Gazete Vatan Logo
Magazin Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?

Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?

Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?

Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?

Bir zamanlar aralarından su sızmayan Murat Cemcir ve Ahmet Kural 4 yıldır küs. Murat Cemcir küslüğe yönelik yeni bir açıklama yaptı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?

Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs?

Ayrılmaz ikili olarak gösterildiği Ahmet Kural hakkında konuşan ve Ahmet Kural’ın 'Efsane' adlı sinema filmini izleyemediğini söyleyen Murat Cemcir, ‘’Bizim aramızda bir küslük yok. Ben kimseye küsmem, insanlar bana küserler. Ben dururum. Sonra geri gelirler barışırlar. Ahmet geri gelmedi. Ben bazı numaralara WhatsApp’a girip bakmıyorum. WhatsApp’ta engelli değil. Ahmet benim çok sevdiğim eski bir arkadaşım. Bundan sonra da eskide kalacak. Güzel şeyler, güzel maceralar yaşarsın sonra bir gün biter. İnsanlar hayatımıza girerler, sonra giderler. Hayat böyle bir şey yani. Yolların tekrar kesişmesine gerek yok kardeşim.'' şeklinde çok net bir açıklama yaptı.

Öte yandan: Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan Ahmet Kural, “Murat Cemcir ile küs müsün?” sorusu karşısında “Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler” yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

Öte yandan Cemcir, Kural’ın geçtiğimiz yazda gerçekleşen düğününe katılmaması hakkında da “LCV ile davet edildiğim hiçbir yere gitmem, bu kadarını söyleyebilirim” diye konuştu.

LCV nedir?

LCV, davetiyelerde kullanılan ve açılımı “Lütfen cevap veriniz” olan bir kısaltmadır. Bu uygulamayla davetlilerin katılım durumlarına ilişkin bilgi talep edilir. Daveti alan kişinin organizasyon sahibine katılıp katılmayacağı konusunda bilgi vermesi gerekir.