Cansız Bedeni Bulundu

Cansız Bedeni Bulundu

Son dakika Cansız bedeni bulundu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cansız bedeni bulundu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cansız bedeni bulundu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansız Bedeni Bulundu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansız bedeni bulundu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.212 cansız bedeni bulundu haberi bulunmuştur. Tüm cansız bedeni bulundu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü!
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü! Kahramanmaraş'ta küçük çocuk kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğünü belirtmesi üzerine jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.
24.04.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem
"Batuhan A" gemisindeydi! Kadın mürettebat Adana'da toprağa verildi
"Batuhan A" gemisindeydi! Kadın mürettebat Adana'da toprağa verildi Marmara Denizi'nde İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan kargo gemisinde hayatını kaybeden aşçı Zeynep Kılınç Adana'da toprağa verildi.
18.02.2024 Adana
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 2’nci duruşmasında genç kızın aile avukatlarından Gülyeter Aktepe ile mahkeme başkanı arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Aktepe, Dina’nın Türkiye’de ırkçılığa maruz kaldığını söyledi. Mahkeme Başkanı ise “Türkiye’de veya Karabük’te ırkçılık olsa 10 bin yabancı öğrenci olmaz. Türkiye’de ırkçılık yoktur” diye cevap verdi.
24.01.2024 Gündem
Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu
Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu Antalya’da 3 aydır kayıp olarak aranan Kırgız kadının cansız bedeni, Serik ilçesindeki arazide toprağa gömülü bulundu. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
28.12.2023 Gündem
Fransa’da bir evde bir kadın ve 4 çocuğu ölü bulundu
Fransa’da bir evde bir kadın ve 4 çocuğu ölü bulundu Fransa’nın başkenti Paris’in kuzeyindeki Meaux bölgesindeki bir evde bir kadın ve 4 çocuğunun cansız bedeni bulundu.
26.12.2023 Dünya
Batman'da sel felaketi: Aynı aileden 3'ü çocuk 4 kişi öldü
Batman'da sel felaketi: Aynı aileden 3'ü çocuk 4 kişi öldü Batman'da Seyitler Mahallesi'ndeki evinin önünden sel sularına kapılarak kaybolan 3'ncü çocuğun da cansız bedenine ulaşıldı.
20.11.2023 Gündem
Balık tutmak için gittiği nehirde ölü bulundu! Feci olay
Balık tutmak için gittiği nehirde ölü bulundu! Feci olay Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde balık tutmak için Filyos Nehri'ne giden Yüksel Öztürk'ün (75), cansız bedeni bulundu.
22.10.2023 Yaşam
Aksaray'daki sel felaketinden acı haber! Asel bebeğin cansız bedeni bulundu
Aksaray'daki sel felaketinden acı haber! Asel bebeğin cansız bedeni bulundu Aksaray’da 3 Eylül'de meydana gelen sel felaketinde kaybolan 3 aylık Asel bebeğin cansız bedenine ulaşıldı.
8.09.2023 Yaşam
Okul müdüründen acı haber! 8 metreden aracıyla denize uçtu
Okul müdüründen acı haber! 8 metreden aracıyla denize uçtu Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, 8 metre yükseklikten denize uçan otomobildeki lise müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu (46) hayatını kaybetti, eşi Ahmet Gürkan Erkutlu (39) ise yaralandı.
2.09.2023 Yaşam
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana...
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana... Muş'un Korkut ilçesine bağlı Tan köyünde karşılıklı sevgi besleyen Dilan Tuna (21) ve Yakup Sönmez (26), 3 gün arayla hayatına son verdi. Yıllarca kavuşma hayaliyle yaşayan Dilan ve Yakup, genç kızın babasının attığı tokatın ardından peşpeşe ölüme gitti. Şimdi hem Dilan’ın, hem Yakup’un babası üzgün. Ama giden gitti. Yan yana toprağa verilen Tuna ve Sönmez’in mezar taşlarına tülbent bağlandı.
20.08.2023 Yaşam
Prof. Dr. Gökçen Orhan neden öldü? Kalp Damar cerrahisi Dr. Gökçen Orhan kimdir, kaç yaşında, evli mi? Doktor Gökçen Orhan eşi kimdir, neden öldü?
Prof. Dr. Gökçen Orhan neden öldü? Kalp Damar cerrahisi Dr. Gökçen Orhan kimdir, kaç yaşında, evli mi? Doktor Gökçen Orhan eşi kimdir, neden öldü? Dr. Gökçen Orhan kimdir, neden öldü, Gökçen Orhan’ın eşi kimdir? İstanbul Üsküdar'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Prof. Dr. Gökçen Orhan, çalışma odasında ölü bulundu. Prof. Dr. Orhan'ın ölüm nedeni sorgulanırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan da paylaşım geldi. Bakan Koca, "Prof. Dr. Gökçen Orhan hocamızı, görevli olduğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum" dedi. Peki, Prof. Dr. Gökçen Orhan neden öldü? Kalp Damar cerrahisi Dr. Gökçen Orhan kimdir, kaç yaşında, evli mi? Doktor Gökçen Orhan eşi kimdir, neden öldü?
18.08.2023 Gündem
6 gün önce emekli oldu! Tatilde hayatını kaybetti
6 gün önce emekli oldu! Tatilde hayatını kaybetti Sakarya'da, 6 gün önce emekli olduktan sonra oğluyla Kocaeli'nin Kandıra ilçesine tatile giden Reşat Mertoğlu (51), boğulma tehlikesi geçiren kadını kurtarırken dalgalara kapılıp, boğuldu. Mertoğlu, Sakarya'da toprağa verildi.
8.08.2023 Yaşam
Annesi ile hastaneye giden Enes sırra kadem basmıştı! Cansız bedeni bulundu
Annesi ile hastaneye giden Enes sırra kadem basmıştı! Cansız bedeni bulundu Kayseri'de 21 Temmuz'dan bu yana haber alınamayan Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin'i arama çalışmaları devam ederken oğluna seslenen anne Tülay Tekin; "Oğlum, ne olur dön yavrum. Biz seni çok özledik. Hiç bu kadar ayrılmamıştık" diyerek gözyaşı döktü. Kayseri21 Temmuz'dan bu yana haber alınamayan tıp fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin'in cansız bedeni bulundu.
3.08.2023 Yaşam
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum Eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve dün kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) eşi Özlem Üçgül (36), "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler" dedi. Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün ise bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.
12.07.2023 Gündem
Taksicinin cesedi derede bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Taksicinin cesedi derede bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı Trabzon'un Sürmene ilçesinde dere kenarında cansız bedeni bulunup, öldürüldüğü belirlenen taksici Hüseyin Aslan'ın (50) cenazesi, toprağa verildi. Aslan'ı öldürdükten sonra cesedini dereye atıp, taksi ile bölgeden uzaklaşan, lastik patlayınca ise yaya olarak kaçtığı tespit edilen M.K. (42) aranıyor.
1.07.2023 Yaşam
Kolombiya'dan kaçak bindiği gemide 4 gün arkadaşının cenazesiyle yolculuk yaptı
Kolombiya'dan kaçak bindiği gemide 4 gün arkadaşının cenazesiyle yolculuk yaptı Samsun Limanı’nın 3 mil açıklarındaki Katya ATK isimli gemideki bir konteynerde Kolombiya uyruklu Manuel Javier Prado Cortes’in (56) cansız bedeni bulundu. Ölen arkadaşının cesediyle 4 gün yolculuk yapan Luis Antonıo Obando Castro (57), savcılıktaki ifadesinde gemiye kaçak yolla girdiklerini itiraf etti. Castro, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
22.06.2023 Yaşam
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı... İzmir'de meydana gelen olay tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. 3'ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunmasıyla ilgili şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
19.06.2023 Gündem
İzmir’de derin dondurucuda 4 ceset bulundu
İzmir’de derin dondurucuda 4 ceset bulundu İzmir Bayraklı'daki bir evde 3’ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1’i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın cansız bedeni bulundu. Şahısların cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunduğu öğrenildi.
18.06.2023 Yaşam
Baraja düşen otomobilde cesedi bulundu
Baraja düşen otomobilde cesedi bulundu Mersin'in Tarsus ilçesinde barajdan çıkarılan otomobilde, Hüseyin Kır'ın (78) cansız bedeni bulundu.
9.06.2023 Yaşam
Amasya’daki selde kaybolan 1 kişinin daha cansız bedeni bulundu
Amasya’daki selde kaybolan 1 kişinin daha cansız bedeni bulundu Amasya'da 4 Haziran'da yaşanan sel felaketinde suya kapılarak kaybolan bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.
7.06.2023 Gündem
Kayıp üniversiteli boş arazide ölü bulundu; darp izine rastlandı
Kayıp üniversiteli boş arazide ölü bulundu; darp izine rastlandı Sakarya'da hakkında kayıp ihbarı yapılan üniversite öğrencisi Bekir Türker'in (20) boş arazide cansız bedeni bulundu. Cesette darp izlerine rastlanıldığı için cinayet şüphesi ile soruşturma başlatıldı. 
15.05.2023 Yaşam
Dina'nın eşyalarını alan anne ve babası ağladı
Dina'nın eşyalarını alan anne ve babası ağladı Karabük'teki Filyos Çayı'nda cesedi bulunan üniversite öğrencisi Gabonlu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ailesi, kente gelip adliyede suç duyurusunda bulundu. Dina'nın anne ve babası, arkadaşlarından kızlarına ait eşyaları teslim aldıkları sırada gözyaşlarına boğuldu.
12.05.2023 Gündem
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil Karabük'te üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın Filyos Çayı'nda 26 Mart günü cansız bedeni bulundu. Genç kızın yalın ayak sokakta koştuğu görüntüler ortaya çıkarken, başlatılan soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. 4 kez gözaltına alınan Dursun Acar, tutuklanırken diğer 7 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla diğer 5 şüpheli ise savcılıkça serbest bırakıldı. Gabonlu Dina'nın cenazesi ise İstanbul Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gabon Cumhuriyeti'nin de yaşayan Dina'nın ailesi bugün İstanbul'a geldi. Dina'nın annesi Jessica Sandra Makemba Panga, babası Guy Serge Ibouanga Panga, amcası, teyzesi ve avukatları Kerim Bahadır Şeker ile birlikte cesedi teşhis etmek için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne ve baba kızlarını görmek için içeri girdi. Annenin kızı Dina'nın resminin olduğu siyah tişört giydiği görüldü. Aile adli tıptan çıktıktan sonra avukatlarıyla birlikte açıklama yaptı.
8.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cansız Bedeni Bulundu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansız bedeni bulundu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.