Çalgı Çengi

Çalgı Çengi

Son dakika çalgı çengi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çalgı çengi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çalgı çengi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalgı Çengi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalgı çengi gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 çalgı çengi haberi bulunmuştur. Tüm çalgı çengi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Ahmet Kural baba oluyor!
Ahmet Kural baba oluyor! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat eşi Çağla Gizem Şahin'den hayranlarını sevindiren haber geldi.
17.11.2023 Magazin
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık'
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık' 'Çalgı Çengi' ve 'Düğün Dernek' serileriyle tanınan Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' filmi için çekimlerinin gerçekleştirildiği Çorum'daki sette dün sabaha karşı yangın çıktı. Yangında filmde rolü olan bir öküz telef oldu.
13.09.2023 Magazin
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi! Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşayan Ahmet Kural, geçtiğimiz mart ayında sevgilisiyle ayrılığını sosyal medya hesabından duyurarak şaşkınlık yaratmıştı. Dört yıllık ilişkisini aniden bitiren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik arasında yeni bir gelişme yaşandı.
22.05.2023 Magazin
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum 2020 yılında vizyona giren 'Baba Parası' filminden sonra ekranlardan uzak kalan oyuncu Murat Cemcir, önceki akşam Nişantaşı'nda bir kafeden çıkarken objektiflere yansıdı.
23.07.2022 Magazin
Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir?
Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Birçok dizi ve yapımda rol alan usta oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ezel, Kolpaçino gibi çok projelerde rol alan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar’ın hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Hüseyin Elmalıpınar kaç yaşındaydı? İşte Hüseyin Elmalıpınar hakkında merak edilenler…
4.03.2022 Gündem
Murat Cemcir dizi çekecek
Murat Cemcir dizi çekecek 'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Düğün Dernek', 'Kardeş Payı', 'Ailecek Şaşkınız', 'Baba Parası' adlı dizi ve filmlerde Ahmet Kural’la birlikte başrolü paylaşan Murat Cemcir, sevenlerine müjdeyi verdi.
22.07.2021 Televizyon
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri Corona virüs nedeniyle eve kapandığımız bugünlerde pek çok kişi hem internette hem de televizyonda dizi ve filmler izliyor. Nostalji kuşağından romantik ve sanat filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden yerli ve yabancı komedilere pek çok seçenek hem televizyonlarda hem de internette sınırsız izlenebiliyor. Biz de bugün TV ekranlarında neler var, internette en çok hangi diziler ve filmler izleniyor araştırdık ve sizin için derledik. Bugün TV'de ne var, bugün ne izlesek diyorsanız işte televizyonda ve internette yayınlanan günün en iyi filmleri ve dizileri...
3.05.2020 Gündem
Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri…
Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri… Çalgı Çengi İkimiz filmi bu akşam FOX TV'de ekranlarında izleyici ile buluştu. Çalgı Çengi İkimiz fimini izleyenler arama motorlarından film ile ilgili araştırmalara başladı. Çalgı Çengi İkimiz oyuncu kadrosu ise aranan konuların başını çekiyor. Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri…
28.04.2020 Gündem
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır? Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44. yaşını evde karantinasında kutladı. Sevgilisi Necati Kocabay’ın el yapımı doğum günü pastasıyla yeni yaşını karşılayan güzel oyuncu, sosyal medyadan evde gerçekleşen anlarını takipçileriyle paylaştı. Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımının ardından Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.
28.03.2020 Gündem
Ahmet Kural'a kötü haber! Ertelenen ceza eklenebilir
Ahmet Kural'a kötü haber! Ertelenen ceza eklenebilir Ahmet Kural, önceki gece Üsküdar’da zincirleme trafik kazasına karıştı. İki araca çarptıktan sonra bariyerlere vurarak durabilen oyuncu, kazayı yara almadan atlattı. Alkollü olduğu tespit edilen Kural’ın ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Trafik raporunda da Ahmet Kural’ın asli kusurlu olduğu belirtildi.
21.02.2020 Magazin
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı? Ahmet Kural kimdir? Başarılı oyunculuğuyla ve beğenilen sinema filmleriyle tanınan Ahmet Kural gündemden düşmüyor. Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ahmet Kural, dün Sıla'nın darp sebebiyle şikayetçi olmasından dolayı dikkatleri üzerine topladı. Peki Ahmet Kural kimdir? Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?
2.11.2018 Gündem
Tüm zamanların  gişe rekoru kırıldı
Tüm zamanların gişe rekoru kırıldı Türk sinema sektöründe, 2017’de hem vizyona giren film hem seyirci hem de gişe hasılatında tüm zamanların rekoru kırıldı. 2017’de sinemaya giden toplam izleyici sayısı, geçen yıla kıyasla, yüzde 22 artarak 71 milyon 188 bin 594’e ulaştı
31.12.2017 Yaşam
Sinemada tüm zamanların rekoru kırıldı!
Sinemada tüm zamanların rekoru kırıldı! Türk sinema sektöründe 2017'de, vizyona giren film, yerli ve yabancı film izleyici sayısı ile toplam gişe hasılatında tüm zamanların rekoru kırıldı.
31.12.2017 Kültür Sanat
Bu yıl en çok komedi izledik
Bu yıl en çok komedi izledik Yeni yıla sayılı günler kala 2017’nin ‘en’leri açıklanmaya devam ediyor. Türkiye’de bu yıl en çok izlenen 10 filmden 6’sı yerli komedi. Listenin ilk 4 sırasında da yerli filmler yer alıyor
26.12.2017 Magazin
2017 sinemada rekor yılı oldu
2017 sinemada rekor yılı oldu 2017’de 68 milyon izleyici sinemaya gitti, tüm zamanların seyirci rekoru kırıldı. Şubat ayında vizyona giren Recep İvedik 5 ise, sinema tarihimizin en çok izlenen filmi oldu.
22.12.2017 Arşiv
İşte yeni filmleri! Ahmet Kural paylaştı...
İşte yeni filmleri! Ahmet Kural paylaştı... Ahmet Kural, Murat Cemcir'le birlikte başrolde yer alacağı 'Ailecek Şaşkınız' filminin senaryo taslağını Instagram'da paylaştı.
29.06.2017 Kültür Sanat
Salon arttı seyirci azaldı
Salon arttı seyirci azaldı Sinema salonlarının sayısı, yeni alışveriş merkezleri sayesinde 2016’da yüzde 5.4 artarak 2 bin 483’e çıktı. Koltuktaki artışa rağmen seyirci sayısı yüzde 3.3 azaldı, bu yıl yeniden yükseliş başladı
28.06.2017 Ekonomi
Sinemada yerli film fırtınası
Sinemada yerli film fırtınası Interpress’in, Box Office Türkiye verilerinden elde ettiği sonuçlara göre, 2017 yılında vizyona giren projeler içinde en fazla seyirciyi Şahan Gökbakar’ın ‘Recep İvedik 5’ filminin çektiği tespit edildi.
18.05.2017 Magazin
Recep İvedik 5'i 7.3 milyon kişi izledi!
Recep İvedik 5'i 7.3 milyon kişi izledi! Yılın ilk 4 ayında sinema salonlarında Recep İvedik rüzgarı esti. Film 7.3 milyon kişiyle 85 milyon lira gişe yaptı.
3.05.2017 Magazin
2017 Altın Palmiye Ödülleri belli oldu!
2017 Altın Palmiye Ödülleri belli oldu! Müzik, sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin belirlendiği 2017 Altın Palmiye Ödülleri'nde halk oylaması sonucunda ödülleri hak edenler belli oldu.
23.04.2017 Kültür Sanat
Gişe rekortmeni yönetmen şimdi raflarda
Gişe rekortmeni yönetmen şimdi raflarda Ekranda İşler Güçler, Kardeş Payı, beyazperdede ise Düğün Dernek ve Çalgı Çengi'yle milyonları güldüren yönetmen - senarist Selçuk Aydemir'le, ikinci kitabı "Liseden Arkadaşlar” vesilesiyle buluştuk.
7.04.2017 Arşiv
Maganda kurbanını ziyaret ettiler!
Maganda kurbanını ziyaret ettiler! Ahmet Kural ve Murat Cemcir, geçen yıl bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'u ziyaret etti.
7.04.2017 Magazin
Sinemada rekor: 13 haftada 25.4 milyon seyirci
Sinemada rekor: 13 haftada 25.4 milyon seyirci Sinema sektörü 2017 yılının ilk 13 haftasında, geçen yılın aynı dönemine göre bilet satışını yüzde 16 artırarak 25 milyon seyirciye ulaştı.
6.04.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Çalgı Çengi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalgı çengi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.