Gazete Vatan Logo
Magazin İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı

İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı

Kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığo 'İnci Taneleri' dizisi, bu akşam ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı.

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı ‘İnci Taneleri’, bu akşam saat 20.00’da ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı. Projede, Erdoğan’la birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan da yer alıyor. 

Erdoğan, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat veriyor. Herkesin ‘inci’li bir hikâyesinin olduğu yapımın yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. Dizi, yayınlanmadan önce ekrana gelen fragmanlarıyla sosyal medyada gündem olmuştu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, pavyonda yaptığı dansla sosyal medyada gündem oldu.

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri' dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı, gündemden düşmüyor. Dilber'in 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde yaptığı şov, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarına konu olmaya başladı.

"HERKES YER İÇER, HESABI DİLBER ÖDER"

'İnci Taneleri'nin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan, “Herkes yer içer, hesabı Dilber öder...” cümlesiyle başlayan ikinci fragmanında; Hazar Ergüçlü’nün “Dilber” isimli pavyon dansçısını canlandırdığı sahneler dikkat çekmişti. Gerçek bir pavyonda çekildiği öğrenilen sahnelerde oyuncunun, Ankara pavyon oyun havası performansı izleyenlerden tam not almıştı.

Haberin Devamı

Hazar Ergüçlü’nün dizideki rolünün en önemli bölümlerinden olan pavyondaki dans sahneleri için adeta kampa girerek özel ders aldığı ortaya çıkmıştı. Anadolu Ateşi’nde de eğitmen ve dansçı olarak uzun yıllar görev alan oyuncu Elif Erol’dan ders alan Hazar Ergüçlü, ‘Dilber’ için haftanın en az dört gününü ve uzun saatlerini çalışmalara ayırmıştı.

'DİLBER' VİDEOLARI AKIMA DÖNÜŞTÜ

Önümüzdeki hafta seyirciyle buluşmaya hazırlanan 'İnci Taneleri', tanıtımlarıyla gündemden düşmemeye devam ediyor. Herkes günlerdir Dilber'in 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde yaptığı şovu konuşuyor. Konuşmakla kalmıyor sosyal medya paylaşımlarına konu ediyor.

İNCİ TANELERİ’NDEN GÖRKEMLİ AFİŞ

BKM imzalı dizinin afişi de görücüye çıktı. Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem Yücedağ’ın kaldığı otelde yapılan afiş çekiminde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka yer aldı.

Haberin Devamı