Gazete Vatan Logo
Magazin Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti 8 Mayıs'ta evlenmiş ardından bebek müjdesini vermişlerdi. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Enis Arıkan'ın sürpriz baby shower partisinde bebeğin cinsiyeti açıklandı.

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakteri ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Ezgi Mola, geçtiğimiz aylarda evlenmiş ve ardından da hamile olduğunu açıklamıştı. Ünlü çift, arkadaşları Enis Arıkan'ın sürpriziyle bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Kullanıcılardan 'Acaba Safiye mi Naci mi?' yorumları geldi.

Alice Müzikali'nin de final yapmasıyla birlikte yaz tatilini Alaçatı'da geçiren Ezgi Mola'ya yakın arkadaşı Enis Arıkan'dan sürpriz cinsiyet partisi geldi.

Birçok ünlü ismin de davet edildiği partide ünlü çift bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Partiye katılan isimler arasında Eser - Berfu Yenenler çifti de yer aldı.

 

Arkadaşlarının geri sayımı sonunda ellerindeki tüpü patlatan çiftin erkek bebeği olacak.

 

'Jr. Mustafa geliyor' notuyla paylaşılan partide, çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

 

Enis Arıkan, baby shower partisini paylaşarak 'Ezgi'ye sürpriz yaptım' demiş.  4 yıldır devam eden birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti, İzmir Alaçatı'da hem tatil yapıyor hem de işletmelerini çalıştırıyorlar.

Haberin Devamı