Cide

Cide

Son dakika cide haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cide ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cide haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cide

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cide gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 cide haberi bulunmuştur. Tüm cide haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kastamonu geldi. Kastamonu yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kastamonu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kastamonu'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kastamonu yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Denizde görülen obje ekipleri harekete geçirdi
Denizde görülen obje ekipleri harekete geçirdi Kastamonu'nun Cide ilçesinde denizde gördükleri objeyi mayın sanan vatandaşların ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Yapılan incelemelerde objenin duba olduğunu tespit etti.
21.12.2023 Gündem
Bırakılan notu gören vatandaş şoke oldu! Hırsızların pişkinliği 'pes' dedirtti
Bırakılan notu gören vatandaş şoke oldu! Hırsızların pişkinliği 'pes' dedirtti Kastamonu’nun Cide ilçesinde inşaat halindeki binaya girerek elektrik kablolarını çılan hırsızlar, duvara 'nasıl çaldık' yazarak kayıplara karıştı. Bırakılan notu gören inşaat sahibi ve çalışanlar şoke oldu.
9.06.2023 Yaşam
Balıkçılar 5 bin kasa hamsi ile döndü
Balıkçılar 5 bin kasa hamsi ile döndü Kastamonu'nun Cide ilçesinde balıkçılar bir gecede 5 bin kasa hamsi yakaladı.
18.12.2022 Yaşam
NİĞDE TOKİ KURA SONUÇLARI CANLI İZLE | TOKİ Niğde Ağlı, Araç, Çatalzeytin, Cide, Hanönü sonuçları isim listesi açıklandı mı?
NİĞDE TOKİ KURA SONUÇLARI CANLI İZLE | TOKİ Niğde Ağlı, Araç, Çatalzeytin, Cide, Hanönü sonuçları isim listesi açıklandı mı? TOKİ Niğde kura sonuçları belli oluyor. Niğde TOKİ sosyal konut projesi için kura çekimi 9 Aralık 2022 bugün yapılıyor. Niğde kuraları TOKİ'nin Youtube kanalından saat 10.00'da canlı izlenebilecek. Peki, Niğde TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TOKİ Niğde Ağlı, Araç, Çatalzeytin, Cide, Hanönü kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte TOKİ Niğde 2+1, 3+1 kura sonuçları asil ve yedek listesi hakkında merak edilenler…
9.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Bozkurt – Abana – Cide – İnebolu İlçelerine Doğal Gaz Verme Töreni’ne Canlı Bağlantı ile katıldı. Erdoğan, "Türkiye'yi doğal gazda enerji merkezi haline getirecek adımlar da atıyoruz. Günlük doğal gaz giriş kapasitemiz 360 milyon metreküpe ulaştı" ifadesini kullandı. Müjdesi paylaşılan Karadeniz doğal gazının ülke sistemine bağlayacak çalışmaların hızlandığının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kara ve denizde 7 bin işçi faaliyet gösteriyor. Deniz tabanının 2 bin 200 metre altında adeta bir enerji üssü kuruyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl bu gazı kullanmaya başlayacağız' dedi.
12.11.2022 Siyaset
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Bartın açıklarında 7, Kastamonu açıklarında 5 hortum oluştu
Bartın açıklarında 7, Kastamonu açıklarında 5 hortum oluştu Bartın'da denizde birbirine yakın 7 hortum oluştu. Hortumlar karaya ulaşmadan etkisini yitirerek kayboldu.  Kastamonu'nun Cide ilçesi açıklarında, birbirine yakın 5 hortum oluştu.
10.10.2022 Yaşam
Kastamonu'da kamyon şarampole devrildi: 1 ölü
Kastamonu'da kamyon şarampole devrildi: 1 ölü Kastamonu'nun Cide ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonun şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
12.09.2022 Yaşam
Eşinin çamaşırlarına dokunduğu için evini boyayan işçiyi öldürmüş!
Eşinin çamaşırlarına dokunduğu için evini boyayan işçiyi öldürmüş! Kastamonu’da bir şahıs, evini boyayan işçilere, bahçeye düşen eşinin çamaşırlarına dokundukları için pompalı tüfekle ateş etti. 1 işçiyi öldürüp diğerini yaralayan şahıs, tutuklandı.
12.09.2022 Yaşam
Kastamonu'da silahlı 'çamaşır' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
Kastamonu'da silahlı 'çamaşır' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı Kastamonu'nun Cide ilçesinde, bahçeye düşen çamaşır nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
11.09.2022 Yaşam
Kastamonu'da 'ceviz ağacının dalını neden kestin' kavgası: 1 ölü, 2 yaralı
Kastamonu'da 'ceviz ağacının dalını neden kestin' kavgası: 1 ölü, 2 yaralı Kastamonu'nun Cide ilçesinde arazi komşuları arasında 'ceviz dalını neden kestin' tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
13.07.2022 Yaşam
Bakan Kurum, selden etkilenenlerle ilgili yeni açıklama
Bakan Kurum, selden etkilenenlerle ilgili yeni açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kastamonu Afet Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, "Kırmızı uyarı verdiğimiz Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop'ta toplamda 13 il AFAD müdürlüğü ve diğer il kurulu kuruluş görevlerinden tüm illerde 4 bin 884 personel ve 954 araçla sahadayız" dedi.
28.06.2022 Gündem
AFAD'dan flaş açıklama! Aşırı yağışların bilançosunu verdi
AFAD'dan flaş açıklama! Aşırı yağışların bilançosunu verdi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, Batı Karadeniz’de aşırı yağışların yaşandığı bölgelere gerekli ekiplerin gönderildiği, 3 helikopter desteği sağlandığı, 38 köyde enerji kesintisi bulunduğu, toplam 235 vatandaşın tahliye edildiği belirtildi. Demiryolu ve havayolunda herhangi bir aksama olmadığı kaydedilirken, bölgede toplam 4 bin 684 personel ile 899 aracın teyakkuzda bulundurulduğu bildirildi.
27.06.2022 Gündem
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu... Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022 Gündem
O karayolu ulaşıma kapatıldı! Yağmur fena vurdu, yol çöktü
O karayolu ulaşıma kapatıldı! Yağmur fena vurdu, yol çöktü Kastamonu-Cide kara yolu, bölgede etkili olan sağanak sonrası Sada Çayı'nın taşması nedeniyle çöktü. Kastamonu'nun Şenpazar ve Cide ilçeleriyle ulaşımı, Karayolları ekiplerince yeni açılan servis yolundan sağlanmaya başlandı.
25.06.2022 Gündem
Kastamonu’da evde çıkan yangında engelli çocuğun feci ölümü!
Kastamonu’da evde çıkan yangında engelli çocuğun feci ölümü! Kastamonu’nun Şenpazar ilçesinde bir evde çıkan yangında 12 yaşındaki engelli çocuk hayatını kaybetti.
11.04.2022 Yaşam
Gülhun ve İlker Gürbüz çifti 12 gün boyunca İzmir’den Çanakkale’ye kürek çekecekler
Gülhun ve İlker Gürbüz çifti 12 gün boyunca İzmir’den Çanakkale’ye kürek çekecekler Savaşsız bir dünya hayali ile 2015'te Çanakkale'ye kürek çeken Gülhun ve İlker Gürbüz çifti, kanoyla 12 gün sürecek yeni deniz seferine çıkıyor. İzmir’den yola çıkarak, 23 Nisan’da Çanakkale’de olmayı hedefliyorlar.
9.04.2022 Gündem
O illerimizde okullar tatil edildi!
O illerimizde okullar tatil edildi! Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerimizde okullar tatil edildi. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler...
21.03.2022 Gündem
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde...
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde... Okullar tatil edildi. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde son dakika kararı verildi. Valilikler tek tek açıkladı. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde yarın eğitim yapılmayacak. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Gündem
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var? “Kar nedeniyle 18 Mart Cuma okullar tatil mi?” sorusuna yanıt aranıyor. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde bugün eğitim yapılmayacak. Peki, Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
18.03.2022 Eğitim
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi?
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi? 18 Mart okullar kar nedeniyle tatil mi, 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlanırken okulların kar nedeniyle tatil ilan edilmesi, vatandaşların 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi, sorusunu sorgulamasına neden oldu. İşte detaylar…
18.03.2022 Eğitim
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Cide ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cide haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.