrik ve doğal gaza zam olmayacağını açıkladı.
8.10.2024Ekonomi
Ankara'da 6,5 milyon sahte bandrollü makaron ele geçirildi
Ankara'da 6,5 milyon sahte bandrollü makaron ele geçirildiAnkara'da akaryakıt ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik operasyonlarda 23 bin litre akaryakıt ve 6 milyon 500 bin sahte bandrollü makaron ele geçirildi.
5.10.2024Gündem
SPK'dan 2 şirketin sermaye artırımına onay
SPK'dan 2 şirketin sermaye artırımına onaySPK bültenine göre kurul, Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi Ticaret AŞ'nin 440 milyon liralık, Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ'nin 504 milyon liralık bedelsiz sermaye artırım başvurusunu olumlu karşıladı.
3.10.2024Ekonomi
Tekirdağ'da bir kumaş fabrikasının deposunda yangın çıktı
Tekirdağ'da bir kumaş fabrikasının deposunda yangın çıktıTekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan kumaş fabrikasının deposunda yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
3.10.2024Gündem
Ankara'da kaçakçılık operasyonu: 2 şüpheli yakalandı
Ankara'da kaçakçılık operasyonu: 2 şüpheli yakalandıAnkara'daki kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı. Operasyonda, 1680 litre etil alkol ile 14 bin gümrük kaçağı temel gıda maddesi geçirildi.
3.10.2024Gündem
Sancaktepe'de bir iş yerinde yangın çıktı
Sancaktepe'de bir iş yerinde yangın çıktıİstanbul Sancaktepe'de bir iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışılıyor. Merve Mahallesi Uzungöl Caddesi'nde depo olarak kullanılan iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
1.10.2024Vatan TV
Ordu’da üreticilerin başı kahverengi kokarca ile dertte! Kahverengi kokarca, evlerin içerisine kadar girdi
Ordu’da üreticilerin başı kahverengi kokarca ile dertte! Kahverengi kokarca, evlerin içerisine kadar girdiOrdu’da fındık başta olmak üzere tarım ürünlerine zarar veren kahverengi kokarca evlerin içerisine kadar girmeye başladı.
30.09.2024Gündem
İstanbul'da 176 sokak köpeği bekçi köpeği oldu
İstanbul'da 176 sokak köpeği bekçi köpeği olduİstanbul Büyükçekmece'de sahipleri tarafından sokağa terk edilen sokak köpekleri artık fabrika, depo ve şantiye gibi işletmeleri koruyor.
30.09.2024Gündem
Trabzon'daki taşkın ve heyelanlar 208 milyon liralık zarara neden oldu
Trabzon'daki taşkın ve heyelanlar 208 milyon liralık zarara neden olduTrabzon'un Araklı, Yomra, Arsin ve Sürmene ilçelerinde taşkın ve heyelanların ardından 148 iş yeri, 130 konut ve 87 araçta zarar tespit çalışmalarının tamamlandığı, toplam zararın 208 milyon 528 bin 531 lira olduğu bildirildi.
28.09.2024Gündem
Kayseri'de Erken Tunç Çağı'na tarihlenen sarayda 20'ye yakın oda ortaya çıkarıldı
Kayseri'de Erken Tunç Çağı'na tarihlenen sarayda 20'ye yakın oda ortaya çıkarıldıKayseri'de 6 bin yıllık Kültepe Kaniş Karum Ören Yeri'nde 4 bin 200 yıl önce çıkan yangında yok olan Erken Tunç Çağı'na tarihlenen sarayın 20'ye yakın odası ortaya çıkarıldı. Kazı Başkanı Prof. Dr. Fikri Kulakoğlu, "Hemen hemen hepsi az, orta ya da şiddetli bir şekilde yangına maruz kalmış ve aslına bakarsanız maruz kaldıktan sonra bu yapılar terk edilmiş. Fakat anladığımız kadarıyla daha sonra tekrar kullanılmış. Bu kalın duvarlı yapıların üstüne daha ince duvarlı başka yapılar eklenerek, belki depo niteliğinde tekrar kullanılmaya devam etmiş" dedi.
26.09.2024Gündem
Hatay'da görünümü garip gelse de lezzetiyle herkesi şaşırtıyor! 200 liradan satılıyor kolajen deposu!
Hatay'da görünümü garip gelse de lezzetiyle herkesi şaşırtıyor! 200 liradan satılıyor kolajen deposu!Gastronomi şehri Hatay’ın lezzetlerinden olan ‘Beyin tava’ ismi ve görünümüyle garip gelse de lezzetiyle damaklarda eşsiz tat bırakıyor. Porsiyon fiyatı 200 TL’ye satılan lezzet, sakatat severlerin vazgeçilmezleri arasında.
22.09.2024Gündem
Anız yangını atık deposuna sıçradı! Yangın kısa sürede büyüdü
Anız yangını atık deposuna sıçradı! Yangın kısa sürede büyüdüAdana'da bir çiftçi tarlasındaki anızları yaktığı sırada alevler belediyenin atık deposuna sıçradı. Yangın kısa sürede büyürken, bölgedeki mahalleler duman altında kaldı. İtfaiye ekipleri yangını 3 saat içerisinde kontrol altına alarak söndürdü.
12.09.2024Adana
GAÜN 100. yıl Onkoloji Hastanesi ve Radyoterapi Merkezi açıldı! "Sağlık kampüsü oluşturduk"
GAÜN 100. yıl Onkoloji Hastanesi ve Radyoterapi Merkezi açıldı! "Sağlık kampüsü oluşturduk"Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) 100. Yıl Onkoloji Hastanesi ve Radyoterapi Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.
11.09.2024Gaziantep
MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklama
MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklamaMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Kara Harp Okulu’nda yapılan yemin töreninden sonra sosyal medyaya yansıyan görüntülere ilişkin yeni bir açıklama geldi.
5.09.2024Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 20 terör hedefi imha edildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 20 terör hedefi imha edildiMilli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenledi. Irak'ın kuzeyinde 20 terör hedefi imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
2.09.2024Gündem
Gaziantep'te afetlerde hayatta tutan 'süper tarhana' üretildi! AFAD depolarda tutacak
Gaziantep'te afetlerde hayatta tutan 'süper tarhana' üretildi! AFAD depolarda tutacakGaziantep Üniversitesi (GAÜN) akademisyenleri, deprem ve sel gibi afetlerde göçük altında uzun süre kalanların sindirim sistemlerini düzenleyen ve besleyici özelliğiyle hayatta kalmalarına yardımcı olacak olan uzun raf ömrüne sahip “süper tarhana” üretti.
29.08.2024Gaziantep
Antep fıstığına çözüm önerisi! Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız
Antep fıstığına çözüm önerisi! Ne gerekiyorsa yapmaya hazırızAntep fıstığında yaşanan sorunlara ilişkin çözüm önerileri ile dikkat çeken Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kentin ziraat odaları başkanlarını ağırladı. Çiftçilerin taleplerini dinleyen Yılmaz, her zaman yanında olduklarını ifade ederek, Güneydoğu Birlik ve Tekel Fabrikası’nın yine açılması noktasında ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.
28.08.2024Gaziantep
Çiftçilere bu yıl ödenecek bitkisel üretim destekleri belli oldu
Çiftçilere bu yıl ödenecek bitkisel üretim destekleri belli olduÇiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) dahil olan çiftçilere bu yıl için ödenecek bitkisel üretim destekleri belli oldu.
24.08.2024Ekonomi
Adana Demirspor'un kebap ziyafeti! Moral depoladılar
Adana Demirspor'un kebap ziyafeti! Moral depoladılarSüper Lig ekiplerinden Adana Demirsporlu futbolculara kebap ziyafeti verildi. Kentte uzun yıllardır kebapçılık yapan Yaşar Aydın, Adana Demirspor tesislerine giderek mavi-lacivertli ekibe kebap ziyafeti sundu.
22.08.2024Adana
Gaziantep Büyükşehir boz kavlak fıstığın alımına başladı! Üreticiye nakliye, depo ve analiz desteği
Gaziantep Büyükşehir boz kavlak fıstığın alımına başladı! Üreticiye nakliye, depo ve analiz desteğiGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, boz kavlak fıstığın alımına başlandığını duyurarak, fıstığın stokçuların inisiyatifine bırakılmadığını, lisanlı depoculuk ile değerini koruduğunu belirtti.
21.08.2024Gaziantep
TCKRC halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Kıraç Galvaniz kimin, ne iş yapar?
TCKRC halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Kıraç Galvaniz kimin, ne iş yapar?SPK’dan onay alan Kıraç Galvaniz halka arz olacak. Borsa İstanbul Yıldız Pazar için talep toplayan Kıraç Galvaniz Telekominikasyon Metan Makine İnşaat’ın halka arzına dair detaylar sorgulanıyor. Peki, TCKRC halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Kıraç Galvaniz kimin, ne iş yapar?
14.08.2024Ekonomi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! MSB duyurdu: 25 hedef imha edilmiştir
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! MSB duyurdu: 25 hedef imha edilmiştirMilli Savuma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde Gara, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini ve 25 hedefin imha edildiğini bildirdi.
26.07.2024Gündem
Bakan Şimşek: Dış yükümlülükleri azaltıyoruz
Bakan Şimşek: Dış yükümlülükleri azaltıyoruzHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uyguladıkları ekonomi programıyla artan dış kaynak girişi, ters dolarizasyon ve azalan dış finansman ihtiyacı sonucunda rezervlerin güçlendiğini açıkladı.
24.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te  kaçak peynir operasyonu: 1 ton 112 kilogram kaçak peynir ele geçirildi
Gaziantep'te kaçak peynir operasyonu: 1 ton 112 kilogram kaçak peynir ele geçirildiŞahinbey Belediyesi ekipleri tarafından güvenli gıda denetimlerinde depo olarak kullanılan kayıtsız bir işletmede 1 ton 112 kilogram kaçak peynir ele geçirildi.
23.07.2024Gaziantep

Benzer Haber Etiketleri

Depo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki depo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.