Ahmet Kural

Ahmet Kural

Son dakika ahmet kural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet kural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet kural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Kural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet kural gelişmeleri de dahil olmak üzere 829 ahmet kural haberi bulunmuştur. Tüm ahmet kural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Kural baba oldu!
Ahmet Kural baba oldu! Temmuz 2023'te dünyaevine giren Ahmet Kural (41) ile Avukat Çağla Gizem Şahin (34), anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
6.04.2024 Magazin
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Ahmet Kural'a Murat Cemcir'den mesaj: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok
Ahmet Kural'a Murat Cemcir'den mesaj: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına kara kedi girmiş ünlü ikilinin yolları ayrılmıştı. 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Magazin
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak Oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile Temmuz 2023'te Bodrum'da nikah masasına oturmuştu. Çiftten güzel haber geçtiğimiz aylarda geldi.
3.02.2024 Magazin
Ahmet Kural düğün bastı! Salondakiler büyük şaşkınlık yaşadı
Ahmet Kural düğün bastı! Salondakiler büyük şaşkınlık yaşadı Selçuk Aydemir'in senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu, 2 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak komedi türündeki 'Efsane'nin başrol oyuncusu Ahmet Kural, film çekimlerinin yapıldığı Çorum'da hayranının düğününü bastı. Sağlık çalışanı çifte sürpriz yapan Kural, düğünde şarkı söyledi ve misafirlerle bol bol dans etti.
5.01.2024 Magazin
Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına karakedi girdi! Dostluk bitti sert açıklamalar peş peşe geldi
Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına karakedi girdi! Dostluk bitti sert açıklamalar peş peşe geldi Murat Cemcir ile Ahmet Kural dostluğu son buldu. 'Murat ile birbirimize kırgınız' diyen Ahmet Kural'a eski dostundan sert yanıt: Onunla görüşmüyorum, görüşmeyeceğim de!
27.12.2023 Magazin
Ahmet Kural'dan Murat Cemcir açıklaması: Düşman değiliz, kırgınız
Ahmet Kural'dan Murat Cemcir açıklaması: Düşman değiliz, kırgınız Oyuncu Ahmet Kural, düğününe gelmeyen meslektaşı Murat Cemcir ile birbirlerine kırgın olduklarını söyledi.
19.12.2023 Magazin
Ahmet Kural baba oluyor!
Ahmet Kural baba oluyor! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat eşi Çağla Gizem Şahin'den hayranlarını sevindiren haber geldi.
17.11.2023 Magazin
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık'
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık' 'Çalgı Çengi' ve 'Düğün Dernek' serileriyle tanınan Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' filmi için çekimlerinin gerçekleştirildiği Çorum'daki sette dün sabaha karşı yangın çıktı. Yangında filmde rolü olan bir öküz telef oldu.
13.09.2023 Magazin
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den açıklama geldi!
Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den açıklama geldi! Ahmet Kural 4 yıllık sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile geçtiğimiz hafta Bodrum'da evlendi. Düğünde gözler Kural'ın yakın arkadaşı Murat Cemcir'i aradı. Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den konuyla ilgili açıklama geldi.
25.07.2023 Magazin
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den düğün sonrası romantik kareler
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den düğün sonrası romantik kareler Avukat Çağla Gizem Şahin’le dünyaevine giren Ahmet Kural, önceki gün Türkbükü Cennet koyunda görüntülendi. Ahmet Kural’ın romantik halleri objektiflere böyle yansıdı.
21.07.2023 Magazin
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin evlendi! Eşine övgüler yağdırdı
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin evlendi! Eşine övgüler yağdırdı Oyuncu Ahmet Kural, dört yıldır aşk yaşadığı avukat Çağla Gizem Şahin ile dün akşam Bodrum'da evlendi. Cennet Koyu'nda düzenlenen törene, ikilinin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Çağla Gizem Şahin, damatlığı ile ilk kez düğün günü gördüğü eşine övgüler yağdırdı.
19.07.2023 Magazin
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi! Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşayan Ahmet Kural, geçtiğimiz mart ayında sevgilisiyle ayrılığını sosyal medya hesabından duyurarak şaşkınlık yaratmıştı. Dört yıllık ilişkisini aniden bitiren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik arasında yeni bir gelişme yaşandı.
22.05.2023 Magazin
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik ayrıldı! Bu paylaşımla duyurdular
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik ayrıldı! Bu paylaşımla duyurdular Evlilik hazırlığı yapan oyuncu Ahmet Kural (40) ile Avukat Çağla Gizem Çelik'in (33) birlikteliğinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ahmet Kural, "İlişkimizi dostça ve saygıyla bitirdik" diyerek, ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyurdu.
26.03.2023 Magazin
Bu belirtiler varsa dikkat edin!  Yıllarca fark edilmeden ilerliyor
Bu belirtiler varsa dikkat edin! Yıllarca fark edilmeden ilerliyor Genellikle sinsice ilerleyen ve her yaşta görülebilen kemik tümörleri kimi zaman hiç belirti vermeden ilerleyebiliyor. En sık diz, kalça ve omuz bölgelerinde görülüyor. Tümör aşırı büyüyerek kemiği zayıflatabiliyor. İşte kemik tümörünün belirtileri ve tedavi süreci ile ilgili merak edilen detaylar...
23.02.2023 Sağlık
Ünlü oyuncu Cindy Williams hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Cindy Williams hayatını kaybetti! ABD'de 1970'li yıllarda şöhret olan ve çok sayıda dizide oynayan ünlü oyuncu Cindy Williams, 75 yaşında hayata veda etti. 1976'dan başlayıp 8 sezon süren "Laverne & Shirley" dizisindeki rolüyle parlayan Williams, George Lucas'ın yönettiği "American Graffiti" ve Francis Ford Coppola imzalı "The Conversation" filmlerindeki rolüyle de tanınmıştı.
1.02.2023 Magazin
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı.
1.02.2023 Magazin
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk paylaşımı!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk paylaşımı! Bir dönem Sıla ile ilişkisi olaylı bir şekilde sona eren ünlü oyuncu Ahmet Kural, bir süredir avukat Çağla Gizem Şahin ile birlikte. Nikah masasına oturmaları beklenen çift, geçtiğimiz ay İtalya’ya gitmişti. Ahmet Kural, sevgilisiyle İtalya’da olduğu kareyi Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Magazin
Baba Parası oyuncuları kimler, Baba Parası konusu nedir? Baba Parası filminin konusu ve oyuncu kadrosu ile isimleri…
Baba Parası oyuncuları kimler, Baba Parası konusu nedir? Baba Parası filminin konusu ve oyuncu kadrosu ile isimleri… Baba Parası filmi ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 2020 yılı yapımı filmin yönetmen koltuğunda Selçuk Baydemir otururken, filmin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir gibi isimler yer alıyor. Peki, Baba Parası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
28.07.2022 Televizyon
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum 2020 yılında vizyona giren 'Baba Parası' filminden sonra ekranlardan uzak kalan oyuncu Murat Cemcir, önceki akşam Nişantaşı'nda bir kafeden çıkarken objektiflere yansıdı.
23.07.2022 Magazin
Ahmet Kural’ın çılgın dansı olay oldu! Sevgilisi Çağla Gizem Çelik de eşlik etti
Ahmet Kural’ın çılgın dansı olay oldu! Sevgilisi Çağla Gizem Çelik de eşlik etti Sıla’dan ayrıldıktan sonra mutluluğu avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik'te bulan Ahmet Kural, yaz ayında sevgilisiyle evlenmeyi planladıklarını belirtmişti. Dolu dizgin aşk yaşayan çiftten Ahmet Kural, yaptığı dansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Ahmet Kural’ın çılgın dansı sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
7.03.2022 Magazin
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu Son olarak TRT1'de yayınlanan 'Kıbrıs Zafere Doğru' adlı dizide rol alan Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
7.03.2022 Magazin
Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir?
Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Birçok dizi ve yapımda rol alan usta oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ezel, Kolpaçino gibi çok projelerde rol alan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar’ın hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Hüseyin Elmalıpınar kaç yaşındaydı? İşte Hüseyin Elmalıpınar hakkında merak edilenler…
4.03.2022 Gündem
Sıla'yı darbeden Ahmet Kural'ın hapis cezası kesinleşti!
Sıla'yı darbeden Ahmet Kural'ın hapis cezası kesinleşti! Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle üç ayrı suçtan toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Ahmet Kural hakkında istinaf mahkemesine yapılan başvuru reddedildi. Böylece Kural'ın cezası kesinleşmiş oldu.
11.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Kural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet kural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.