Çaycı

Çaycı

Son dakika çaycı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çaycı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çaycı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çaycı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çaycı gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 çaycı haberi bulunmuştur. Tüm çaycı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google ile Kanada dijital telifte anlaştı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı'
Google ile Kanada dijital telifte anlaştı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı' Google'ın 'Çevrim İçi Haberler Yasası' kapsamında, Kanada hükümetine her yıl yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacağı açıklandı. Peki bu aşamaya nasıl gelindi? Söz konusu gelişme diğer ülkeler için ne anlama geliyor? Doç. Dr. Berk Çaycı ile mercek altına aldık.
4.12.2023 Gündem
Alpaslan Özmol 'öldü' haberine karşı harekete geçti!
Alpaslan Özmol 'öldü' haberine karşı harekete geçti! 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalara kazınan Alpaslan Özmol, hakkında yapılan 'Çaycı Hüseyin öldü' haberlerinden bıktı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan ünlü isim, konuyla ilgili harekete geçti.
17.07.2023 Magazin
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Enkazda hatıralarını arıyor: Küçük bir fotoğraf bile bizim için servet olurdu
Enkazda hatıralarını arıyor: Küçük bir fotoğraf bile bizim için servet olurdu Hatay'da depremde evleri yıkılan Çayırcı ailesi, enkaz kaldırma çalışmaları sonrası kalıntılar arasında gözyaşlarıyla hatıralarını aradı. Depremde anılarının da yok olduğunu söyleyen Sabahat Çayırcı (40), "Eşyalarımıza denk gelemedik. Bulacağımız küçük bir fotoğraf bile servet olurdu. Canımız kurtuldu ama anılarımız, geçmişimiz gitti" dedi.
29.03.2023 Yaşam
'Soğuk çay' tartışmasında müşterisini öldüren sanığa müebbet
'Soğuk çay' tartışmasında müşterisini öldüren sanığa müebbet Konya'nın Meram ilçesinde 'soğuk çay' nedeniyle çıkan kavgada müşterisi Emel Göçer'i (33) tabanca ile öldüren seyyar çaycı Muhammet İlhan (35), müebbet hapse çarptırıldı.
23.01.2023 Yaşam
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Kış mevsiminin atomu! Bardak bardak içiyorlar
Kış mevsiminin atomu! Bardak bardak içiyorlar Kahramanmaraş’ın tarihi mekanlarından olan Saraçhane Çarşısı’nda 36 yıldır çayhane işleten Çaycı Recep’in ‘atom’u kış aylarının vazgeçilmez içeceği olmuş durumda.
5.01.2023 Sağlık
'Çaycı Hüseyin'  Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti
'Çaycı Hüseyin' Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti Oynadığı dizi karakterleri 'Çaycı Hüseyin' ile bilinen Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti.
19.12.2022 Magazin
'Çay soğuk' dediği için müşterisi Emel'i öldüren sanığa müebbet hapis istemi
'Çay soğuk' dediği için müşterisi Emel'i öldüren sanığa müebbet hapis istemi Konya'da çayın soğuk geldiği iddiasıyla çıkan tartışmada müşterisi emlakçı Emel Göçer'i (33) tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan seyyar çaycı Muhammet İlhan (35)  hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istendi. 
9.11.2022 Gündem
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi!
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi! Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı 6 Kasım Pazar akşamı 42’nci bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Burak'ın Eren'i vurmasıyla Ilgaz'da Burak'a ateş etti. Bacağından vurulan Burak'ı hastaneye Ilgaz yetiştirdi. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? Yargı 42. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
7.11.2022 Magazin
Takipsizlik verilen cinsel saldırı soruşturması şüphelisine babalık davası
Takipsizlik verilen cinsel saldırı soruşturması şüphelisine babalık davası Ankara'da H.D.G. (26), 2018'de çaycı olarak çalıştığı Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli albaylar A.Ç. ile T.K.'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğu ve bunun sonucunda hamile kaldığı iddiasıyla şikayette bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, iddia edilen suçun tarihi ile şikayet tarihi arasında uzun zaman olduğu gerekçesiyle kovuşturmaya yer olmadığı kararı verdi. 2019'da kız çocuğu dünyaya getiren H.D.G.'nin açtığı babalık davasında bebeğin babasının albay T.K. olduğu belirlendi.
21.10.2022 Yaşam
Çaycı 15 yıl boyunca biriktirdi! Görenler inanamıyor, müdürlük harekete geçti
Çaycı 15 yıl boyunca biriktirdi! Görenler inanamıyor, müdürlük harekete geçti Burdur'da çay ocağı işleten Üzeyir Çetin (53) yaklaşık 15 yıldır kullandığı çay paketlerini iş yerinin önündeki panoda sergiliyor. Bugüne kadar 5 bin çay paketi biriktiren Üzeyir Çetin, "Kendimce bir görsellik oluşturmaya çalıştım. Kağıtların görselliğini değiştirip resim yapmayı düşünüyorum" dedi.
16.09.2022 Yaşam
İzmir’de nüfus müdürlüğündeki operasyona 5 tutuklama: Çete lideri ayrıntısı
İzmir’de nüfus müdürlüğündeki operasyona 5 tutuklama: Çete lideri ayrıntısı İzmir'de organize suç örgütüne yardım, rüşvet alıp, vermek ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla aralarında nüfus ve vatandaşlık işleri müdürünün de bulunduğu 5 kişi tutuklandı. Öte yandan geçtiğimiz Temmuz ayında Karadağ'da yakalanan organize suç örgütü lideri Deniz Camgöz'ün üzerinden de, operasyonda tutuklanan şüphelilerden birine ait pasaport çıktığı öğrenildi.
6.08.2022 Yaşam
Belediye başkanıydı, çaycı oldu! Belediye binasının karşısında...
Belediye başkanıydı, çaycı oldu! Belediye binasının karşısında... Eskişehir’de 2009-2014 yılları arasında Mihalıççık Belediye Başkanlığı yapan Ümit Güven, şimdilerde belediye binasının tam karşısında çaycılık yaparak geçimini sağlıyor.
22.03.2022 Yaşam
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor Petek Dinçöz, 2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. İrfan Aslan adında bir de oğulları olan çift 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.
15.03.2022 Magazin
'Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol dolandırıldı!
'Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol dolandırıldı! 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Çaycı Hüseyin' olarak tanıdığımız ve sosyal medyada sıkça 'öldü' paylaşımlarıyla anılan 45 yaşındaki oyuncu Alpaslan Özmol, sosyal medyada 'mavi tik' vaadiyle dolandırıldı. İbrahim T.'ye bin TL veren oyuncu, daha sonra hesabının çalındığı söylenip 2 bin 500 TL daha istenince mahkemenin yolunu tuttu.
15.03.2022 Magazin
Elektrik faturasına alternatif! 20 yıl bedava kullanma ve gelir elde etme fırsatı!
Elektrik faturasına alternatif! 20 yıl bedava kullanma ve gelir elde etme fırsatı! Gün geçtikçe artan elektrik ve doğal gaz maliyetleri pek çok kişiyi enerjide alternatif arayışlara yöneltti. Son yıllarda popüler olan güneş panelleri de oldukça ilgi görüyor. Enerji sistemi kurulurken dikkat edilmesi gereken noktaları anlatan mühendis Kerem Çilli, "Ev almak gibi düşünün. Bir kere ödüyorsunuz ve sonra faturadan inanılmaz kâr ediyorsunuz" dedi. Karavanında güneş paneli kullanan Serdar Bilal de, "Bir villa kadar elektrik tüketiyoruz. Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi gibi tüm aletleri kullanıyoruz" diyerek deneyimlerini paylaştı.
20.02.2022 Ekonomi
Herkes zam, o indirim yaptı! 1 liradan satıyor
Herkes zam, o indirim yaptı! 1 liradan satıyor Bursa'da çay ocağı işleten esnaf, herkesin zam yaptığı ortamda yüzde elli indirime gitti.
9.02.2022 Yaşam
Gelin geldiği mahallede 'kahveci hanım ağa' oldu
Gelin geldiği mahallede 'kahveci hanım ağa' oldu Burdur'da 4 yıldır kahvehane işleten Sıdıka Gül Oğuzkan (51), çoğunluğu erkek müşterilerinin 'Sıdıka abla', 'başkan', 'hanım ağa', 'Gül hanım' hitabından memnun olduğunu söyledi.
29.11.2021 Yaşam
Araya Arda Turan bile girdi ama... Fatih Terim istedi Burak Elmas üçünü de kovdu! Galatasaray'da kriz...
Araya Arda Turan bile girdi ama... Fatih Terim istedi Burak Elmas üçünü de kovdu! Galatasaray'da kriz... Florya'da 35 yıl görev alan çaycı Vahit Sezgin'in emekliye ayrılması ve iki garsonun işlerine son verilmesi dikkat çekerken, Galatasaray'da yıldız futbolcunun 'bencillik krizine' girmesi ise Fatih Terim'i kızdırdı.
10.11.2021 Galatasaray
Çaycı Hüseyin lakabıyla bilinen Alparslan Özmol acı haberi böyle duyurdu!
Çaycı Hüseyin lakabıyla bilinen Alparslan Özmol acı haberi böyle duyurdu! Hafızalarda Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin karakteriyle yer edinen ünlü oyuncu Alparslan Özmol'un babası Coşkun Özmol hayatını kaybetti.
14.10.2021 Magazin
ByLock’un lisans sahibi David Keynes hakim karşısında: Beni 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz
ByLock’un lisans sahibi David Keynes hakim karşısında: Beni 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz FETÖ şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes, hakim karşısına çıktı. Keynes’in savunmasında "Ben programın lisans sahibi olarak görünüyorum ama beni şirketteki 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz. Hiçbir şeyden haberim yok. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum" dediği öğrenildi.
6.10.2021 Gündem
CHP'li il başkanına taciz soruşturması! Görevden alındı
CHP'li il başkanına taciz soruşturması! Görevden alındı Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, parti binasında çalışan çaycı kadını taciz ettiği iddiası ve ses kayıtlarının ortaya çıkması sonrası görevden alındı.
6.09.2021 Siyaset
'Çay soğuk' diyen müşterisi Emel'i öldüren şüpheli tutuklandı
'Çay soğuk' diyen müşterisi Emel'i öldüren şüpheli tutuklandı Konya'da çayın soğuk geldiği iddiasıyla çıkan tartışmada, semaveri deviren müşterisi Emel Göçer'i (33) tabancayla başından vurarak öldüren seyyar çaycı Muhammet İlhan (35), sevk edildiği mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.
15.08.2021 Gündem
Babanın anlattıkları kan dondurdu! İzmir'de 4 yaşındaki kızın korkunç ölümü...
Babanın anlattıkları kan dondurdu! İzmir'de 4 yaşındaki kızın korkunç ölümü... Son dakika haberine göre; İzmir'de 4 yaşındaki kızını, yüzüne başörtüsü ve yastıkla bastırarak öldürdüğü suçlamasıyla hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Betül F'nin yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya Betül F. hastaneye sevk edildiği için katılamadı. Betül F.'nin eski eşi Mert Erdamar mahkemede yaşananları anlattı. İşte haberin ayrıntıları...
6.07.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çaycı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çaycı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.