Dansçı

Dansçı

Son dakika dansçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dansçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dansçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dansçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dansçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 864 dansçı haberi bulunmuştur. Tüm dansçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lucas Torreira yeni yaşını dansçılarla kutladı! “Ayrılık yaramış”
Lucas Torreira yeni yaşını dansçılarla kutladı! “Ayrılık yaramış” GALATASARAY’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira önceki akşam 28’inci yaşını kutladı.
13.02.2024 Magazin
İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı
İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı Kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığo 'İnci Taneleri' dizisi, bu akşam ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı.
25.01.2024 Magazin
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı.
9.01.2024 Magazin
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından, koreograf, dansçı, oyuncu ve oyun yazarı Alparslan Türkeş Karaduman, vefat etti.
3.10.2023 Kültür Sanat
Oyuncu Rüzgar Aksoy, dansçı sevgilisi Yasemin Sancaklı ile evlendi!
Oyuncu Rüzgar Aksoy, dansçı sevgilisi Yasemin Sancaklı ile evlendi! Oyuncu Rüzgar Aksoy uzun zamandır aşk yaşadığı dans sanatçısı Yasemin Sancaklı'yla dünyaevine girdi.
4.09.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı? Nazan Güneç kimdir, kaç yaşında, nereli? Soruları Ufuk Özkan’ın hastalık haberleri sonrasında gündeme geldi. Tiyatrocu kimliğiyle bilinen Ufuk Özkan ilk kez Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteriyle tanınmaya başladı. Ardından gelen projelerde de oyunculuğu beğenilen Ufuk Özkan, 2005 senesinde Nazan Güneş ile dünya evine girmişti. Çiftin 17 senelik evlilik hayatı 2 Ağustos 2022 tarihinde sonlandı. Peki, Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
13.07.2023 Magazin
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor?
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor? MFÖ grubunun üyesi ve oyuncu Özkan Uğur’dan hayranlarını üzen haber geldi. 3 aydır yoğun bakımda olan Özkan Uğur hayatını kaybetti. Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan ve oğlu Alişan Uğur, sosyal medyadan açıklama yayımladı. Açıklamanın ardından Özkan Uğur’un eşi kimdir? Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
23.10.2023 Magazin
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi Yaz turnesi kapsamında Türkiye’yi dolaşan Koray Avcı, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da verdiği konser için İstanbul’a döndü. Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan şarkıcıya, geçtiğimiz haftalarda gündem olan 'Simge Sağın ile aşk' iddiası da soruldu.
6.07.2023 Magazin
Yasemin Yürük: Hepsi grubu dağıldığında depresyona girdim
Yasemin Yürük: Hepsi grubu dağıldığında depresyona girdim Hepsi grubu ile tanınan şarkıcı ve dansçı Yasemin Yürük, Hepsi grubunun dağılma süreci hakkında konuştu. Grup hakkında pek çok bilinmeyen bilgiyi paylaşan Yasemin Yürük, "Hepsi grubu dağıldığında depresyona girmiştim" itirafında bulundu.
25.06.2023 Magazin
Balayından bir gün önce fark etti! 'Bu tür şeylerin başıma geleceğini düşünmedim'
Balayından bir gün önce fark etti! 'Bu tür şeylerin başıma geleceğini düşünmedim' Yarışma programıyla adını duyuran genç yıldızın başına kötü bir durum geldi. Tam 9 ay sonra gecikmeli balayına çıkacakları sırada genç yıldız, sağlığıyla ilgili ters giden bir ayrıntı olduğunu fark etti. İşte detaylar...
25.05.2023 Magazin
'Dansçı aranıyor' diye ilan verdiler, gerçek başka çıktı: Günlük 1.500 TL
'Dansçı aranıyor' diye ilan verdiler, gerçek başka çıktı: Günlük 1.500 TL Ünlü bir siteye günlük en az 1500 TL vaadiyle dansçı aranıyor ilanı verdiler, amaçları başka çıktı. 'Dansçı aranıyor' ilanıyla ilgili arayanlara farklı teklif yaptılar. Telefonla ulaşılan ilan sahibi, 'Dans da yapılırsa ekstra bir avantaj olur' diyerek günlük kazancı açıkladı. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Gündem
Tanyeli: İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum
Tanyeli: İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum Bir dönemin adından söz ettiren dansçısı Tanyeli, YouTube’da yayınlanan 'Selim Akar Sorarsa?' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun süredir gözlerden uzak olan ve Türkiye'yi terk ederek Avustralya'da kendine yeni bir hayat kuran 52 yaşındaki ünlü oryantal, çocukluk dönemi ve kariyeri hakkında itiraflarıyla dikkat çekti.
19.01.2023 Magazin
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı Sinema ve gösteri dünyasının merkezi Hollywood şan ve şöhret peşinde koşan pek çok gencin hayalini kurduğu bir yerdi. 19 yaşındaki Jean Elizabeth Spangler da sinema dünyasına girme hayalleri kuran bir genç kızdı. Genç ve gelecek vadeden bir aktris olan Jean Spangler 74 yıl önce aniden sırra kadem basıp kayboldu. Genç yıldızın gizemi pek çok kan donduran detayı da ortaya çıkardı.
18.01.2023 Dünya
Şükrü Özyıldız aşka geldi!
Şükrü Özyıldız aşka geldi! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından Büşra Cebe ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Şükrü Özyıldız, kendisi gibi oyuncu olan Büşra Cebe ile ilk aşk karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
15.01.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti!
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti! DJ, dansçı ve 'Ellen DeGeneres Show'un yardımcı yapımcısı Stephen 'tWitch' Boss, 40 yaşında hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonucu ünlü ismin bir silahla kendini başından vurarak öldüğü doğrulandı. Boss'un eşi Allison Holker ve komedyen Ellen DeGeneres, yürek burkan açıklamalar yaparken; tWitch'in ölümüne dair detaylar da ortaya çıktı.
15.12.2022 Magazin
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü?
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü? Talk show programı 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss, 40 yaşında yaşamını yitirdi. Peki, Stephen Boss kimdir, neden öldü?
15.12.2022 Dünya
Dance Your Style Dünya Finali’nin kazananı belli oldu
Dance Your Style Dünya Finali’nin kazananı belli oldu Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style’ın 2022 Dünya Finali 10 Aralık Cumartesi akşamı Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde gerçekleştirildi.
14.12.2022 Magazin
Erdal Uğurlu kimdir? Balet Erdal Uğurlu hayatını kaybetti!
Erdal Uğurlu kimdir? Balet Erdal Uğurlu hayatını kaybetti! Devlet Opera ve Balesi’nin en önemli erkek dansçılarından olan Erdal Uğurlu hayatını kaybetti. 57 yaşında yaşamını yitiren Erdal Uğurlu’nun vefat haberini Okan Bayülgen duyurdu. Peki, Erdal Uğurlu kimdir? Erdal Uğurlu kaç yaşında ve nereli? Erdal Uğurlu’nun hastalığı neydi? İşte Erdal Uğurlu’nun biyografisi!
11.12.2022 Magazin
İstismara uğradı, kolları kesildikten sonra uçurumdan atıldı! Mahkemeden isyan ettiren karar
İstismara uğradı, kolları kesildikten sonra uçurumdan atıldı! Mahkemeden isyan ettiren karar ABD'de yaşayan 15 yaşındaki genç kızın başından geçenler ülkeyi dehşete düşürdü. Genç kızın kabusu evden kaçmasıyla başladı. Bilmediği bir şehirde tek başına kalan Mary Vincent, dedesine gitmek üzere tek başına yürürken, kendisine yardım etmek istediğini düşündüğü adamın aracına bindi. Daha sonra olanlar ise ülke tarihinde en çok konuşulan dehşetlerden biri haline geldi. Genç kıza tecavüz edip kollarını kesen adam intikam yeminleri etti. Daha sonra yaptıkları ise herkesin kanını dondurdu.
8.12.2022 Dünya
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı!
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Magazin
Britney Spears 'Victoria' hastalığına yakalandı!
Britney Spears 'Victoria' hastalığına yakalandı! Şarkıcı Britney Spears, geçtiğimiz yıl spor hocası Sam Asghari ile nişanlanmış, birkaç ay önce de ilk bebeklerini beklediklerini açıklamıştı. Daha sonra bebeklerini kaybettiklerini duyuran ikili, büyük bir acı yaşamıştı. Spears, son olarak sosyal medya paylaşımında 'Victoria' hastalığına yakalandığını duyurdu.
7.11.2022 Magazin
Gökhan Türkmen romantizm rüzgarları estirdi!
Gökhan Türkmen romantizm rüzgarları estirdi! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam romantik aşk şarkılarının sevilen ismi Gökhan Türkmen’i ağırladı. Dinleyicisiyle Boğaz'ın ışıltılı görüntüsü altında ikinci kez buluşan ünlü sanatçı, romantizm rüzgarları estirdi.
6.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dansçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dansçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.