Çift Cinsiyet

Çift Cinsiyet

Son dakika çift cinsiyet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çift cinsiyet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çift cinsiyet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çift Cinsiyet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çift cinsiyet gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 çift cinsiyet haberi bulunmuştur. Tüm çift cinsiyet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'dan tarihi karar! Çift cinsiyetli doğanlar...
Almanya'dan tarihi karar! Çift cinsiyetli doğanlar... Almanya'da bundan böyle çift cinsiyetli doğanlar için nüfus kütüğüne üçüncü bir cinsiyet hanesinin eklenebileceği bildirildi.
8.11.2017 Dünya
Aliye ile Emine!
Aliye ile Emine! Antalya’da 12 kişi, çift cinsiyetli (hermafrodit) dünyaya geldi. 3’ü erkek olmak için operasyon geçirirken, 1’i kadın olmak için ameliyat oldu. Kimlikleri pembe, görüntüleri ile erkek olan köylüler, 15’ine kadar kadın gibi yaşarken, sonrasında erkek gibi yaşamayı tercih etti
29.09.2021 Gündem
Çift cinsiyetli köpeğe ilginç isim!
Çift cinsiyetli köpeğe ilginç isim! Aydın’da bir kişi, sokakta bulup büyüttüğü köpeğin tutarsız hareketlerini fark edince götürdüğü Veteriner Fakültesi’nde ilginç bir durum yaşandı...
14.11.2014 Yaşam
İran'da skandal uygulama!
İran'da skandal uygulama! İran'daki kadın spor kulüplerinde cinsiyet denetimi uygulaması başlatıldı
9.02.2014 Futbol
Çift cinsiyetlilik artık yasal!
Çift cinsiyetlilik artık yasal! Çift cinsiyetli doğan bebekler için nüfus kağıdındaki o kısım boş bırakılacak
1.11.2013 Dünya
Pek az erkek bir kadın elini zarifane öpmeyi bilir
Pek az erkek bir kadın elini zarifane öpmeyi bilir Bienale paralel etkinlik çerçevesinde yer alan Gülsün Karamustafa’nın “Vadedilmiş bir Sergi” adlı sergisini dolaşıyorum...
27.09.2013 Arşiv
'Kadınlardan evlilik teklifi alıyorum'
'Kadınlardan evlilik teklifi alıyorum' Hakkında çift cinsiyetli olduğuna dair...
17.04.2013 Magazin
İçişleri ‘Üçüncü cins’i kızdırdı!
İçişleri ‘Üçüncü cins’i kızdırdı! İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı ayrımcılıkla mücadele ve eşitlik kurulu yasa tasarısı eşcinsel derneklerini tatmin etmedi...
29.09.2021 Gündem
8. Sınıf Fen Bilimleri Dna Ve Genetik Kod Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Fen Bilimleri Dna Ve Genetik Kod Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Canlıların en küçük yapı taşı olan hücrelerin yönetim merkezi çekirdeğidir. Çekirdek, aynı zamanda canlıya ait kalıtsal bilgilerin de bulunduğu yapılardır. Özel proteinler ve DNA birleşmesi sonucu oluşan çekirdek içerisinde kalıtsal etkili genler vardır. Genler ise nükleotidlerden yani moleküllerden meydana gelir. 
24.12.2023 Eğitim
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oğlan çocuğu bekleyen Mola , karnı burnunda tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.07.2023 Magazin
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti 8 Mayıs'ta evlenmiş ardından bebek müjdesini vermişlerdi. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Enis Arıkan'ın sürpriz baby shower partisinde bebeğin cinsiyeti açıklandı.
14.07.2023 Magazin
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum'
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum' Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk'ın oğlu, cinsiyetini ve adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu ve "Biyolojik babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum" dedi.
21.06.2022 Dünya
Emekli, SSK'lı, Bağkur'lu, yüz binleri ilgilendiriyor! Çift maaş fırsatı! Ölene kadar her ay ödeniyor
Emekli, SSK'lı, Bağkur'lu, yüz binleri ilgilendiriyor! Çift maaş fırsatı! Ölene kadar her ay ödeniyor Emekli, SSK'lı, Bağkur'lu yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Ölene kadar her ay ödeniyor. Dul maaşının, ya da ölen eşin maaşının sadece kadınlara ödendiği gibi genel bir algı var. Oysa sosyal güvenlikle ilgili düzenlemelerde bir cinsiyet farkı belirtilmiyor. Aylığın kesilmesine sebep olan tek değişiklik ise ikinci bir evlilik. Koca evlenmediği sürece eşinin maaşını alabiliyor. Ölüm aylığı alabilmek için ölen eşin en az 1800 gün malûllük, yaşlılık ve ölüm sigortaları primi bildirilmiş olması şartı var. SSK’lı (4A) olanların en az 5 yıl sigortası, 900 gün primi varsa yine maaş bağlanıyor. Eşin çalışıyor olması ya da emekli olması durumunda aylıkta belli kesintiler yapılıyor. Erkek, SSK ve Bağkur kapsamında çalışıyorsa veya emekliyse ölen eşin aylığının yüzde 50’sini dul aylığı olarak alır. Erkek sigortalı çalışmıyor ve Bağkur’lu da değilse ölen eşinin aylığının yüzde 75’ini alır. Erkek sigortalı çalışmıyorsa, emekli değilse ve eşinden aylık bağlanan çocuğu yoksa ölen eşinden yüzde 75 dul aylığı bağlanır. İşte dul maaşı ile ilgili merak edilen detaylar...
21.05.2022 Emekli
Adriana Lima ve Andre Lemmers çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Adriana Lima ve Andre Lemmers çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Yedi aydır yapımcı Andre Lemmers ile birlikte olan eski top model Adriana Lima, geçtiğimiz şubat ayında üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Çift, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri parti ile duyurdu.
19.04.2022 Magazin
İlk buluşmada hesabı kim ödemeli? Erkek ilk buluşmada hesabı ödemeli mi?
İlk buluşmada hesabı kim ödemeli? Erkek ilk buluşmada hesabı ödemeli mi? Sık sık sosyal medya platformlarında gündem olan ilk buluşmada hesap ödeme konusu bir araştırmaya konu oldu. Flörtte ilk adım başta olmak üzere evlilik teklifi ve ilk buluşmada hesap ödeme gibi ilkler maziye gömülüyor. İngiltere’de yapılan bir anketin sonuçları kuralları baştan yazıyor. Yeni nesil için flörtte kurallar tamamen değişiyor. İlk buluşmada hesabı ödemekten sıkılan erkeklerin yanı sıra bedava yemek için kullanıldıklarını düşünenler de var, ilk adımı atmayı ve kadınların peşinden koşmayı reddedenler de… Peki, İlk buluşmada hesabı kim ödemeli? Erkek ilk buluşmada hesabı ödemeli mi? İlk buluşmada hesap bölüşülür mü? İşte merak edilen soruların cevapları...
14.11.2021 Sağlık
Soyadı ile ilgili flaş karar! Davayı kazandı
Soyadı ile ilgili flaş karar! Davayı kazandı Şanlıurfa’da, Zehra Kaya şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eşinden olan çocuğuna kendi soyadını vermek için açtığı davayı kazandı. Mahkeme, velayeti annede bulunan çocukların hayatını kolaylaştırıcı etkisinin olacağına hükmetmesiyle kentte ilk kez bir çocuk, annesinin soyadını aldı.
6.04.2021 Gündem
Çiftler için 8 adımda kilo vermenin yolları!
Çiftler için 8 adımda kilo vermenin yolları! Tek başınıza verdiğiniz radikal kararları gerçekleştirmek her zaman zordur. Ancak aldığınız kararı uygulamak için yanınızda bir destekçinizin olması işinizi kolaylaştırabilir. Araştırmalar sağlıklı yaşam tarzları uygulayan çiftlerin kilo verme olasılığının daha yüksek olduğunu gösteriyor. Peki, Partnerinizle nasıl kilo verirsiniz? Eşiniz veya partnerinizle birlikte kilo verebileceğiniz sekiz adımı Uzman Diyetisyen Ecem Ocak anlattı.
4.02.2021 Sağlık
Mahkemeden flaş 'soyadı' kararı!
Mahkemeden flaş 'soyadı' kararı! Ankara 4. Aile Mahkemesi, velayeti annede olan ve babası tarafından doğduğundan beri hiç görülmeyen çocuğa annenin soyadının verilebileceğine hükmetti. Gerekçeli kararda ‘Erkeğe velayet hakkı kapsamında tanınan çocuğun soyadını belirleme hakkının kadına tanınmaması, cinsiyete dayalı farklı bir muamele teşkil edecektir’ ifadeleri kullanıldı.
29.11.2020 Gündem
Plastik eşyalar kısırlık ve zeka geriliğine neden oluyor!
Plastik eşyalar kısırlık ve zeka geriliğine neden oluyor! Gündelik hayatta maruz kaldığımız birçok ürün kısırlığa hatta zeka geriliğine neden oluyor. Konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Özlem Çakal Arslan, "Plastikteki bu kimyasallar, üreme başarısızlığı, kısırlık, zeka geriliği, doğan yavru sayısında azalma, tiroid gibi hormon bozuklukları, davranış bozuklukları, cinsiyet karakterlerinin değişimi, çift cinsiyetlilik, erkeklerde dişileşme gibi etkilere neden olabilir" dedi.
26.09.2020 Sağlık
Hayatlarının şokunu yaşadılar! Erkek bebek evde kız çıktı
Hayatlarının şokunu yaşadılar! Erkek bebek evde kız çıktı Gaziantep’te yaşayan genç bir çift, yeni doğan ve hastanenin ‘erkek’ dediği bebeklerinin evde altını değiştirirken kız olduğunu görünce büyük şok yaşadı.
4.08.2020 Yaşam
Doğum raporunda erkek olan bebek kız çıktı! Hastaneden şikayetçi oldular
Doğum raporunda erkek olan bebek kız çıktı! Hastaneden şikayetçi oldular Gaziantep'te yaşayan Fatma İnal'a (29) hamilelik döneminde kontrole gittiği hastanede erkek bebekleri olacağı söylendi. Aynı hastanede gerçekleşen doğum sonrası bebek sağlık sorunları olduğu için yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı, aileye bebeğin erkek olduğunu gösteren rapor düzenlendi. Raporla birlikte nüfus müdürlüğüne giden baba Mehmet İnal (37), bebeğine 'Miraç Eymen' adını vererek, kimlik belgesi çıkardı. Doğumdan 5 gün sonra kontrole giden çift, bebeklerinin aslında kız olduğunu ve yanlışlık yapıldığını öğrenince hastaneden şikayetçi oldu.
15.07.2020 Yaşam
Sevda Papağanı ne yer? Cinsiyet ayrımı nasıl yapılır - Özellikleri
Sevda Papağanı ne yer? Cinsiyet ayrımı nasıl yapılır - Özellikleri Sevda papağanlarının genelde cennet papağanları ile aynı anlama geldiği düşünülür. Ancak cennet papağanları genel olarak sevda papağan türünün içerisinde yer alır. O yüzden sevda papağanını ayrı bir şekilde ele almak gerekir. Yani genel bir grup olarak öne çıkan sevda papağanı içerisinde cennet papağanı, siyah kanatlı sevda papağanı ve kırmızı kafalı sevda papağanı ile gül yüzlü sevda papağanı gibi papağanlar öne çıkar.
16.02.2022 Yaşam
"Evliliğimiz bu yüzyılda nasıl gidebilirse öyle gidiyor"
"Evliliğimiz bu yüzyılda nasıl gidebilirse öyle gidiyor" Atiye dizisiyle setlere dönen Beren Saat yeni keşfettiği müzikal yeteneğini, hayatını, ülkeyi, sosyal medyayı, evliliğini ve aşkı anlattı. İşte o röportaj...
29.12.2019 Magazin
Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk biyolojik çocuğu cinsiyet değiştiriyor!
Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk biyolojik çocuğu cinsiyet değiştiriyor! Hollywood'un gözde ikilisi Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk biyolojik çocuğu olan Shiloh Jolie Pitt için yeni bir iddia ortaya atıldı. İddaya göre, çiftin ilk biyolojik çocuğu Shiloh Jolie Pitt'in cinsiyet değiştirmek için tedaviye başladı. Haberin gündeme oturması sonrası vatandaşlar, 'biyolojik çocuğu' kavramının ne demek olduğunu araştırmaya başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...
7.12.2019 Gündem
Mert Fırat: Evde İdil'in sözü geçer
Mert Fırat: Evde İdil'in sözü geçer Kurumsal wellbeing alanında Türkiye’nin en büyük etkinliği olan LOOP Kurumsal Wellbeing Zirvesi, Mert Fırat’ı ağırladı. ünlü oyuncunun konuşmacı olarak yer aldığı 'Kurumlarda İyiliğin Etkisi' başlıklı panel, katılımcılardan büyük ilgi gördü.
12.10.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çift Cinsiyet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çift cinsiyet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.