Çanakkale Son Dakika

Çanakkale Son Dakika

Son dakika çanakkale son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çanakkale son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çanakkale son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çanakkale Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çanakkale son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 443 çanakkale son dakika haberi bulunmuştur. Tüm çanakkale son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayvacık beşik gibi sallanıyor!
Ayvacık beşik gibi sallanıyor! Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi merkezli deprem fırtınası, küçük sarsıntılarla sürüyor. Gece 02:27'den sabah 10:48'e kadar 149 artçı sarsıntı meydana geldi.
17.03.2017 Yaşam
Çanakkale'de 4,3 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 4,3 büyüklüğünde deprem Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.03.2017 Yaşam
Çanakkale'de bir deprem daha
Çanakkale'de bir deprem daha Çanakkale Ayvacık'ta 4.9 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi. Sarsıntının 7,01 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Hasarlı evlerin bazıları yıkıldı.
29.09.2021 Gündem
Çanakkale'de bir deprem daha
Çanakkale'de bir deprem daha Çanakkale'den son dakika deprem haberi geldi. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, 4 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.
22.02.2017 Yaşam
Çanakkale depremi için Gökçek'ten son dakika bomba iddia!
Çanakkale depremi için Gökçek'ten son dakika bomba iddia! Çanakkale'de peş peşe yaşanan depremlerin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ilginç bir iddia geldi. İşte son dakika haberiyle ilgili ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve Edirne'de de hissedildi.
27.02.2024 Gündem
Çanakkale için son dakika fırtına uyarısı
Çanakkale için son dakika fırtına uyarısı Çanakkale’de yarın fırtınanın etkili olması beklendiği belirtilerek vatandaşlardan olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
29.01.2024 Gündem
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı Çanakkale'de para ve altınları telefon dolandırıcılarına kaptıran İ.S. (80) adlı kadın, bir gün sonra kendisini aynı yöntemle dolandırmaya çalışan başka şüphelileri suçüstü yakalattı.
13.01.2024 Gündem
Üniversiteler tatil mi? 11 Ocak Bursa, Tekirdağ, Çanakkale üniversiteler tatil mi oldu?
Üniversiteler tatil mi? 11 Ocak Bursa, Tekirdağ, Çanakkale üniversiteler tatil mi oldu? Yoğun kar yağışı olan şehirlerde tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Üniversitelerin ön lisans, lisans programlarında okuyan öğrencilr için bugün devam eden olumsuz hava koşulları derslere ara verilecek mi sorusunu da gündeme getirdi. Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale'de ilk ve orta dereceli okullarda 1 günlük tatil ilan edildi. Son olarak Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi'nden son dakika açıklaması geldi. Peki 11 Ocak Üniversiteler tatil mi? Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa üniversiteler tatil mi?
11.01.2024 Gündem
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan 'Madame Claude' lakaplı Özbekistan uyruklu Nilufar Mirxanova (40), kaldığı evde yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da  gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var!
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var! Yılbaşına saatler kala kar yağışı beklentisi de giderek artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. 31 Aralık yılbaşı akşamı İstanbul dahil pek çok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bu hafta sonunda stanbul'da bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek. Cumartesi günü ise Çanakkale, Balıkesir, Kuzey Ege ve Aydın'da sağanak geçişleri görülebilir. Yoğun pus ve sisli havanın hakim olacağı yurdun büyük genelinde kar yağışı da beklenmiyor. Ancak yeni yıllar birlikte 2,3,4,5,6,7 Ocak tarihlerinde beyaz örtüyle kaplanacak iller var. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? 31 Aralık'ta İstanbul'a kar yağacak mı? İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı Çanakkale Boğazı'nda, gemi trafiği, sis kaynaklı olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü, geçici olarak askıya alındı.
29.12.2023 Gündem
Meteoroloji'den akşam saati sağanak uyarısı: 27 Aralık'ta yağış o saatte bastıracak! Bugün hava nasıl olacak? İl İl hava durumu tahminleri...
Meteoroloji'den akşam saati sağanak uyarısı: 27 Aralık'ta yağış o saatte bastıracak! Bugün hava nasıl olacak? İl İl hava durumu tahminleri... Bugün hava durumu tahminleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Hava sıcaklıkları hafta başından bu yana mevsim normalleri üzerinde seyrediyordu. Ancak son dakika sağanak yağış uyarısı geldi. Özellikle İstanbul'da 27 Aralık Çarşamba akşam saatlerinde sağanak bastırabilir. Öte yandan rapora göre bugün Aydın, İzmir ve Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu, Zonguldak, Düzce, Bartın ve Karabük çevrelerinde sağanak bekleniyor. İşte il il hava durumu tahminleri ve sağanak yağışın bastıracağı saatler...
27.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılacak bazı feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
17.11.2023 Gündem
Çanakkale Boğazı trafiğe kapandı!
Çanakkale Boğazı trafiğe kapandı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Çanakkale Boğazı hava şartları nedeniyle geçici olarak çift yönlü olarak geçişler askıya alınmıştır" denildi.
4.11.2023 Yaşam
Çanakkale'de 4 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 4 büyüklüğünde deprem AFAD'dan alınan bilgiye göre Çanakkale Ayvacık'ta 4 büyüklüğünde deprem oldu.
4.11.2023 Gündem
Çanakkale'de tanker arızası: Gemi trafiğine kapatıldı
Çanakkale'de tanker arızası: Gemi trafiğine kapatıldı İstanbul’dan Yunanistan’a seyir halindeyken Çanakkale Boğazı’nda makine arızası yaşayan 183 metre boyundaki tanker nedeniyle gemi trafiği güney kuzey yönlü geçici olarak askıya alındı.
22.09.2023 Gündem
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.
9.09.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu! İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak alarmı! Saat verildi
Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu! İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak alarmı! Saat verildi Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. MGM yeni hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni hava durumu raporuna göre bugün İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere birçok kentte sağanak yağış etkili olacak. Yağışların, İç Ege, Balıkesir, Eskişehir, Rize ve Artvin çevreleri, Çanakkale ve Trabzon'un doğusu ile Bursa'nın güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji 11 kent için sarı kodlu uyarıda bulunurken, yağışların etkisini artıracağı saat belli oldu. İşte 7 Eylül perşembe günü hava durumu raporu...
7.09.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki paylaştı: 11 il için sağanak yağış uyarısı
Bakan Özhaseki paylaştı: 11 il için sağanak yağış uyarısı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Trabzon, Rize, Artvin, Kütahya, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Afyonkarahisar ve Eskişehir'de yarın beklenen sağanak nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
6.09.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Saat verilerek iller tek tek açıklandı
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Saat verilerek iller tek tek açıklandı İstanbul'da sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde 2 kişi hayatını kaybederken Meteoroloji illeri tek tek sayıp yeni bir uyarı yaptı. Yarın 14.00'ten itibaren şiddetli sağanak bekleniyor. İşte Meteoroloji'nin son dakika uyarısı.
6.09.2023 Gündem
Yunan televizyonundan yanan göçmenler için utanç verici ifade! Skandala imza attılar
Yunan televizyonundan yanan göçmenler için utanç verici ifade! Skandala imza attılar Yunanistan'da devlet kanalı ERT'nin sunucusu, yangında hayatını kaybeden göçmenlerle ilgili kan donduran ifadeler kullandı. Alexandras Douvara, "Kömürleşmiş 18 göçmen dışında iyi ki hiçbir insanımızı kaybetmedik" ifadesini kullandı.
24.08.2023 Dünya
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale yangın haritası (NASA)! Çanakkale orman yangını son dakika: Çanakkale’de orman yangını nerede? Çanakkale'de yangın nerede çıktı?
Çanakkale yangın haritası (NASA)! Çanakkale orman yangını son dakika: Çanakkale’de orman yangını nerede? Çanakkale'de yangın nerede çıktı? Çanakkale orman yangını son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Çanakkale'de dün öğle saatlerinde Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangın, kısa sürede yayıldı. Yangın rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine kadar uzanınca 9 köy, 337 hane tahliye edildi. Yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yangının ilerlemesinin durdurulduğunu söyledi. Öte yandan NASA Çanakkale yangını haritasını yayınlandı. Çanakkale'de dün öğle saatlerinde başlayan yangında bir gün geride geride kalırken alevlerin boyutu NASA haritasına yansıdı. Peki, Çanakkale’de orman yangını nerede başladı? Çanakkale'de yangın nerede çıktı? Çanakkale yangın haritası ile Çanakkale orman yangını son dakika haberleri…
23.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çanakkale Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çanakkale son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.