Cinsel Birliktelik

Cinsel Birliktelik

Son dakika cinsel birliktelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel birliktelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel birliktelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel Birliktelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel birliktelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 390 cinsel birliktelik haberi bulunmuştur. Tüm cinsel birliktelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı...
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı... Apartman kömürlüğünde cesedi parçalanmış halde bulunan 65 yaşındaki Celal H'yi öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen 79 yaşındaki Sitrak K'nın davasında, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu raporuna göre sanığın maktul ile kaybolmadan bir gün önce 2 kez toplamda 1 dakikalık telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi. Sanığın eşi ve çocukları davada tanıklık yapmak istemezken, maktulün kızı ise babasını sanığın öldürdüğüne inanmadığını söyledi.
8.11.2023 Gündem
İnternetten cinsel birliktelik için anlaştı, eve gidince şoke oldu
İnternetten cinsel birliktelik için anlaştı, eve gidince şoke oldu Bakırköy'de bankadan 50 bin TL çeken Y.C.A. adlı kişi internetten tanıştığı Ceren Ç.'nin evine giderek 3 bin TL'ye birliktelik karşılığında anlaştı. Ödeme sırasında Ceren Ç. ve evde bulunan arkadaşı Hüseyin D., 50 bin TL'nin tamamını zorla alıp Y.C.A'yı evden kovdu. Gözaltına alınan Ceren Ç. ve Hüseyin D.'nin cinsiyet değiştirdikleri ortaya çıktı.
27.09.2023 Haber
Tanıkların ifadesi avukatın yalanını ortaya çıkardı: Fatma atlamadı öldürüldü
Tanıkların ifadesi avukatın yalanını ortaya çıkardı: Fatma atlamadı öldürüldü Bir apartmanın 4. katındaki dairede Fatma Duygu Özkan’la buluşan avukat Doğan Can Gündüz, Özkan’ın aşağı atlayarak intihar ettiğini söyledi. İki görgü tanığının ise korkuluklara tutunmaya çalışan kadının zorla bir erkek tarafından aşağı atıldığını söylemeleri, Gündüz’ün yalanını ortaya çıkarttı.
16.08.2023 Yaşam
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömen anne için ağırlaştırılmış müebbet talebi
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömen anne için ağırlaştırılmış müebbet talebi Ordu'nun Altınordu ilçesinde evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Bilge Çapa (27) hakkında 'altsoydan akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
30.03.2023 Gündem
Öz kızını öldürüp televizyona çıkmıştı! Koğuş arkadaşı iğrenç gerçeği itiraf etti
Öz kızını öldürüp televizyona çıkmıştı! Koğuş arkadaşı iğrenç gerçeği itiraf etti Lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu'nun yatağında ölü bulunmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Gamze'nin anne ve babası daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı, ikili yeniden tutuklandı. Gamze'nin annesi cinayetten sonra bir televizyon programına çıkıp timsah gözyaşları dökmüştü. Olayın ardından cinsel birliktelik çıktı.
13.03.2023 Gündem
Cinsel saldırıyla suçlanan cemiyet başkanının ifadesi ortaya çıktı! 'Eşim ofise geldi'
Cinsel saldırıyla suçlanan cemiyet başkanının ifadesi ortaya çıktı! 'Eşim ofise geldi' Kahramanmaraş'ta Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı 47 yaşındaki S.E.K., 20 yaşındaki M.K. adlı genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla aranıyordu. S.E.K.'nin gözaltına alındığında emniyette verdiği ifadesi ortaya çıktı. Kendisine iftira atıldığını, M.K. ile alkol alırken eşinin ofise geldiğini belirten S.E.K., "Birbirlerine girdiler ve ben araya girdim. Bu sırada M.K.'nın eli yüzüme geldi ve yüzüm çizildi. Aynı zamanda eşimin de eli yüzüme geldi ve eşim de yüzümü çizdi" dedi.
4.02.2023 Gündem
Tekel bayii işleten kadına cinsel ilişki teklifi! İğrenç sözleri duyunca çılgına döndü
Tekel bayii işleten kadına cinsel ilişki teklifi! İğrenç sözleri duyunca çılgına döndü Avcılar'da işyerine gelen müşterinin kendisine cinsel birliktelik teklifinde bulunan yabancı uyruklu kişiyi tokatlayan Bircan Metin, polise giderek şikayetçi oldu.
3.01.2023 Yaşam
Evli milyonlarca çifti kapsıyor! Flaş 'cinsel ilişki' kararı
Evli milyonlarca çifti kapsıyor! Flaş 'cinsel ilişki' kararı Yargıtay evlilikte cinsel ilişki ile ilgili dikkat çeken bir karar imza attı. Karara göre; evlilikte bunu yapan karşı tarafa tazminat ödemek zorunda kalıyor. Konuyla ilgili önemli noktalara dikkat çeken Avukat Cansen Erdoğan, çiftlerin bilmesi gereken detayları anlattı.
19.12.2022 Gündem
Gelinine 8 yıl boyunca dehşeti yaşattı! İğrenç olay
Gelinine 8 yıl boyunca dehşeti yaşattı! İğrenç olay Bursa’da gelini S.T.’ye (25), cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla, ‘nitelikli cinsel saldırı’ ile ‘cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlamasıyla tutuklu yargılanan Siyami T. (56), 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın yargılama sürecindeki davranışlarını dikkate alarak, cezada takdir indirimi uygulayan mahkeme heyeti, Siyami T.’nin, gelinini zorla alıkoyduğuna dair kesin ve inandırıcı delil olmadığından, ‘cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçunda beraatına karar verdi.
18.12.2022 Yaşam
Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü
Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü Yetişkinlere özel bir uygulama için içerikler üretip, yetişkin filmlerinde rol alan kadının ölümü herkesin kanını dondurdu. Eski sevgilisi ve komşusu olan adam, genç kadının evine girdi; yetişkin filmi çekecekleri sırada kadını canice katletti. Sonrasında yakalanmamak için yaptıkları ise dehşete düşürdü...
16.12.2022 Dünya
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar...
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar... ABD'nin New York eyaletinde korkunç bir olay yaşandı! Syracuse'de kurduğu 'zindan' ile çok sayıda kadına dehşeti yaşatan yaşlı adam ile ilgili kan donduran gerçekler 15 yıl sonra ortaya çıktı. 14 yaşında kızları kaçıran ve akılalmaz işkencelere maruz bırakan 'Syracuse Zindan Efendisi'nin bodrum katındaki yeri polisleri şoke etti.
14.12.2022 Dünya
Mühendisin tacizle suçladığı kadın şube müdürüne 5 yıl hapis istemi
Mühendisin tacizle suçladığı kadın şube müdürüne 5 yıl hapis istemi Mersin'de İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli ziraat mühendisi Ç.D.ye sözlü ve fiziksel cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla kadın şube müdürü H.C. hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis talebiyle dava açıldı. H.C, iddiaları reddederken mühendis Ç.D., şikayetçi olduğu için Mersin'in en uzak ilçesine görevlendirildiğini öne sürdü.
5.10.2022 Gündem
Antarktika'da, bilimsel araştırma istasyonlarındaki kadınlara cinsel taciz
Antarktika'da, bilimsel araştırma istasyonlarındaki kadınlara cinsel taciz Avustralyalı bilim insanının raporu, Antarktika Bilimsel Araştırma istasyonlarında çalışan kadınların uğradığı cinsel taciz ve ayrımcılığı ortaya koydu. Çevre Bakanı raporla ilgili dün açıklama yaparak “Şok oldum ve hayal kırıklığına uğradım. Kesinlikle açık konuşayım: hiçbir işyerinde cinsel tacize veya uygunsuz davranışa yer yoktur” dedi.
30.09.2022 Dünya
18 yaşından küçük çocuklara pavyon tuzağı! Böyle kandırıyorlar...
18 yaşından küçük çocuklara pavyon tuzağı! Böyle kandırıyorlar... Konya’dan 3 ay önce Muğla Milas’a çalışmaya gelen 18 yaşındaki Zehra Bayır, kardeşinin tedavi masraflarını karşılayabilmek için bir işletmede(pavyonda)çalışmaya başladı. İddiaya göre işletme sahipleri, Bayır’a toplu ödeme yapacaklarını söyleyerek bu süre içinde ödeme yapmadı. Kardeşinin tedavisi için Konya’ya gideceğini ve yaklaşık 50 bin liralık alacağının olduğunu söyleyen Bayır ile işletme sahipleri tartıştı. İşyeri sahipleri, Bayır’ın başına sert bir cisimle vurdu ardından işletmenin bahçesindeki havuza attı. Soruşturmada gözaltına alınan 7 kişiden 3’ü tutuklandı. Henüz 18 yaşında bir pavyonda çalışan ve katledilen Bayır’ın ölümünün ardından sosyal medyada, 18 yaşının altındaki kız çocukların kafe görünümlü pavyonlarda çalıştırıldığı iddia edildi.
6.08.2022 Gündem
Kaybolan küçük kız için korkunç iddia! Öldürüp kebap yaptı...
Kaybolan küçük kız için korkunç iddia! Öldürüp kebap yaptı... İngiltere'de 19 yıldır üzerindeki sır perdesi aralanamayan dava, bir ailenin üzerine kara bulut gibi çöktü! 14 yaşında ortadan kaybolan genç kızla ilgili ortaya atılan 'öldürüp kebap yaptılar' iddiası ise erkek kardeşinin de sonu oldu.
11.07.2022 Dünya
Kıskanç sevgili dehşet saçtı! Aşk üçgeni kanlı bitti...
Kıskanç sevgili dehşet saçtı! Aşk üçgeni kanlı bitti... ABD'de yaşayan Kaitlin Armstrong erkek arkadaşının kısa süreli birliktelik yaşadığı kadına unutulmaz bir ders verecekti. Ancak yaptığı hareket hem onun hem de genç kadının hayatını kararttı. Kıskançlık krizine giren ve öfke kontrolünü kaybeden 34 yaşındaki yoga hocasının yaptıkları filmleri aratmadı.
2.07.2022 Dünya
Tarikatın karanlık yüzü ortaya çıktı! En az üç eşin olursa...
Tarikatın karanlık yüzü ortaya çıktı! En az üç eşin olursa... Son Zaman Azizleri İsa Mesih'in Köktenci Kilisesi'nin içinde yaşananlar ise 2006 yılında ortaya çıktı. ABD'nin Utah eyaletinde uzun yıllardır varlığını sürdüren tarikatın karanlık yüzü ortaya çıktı. Kendini 'peygamber' ilan eden baba-oğul çok eşliliği savunarak onlarca kız çocuğuna ve kadına cinsel istismarda bulundu. Tarikatın eski müritlerin itirafları ise gündeme bomba gibi düştü.
18.06.2022 Dünya
'Maymun çiçeği ' alarmı! Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler...
'Maymun çiçeği ' alarmı! Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler... Dünyayda hızla yayılan 'Maymun çiçeği' hastalığı İstanbul'un Sultangazi ilçesinde alarma neden oldu. Ellerinde çıkan yaralar nedeniyle yabancı uyruklu 2 kişi eczaneye giderek ilaç istedi. Eczacı, 'Maymun çiçeği' şüphesiyle durumu yetkililere bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri, eczaneden çıkarak ilerleyen 2 kişi ile yanlarındaki arkadaşlarını cadde üzerinde durdurdu. 3 kişi ambulansla hastanede götürüldü. Maymun çiçeği şüphesi olan 3 yabancı uyruklunun test sonucu beklenirken yaraların sebebinin 'suçiçeği' olabileceği de kaydedildi.
4.06.2022 Yaşam
Evli milyonları ilgilendiren karar! Cinsel birliktelik yaşamamak...
Evli milyonları ilgilendiren karar! Cinsel birliktelik yaşamamak... Evli olan milyonları ilgilendiren flaş karar! Bunu yapan kadın kusurlu görüldü, boşanma sebebi sayıldı. Gaziantep'te, 30 yaşındaki öğretmen H.K., 3 yıldır evli olduğu 28 yaşındaki D.N.K.’ya boşanma davası açtı. Mahkeme heyeti, kadını kusur kabul ederek çifti boşadı. İşte evli çiftleri ilgilendiren kararla ilgili detaylar...
11.05.2022 Yaşam
Ormanda ilişkiye girerken yakalanmıştı! Eski kaymakam hakkında flaş gelişme! 15 yaşındaki çocuğu...
Ormanda ilişkiye girerken yakalanmıştı! Eski kaymakam hakkında flaş gelişme! 15 yaşındaki çocuğu... Eski Beykoz Kaymakamı, korumasının kiraladığı otomobilde bir kadınla cinsel birliktelik yaşadı. Yoldan geçen 15 yaşındaki çocuk kaymakamı uyarınca, önce tehdit edildi ardından kaymakam tarafından araçla ezilmeye çalışıldı. Yaşanan olaydan hemen sonra emeklilik dilekçesi veren kaymakam hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
18.04.2022 Yaşam
Nisa bebek öldü mü, neden? Nisa bebeğin annesi tutuklandı mı?
Nisa bebek öldü mü, neden? Nisa bebeğin annesi tutuklandı mı? Nisa bebek öldü mü, Nisa bebeğin annesi tutuklandı mı? Pendik'te boş bir araziye terk edilmiş 3 aylık bebeğe acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz süt annelik yapmıştı. 'Nisa Mihriban' adı verilen bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Öte yandan 3 aylık bebeğini sokak ortasında terk eden Ebru S. (20) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ebru S.'nin emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı.
5.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Birliktelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel birliktelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.