D-100 Karayolu

D-100 Karayolu

Son dakika D-100 Karayolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan D-100 Karayolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını D-100 Karayolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

D-100 Karayolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan d-100 karayolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 d-100 karayolu haberi bulunmuştur. Tüm d-100 karayolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı Ataşehir'de parkta buluşan liseli öğrenciler saç saça baş başa kavga etti. Esenler'de tartışan bir grubun tekmeli yumruklu kavgası uzun süre devam etti. Bahçelievler, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde trafikte yaşanan kavgalar ise, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
25.03.2024 Gündem
Silivri'de alkollü sürücü trafik ışıklarına çarptı
Silivri'de alkollü sürücü trafik ışıklarına çarptı Silivri'de alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek trafik ışıklarına çarptı. Yaralanan sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
14.05.2023 Yaşam
Avcılar'da yan yoldan refüjü aşan otomobil D - 100'e girdi: 3 yaralı
Avcılar'da yan yoldan refüjü aşan otomobil D - 100'e girdi: 3 yaralı Avcılar'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, yan yoldan refüje çıkıp, yön tabelasını devirerek D-100 karayoluna geçti. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.
21.10.2022 Yaşam
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı Pendik, D-100 Karayolu’nda yolcu otobüsü, hafriyat kamyonu ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralı otobüs şoförü ve muavin olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
20.09.2022 Yaşam
D100’de 6 araç birbirine girdi: 5 yaralı
D100’de 6 araç birbirine girdi: 5 yaralı Kastamonu'nun Tosya ilçesi D100 karayolunda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
10.07.2022 Yaşam
Bolu Dağı Tüneli’nde toprak kayması! İstanbul yönü trafiğe kapatıldı
Bolu Dağı Tüneli’nde toprak kayması! İstanbul yönü trafiğe kapatıldı Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü çıkışında toprak kayması sebebiyle yol trafiğe kapatıldı. Ekipler, yola kayan toprağın kaldırılması için çalışmalarını sürdürüyor.
28.06.2022 Gündem
Bolu Dağı Tüneli ulaşıma kapatılıyor
Bolu Dağı Tüneli ulaşıma kapatılıyor Anadolu Otoyolu’nda viyadüklerde yapılacak çalışma nedeniyle Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul istikameti 16-20 Mayıs arasında ulaşıma kapatılacak.
12.05.2022 Gündem
Lüks araç paramparça oldu! Sürücü camdan fırlayarak havada takla attı
Lüks araç paramparça oldu! Sürücü camdan fırlayarak havada takla attı İstanbul Kadıköy D100 karayolu Ankara istikametinde meydana gelen kazada yüksek hız yaptığı iddia edilen araç sürücüsü bariyerlere girdi. Araç sürücü havada takla attı, ağır yaralandı.
16.03.2022 Yaşam
Kar yağışı başladı! Daha da fena vuracak, Meteoroloji son dakika açıkladı, peş peşe alarm verildi, İstanbul, Ankara, İzmir ve birçok şehirde...
Kar yağışı başladı! Daha da fena vuracak, Meteoroloji son dakika açıkladı, peş peşe alarm verildi, İstanbul, Ankara, İzmir ve birçok şehirde... Kar yağışı başladı. Çok kuvvetli vuracak. Meteoroloji son dakika açıkladı. Uyarılar peş peşe yapıldı. İstanbul için turuncu kodlu alarm verildi. Yarın kar yağışı etkisini artırarak devam edecek. Bu gece ve yarın yer yer yoğun gök gürültülü kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının kuvvetli şekilde etkili olduğu şehirde yağışların kaç gün daha devam edeceği yeni hava durumu raporu ile ortaya çıktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ise İstanbul için yeni uyarı yapıldı. Yapılan açıklamada ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Bugün olduğu gibi yarın için de turuncu uyarı yapıldı. AVM'lerin çalışma saatlerinde de değişikliğe gidildi. Cumartesi günü için 'Plan yapmayın, evinizden çıkmayın. Çıkacaksanız toplu taşımayı kullanın' uyarısı geldi. Yarın en yoğun karar beklenen gün olarak duyuruldu. İstanbul için 'turuncu' alarm verildiğini belirten Yerlikaya, 'Yarın akşam ve pazar günü için çok dikkatli olmamız lazım, biz tedbirlerimizi aldık' ifadelerine yer verdi. Öte yandan Bolu’da, yoğun kar yağışı sebebiyle Bolu Dağı D100 karayolu geçişi İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı. Peki, İstanbul'da kar yağışı kaç gün sürecek, ne zaman bitecek, havalar ne zaman ısınacak? İşte 12 Mart İstanbul hava durumu bilgisi ve son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Gündem
Kar yağışı hayatı felç etti! Bolu Dağı D100 İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı
Kar yağışı hayatı felç etti! Bolu Dağı D100 İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı Bolu’da, yoğun kar yağışı sebebiyle Bolu Dağı D100 karayolu geçişi İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı.
11.03.2022 Gündem
Yolcu otobüsü şarampole devrildi! Ölü ve yaralılar var!
Yolcu otobüsü şarampole devrildi! Ölü ve yaralılar var! Çankırı D00 karayolunda İstanbul’da yola çıkan ve bir cenaze ile cenaze yakınlarını taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi yaralandı.
18.02.2022 Gündem
İstanbul Valisi son dakika duyurdu: İzinli sayılacaklar!
İstanbul Valisi son dakika duyurdu: İzinli sayılacaklar! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından idari izinle ilgili açıklama yaptı.
24.01.2022 Gündem
Aksaray- Adana yolunda TIR devrildi, 5 kilometrelik kuyruk oluştu
Aksaray- Adana yolunda TIR devrildi, 5 kilometrelik kuyruk oluştu Aksaray'da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle TIR'ın kayarak devrilmesiyle Adana yolu yaklaşık 1,5 saat ulaşıma kapandı. Bekleyen araçlar 5 kilometrelik kuyruk oluşturdu. 
23.01.2022 Yaşam
D100 karayolu Bolu Dağı kesimi kar sebebiyle trafiğe kapatıldı
D100 karayolu Bolu Dağı kesimi kar sebebiyle trafiğe kapatıldı Bolu’da yoğun kar yağışı sebebiyle D100 karayolu Bolu Dağı geçişi çift yönlü olarak araçların geçişine kapatıldı.
23.01.2022 Gündem
Kocaeli’nde otomobil durağa daldı: 5 kişi yaralandı
Kocaeli’nde otomobil durağa daldı: 5 kişi yaralandı Kocaeli’nin İzmit ilçesi D-100 Karayolu’nda otobüs durağına dalan otomobildeki 5 kişi yaralandı.
8.01.2022 Yaşam
D 100 karayolu trafiğe ne zaman açılacak? Alt geçit çalışmaları başlatıldı!
D 100 karayolu trafiğe ne zaman açılacak? Alt geçit çalışmaları başlatıldı! Maltepe D-100 karayolunda "Bostancı - Kayışdağı Arası Yol Kavşak Projesi" kapsamında başlatılan alt geçit çalışmaları yoldaki şerit sayısın düşürüldü. Tek şeritten ilerlemeye çalışan araçlar, yoğun trafiğe neden oldu. Bu yoldan gidecek vatandaşların, trafiği hesaba katmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Peki, D 100 karayolu trafiğe ne zaman açılacak?
7.12.2021 Yaşam
Maltepe E-5'te taşlı bıçaklı dehşet anları!
Maltepe E-5'te taşlı bıçaklı dehşet anları! Maltepe'de Gülsuyuspor - Kartalspor maçı sonrası taraftarlar arasında taşlı, bıçaklı kavga çıktı. D-100 Karayolu'ndaki trafiğin aksamasına da neden olan kavga, cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.11.2021 Yaşam
Bahçelievler D-100 karayolunda taksi yaya çarptı
Bahçelievler D-100 karayolunda taksi yaya çarptı Bahçelievler D-100 karayolunda karşıya geçmeye çalışan yaya, taksinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
21.10.2021 Yaşam
Kadıköy D100 Karayolu'nda sabaha karşı zincirleme kaza: 4 yaralı
Kadıköy D100 Karayolu'nda sabaha karşı zincirleme kaza: 4 yaralı Kadıköy D100 Karayolu Bostancı mevkiinde aralarında taksi ve motosikletin de bulunduğu beş araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada, motosikletteki 2 kişi ile taksinin yolcusu ve diğer araçtaki bir kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Kadıköy yönü trafiğe kapandı.
9.10.2021 Yaşam
İstanbul'da D100 Karayolu'nda art arda trafik kazaları! Yaralılar var
İstanbul'da D100 Karayolu'nda art arda trafik kazaları! Yaralılar var İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle Bakırköy D100 Karayolu ve yan yolda art arda trafik kazaları meydana geldi. Biri zincirleme üç ayrı kazada 2 kişi yaralanırken, çok sayıda araç hasar gördü.
1.10.2021 Yaşam
Avcılar'da halk otobüsü kontrolden çıktı kaza yaptı: 4 yolcu yaralandı
Avcılar'da halk otobüsü kontrolden çıktı kaza yaptı: 4 yolcu yaralandı Avcılar'da bariyerlere çarpan halk otobüsündeki yolculardan 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
1.10.2021 Yaşam
İstanbul’da zincirleme trafik kazası! Çok sayıda araç birbirine girdi...
İstanbul’da zincirleme trafik kazası! Çok sayıda araç birbirine girdi... Son dakika haberine göre; Kartal D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana gelen kaza sebebiyle oluşan trafiği fark edemeyen kamyon sürücüsü bir servis minibüsü ve bariyere çarptı.
26.09.2021 Yaşam
İstanbul Silivri'de plastik fabrikasında yangın çıktı!
İstanbul Silivri'de plastik fabrikasında yangın çıktı! Son dakika haberine göre; Silivri'de kauçuk üretimi yapan bir plastik fabrikasında sabah saatlerinde yangın çıktı. Silivri ve çevre ilçelerden olay yerinde giden çok sayıda itfaiye ekibinin yangın söndürme çalışmaları sürüyor.
4.09.2021 Gündem
Bisikletli Havva Şeyma Gündoğar hayatını kaybetti!
Bisikletli Havva Şeyma Gündoğar hayatını kaybetti! Silivri D-100 Karayolu'nda bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 19 yaşındaki Havva Şeyma Gündoğar'a otomobil çarptı. Gündoğar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, otomobil sürücüsü gözaltına alındı.
18.08.2021 Yaşam
İstanbul'da akılalmaz kaza! Şoför yolu şaşırınca olanlar oldu
İstanbul'da akılalmaz kaza! Şoför yolu şaşırınca olanlar oldu Bakırköy D100 Karayolu'nda yer altı kablolarının sarıldığı boş makaraları taşıyan TIR'daki dev makaralardan biri köprüye takılarak devrildi. Köprü altında sıkışan makara yaklaşık 1 buçuk saatte çıkarıldı. Kazanın, TIR şoförünün yolu şaşırması sonucu meydana geldiği öğrenildi.
24.06.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

D-100 Karayolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki d-100 karayolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.