Çay Ocağı

Çay Ocağı

Son dakika çay ocağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çay ocağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çay ocağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çay Ocağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çay ocağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 çay ocağı haberi bulunmuştur. Tüm çay ocağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilbağlar Mahallesi çok yakında kapalı semt pazarına kavuşacak
Yeşilbağlar Mahallesi çok yakında kapalı semt pazarına kavuşacak Yüreğir Belediyesi, Yeşilbağlar Mahallesi’nde vatandaşların modern ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmeleri için kapalı semt pazarı projesini hayata geçirecek.
13.03.2024 Adana
Kıtlama olarak içilen sıcak çaylar yemek borusu kanserini tetikliyor
Kıtlama olarak içilen sıcak çaylar yemek borusu kanserini tetikliyor Doğu Anadolu Bölgesi'nde sık görülen yemek borusu kanserine kıtlama olarak içilen sıcak çayın etkisinin olduğu uzman doktorlar tarafından açıklandı.
5.01.2024 Yaşam
Bu çay ocağında siyaset, tartışmak ve uyumak yasak
Bu çay ocağında siyaset, tartışmak ve uyumak yasak Sinoplu bir çay ocağı işletmecisi iş yerinde siyasi tartışma, küfür etme ve uyumayı yasakladı.
4.01.2024 Gündem
Üç yıl önce devraldığı çay ocağını işleterek geçimini sağlıyor
Üç yıl önce devraldığı çay ocağını işleterek geçimini sağlıyor Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde çay ocağı işleten iki çocuk annesi 50 yaşındaki Derya İncegül, kimseye yük olmadan geçimini sürdürmek için mücadele veriyor.
8.03.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kumluca'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Karşımızda kendimiz ve evlatlarımız için geleceğimize umutla bakabileceğimiz bir Türkiye tablosu olduğuna inanıyorum. İnşallah yeni dönemin adına da Türkiye Yüzyılı diyoruz. Kumluca Türkiye Yüzyılı'nın evelallah önemli bir adımı olacak, Finike, Manavgat öyle olacak. 19 ilçesiyle Antalya öyle olacak." diye konuştu. Antalya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, “Milletimizi vesayetin cenderesinden kurtarmış olmakla övünüyoruz. Bunlar kendi vesayetlerini inşa etmeye çalışıyorlar. Bu defaki vesayetin adı ne biliyor musunuz, 6'lı masadaki vesayetin adı, siyasi vesayet" dedi. "Türkiye'nin her meselesini çözdük, sadece işte bu muhalefet sorununu halledemedik" diyen Erdoğan, "Maşallah şu anda bugün karşımda gördüğüm muhteşem katılım Antalya'nın nereye doğru yürüdüğünü gösteriyor, fazla değil, 5 ayımız var. 5 ay durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?" diye konuştu.
7.01.2023 Gündem
Tartışma sırasında başka kişiye ateş etti; babası ve kardeşini vurdu
Tartışma sırasında başka kişiye ateş etti; babası ve kardeşini vurdu Kayseri'de Özkan Ç., para meselesi yüzünden babasının tartıştığı kişiye pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, babası Mehmet Ç. ile kardeşi Furkan Ç.'ye isabet etti. Yaralanan baba- oğul hastanede tedaviye alındı.
19.11.2022 Gündem
Çaycı 15 yıl boyunca biriktirdi! Görenler inanamıyor, müdürlük harekete geçti
Çaycı 15 yıl boyunca biriktirdi! Görenler inanamıyor, müdürlük harekete geçti Burdur'da çay ocağı işleten Üzeyir Çetin (53) yaklaşık 15 yıldır kullandığı çay paketlerini iş yerinin önündeki panoda sergiliyor. Bugüne kadar 5 bin çay paketi biriktiren Üzeyir Çetin, "Kendimce bir görsellik oluşturmaya çalıştım. Kağıtların görselliğini değiştirip resim yapmayı düşünüyorum" dedi.
16.09.2022 Yaşam
Geliştirdiği yöntemle para para demiyor! Siparişlere yetişemiyor
Geliştirdiği yöntemle para para demiyor! Siparişlere yetişemiyor Eskişehir’de 24 yıldır çay ocağı işletmeciliği yapan Soner Kutlu, parka yerleştirdiği telefonlar sayesinde kolayca sipariş alıyor ve banklarda oturan vatandaşların ayağına kadar giderek çay servisi yapıyor.
23.08.2022 Yaşam
Çay içene ücretsiz kiraz ikram ediyor
Çay içene ücretsiz kiraz ikram ediyor Bursa’da çay ocağı işletmecisi, çay içen müşterilerine bahçesinden topladığı kirazları ücretsiz ikram ediyor.
3.07.2022 Yaşam
Terzi, berber, kuaför, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı yüz binlerce esnafı ilgilendiriyor! Gelir vergisinden muaf tutulacaklar! 16 bin lira...
Terzi, berber, kuaför, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı yüz binlerce esnafı ilgilendiriyor! Gelir vergisinden muaf tutulacaklar! 16 bin lira... Esnaf yüz binlere güzel haber. Yüz binlerce esnaf gelir vergisinden muaf istisna tutulacak. Esnafa getirilen istisnanın ayrıntıları belli oldu. Kira tutarı 2022 takvim yılı için büyükşehir belediye sınırları içinde kalan yerler için yıllık 16 bin lira, diğer yerler için 10 bin lirayı aşmayan küçük esnaf, gelir vergisi istisna kapsamında olacak. İstisna kapsamındaki esnaf beyanname vermeyecek. İşte gelir vergisi ile ilgili flaş tüm detaylar...
27.05.2022 Ekonomi
Vergi mükellefi milyonları ilgilendiriyor! Resmen hayata geçti, binlerce esnaf muaf olacak! Dikkat çeken Youtuber detayı...
Vergi mükellefi milyonları ilgilendiriyor! Resmen hayata geçti, binlerce esnaf muaf olacak! Dikkat çeken Youtuber detayı... Vergi mükellefi milyonlarca esnafı ilgilendiren gelişme! Basit usul düzenlemesi resmen hayata geçti, KDV’den muafiyeti getirildi. Youtuber dahil tesisatçı, berber, kuaför, tuhafiyeci, marangoz, lastikçi, kaportacı, tornacı, çay ocağı işleticisi, bakkal, terzi, dolmuşçu, taksici gibi milyonlarca esnafı kapsıyor, detaylar belli oldu. İşte basit usul düzenlemesinin detayları ve vergi muafiyetinden yararlanma şartları...
26.05.2022 Ekonomi
İş hanında fare istilası! 'En az 100 tane var, her gün daha da çoğalıyorlar'
İş hanında fare istilası! 'En az 100 tane var, her gün daha da çoğalıyorlar' Sivas'ta bir iş hanında kullanılmayan hurda dükkanında ortaya çıkan, çevrede gezinen fareler esnafı tedirgin etti.
9.05.2022 Yaşam
'Çay neden eksik?' deyip delik deşik etti!
'Çay neden eksik?' deyip delik deşik etti! Aydın'ın Efeler ilçesindeki 'eksik çay' koyulduğu iddiasıyla çıkan kavgada çay ocağını işleten baba ile oğlu bıçaklı saldırıya uğradı. Yaralı baba ile oğlu hastaneye kaldırılırken, kaçan 2 şüpheli aranıyor.
8.03.2022 Yaşam
Herkes zam, o indirim yaptı! 1 liradan satıyor
Herkes zam, o indirim yaptı! 1 liradan satıyor Bursa'da çay ocağı işleten esnaf, herkesin zam yaptığı ortamda yüzde elli indirime gitti.
9.02.2022 Yaşam
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yasak kararı! Yeni dönem resmen başladı, o ürünler...
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yasak kararı! Yeni dönem resmen başladı, o ürünler... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren son dakika yasak kararı! Üç bakanlık protokol imzaladı. Tamamen değişti, artık zorunlu olacak. Yüz yüze eğitimin başlamasıyla uygulamaya start verildi. Cips, meyve suyu, kızartma... Uygulama resmen başladı ama kantinler hala bu kurala uymuyor. Listedeki ürünleri tek tek sayan uzmanlar ve sektör temsilcileri, dikkat çeken tespitlerde bulundu.
1.10.2021 Eğitim
Kredi kullandı hayatı değişti! 50 bin TL...
Kredi kullandı hayatı değişti! 50 bin TL... Mikrokredi kullanan 5 çocuk annesi kadının hayatı değişti. Kredi ile hayallerini gerçekleştirdi. Muş’ta yaşayan 5 çocuk annesi Mehtap Yıldırım, 9 yılda toplam 50 bin TL kredi kullanarak iş yeri açıp başarı hikayesi yazdı. Yıldırım’ın hayali büyük bir tekstil fabrikası kurarak, yüzlerce kadına iş imkanı sağlamak.
19.09.2021 Ekonomi
Fiyatlar el yakıyor, 900 TL'ye kiralık! Tek oda, penceresi yok
Fiyatlar el yakıyor, 900 TL'ye kiralık! Tek oda, penceresi yok Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Yüksek kiralar nedeni ile özellikle üniversite öğrencileri büyük mağduriyet yaşıyor. Tek odalı kiralık evler 1.500 liradan başlıyor. Güneş gören ve oturulabilir daireler için ise 2.500 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.
16.09.2021 Ekonomi
Sahte emlakçılara dikkat! Mutlaka yetki belgesine bakın!
Sahte emlakçılara dikkat! Mutlaka yetki belgesine bakın! Üniversitelerde yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlike emlakçı piyasası da hareketlendi. Piyasadaki Düzce Emlakçılar Derneği Başkanı Ömer Kaya, üniversitelerde yeni akademik yılın başlamasıyla hareketlenen emlak piyasasında yetki belgesi olmayanların da kendilerini "emlakçı" olarak tanıtabildiklerini söyleyerek, "Üniversite bölgesinde 3 konutu olan apartman yöneticisi, kapıcı, marketçi, çay ocağı işletmecisi emlakçı olmuş. Yolda gezen herkes 'Emlakçıyım' diye geziyor." dedi.
14.09.2021 Ekonomi
Faizsiz, 6 ay ödemesiz, uzun vadeli can suyu kredisi!
Faizsiz, 6 ay ödemesiz, uzun vadeli can suyu kredisi! Koronavirüs pandemisinde maddi güçlük yaşayanlar banka kredilerine yöneldi. Birçok kişi nakit ihtiyaçlarını bu şeklide karşıladı. Salgından etkilenenler için 'can suyu kredisi' talebi geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinden etkilenen esnaf ve sanatkarların yeniden ayağa kaldırılması için faizsiz ve uzun vadeli can suyu kredisi talebinde bulundu.
25.07.2021 Ekonomi
Kıraathane ve kahvehanelerle ilgili flaş açıklama! Artık zorunlu
Kıraathane ve kahvehanelerle ilgili flaş açıklama! Artık zorunlu Kıraathane ve kahvehanelerle ilgili son dakika gelişmesi! Artık zorunlu oldu. Bakanlığın kılavuzunda hijyen uyarılarının yapıldığı kahvehanelerde en az beş farklı günlük gazete ve en az 100 kitaplık kütüphane bulunması gerektiği ifade edildi...
1.07.2021 Gündem
Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı? Kahvehanelerde oyun, okey ve tavla oynamak serbest mi?
Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı? Kahvehanelerde oyun, okey ve tavla oynamak serbest mi? Haziran ayı Normalleşme Tedbirleri İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderildi. Bir süredir kapalı olan kafe, kahvehane, kıraathane, dernek lokali ve çay bahçeleri de son genelge ile birlikte yeni tedbirlerle açıldı. Kademeli normalleşmenin ikinci aşamasında dikkat edilecek hususlar da genelgede yer aldı. Pek çok kişi özellikle kahvehane, kıraathane ve çay bahçelerinde oyun, okey ve tavla oynamanın yasak olup olmadığını araştırıyor. Peki, Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı? Kahvehanelerde oyun, okey ve tavla oynamak serbest mi? İşte İçişleri Bakanlığı'nın yeni genelgesine göre kahvehaneler ile ilgili merak edilenler...
1.06.2021 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum!
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum! Koronavirüs salgını kapsamında alınan önemler nedeniyle sinema salonları ile tiyatrolar izleyiciye ve seyirciye kapanmıştı. Koronavisten en çok etkilenen kültürel ekinliklerin yeni alınan kararlar kapsamına eklenip eklenmediği merak ediliyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı kararlar sorgulanıyor. Peki, sinema salonları ve tiyatrolar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı?
1.06.2021 Gündem
Kuaför, berber, terzi... Esnafa müjde! Muaf sayılacaklar
Kuaför, berber, terzi... Esnafa müjde! Muaf sayılacaklar Esnafa büyük müjde. Muaf sayılacaklar. Açıklanan reform paketine göre berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı, lastikçi, tornacı, çay ocağı işleticisi, terzi, tamirci gibi basit usulde vergilendirilen 850 bin esnaf, gelir vergisinden muaf tutulacak ve beyanname verme yükümlülükleri olmayacak. Bu vergi muafiyetine 2021 kazançlarıyla başlanacak.
23.04.2021 Ekonomi
Türkiye'nin konuştuğu intiharda çarpıcı ifade! 'Okul birincisiydi'
Türkiye'nin konuştuğu intiharda çarpıcı ifade! 'Okul birincisiydi' Manisa'da 4 gencin ölü bulunması olayı ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Olayda hem oğlu Ümit Zangal'ı hem de yeğeni Serkan Zangal'ı kaybeden aşçı Mustafa Zangal, 'Yeğenim Serkan çok başarılıydı. Böyle biri intihar eder mi! inanmıyorum' dedi.
8.04.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çay Ocağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çay ocağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.