Ceylan

Ceylan

Son dakika ceylan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceylan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceylan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceylan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceylan gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.229 ceylan haberi bulunmuştur. Tüm ceylan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı!
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamaların yanında bir süredir kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Son zamanların en çok konuşulan çiftinden bayram paylaşımı geldi.
10.04.2024 Magazin
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Zonguldak geldi. Zonguldak yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Zonguldak Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Zonguldak'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Zonguldak yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı Başarılı şovmen Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte yaşadığı Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı.
25.03.2024 Magazin
Ünlü şarkıcının kızı Türkiye'ye döndü! Havalimanında duygusal anlar
Ünlü şarkıcının kızı Türkiye'ye döndü! Havalimanında duygusal anlar Ceylan’ın Toronto’da yaşayan kızı Melodi, Türkiye’ye geldi. Anne-kızın kavuşmasında duygusal anlar yaşandı.
25.03.2024 Magazin
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki!
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki! Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası futbol yorumcuları siyah-beyazlı ekibin oyununu ve karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ın penaltısının iptal edilmesi doğru muydu? Eski hakemden çarpıcı yorum geldi
Beşiktaş'ın penaltısının iptal edilmesi doğru muydu? Eski hakemden çarpıcı yorum geldi Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor’u konuk etti. Kritik karşılaşmada Burak Pakkan düdük çaldı. Burak Pakkan'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Serkan Çimen üstlendi. VAR'da Hakan Ceylan, AVAR'da ise Direnç Tonusluoğlu ve Serkan Olguncan görev aldı.
17.03.2024 Şampiy10
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı!
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı! Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, son olarak sevgilisinin hediye aldığı saati takipçileriyle paylaşmasıyla adından söz ettirdi. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı ise dudak uçuklattı.
16.03.2024 Magazin
Araba alacaklar için kritik uyarı: Mutlaka 'ayıplı mal' sözleşmesi imzalayın
Araba alacaklar için kritik uyarı: Mutlaka 'ayıplı mal' sözleşmesi imzalayın Otomotiv sektöründe fiyatlar bir süredir aşağı yönlü hareket ediyor. Fiyat avantajından yararlanmak isteyenler ise; bayilerin yolunu tutuyor. Ancak uzmanlar tüketicileri uyararak sözleşme yapılmadan, ödeme yapılmaması gerektiğine dikkat çekiyor.
14.03.2024 Adana
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’ Mehmet Ali Erbil için “Bana babalık yapmadı” açıklamasıyla çok konuşulan Yasmin Erbil babasının genç aşkı Gülseren Ceylan ile evlenmesine de karşı çıktı. Erbil, “Evlenmesini istemiyorum.” Açıklamasını yineledi.
26.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem...
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem... Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la aşk pozu paylaştı. Evliliğe sıcak bakan ve yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'e sevgilisinden çok sevindiği bir hediye gelmişti. Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan'la bir paylaşım yaptı. Ünlü şovmenin "Sevgilim" notunu düştüğü paylaşımına "Maşallah" yorumları yağdı!
19.02.2024 Magazin
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5 ay önce motosiklet kazasında ağır yaralandığı ihbarı sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demirten'in (65) komşuları tarafından sopayla darbedildiği belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 kişi gözaltına alınırken, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Cihan G.'nin (22) 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulunduğu, görgü tanığı olarak ifade verdiği ve şüphelilerin cinayeti kaza gibi göstermek için yola fren izi yaptıkları ortaya çıktı. Dün gözaltına alınan Cihan G. tutuklanırken, babası, annesi ve kız kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.02.2024 Gündem
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı Survivor All Star'da beklenmedik bir gelişme oldu. Eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin yarışmayı bırakmak istediğini paylaştı ve ismi payladı. Bu hafta böylelikle düello oyununda eleme olmadı.
16.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil’e romantik kutlama! 'Ne kadar zamanımız varsa seni sevmek için harcayacağım'
Mehmet Ali Erbil’e romantik kutlama! 'Ne kadar zamanımız varsa seni sevmek için harcayacağım' Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat itibarıyla 67'nci yaşına girdi. Sevgilisini doğum gününü gece yarısında pastayla kutlayan Gülseren Ceylan, ünlü şovmen için duygusal bir yazı da paylaştı.
8.02.2024 Magazin
“Kuru Otlar Üstüne” yeniden AKM’nin perdesinde!
“Kuru Otlar Üstüne” yeniden AKM’nin perdesinde! Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği "Kuru Otlar Üstüne", 9-14 Şubat tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yeşilçam Sineması’nda yeniden gösterime girecek.
8.02.2024 Magazin
Oyuncu Ali Burak Ceylan'ın yardım ettiğini açıklamıştı! Depremzede Muhammed Irmak PR iddialarına dava açacak
Oyuncu Ali Burak Ceylan'ın yardım ettiğini açıklamıştı! Depremzede Muhammed Irmak PR iddialarına dava açacak Ali Burak Ceylan, geçen yıl Üsküdar’da düşen cüzdanını bulup kendisine getiren öğretmen Muhammed Irmak’a yardım eli uzattı.
8.02.2024 Magazin
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri...
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri... 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan gündem oldu. Cüzdanını bulan depremzede öğretmenin ailesini Bağdat Caddesi’nde bir köşke yerleştiren Ceylan'ın bu iyiliği kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Peki, Ali Burak Ceylan kimdir?
6.02.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi" demişti. Mehmet Ali Erbil bu açıklamalarla gündemdeyken genç sevgilisi Gülseren Ceylan ve oğlu Ali Sadi'yi yanına alıp tatile gitti.
4.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil "Aşkım" notuyla paylaştı sosyal medyada gündem oldu
Mehmet Ali Erbil "Aşkım" notuyla paylaştı sosyal medyada gündem oldu Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Kısa bir süreliğine ayrılan ancak geçtiğimiz ay tekrar bir araya gelen ikiliden Erbil, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
1.02.2024 Magazin
Ceylan'ın milyonluk 'minnoş'u gündem oldu! 'Yazın Bodrum'a götürüyorum'
Ceylan'ın milyonluk 'minnoş'u gündem oldu! 'Yazın Bodrum'a götürüyorum' Estetik operasyonlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Ceylan şimdi de Minnoş dediği teknesiyle poz verdi. Ceylan’ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
1.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ceylan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceylan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.