Gazete Vatan Logo
Magazin Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!

Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!

Ekşi Elmalar, Cebimdeki Yabancı, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Şeref Meselesi, Jet Sosyete, Küçük Tatlı Yalancılar, Kış Güneşi, Akıncı, Masumlar Apartmanı ve Ruhun Duymaz gibi yapımlarda rol alan Şükrü Özyıldız, şu sıralar aşk hayatıyla gündemde.

Şükrü Özyıldız, nişanlısı Rabia Yaman'dan 2018'de ayrılmıştı. ‘Alice’ müzikalinde ‘Şapkacı’yı canlandıran Özyıldız, 2019 yılında gösterinin koreografı Beryhan Murphy’nin dansçı kızı Huri Murphy ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, geçtiğimiz yıl sessiz sedasız ayrılık kararı almıştı.

'AŞK' İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Son olarak Büşra Cebe ile ilişkisini sonlandıran Şükrü Özyıldız'ın ünlü fenomen Sibil Çetinkaya ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

BİRLİKTE TATİL YAPTIKLARI ORTAYA ÇIKTI

GossipPasta'da yer alan habere göre, fenomen Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi. Ünlü isimlerin şimdilerde birlikte tatil yaptığı ortaya çıktı. Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın romantik karesi sosyal medyaya bomba gibi düştü.