Şükrü Özyıldız

Şükrü Özyıldız

Son dakika şükrü özyıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şükrü özyıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şükrü özyıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şükrü Özyıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şükrü özyıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 şükrü özyıldız haberi bulunmuştur. Tüm şükrü özyıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şükrü Özyıldız aşk iddialarına yanıt verdi!
Şükrü Özyıldız aşk iddialarına yanıt verdi! Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ve sosyal medyanın tanınan isimlerinden olan fenomen Sibil Çetinkaya, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Özyıldız, gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara ayaküstü yanıt verdi.
1.04.2024 Magazin
Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk pozlarına Deniz Seki'den yorum geldi! "Ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım"
Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk pozlarına Deniz Seki'den yorum geldi! "Ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım" Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya, oyuncu sevgilisi Şükrü Özyıldız'ın Instagram'dan paylaştığı pozlar çok beğeniliyor. En don Çetinkaya Özyıldız’ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. İkilinin aşk dolu pozlarına şarkıcı Deniz Seki'den de yorum geldi.
20.02.2024 Magazin
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Ruhun Duymaz hangi gün? Ruhun Duymaz neden yok, final mi yaptı?
Ruhun Duymaz hangi gün? Ruhun Duymaz neden yok, final mi yaptı? Ruhun Duymaz dizisi hangi gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Ruhun Duymaz 4 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelmedi. İzleyicilerin meraklı araştırmaları başladı. Fox Tv 4 Eylül yayın akışında yer almayan Ruhun Duymaz dizisi neden yok, final mi yaptı? İşte detaylar...
4.09.2023 Televizyon
Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız kapkaççı yakaladı
Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız kapkaççı yakaladı Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, v-Galata'da bir turistin telefonunu çalan hırsızı yakaladı. Özyıldız, polis gelene kadar hırsızın başında bekledi.
20.08.2023 Magazin
Tempolu, sürükleyici... Ruhun Duymaz dizisi konusu nedir? Ruhun Duymaz uyarlama mı?
Tempolu, sürükleyici... Ruhun Duymaz dizisi konusu nedir? Ruhun Duymaz uyarlama mı? Yaz döneminin en tempolu, en sürükleyici dizisi Ruhun Duymaz 1 bölümüyle ekrana geliyor. Fox Tv'de Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşacak dizinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yaparken senaryosunu Ayşe Kutlu yazıyor. Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın partner olacağı Ruhun Duymaz konusu nedir? Ruhun Duymaz uyarlama mı? İşte detaylar...
31.07.2023 Televizyon
Ruhun Duymaz dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Ruhun Duymaz nerede çekiliyor?
Ruhun Duymaz dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Ruhun Duymaz nerede çekiliyor? Ruhun Duymaz dizisi hangi il, ilçede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı dizi ilk bölümüyle ekrana geliyor. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in yaptığı O3 Medya yapımı Ruhun Duymaz'ın senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Peki Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor?
31.07.2023 Televizyon
Ruhun Duymaz Hilal kimdir? Aslı Sümen kaç yaşında? Aslı Sümen hangi dizilerde oynadı?
Ruhun Duymaz Hilal kimdir? Aslı Sümen kaç yaşında? Aslı Sümen hangi dizilerde oynadı? Ruhun Duymaz Hilal kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'nin yeni dizisi Ruhun Duymaz 1 bölümüyle ekrana geldi. Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı dizide Hilal Koral karakteriyle Aslı Sümen de yer aldı. Peki Aslı Sümen kimdir, kaç yaşında? Aslı Sümen hangi dizilerde rol aldı? İşte detaylar...
24.07.2023 Televizyon
Aşk Taktikleri 2 filminin konusu nedir? Aşk Taktikleri oyuncuları kimler? Ne zaman yayınlanacak?
Aşk Taktikleri 2 filminin konusu nedir? Aşk Taktikleri oyuncuları kimler? Ne zaman yayınlanacak? Aşk Taktikleri 2 filminin konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı film dijital platfrom Netflix'te 14 Ağustos'ta yayınlanacak. Peki Aşk Taktikleri 2 filminin oyuncuları kimler? İşte detaylar...
22.06.2023 Televizyon
Serenay Sarıkaya'nın dansı geceye damga vurdu!
Serenay Sarıkaya'nın dansı geceye damga vurdu! Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Enis Arıkan, ve İbrahim Selim gibi isimlerin yer aldığı Alice Müzikali'nde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Oyunun ardından Sarıkaya ve ekip arkadaşları veda partisi düzenledi. Sarıkaya'nın dansı sosyal medyanın gündemine oturdu.
1.06.2023 Magazin
Şükrü Özyıldız aşka geldi!
Şükrü Özyıldız aşka geldi! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından Büşra Cebe ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Şükrü Özyıldız, kendisi gibi oyuncu olan Büşra Cebe ile ilk aşk karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
15.01.2023 Magazin
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı!
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Magazin
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi!
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi! Son olarak Aşk Taktikleri filminde Şükrü Özyıldız ile ekranlarda olan Demet Özdemir, önceki gün avm gezerken objektiflere yansıdı. Sevgililer Günü'nde evlilik teklifini kabul ettiği ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile yakın zamanda nikâh masasına oturmaya hazırlanan 30 yaşındaki güzel, düğün hazırlıklarına başladı.
23.06.2022 Magazin
Şükrü Özyıldız kaslı halini paylaştı! Ünlülerden beğeni ve yorum yağdı...
Şükrü Özyıldız kaslı halini paylaştı! Ünlülerden beğeni ve yorum yağdı... Son olarak 'Aşk Taktikleri' filminde Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız, tatil sezonunu açtı. Kaslı görüntüsüyle dikkat çeken Özyıldız'ın tekne pozları sosyal medyayı salladı.
20.06.2022 Magazin
Fenomen doktor Berika Demir'den şaşırtan Şükrü Özyıldız itirafı!
Fenomen doktor Berika Demir'den şaşırtan Şükrü Özyıldız itirafı! Estetikleriyle uzun süre konuşulan fenomen Berika Demir, oyuncu Şükrü Özyıldız hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu. Instagram'da 2 milyon takipçi kitlesi olan ve hikaye bölümünden soruları yanıtlayan fenomenin Şükrü Özyıldız hakkında söyledikleri olay oldu.
21.03.2022 Magazin
Şükrü Özyıldız: Aynaya çok az bakıyorum!
Şükrü Özyıldız: Aynaya çok az bakıyorum! Aşk Taktikleri filminde Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız, 'Yasemin Şefik +1' isimli podcast programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, samimi açıklamaları ve eğlenceli yorumlarıyla dinleyenlere kahkaha dolu bir an yaşattı.
11.03.2022 Televizyon
Oğuzhan Koç öpüşme sahnelerden rahatsız olmuştu! Demet Özdemir paylaşımı şaşırttı....
Oğuzhan Koç öpüşme sahnelerden rahatsız olmuştu! Demet Özdemir paylaşımı şaşırttı.... Şarkıcı Oğuzhan Koç'un sevgilisi Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri filmindeki cesur sahnelerinden rahatsız olduğu iddia ediliyordu. İddiaya göre Koç sevgilisini kıskanmış ve ilişki bitmişti. Olaydan bir süre sonra barışan çift evlilik kararı aldı. Oğuzhan Koç ise ateşli sahneleri konuşulan Aşk Taktikleri filminin başarısını paylaştı.
24.02.2022 Magazin
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılık nedeni ortaya çıktı! İddialı sevişme sahneleri...
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılık nedeni ortaya çıktı! İddialı sevişme sahneleri... 2021 yılına aşklarıyla damga vuran çiftlerden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kısa süreli ayrılığın ardından ilişkilerine bir şans daha vermişlerdi. Çiftinin ayrılma sebebinin Aşk Taktikleri isimli filmdeki sevişme sahneleri olduğu ortaya çıktı. Oğuzhan Koç'un sevgilisi Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile sevişme sahnesini görünce küplere bindiği iddia edildi.
13.02.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan Serenay Sarıkaya'nın dansına övgü: Daha güzelini görmedim!
Enis Arıkan'dan Serenay Sarıkaya'nın dansına övgü: Daha güzelini görmedim! 'Alice Müzikali'nin yeni sezonu için provalara başlayan Enis Arıkan, yakın arkadaşı Serenay Sarıkaya'nın dans ettiği anları takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya'ya övgü dolu sözler sarf eden Arıkan, videoda "Daha güzelini görmedim!" ifadelerini kullandı.
31.01.2022 Magazin
'Alice Müzikali' provaları başladı!
'Alice Müzikali' provaları başladı! İlk kez 7 Şubat 2019 tarihinde perde açan Alice Müzikali, uzun bir aranın ardından yeniden seyirciyle buluşacak. Serenay Sarıkaya ve dans ekibi, geçtiğimiz gün bir araya gelerek prova yaptı.
19.01.2022 Magazin
Bilirkişi kararını verdi: Şükrü Özyıldız’a 60 bin 808 lira ödenmeli
Bilirkişi kararını verdi: Şükrü Özyıldız’a 60 bin 808 lira ödenmeli Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ’Kış Güneşi" adlı dizinin yurt dışı gelirinden gereken payı alamadığı iddiasıyla yapım şirketine açtığı davada, bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Bilirkişi raporunda, Özyıldız’a ödenmesi gereken tutarın 60 bin 808 lira olduğu belirtildi.
29.09.2021 Magazin
'Aşk Taktikleri' filminden kareler yayınlandı
'Aşk Taktikleri' filminden kareler yayınlandı Demet Özdemir, başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı “Aşk Taktikleri” filminden kareleri sosyal medyada yayınladı.
28.07.2021 Televizyon
Şükrü Özyıldız: Yaz dönemini çalışarak geçiriyorum
Şükrü Özyıldız: Yaz dönemini çalışarak geçiriyorum Şükrü Özyıldız, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Yakışıklı, oyuncu kısa süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.
18.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şükrü Özyıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şükrü özyıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.