Muğlaspor

Muğlaspor

Son dakika muğlaspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muğlaspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muğlaspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muğlaspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muğlaspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 muğlaspor haberi bulunmuştur. Tüm muğlaspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi!
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi! TFF, 2020-2021 sezonundaki bütün ligleri tescil etti. Billong olayından dolayı inceleme isteyen Galatasaray ve küme düşmenin kaldırılmasını talep eden Gençlerbirliği, Denizlispor, Ankaragücü ve Erzurumspor'un bu istekleri reddedildi.
29.05.2021 Süper Lig
İşte alt liglerde haftanın programı!
İşte alt liglerde haftanın programı! Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta 20. hafta, 2, 3 ve 4. Grup'ta ise 23. hafta müsabakaları yarın oynanacak.
24.02.2021 İddaa
Kasımpaşa Muğla'yı rahat geçti!
Kasımpaşa Muğla'yı rahat geçti! Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Misli.com 3. Lig ekibi Muğlaspor'u 5-0 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.
15.12.2020 Kasımpaşa Spor
Galatasaray maçı hangi kanalda? Galatasaray Darıca Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta?
Galatasaray maçı hangi kanalda? Galatasaray Darıca Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Kupası maçı kapsamında Galatasaray ve Darıca Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Kupadaki 5. tur mücadelesinde Darıca Gençlerbirliği ve Galatasaray’ın muhtemel 11’leri de belli oldu. Peki, Galatasaray Darıca Gençlerbirliği maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
15.12.2020 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oluyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oluyor Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi yapılıyor. 4. turda Sivas Belediyespor'u geçen Fenerbahçe'nin yanı sıra kupayı son kazanan Trabzonspor'un ile kupaya 5. turdan katılan Beşiktaş, Başakşehir, Galatasaray, Alanyaspor ve Sivasspor'un da rakipleri belli oluyor...
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oldu! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor...
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oldu! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor... Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Eleme Turu kura çekimi töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. Son şampiyon Trabzonspor, Adana Demirspor ile eşleşti.
İzmir Depremi'nde Doğanlar Apartmanı'nın enkazından çıkarılan Malik Tahirler, hayatını kaybetti!
İzmir Depremi'nde Doğanlar Apartmanı'nın enkazından çıkarılan Malik Tahirler, hayatını kaybetti! İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem felaketi sonrası Bayraklı ilçesi 258’inci Sokak’ta yıkılan Doğanlar Apartmanı’nın enkazı altından yaralı olarak çıkarılan futbolcu Malik Tahirler, yaklaşık 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetti.
26.11.2020 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maçlarının programı açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maçlarının programı açıklandı Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmalarının programı belli oldu.
9.11.2020 Futbol
Türkiye Kupası 4. tur eşleşmeleri belli oldu! İşte Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'ndaki rakibi...
Türkiye Kupası 4. tur eşleşmeleri belli oldu! İşte Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'ndaki rakibi... Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur kura çekimi yapıldı. Fenerbahçe'nin rakibi Sivas Belediyespor oldu. Maçlar, 24, 25 ve 26 Kasım'da seri başı takımların sahasında oynanacak.
Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eşleşmeleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eşleşmeleri belli oldu Son dakika... Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi gerçekleşti. TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, A Milli Takım eski Kaptanı Hamit Altıntop ile kupanın son şampiyonu Trabzonspor'un kaptanlarından Hamdi Aslan'ın çektiği kuralar sonunda eşleşmeler belli oldu.
Samsunspor ve Bandırmaspor 1. lige yükseldi
Samsunspor ve Bandırmaspor 1. lige yükseldi Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle iptal edilen TFF 2. Lig'de Yılport Samsunspor ile Bandırmaspor, TFF 3. Lig'de ise Serik Belediyespor, Kocaelispor ile Karacabey Belediyespor, şampiyon ilan edildi.
8.07.2020 Futbol
Türkiye'den ABD'ye sürpriz transfer!
Türkiye'den ABD'ye sürpriz transfer! Türkiye'de bir çok kulübün formasını giyen forvet oyuncusu Yasin Mert Egeli ABD ekibi San Diego ile anlaştı.
16.03.2020 Futbol
Volkan Şen: Bursa'da sizi aldırırım!
Volkan Şen: Bursa'da sizi aldırırım! Ziraat Türkiye Kupası’nda Muğlaspor galibiyetinin ardından üst tura yükselen Bursaspor, TFF 1’inci Lig’de bu hafta sahasında ağırlayacağı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçının hazırlıklarına başladı. Sabah gerçekleşen idman öncesinde Sportif Direktör Selçuk Erdoğan ve takım kaptanı Selçuk Şahin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
25.09.2019 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi gerçekleşti
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi gerçekleşti Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşti. Karşılaşmalar 24-25-26 Eylül tarihlerinde oynanacak.
17.09.2019 Futbol
PFDK derbi cezalarını açıkladı
PFDK derbi cezalarını açıkladı PFDK, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin faturasını açıkladı. Kurul, iki takıma da para ve tribün bloke cezaları verdi. Ayrıca iki takım arasındaki U21 derbisinde oynanan maçta rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle F.Bahçeli Mehmet Burak Yılmaz'a 3 maç men cezası verildi.
18.04.2019 Süper Lig
Mehmet Aurelio dönemi sona erdi!
Mehmet Aurelio dönemi sona erdi! TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Yeni Çorumspor'da teknik direktör Mehmet Aurelio ile yollar ayrıldı.
22.01.2019 Futbol
'Evladın olmayacak' diyen takipçisine yürek burkan cevap
'Evladın olmayacak' diyen takipçisine yürek burkan cevap Cinsiyet değiştiren DJ ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, "Evladın olmayacağı için derdine düşme" diyen takipçisine verdiği cevapla duygulandırdı.
13.11.2018 Magazin
PFDK ceza yağdırdı!
PFDK ceza yağdırdı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, kavgayla biten Atiker Konyaspor-Beşiktaş U21 maçının ardından faturayı kesti. Konyaspor U21 takımından 5 oyuncuya 5'er maç men, Beşiktaş Teknik Sorumlusu Yasin Sülün'e ise 3 maç men cezası verildi.
11.10.2018 Süper Lig
Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi!
Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında oynanan Başakşehir maçında tribünlerdeki 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle; Beşiktaş ise deplasmanda oynanan Konyaspor maçındaki 'çirkin ve kötü tezahürat' ve '6 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi' sonucu 'takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
9.10.2018 Fenerbahçe
PFDK'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza
PFDK'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza verdi.
20.09.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve  Trabzonspor PFDK'ye sevk edildi!
Fenerbahçe ve Trabzonspor PFDK'ye sevk edildi! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe'yi Atiker Konyaspor maçındaki saha olayları nedeniyle, Trabzonspor'u ise Aytemiz Alanyaspor maçındaki çirkin ve kötü tezahüratlar sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplik Kurulu'na (PFDK) sevk etti.
18.09.2018 Fenerbahçe
Kupada ikinci tur maçlarına devam edildi
Kupada ikinci tur maçlarına devam edildi Futbolda Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşmalarına devam edildi.
PFDK'dan Emre Belözoğlu, Belhanda ve Hasan Şaş'a ceza!
PFDK'dan Emre Belözoğlu, Belhanda ve Hasan Şaş'a ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, disiplin kuruluna sevk edilen Emre Belözoğlu, Belhanda, Hasan Şaş ve Şamil Cinaz'a 3'er maç men cezası verdi.
6.09.2018 Süper Lig
Karşıyaka Stadı Yalı'ya yapılacak
Karşıyaka Stadı Yalı'ya yapılacak İzmir'de spor kulüpleriyle temaslarda bulunup önce İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK), ardından Göztepe, Altay, Bucaspor'u ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Alpay Özalan, Karşıyaka yönetimiyle bir araya geldiği toplantıda, "Karşıyaka Stadı Yalı'ya yapılacak" mesajını verdi.
8.08.2018 Futbol
TFF 3.Ligi'nin fikstürü çekildi
TFF 3.Ligi'nin fikstürü çekildi TFF 3.Ligi'nde 2018-2019 sezonu 2 Eylül'de oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.
17.07.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Muğlaspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muğlaspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.