1. Lig

1. Lig

Son dakika 1. Lig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1. Lig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1. Lig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1. Lig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1. lig gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.436 1. lig haberi bulunmuştur. Tüm 1. lig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu Passolig sahipleri sistem üzerinden bilet almaya çalışıyor. Passolig ile beraber kart sahipleri, elektronik kart uygulamasıyla stadyumlara giriş yapabiliyor. Passolig Mobil Giriş Sorunu yaşayanlar arama motorlarına yönelerek “Passolig çöktü mü?” sorusa yanıt arıyor.
17.04.2024 Gündem
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor için çılgın bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. İstanbul ekib,nden konu hakkında açıklama geldi.
11.04.2024 Süper Lig
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor, Altay’ı 4-1 mağlup ederek sezon bitimine 5 hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 Futbol
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurula gitmesini istedi.
6.04.2024 Futbol
FIFA'dan bir Süper Lig takımına daha transfer yasağı cezası! Sayı 6'ya yükseldi
FIFA'dan bir Süper Lig takımına daha transfer yasağı cezası! Sayı 6'ya yükseldi Süper Lig'de transfer yasağı alan kulüplerin sayısı artıyor. FIFA tarafından transfer yasağı alan kulüp sayısı 6'ya yükseldi!
26.03.2024 Süper Lig
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler 01 Adana Basketbol Kulübü oyuncuları, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında farkındalık oluşturmak için renkli çoraplar giydi.
22.03.2024 Adana
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti Türk futbolunda üst üste yaşanan gerginlikler, stad içinde ve dışında yaşanan olaylar beraberinde istifa getirdi.
20.03.2024 Futbol
FIFA'dan 6 Türk takımına şok! Yasak getirildi
FIFA'dan 6 Türk takımına şok! Yasak getirildi FIFA, Süper Lig’den 5, 1. Lig’den de 1 takıma transfer yasağı verdi.
20.03.2024 Futbol
Ali Koç söyledi, eğer olursa ortalık karışır! Fenerbahçe ligden çekilirse ne olur?
Ali Koç söyledi, eğer olursa ortalık karışır! Fenerbahçe ligden çekilirse ne olur? Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kulübün kongre kararı alması ve Başkan Ali Koç’un açıklamaları sonrası herkes bu soruya yanıt arıyor. 2024-25’te 1. Lig’de yabancı oyuncu sayısı 8’den 6’ya inecek, küme düşerse kiralıklar dahil 18 yabancısı olan Fenerbahçe ne yapacak?
20.03.2024 Fenerbahçe
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 İddaa
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bodrum FK-Eyüpspor maçında çıkan olayların ardından teknik direktör Arda Turan, kulübün resmi sitesinde açıklamalarda bulundu. Turan, Uğur Demirok'un gözünden ciddi şekilde yaralandığını ifade etti.
4.03.2024 TFF 1.Lig
Adanaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Adanaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor yarın deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
3.03.2024 Adana
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devrine ilişkin ihalenin 29.02.2024 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmişti ama ihale iptal edildi.
29.02.2024 Fenerbahçe
Savunma hattı bocaladı: Kemal Kılıç'ın yeni taktiği çok tartışıldı
Savunma hattı bocaladı: Kemal Kılıç'ın yeni taktiği çok tartışıldı Adanaspor'un evinde ağırladığı Göztepe mücadelesinde takımı beşli savunma ile sahaya süren ve yer yer üçlü savunmaya dönen Kemal Kılıç eleştirilerin odağı oldu.
26.02.2024 Adana
Misli’de “Şampiyon Oran” farkı… 70 bin TL yerine 78 bin TL kazandı!
Misli’de “Şampiyon Oran” farkı… 70 bin TL yerine 78 bin TL kazandı! “Şampiyon Oran” kampanyası ile üyelerine normal oranların üzerinde oranlar sunan Misli’de, bir üye dün oynanan karşılaşmalardan 6 maçlık bir İddaa kuponu oluşturdu. Şampiyon Oranlı maçlara da oynayan Misli üyesi, daha fazla kazanç elde etme imkanına da sahip oldu. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
26.02.2024 İddaa
Sezon sonu gidiyor: Adanasporlu yıldız Belçika yolcusu
Sezon sonu gidiyor: Adanasporlu yıldız Belçika yolcusu Trendyol 1. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Adanaspor'un futbolcusu, Belçika devi Anderlecht'e transfer olmaya hazırlanıyor.
26.02.2024 Adana
TFF, Süper Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı
TFF, Süper Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı.
22.02.2024 Süper Lig
Kayserispor'da Zeynep Bilir, gol kraliçesi oldu
Kayserispor'da Zeynep Bilir, gol kraliçesi oldu Kayseri Kadın Futbol Kulübü'nün milli futbolcusu Zeynep Bilir, sezonu gol kraliçesi olarak tamamladı.
21.02.2024 Futbol
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
21.02.2024 Adana
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler 1'inci Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligde 6 maçtır kalesinde gol görmüyor. Ligin 17'nci haftasında deplasmanda lider Eyüpspor'a 3-0'lık sonuçla kaybeden mavi-beyazlılar, sonrasında oynadığı 6 maçta kalesini gole kapatarak; 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "2024 yılında 358 takım ve 22 lig arasında gol yemeyen tek takım Erzurumspor. Bu kolay bir şey değil. Bu gurur duyulacak bir başarı. İnşallah sürdürmeye çalışacağız" dedi.
21.02.2024 TFF 1.Lig
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
20.02.2024 Futbol
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, yayın ihalesiyle ilgili açıklama yaptı.
14.02.2024 Futbol
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig
Adanaspor maçının hakemi belli oldu
Adanaspor maçının hakemi belli oldu Trendyol 1. Lig'in 22. Haftasında Tuzlaspor ile karşılaşacak temsilcimiz Adanaspor’un maçını yönetecek hakem Ömer Tolga Güldibi oldu.
9.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

1. Lig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1. lig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.