Çekim

Çekim

Son dakika çekim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çekim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çekim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çekim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çekim gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.935 çekim haberi bulunmuştur. Tüm çekim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur?
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur? Fiilimsiler, fiillere gelir ve fiilleri isim yaparlar. Fiilden türetilen bu sözcüklerin cümle içinde zarf, sıfat ya da isim olması mümkündür.
22.04.2024 Gündem
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var!
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var! Manyetik rezonans görüntüleme (MR), vücut içindeki yapıların detaylı bir şekilde incelenmesini sağlayan bir tarama yöntemidir. Bu yöntem, radyo dalgaları ve manyetik alandan faydalanarak gerçekleştirilir. Uzman doktorlar, birçok hastalığın teşhisinde ve tedavi süreçlerinin takibinde MR taramalarından yararlanır. Peki, birçok hastalığın teşhisinde kullanılan EMAR’ın neden gece çekildiğini biliyor musunuz? İşte nedeni…
4.04.2024 Yaşam
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu Dijital ödemeler sektöründe faaliyet gösteren Visa, Avrupa’nın Akdeniz’e kıyı ülkelerinde seyahat eden yabancı turistlerin kart kullanımı trendlerine dair içgörüler sağlayan Visa Akdeniz Turizm Analizi’nin 2023 yılı sonuçlarını açıkladı. Analiz sonuçlarına göre 2023 yılında Türkiye’de turizm alanında gerek ziyaretçi sayısı gerek yabancı kart kullanımında yüksek çift haneli büyüme kaydedildi ve tüm zamanların turizm rekoru kırıldı. Son bir yıla bakıldığında ise Türkiye’de 2023 yılında kartlı ziyaretçi sayısı 2022’ye göre yüzde 20’ye yakın, turistlerin kartlarıyla yaptığı harcamalar döviz bazlı yüzde 16’dan fazla arttı.
29.03.2024 Ekonomi
Sandık Kokusu’ndaki Cennet Sitesi nerede? Sandık Kokusu nerede çekiliyor?
Sandık Kokusu’ndaki Cennet Sitesi nerede? Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Sandık Kokusu dizisinin çekim yeri merak ediliyor. İşte Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor? Cennet Sitesi nerede?
23.03.2024 Magazin
Adana'nın büyüleyici plajları! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede
Adana'nın büyüleyici plajları! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede Tarihi, kültürü ve eşsiz mutfağıyla Türkiye'nin gözbebeği olan Adana tatil için yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra plajlarıyla da dikkat çeken Akdeniz'in incisi Adana turizm açısından bir çekim noktası olmak üzere. İşte kente bağlı üç ilçenin güzel kumsallarından bir kaç tanesi...
20.03.2024 Adana
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı ASELSAN’ın tamamen milli imkanlarla geliştirdiği ‘Mobil Dijital Röntgen Cihazı’ (ADR-M100), ilk kez Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kullanıma alındı.
14.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. 22 yaşındaki konservatuvar öğrencisi Büşra Korkmaz’ın öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşmasında ünlü Avukat Harun Yakar’a hayat veren Ozan Güven’in, “Sarı Bit” diye hitap ettiği Fecir Emirkıran’ın (Burak Yörük) cinayeti itiraf ettiği gizli çekim videoyu mahkemeye delil olarak sunup sunmayacağı merak konusu oldu.
13.03.2024 Magazin
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor? Show Tv'de ilk bölümüyle ses getiren Bahar dizisinin çekim yerleri merak ediliyor. Kore yapımı Doctor Cha isimli diziden uyarlanan ve başrollerinde Mehmet Yılmaz Ak ve Demet Evgar'ın yer aldığı Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Peran Vakfı Hastanesi nerede? İşte detaylar...
6.03.2024 Magazin
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede Tarihi, kültürü ve eşsiz mutfağıyla Türkiye'nin gözbebeği olan Adana tatil için yerli ve yabancı turistler içinde benzersiz olanaklar sunuyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra plajlarıyla da dikkat çeken AK Deniz'in incisi Adana turizm açısından bir çekim noktası olmak üzere. İşte kente bağlı üç ilçenin güzel kumsallarından bir kaç tanesi...
6.03.2024 Adana
Prof. Dr. Atıl: Dental rahatsızlık kalbinizi etkiler
Prof. Dr. Atıl: Dental rahatsızlık kalbinizi etkiler Mersin Üniversitesi (MEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Atıl, "Dental sağlık sistemik birçok etkiye sahiptir. Ağızda sürekli enfeksiyona yol açan durumlar söz konusu olabilir. Bu enfeksiyon bütün vücuda etki eder. Kalbinizin yanı sıra karaciğerinizi, böbreğinizi hatta beyninizi bile etkileyen sorunlara yol açabilir" dedi.
28.02.2024 Adana
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı?
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı? Avatar Son Hava Bükücü 2 ne zaman çıkacak, Avatar The Last Airbender 2 çıkacak mı? Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat’ta izleyiciyle buluştu. Avatar: The Last Airbender, 2010 yılında M. Night Shyamalan tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Ancak film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumsuz yorumlar almıştı. Film, animasyonun ruhunu yakalayamadığı, karakterlerin isimlerini ve ırklarını değiştirdiği ve hikâyeyi sığlaştırdığı için eleştirilmişti. Avatar The Last Airbender ile ilgili yorumlar gelemeye başlarken Avatar The Last Airbender 2 sezonun çıkıp çıkmayacağı, ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Avatar The Last Airbender 2. Sezon onay aldı mı?
22.02.2024 Yaşam
Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları 2024 isim listesi | Diyarbakır deprem konutları ne zaman teslim edilecek?
Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları 2024 isim listesi | Diyarbakır deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Diyarbakır deprem kura sonuçları ve hak sahibi isim listesi, 20 Şubat 2024 Salı günü kura çekimiyle birlikte vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremleri sonrası deprem konutları kura çekimi devam ediyor. TOKİ Deprem konutları kura çekimi Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Malatya ve Adıyaman için gerçekleştirildi. Diyarbakır'da yapımı devam eden 6.887 konutun ilk etabı olan 1.423 konut kura çekimi saat 13.00’de başladı. TOKİ Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları deprem konutları için başvuru yapacaklar tarafından sorgulanıyor. Peki, Diyarbakır deprem konutları kura sonucu isim listesi belli oldu mu, nasıl öğrenilir?
20.02.2024 Gündem
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın rakipleri
Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın rakipleri Türkiye Kupası'nda kura çekim heyecanı yaşandı. Son 16 turu maçlarının ardından Çeyrek final ve Yarı final kuraları çekildi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. İşte detaylar...
12.02.2024 Fenerbahçe
ZTK çeyrek final kura sonucu: Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu? Ziraat Türkiye Kupası kura çekim sonuçları...
ZTK çeyrek final kura sonucu: Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu? Ziraat Türkiye Kupası kura çekim sonuçları... Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kuraları çekildi. Türkiye Kupası kura çekiminde Fenerbahçe dahil 8 takımın eşleşmesi futbolseverlerin merak konusu oldu. Maç programının TFF tarafından duyurulduğu ZTK çeyrek final maç takvimi Şubat sonunda gerçekleşecek. Peki Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalde rakibi hangi takım oldu?
12.02.2024 Fenerbahçe
'Arka Sokaklar' ekibi Hatay'da! Duygusal anlar yaşadı
'Arka Sokaklar' ekibi Hatay'da! Duygusal anlar yaşadı Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’ın 6 Şubat depreminin birinci yıldönümüne özel çekilen bölümü bu akşam ekrana gelecek. Bu bölüm için Hatay’da enkazların arasında çekim yapan oyuncular, halen tanık oldukları yıkımın etkisinde: “Unutmadık, unutturmayacağız.”
9.02.2024 Magazin
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Son Kale: Hacıbey filmi nerede çekildi, konusu nedir? Son Kale: Hacıbey oyuncuları kimler?
Son Kale: Hacıbey filmi nerede çekildi, konusu nedir? Son Kale: Hacıbey oyuncuları kimler? Son Kale: Hacıbey filmi ilk kez tv'de yayınlanıyor. 6 Şubat 2024 Salı akşamı Star TV'de ekrana gelecek filmin yönetmenliğini Konstantin Konovalov yapıyor. Oyuncu kadrosu da oldukça güçlü olan filmde Yurdaer Okur, Deren Talu, Aleksandr Polovets, Serdar Gökhan, Sergey Strelnikov ve Vitaliy Linetskiy yer alıyor. Hacıbey Kalesi'nin korunması için mücadele eden Osmanlı Türklerini konu alan Son Kale: Hacıbey nerede çekildi?
6.02.2024 Magazin
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı bırakmayana kadar bu aziz milletle gece gündüz çalışacağız" dedi.
6.02.2024 Gündem
Zamirler Konu Anlatımı... Zamirlerin Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Zamirler Konu Anlatımı... Zamirlerin Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Cümle içinde varlıkların ve kişilerin yerine kullanılabilen sözcükler zamirlerdir. Zamirler isim değildir. Aynı zamanda zamirler dil içerisinde önemli ve kilit bir role sahiptir. Günlük hayatımıza birçok ismi kullanmayarak daha kolay bir şekilde zamirleri kullanarak kullanmaktayız. Zamirler özellikle sözcük türleri başlığı altın yer almaktadır. Türkçe de bilinmesi gereken dil bilgisi konularından biridir.
5.02.2024 Gündem
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
Tembel Hayvan Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tembel Hayvan Kaç Yıl Yaşar?
Tembel Hayvan Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tembel Hayvan Kaç Yıl Yaşar? Oldukça yavaş hareketleri ve üşengeç tavırlarıyla dünyanın en popüler canlıları içerisinde tembel hayvan isimli canlılar gelir. Tembel hayvanlar orta ve Güney Amerika'da yaşayan, 6 farklı türe sahip olan memeli canlılardır. Genelde adeta ağır çekim yapılıyormuş gibi çok yavaş hareketlere sahip hayvanlar olarak öne çıkarlar.
4.02.2024 Gündem
Murat Kurum, Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle görüştü
Murat Kurum, Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle görüştü AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla'da Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle bir araya geldi. Kurum, "Sorunlarınızı, taleplerinizi, isteklerinizi dinlemek, çözüm bulmak üzere buradayım" dedi.
4.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çekim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çekim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.