Röportaj

Röportaj

Son dakika röportaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan röportaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını röportaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Röportaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan röportaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.470 röportaj haberi bulunmuştur. Tüm röportaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz'
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz' Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
Kızının verdiği röportajın ardından konuştu: 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı'
Kızının verdiği röportajın ardından konuştu: 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı' Eski eşi Necla Nazır, kızı Tuğçe Tayfur ve damadı Muhammet Aydın'ın verdiği röportaj sonrası Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
13.04.2024 Magazin
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem
Berrak Tüzünataç: Her söylediğim yanlış anlaşılıyor
Berrak Tüzünataç: Her söylediğim yanlış anlaşılıyor Berrak Tüzünataç, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere takıldı. Tempolu adımlarla yürüyen güzel oyuncu, spor giyim tarzıyla dikkat çekti.
28.03.2024 Magazin
Wanda Nara, Icardi'nin kazandığı paraları neye harcadığını açıkladı
Wanda Nara, Icardi'nin kazandığı paraları neye harcadığını açıkladı Wanda Nara, Arjantin'in Gente dergisine röportaj verdi. Arjantinli TV yıldızı, eşi Mauro Icardi, sağlık durumu ve çocuklarıyla ilgili konuştu.
25.03.2024 Galatasaray
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Kadın gazeteci, bebeğiyle haberden habere koşuyor! "Annelik çok keyifli"
Kadın gazeteci, bebeğiyle haberden habere koşuyor! "Annelik çok keyifli" Adana'da görev yapan kadın gazeteci, bütün haberlere 7 aylık bebeğiyle gidiyor. Kadının gücünü gösteren gazeteci, “Zorlu bir süreç ancak annelik çok keyifli. Onunla birlikte habere gitmek, röportaj yapmak ve gelişmeleri ekrana yansıtmak gerçekten gurur verici” dedi.
8.03.2024 Adana
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti!
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti! Son olarak final yapan 'Adım Farah' dizisinde kamera karşısına geçen Demet Özdemir, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi.
8.03.2024 Magazin
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini resmen açıkladı. Almanya'yı seçebileceği konuşulan Uzun, 'Kalbimin sesini dinledim' diyerek Türkiye'yi tercih ettiğini duyurdu.
4.03.2024 Futbol
Mahsun J hangi platformda yayınlanıyor? Mahsun J dizisi konusu nedir? Mahsun J oyuncuları kimler?
Mahsun J hangi platformda yayınlanıyor? Mahsun J dizisi konusu nedir? Mahsun J oyuncuları kimler? Mahsun J dizisinin senaryosunu Öğünç Ersöz yazıyor. Röportaj Adam lakabıyla bilinen Mahsun Karaca'nın başrol oynadığı dizi ile ilgili araştırmalar sürüyor. Peki Mahsun J hangi platformda yayınlanıyor? İşte detaylar...
29.02.2024 Gündem
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm' CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk Milliyet Arkeoloji Dergisi, 2023 yılında yaşanan deprem felaketin yıl dönümünde, bu ay okurlarına Hatay özel sayısını sunuyor
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü Fenerbahçe Beko'da forma giyen Tyler Dorsey, Panathinaikos yenilgisi sonrası başantrenör Ergin Ataman'a övgü dolu sözler sarf etti. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyadan bu durumu eleştirdi.
11.02.2024 Şampiy10
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi…
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi… Gastronomi dünyasının belki de en bilinen ismi Vedat Milor, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin Youtube programına konuk oldu. Milor, programda; yemekten, lezzete, yemek konusunda seçici olmadan, yediği ilginç tatlara kadar birçok açıklama yaptı.
7.02.2024 Magazin
Toplumcu Gerçekçi Yazarlar Kimlerdir? Toplumcu Gerçekçi Yazarların Eserleri Nelerdir?
Toplumcu Gerçekçi Yazarlar Kimlerdir? Toplumcu Gerçekçi Yazarların Eserleri Nelerdir? Toplumcu gerçekçi akımı 1. yüzyılın ilk çeyreğinde hem sinema hem de edebiyat alanında ortaya çıkmıştır. Sinemada İtalyan Yeni Gerçekçi adı ile bilinen bu akım edebiyatta özellikle hikaye ve şiir gibi pek çok türü de kapsamaktadır. Bu anlamda Türk Edebiyatında pek çok yazara rastlamak da mümkündür.
4.02.2024 Gündem
Doğum günü buluşması! Hande Erçel konuşmak istemedi!
Doğum günü buluşması! Hande Erçel konuşmak istemedi! Bige Önal ve Hande Erçel geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Önal'ın yeni yaşını kutlamak için bir araya gelen ikiliden Erçel, röportaj vermek istemeyerek "Konuşacak bir şey kalmadı" dedi.
2.02.2024 Magazin
Mertens hamama gitti, Hadise evinde ağırladı! Ayrılığı resmen itiraf etti
Mertens hamama gitti, Hadise evinde ağırladı! Ayrılığı resmen itiraf etti Galatasaray'da geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Mertens geleceği konusunda son noktayı koydu. Öte yandan Belçika kanalına röportaj veren yıldız isim hamama gitti. İşte son dakika haberin detayları...
30.01.2024 Galatasaray
Edin Dzeko futbolu bırakıyor mu? eşi Amra Dzeko açıkladı
Edin Dzeko futbolu bırakıyor mu? eşi Amra Dzeko açıkladı Edin Dzeko’nun eşi Amra Dzeko, Boşnak golcünün sahalarda ne kadar süre daha kalacağını açıkladı. Bayan Dzeko ayrıca İstanbul hakkında da konuştu.
6.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak'
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak' Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, ülkesinin basınına Galatasaray derbisi öncesi dikkat çeken bir röportaj verdi. Tecrrübeli forvet, Kadıköy'deki kritik 90 dakikayla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
24.12.2023 Şampiy10
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslek
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslek Ünlü oyuncu Oyunculuk Vogue dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Samim açıklamalarda bulundu.
18.12.2023 Magazin
Murat Göğebakan'ın hayatı film odu! 'Kanserli adamla uğraşamam' sözleri yeniden gündem oldu
Murat Göğebakan'ın hayatı film odu! 'Kanserli adamla uğraşamam' sözleri yeniden gündem oldu Merhum sanatçı Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü beyaz perdeye taşıyan ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filminin galası önceki akşam gerçekleştirildi. Kanserle mücadele ettiği dönemde ihanete uğradığı konuşulan şarkıcının annesi Hatice Göğebakan'a, dokuz yıl önce verdiği gündem olan röportaj hatırlatıldı.
7.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Röportaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki röportaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.