Cudi Dağı

Cudi Dağı

Son dakika cudi dağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cudi dağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cudi dağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cudi Dağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cudi dağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 563 cudi dağı haberi bulunmuştur. Tüm cudi dağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yapılan kirli ittifakları takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama değişiyor. Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimiz ile omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız." dedi. Konuşmasında emekli maaşlarına da değinen Erdoğan, "Arzu ettiğimiz düzeye yükseltmek için daha çok çalışacağız. Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kış aylarında barınmak için hazırladığı sığınak ve mağaralara yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonunda, 21 sığınak ve mağaranın imha edildiğini duyurdu.
5.11.2023 Gündem
II. Abdülhamit'in haritası gerçek çıktı! 134 yıl önceki keşif şimdi gün yüzüne çıktı
II. Abdülhamit'in haritası gerçek çıktı! 134 yıl önceki keşif şimdi gün yüzüne çıktı Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaklaşık 40 yıldır yaşanan terör olayları nedeniyle zengin yer altı yatakları kullanılmayan Şırnak, petrol keşifleriyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Osmanlı İmparatorluğu’nun 34’üncü padişahı II. Abdülhamit tarafından başlatılan petrol haritası gerçek çıktı.
27.07.2023 Ekonomi
Aşure Günü 2023 tarihi | Ne zaman başlar ve biter, aşure günü hangi gün? Aşure gününde oruç tutulur mu?
Aşure Günü 2023 tarihi | Ne zaman başlar ve biter, aşure günü hangi gün? Aşure gününde oruç tutulur mu? Aşure günü ne zaman, ayın kaçında başlıyor ve bitiyor? Aşure günü tarihi, 2023 Muharrem ayının başlamasıyla sorgulanıyor. Her yıl Muharrem ayının 10. günü idrak edilen aşure günü tarih az bir süre kaldı. Bolluk ve bereketin simgesi aşureler için hazırlıklar başladı. Peki, Aşure günü ne zaman başlar ve biter 2023? Aşure günü oruç tutulur mu, aşure günü 2023 hangi gün, ayın kaçında?
26.07.2023 Gündem
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, bazı alanların 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.
28.06.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan üs bölgesindeki askerlerle görüştü
Bakan Yerlikaya paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan üs bölgesindeki askerlerle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cudi Dağı’ndaki Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Üs Bölgesi'nde askerlere hitap etti. Bakan Yerlikaya, Twitter hesabından o anları paylaştı.
18.06.2023 Gündem
Şırnak'ta 14 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Şırnak'ta 14 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Şırnak Valiliği, merkez ile Cizre, Silopi, Uludere, Güçlükonak ve Beytüşşebap ilçeleri arasındaki 14 bölgenin 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp, kayınpederini yaraladı
Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp, kayınpederini yaraladı Adana'da şiddet uyguladığı 6 çocuğu 'Sevgi Evleri'ne yerleştirilince ailesiyle arası açılan Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş (43), mutfaktan aldığı bıçakla eşi İptahal Baba (29) ile kayınvalidesi İnayet Hellah'ı (59) boğazını keserek öldürdü, kayınpederi Abdo Baba (60) ve engelli kayınbiraderi Yahya Baba'yı (28) ağır yaraladıktan sonra kaçtı. Daha sonra polise giderek teslim olan Durmuş'un emniyetteki sorgusu sürüyor.
3.05.2023 Yaşam
Gabar petrol kuyusu nerede, Gabar Dağı’nda petrol mü bulundu? Gabar Dağı'nda petrol rezervi ne kadar? Cudi Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nın rakımı ve haritadaki yeri!
Gabar petrol kuyusu nerede, Gabar Dağı’nda petrol mü bulundu? Gabar Dağı'nda petrol rezervi ne kadar? Cudi Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nın rakımı ve haritadaki yeri! Terörden temizlenen Şırnak'ın Gabar Dağı'nda yapılan sismik ve sondaj çalışmaları sonucu günlük 100 bin varil petrol üretimi yapılacak rezerv keşfedildi. Peki, Gabar Dağı'nda petrol rezervi ne kadar? Cudi Dağı hangi ilde? Gabar petrol kuyusu nerede? İşte Gabar Dağı’nın rakımı ve haritadaki yeri…
3.05.2023 Ekonomi
"Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Operasyonu"nda mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi
"Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Operasyonu"nda mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu kapsamında, Şırnak'ın Cizre İlçesi Cudi Dağı Tuşimiya Vadisi bölgesinde tespit edilen sığınakta mühimmat ve çok sayıda patlayıcı ele geçirildi.
11.03.2023 Gündem
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı'nın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti?
17.01.2023 Gündem
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “12-36 çalışan polisimiz 4 grup çalışacak ve polisimiz istirahatinden fedakarlık etmeyecek. Şark görevi sürelerini düşürmüştük daha da düşürüyoruz. Polislerimiz şark görevinden döndükten sonra istediği vilayete gidebilecek.” dedi.
10.01.2023 Gündem
Bir petrol haberi daha! CNN Türk bölgeye girdi: Büyük bir müjde daha vermeye hazırlanıyoruz
Bir petrol haberi daha! CNN Türk bölgeye girdi: Büyük bir müjde daha vermeye hazırlanıyoruz Türkiye Petrolleri Anonim Ortalıklığı (TPAO), Şırnak Güneydoğu Anadolu Bölgesi Gabar Dağı Şehit Esma Çevik-1 Kuyusunda önemli bir petrol keşfi yaptı. Tesiste kuyulardan günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılırken ileride günlük üretimin 10 bin varil olması hedefleniyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, petrol rezervinin bulunduğu Gabar'da petrol sahasındaki son durumu aktardı. TPAO Arama Bölge Sorumlusu Tuğba Özdağan ise "Büyük bir müjde daha vermeye hazırlanıyoruz" dedi.
5.01.2023 Ekonomi
Şırnak’ta 15 bölge “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi
Şırnak’ta 15 bölge “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi Şırnak ve 6 ilçesine bağlı bulunan 15 bölge, 15 gün süre ile “Geçici Özel Güvenlik Bölgesi” ilan edildi.
27.12.2022 Gündem
Diyarbakır, Bingöl, Batman ve Muş'ta operasyon başlatıldı
Diyarbakır, Bingöl, Batman ve Muş'ta operasyon başlatıldı Eren Abluka Kış-18 operasyonu için düğmeye basıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır, Bingöl, Batman ve Muş'ta operasyon başlatıldığını açıkladı. Bakan Soylu, Diyarbakır Lice'de üs bölgesinde 'Eren Abluka 18 Operasyonu' ile ilgili konuştu. Soylu "Terör örgütünün bu bölgedeki varlığını kurutacağız. 3650 personelimizle harekat başladı, tek bir terörist kalmayana kadar sürecek" dedi.
24.12.2022 Gündem
Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu?
Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu? Gabar Dağı'nda 150 milyon net petrol rezervine sahip yeni bir saha keşfedildi. Şehit jandarma Esma Çevik'in adının verildiği alandan günlük 5 bin varillik üretim yapılıyor. Peki, Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu? Gabar Dağı’nın harita üzerindeki yeri nerede? Gabar’ın toplam petrol rezervi ne? İşte detaylar…
13.12.2022 Gündem
Bakanlık açıkladı! Yeni operasyon başladı
Bakanlık açıkladı! Yeni operasyon başladı PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Şırnak ilinde “Eren Abluka Sonbahar-Kış-11 (Şırnak-Cudi Dağı) Şehit J.Tğm. İsmail Can Akdeniz Operasyonu” başlatıldı.
7.11.2022 Gündem
Bakan Soylu açıkladı! 2 terörist yakalandı
Bakan Soylu açıkladı! 2 terörist yakalandı Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Cudi Dağı Bestabelega bölgesinde devriye faaliyeti yürüten jandarma ekiplerince 2 terörist yakalandı.
23.09.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 2 terörist yakalandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 2 terörist yakalandı İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Eren Abluka-27 operasyonu kapsamında Şırnak'ın Silopi ilçesi Cudi Dağı Bestabelega bölgesinde devriye faaliyeti yürüten jandarma ekiplerince 1 terörist daha yakalanmıştır. Yakalanan terörist sayısı 2’ye yükselmiştir." ifadeleri kullanıldı.
23.09.2022 Gündem
Cudi dağında Eren Abluka operasyonu! 2 terörist öldürüldü
Cudi dağında Eren Abluka operasyonu! 2 terörist öldürüldü İçişleri Bakanlığı, Şırnak’ta devam eden ‘Eren Abluka-27’ operasyonu çerçevesinde 2 teröristin daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
8.09.2022 Gündem
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dilinizle, Kürtlüğünüzle ve Müslümanlığınızla gurur duyun. Bu büyük medeniyetle gurur duyun. Buradan şuradaki oturuşunuzla han dilinizle öyle şeyler anlatıyor ve söylüyorsunuz ki: geleceğe büyük bir miras bırakıyorsunuz. Kural oyununu ve tezgahları siz bozdunuz. Huzur yolculuğunuz, hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
30.07.2022 Siyaset
Şırnak’ta örgüte ait çok sayıda roketatar mühimmatı ve sevk fişeği ele geçirildi!
Şırnak’ta örgüte ait çok sayıda roketatar mühimmatı ve sevk fişeği ele geçirildi! İçişleri Bakanlığınca yurt içinde PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla, “ara-bul-yok et” stratejisiyle yürütülen Eren Abluka operasyonları 17 bölgede başarıyla sürüyor. Çok sayıda ağır silah mühimmatı ele geçirildi.
13.06.2022 Gündem
Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz kimdir? İsmail Can Akdeniz nasıl şehit oldu, nereli?
Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz kimdir? İsmail Can Akdeniz nasıl şehit oldu, nereli? Terör örgütü PKK'nın kökünü kazımak için İçişleri Bakanlığınca Şırnak’ta 574 personelin katılımıyla Eren Abluka-17 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz-2 Operasyonu başlatıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Şehit Teğmen İsmail Can Akdeniz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz kimdir? İsmail Can Akdeniz nasıl şehit oldu, nereli?
13.06.2022 Gündem
Eren Abluka-5 Operasyonlarında bulundu! Hepsi imha edildi
Eren Abluka-5 Operasyonlarında bulundu! Hepsi imha edildi Eren Abluka-5 Operasyonları kapsamında, Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca, Cudi Dağı kırsalında, 18 Mayıs 2022 tarihinde icra edilen operasyonda; toprağa gömülü vaziyette, (2) kg ağırlığında plastik patlayıcı madde, (1) kg ağırlığında tuzaklanmış patlayıcı madde, (30) adet fünye, (10) adet Alpha Fire marka RS komutalı EYP anahtar sistemi, (2) adet oksijen tüpü, (1) adet tüp başlığı ile çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi ve imha edildi.
19.05.2022 Gündem
Bakanlık acı haberi verdi: Bir askerimiz şehit oldu
Bakanlık acı haberi verdi: Bir askerimiz şehit oldu İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Eren Abluka- 5 operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada 2 teröristin etkisiz hale getirildiği, 1 askerin şehit olduğu bir askerin de yaralandığı belirtildi.
30.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cudi Dağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cudi dağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.