Gazete Vatan Logo
Magazin Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?

Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?

Nazan Güneç kimdir, kaç yaşında, nereli? Soruları Ufuk Özkan’ın hastalık haberleri sonrasında gündeme geldi. Tiyatrocu kimliğiyle bilinen Ufuk Özkan ilk kez Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteriyle tanınmaya başladı. Ardından gelen projelerde de oyunculuğu beğenilen Ufuk Özkan, 2005 senesinde Nazan Güneş ile dünya evine girmişti. Çiftin 17 senelik evlilik hayatı 2 Ağustos 2022 tarihinde sonlandı. Peki, Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?

Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?

Geniş Aile dizisinde Cevahir karakteri ile tanıdığı ve sevdiği başarılı oyuncu Ufuk Özkan 17 yıllık eşi, oğlunun annesi Nazan Güneş'ten 2022 yılında boşanmıştı. Ufuk Özkan’ın eşi hastalık haberleri sonrası yeniden gündeme geldi. Peki, Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir?

17 senelik evlilik tek celsede sona erdi. 2005 yılında nikah masasına oturan Ufuk Özkan Nazan Güneş çifti 2 Ağustos 2022 tarihinde boşandı. Anlaşmalı olarak çiftin Eren Özkan isminde bir oğlu bulunuyor.

Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?

Evlilikleri esnasında ciddi anlaşmazlıklar yaşadıklarını ifade eden çift, İstanbul Adliyesi 8. Aile Mahkemesi'nde görülen davada yollarını anlaşmalı olarak ayırdı. Birçok kez daha boşanma kararı alan Ufuk Özkan Nazan Güneş çifti, 2 Ağustos 2022 tarihinde sessiz sedasız boşandı.

Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının sunulucuğunu yaptıktan sonra sıkı bir diyete başlayan ve fazla kilolarından kurtulan Ufuk Özkan, "Ah be Birader" yapımıyla sinema severlerin karşısına geçmişti. Öte taraftan Ufuk Özkan instagram hesabından eski eşi Nazan Güneş Özkan'la birlikre çekildiği mutlu fotoğraflarını ise kaldırmadı. 

Haberin Devamı

Nazan Güneş Özkan, koreografileriyle büyüleyen kurucusunun Yılmaz Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın olduğu Anadolu Ateşi'nde baş dansçı olarak çalıştı. Güneş, Anadolu Ateşi'nde hemen hemen 10 yıl bu görevde bulunarak bu muazzam işte en önemli görevlerden birisini üstlendi.