Murat Cemcir

Murat Cemcir

Son dakika murat cemcir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat cemcir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat cemcir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Cemcir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat cemcir gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 murat cemcir haberi bulunmuştur. Tüm murat cemcir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Ahmet Kural'a Murat Cemcir'den mesaj: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok
Ahmet Kural'a Murat Cemcir'den mesaj: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına kara kedi girmiş ünlü ikilinin yolları ayrılmıştı. 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Magazin
Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına karakedi girdi! Dostluk bitti sert açıklamalar peş peşe geldi
Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına karakedi girdi! Dostluk bitti sert açıklamalar peş peşe geldi Murat Cemcir ile Ahmet Kural dostluğu son buldu. 'Murat ile birbirimize kırgınız' diyen Ahmet Kural'a eski dostundan sert yanıt: Onunla görüşmüyorum, görüşmeyeceğim de!
27.12.2023 Magazin
Ahmet Kural'dan Murat Cemcir açıklaması: Düşman değiliz, kırgınız
Ahmet Kural'dan Murat Cemcir açıklaması: Düşman değiliz, kırgınız Oyuncu Ahmet Kural, düğününe gelmeyen meslektaşı Murat Cemcir ile birbirlerine kırgın olduklarını söyledi.
19.12.2023 Magazin
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den açıklama geldi!
Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den açıklama geldi! Ahmet Kural 4 yıllık sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile geçtiğimiz hafta Bodrum'da evlendi. Düğünde gözler Kural'ın yakın arkadaşı Murat Cemcir'i aradı. Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den konuyla ilgili açıklama geldi.
25.07.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Baba Parası oyuncuları kimler, Baba Parası konusu nedir? Baba Parası filminin konusu ve oyuncu kadrosu ile isimleri…
Baba Parası oyuncuları kimler, Baba Parası konusu nedir? Baba Parası filminin konusu ve oyuncu kadrosu ile isimleri… Baba Parası filmi ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 2020 yılı yapımı filmin yönetmen koltuğunda Selçuk Baydemir otururken, filmin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir gibi isimler yer alıyor. Peki, Baba Parası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
28.07.2022 Televizyon
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum 2020 yılında vizyona giren 'Baba Parası' filminden sonra ekranlardan uzak kalan oyuncu Murat Cemcir, önceki akşam Nişantaşı'nda bir kafeden çıkarken objektiflere yansıdı.
23.07.2022 Magazin
Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir?
Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Birçok dizi ve yapımda rol alan usta oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ezel, Kolpaçino gibi çok projelerde rol alan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar’ın hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Hüseyin Elmalıpınar kaç yaşındaydı? İşte Hüseyin Elmalıpınar hakkında merak edilenler…
4.03.2022 Gündem
EDHO neden yok 26 Ekim? EDHO neden yayınlanmadı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayından kaldırıldı mı, yeni bölüm ne zaman?
EDHO neden yok 26 Ekim? EDHO neden yayınlanmadı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayından kaldırıldı mı, yeni bölüm ne zaman? EDHO neden yok, EDHO yeni bölüm ne zaman? ATV'de EDHO'nun günlerce tanıtımı yayınlanmasına rağmen dün kanalı açanlar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölümünün yerine başrolünü Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın oynadığı Baba Parası filmini yayınladı.
27.10.2021 Gündem
Murat Cemcir dizi çekecek
Murat Cemcir dizi çekecek 'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Düğün Dernek', 'Kardeş Payı', 'Ailecek Şaşkınız', 'Baba Parası' adlı dizi ve filmlerde Ahmet Kural’la birlikte başrolü paylaşan Murat Cemcir, sevenlerine müjdeyi verdi.
22.07.2021 Televizyon
Murat Cemcir'in kafa karıştıran paniği!
Murat Cemcir'in kafa karıştıran paniği! Murat Cemcir, önceki gün Arnavutköy'deki bir binadan yanında bir kadınla ayrıldı.
30.04.2021 Magazin
Murat Cemcir'den kötü haber! İkinci kez aynı şoku yaşadı
Murat Cemcir'den kötü haber! İkinci kez aynı şoku yaşadı 2019 Aralık ayında annesine kemik kanseri teşhisi konulan Murat Cemcir’in bir yıl sonra da kız kardeşi Nagihan Cemcir’e akciğer kanseri teşhisi kondu.
28.03.2021 Magazin
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri Corona virüs nedeniyle eve kapandığımız bugünlerde pek çok kişi hem internette hem de televizyonda dizi ve filmler izliyor. Nostalji kuşağından romantik ve sanat filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden yerli ve yabancı komedilere pek çok seçenek hem televizyonlarda hem de internette sınırsız izlenebiliyor. Biz de bugün TV ekranlarında neler var, internette en çok hangi diziler ve filmler izleniyor araştırdık ve sizin için derledik. Bugün TV'de ne var, bugün ne izlesek diyorsanız işte televizyonda ve internette yayınlanan günün en iyi filmleri ve dizileri...
3.05.2020 Gündem
Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri…
Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri… İki tesisatçı kardeşin dünyayı kurtaracak bir icadın peşinde yaşadıkları birbirinden komik olaylar anlatıldığı, yayınlandığı dönem ilgiyle takip edilen Kardeş Payı tekrar bölümleriyle yeniden ekranlara döndü. 2014 ve 2015 sezonlarında yayınlanan Kardeş Payı, 30 Nisan 2015 tarihinde 35.bölümü ile ekranlara veda etti. Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri…
1.05.2020 Gündem
Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri…
Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri… Çalgı Çengi İkimiz filmi bu akşam FOX TV'de ekranlarında izleyici ile buluştu. Çalgı Çengi İkimiz fimini izleyenler arama motorlarından film ile ilgili araştırmalara başladı. Çalgı Çengi İkimiz oyuncu kadrosu ise aranan konuların başını çekiyor. Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri…
28.04.2020 Gündem
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır? Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44. yaşını evde karantinasında kutladı. Sevgilisi Necati Kocabay’ın el yapımı doğum günü pastasıyla yeni yaşını karşılayan güzel oyuncu, sosyal medyadan evde gerçekleşen anlarını takipçileriyle paylaştı. Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımının ardından Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.
28.03.2020 Gündem
Murat Cemcir'den Nesrin Cavadzade'ye esprili yorum
Murat Cemcir'den Nesrin Cavadzade'ye esprili yorum Murat Cemcir, oyuncu arkadaşı Nesrin Cavadzade'ye yaptığı yorumla çok konuşuldu.
10.12.2019 Magazin
'Bu film uğurum olacak'
'Bu film uğurum olacak' Yağmur Tanrısevsin, ‘Baba Parası’ filminde, Tülin karakteriyle sinemaseverlerle buluşacak.
8.12.2019 Magazin
'Baba Parası' filminin afişi çıktı
'Baba Parası' filminin afişi çıktı Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş ve Osman Alkaş'un rol aldığı 'Baba Parası' filminin afişi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.
2.12.2019 Magazin
Ebru Şahin'in fotoğrafı olay oldu! Murat Cemcir şaştı kaldı
Ebru Şahin'in fotoğrafı olay oldu! Murat Cemcir şaştı kaldı Rol aldığı dizinin Mardin'deki çekimleri sırasında atı şahlanırken poz veren Ebru Şahin, beğeni yağmuruna tutuldu.
22.11.2019 Magazin
Murat Cemcir'den 'Baba Parası' açıklaması
Murat Cemcir'den 'Baba Parası' açıklaması Oyuncu Murat Cemcir, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
15.10.2019 Magazin
Mutluluk tablosu sergilediler!
Mutluluk tablosu sergilediler! Çağla Gizem Şahin, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'ı rol aldığı filmin setinde ziyaret etti. Kural,gözlerini sevgilisinden alamadı.
17.09.2019 Magazin
Murat Cemcir: Sarışın bir bayan değil...
Murat Cemcir: Sarışın bir bayan değil... Murat Cemcir, önceki akşam bir kadın arkadaşıyla Steakroom adlı restoranda yemekteydi.
12.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Cemcir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat cemcir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.