Gazete Vatan Logo

Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri

Corona virüs nedeniyle eve kapandığımız bugünlerde pek çok kişi hem internette hem de televizyonda dizi ve filmler izliyor. Nostalji kuşağından romantik ve sanat filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden yerli ve yabancı komedilere pek çok seçenek hem televizyonlarda hem de internette sınırsız izlenebiliyor. Biz de bugün TV ekranlarında neler var, internette en çok hangi diziler ve filmler izleniyor araştırdık ve sizin için derledik. Bugün TV'de ne var, bugün ne izlesek diyorsanız işte televizyonda ve internette yayınlanan günün en iyi filmleri ve dizileri...

Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri

Filmler ve diziler corona günlerinin en sevilen etkinlikleri arasında. Eve kapandığımız bugünlerde en çok film izlemeyi sevdik. Televizyon programlarından, dizilerine, internet dizilerinden sosyal medya etkinliklerine kadar hemen hemen her içerik biraz olsun corona virüs gündeminden uzaklaşmamızı sağlıyor. En azından bu zamana kadar izlemeyi ertediğimiz filmlere ve vakit ayıramadığımız dizilere göz ucuyla da olsa bakma fırsatı bulduk.

Televizyon kanalları da yayınlandığı dönemde kült olmuş dizileri de yeniden vermeye başladı. En bilineni kuşkusuz Kanal D'nin en iyi yapımları arasında gösterilen Aşk-ı Memnu. Ne zaman yayınlanırsa yayınlansın kuşkusuz en çok izlenen yapımlardan olan Aşk-ı Memnu; fanlığı bile kitabı yazılacak türden. Filmlere ve dizilere olan tutkumuzu canlandırdığımız corona günlerinde gündemden biraz olsun uzaklaşmak istiyor ne izleyeceğinizi bulamıyor ve televizyonda neler var merak ediyorsanız haberimize mutlaka göz atın. Peki, Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? İşte günün en iyi filmleri ve dizileri...

Haberin Devamı

GÜNÜN FİLMLERİ

Kung Fu Panda 2

Saat : 20:00 - 22:00 (Kanal D - 120 dakika)

Tür : Sinema (Aksiyon, Macera, Animasyon)

Yönetmen : Jennifer Yuh Nelson

Kung Fu Panda 2 Filmi Konusu

Kızgın beşli, durdurulamaz gizli bir silah ile Çin'i ve kung fu'yu yok etmeye çalışan kötü bir adamla savaşmak üzere Çin'e doğru yolculuğa çıkar...

7 Numaralı Hücre / Miracle In Cell No. 7

Saat : 19:15 - 21:30 (Sinema TV - 135 dakika)

Tür : Sinema (Dram, Komedi)

Oyuncular : Ryu Seung-ryong,Park Shin-hye,Jung Jin-young

Yönetmen : Lee Hwan-kyung

7 Numaralı Hücre Filmi konusu

Hikaye, zihinsel engelli bir baba olan Yong-gu (Ryu Seung9 ve küçük kızı Ye-sung (So Won Kal) arasındaki duygusal bağa odaklanıyor. Yong-gu, yapmadığı bir suçtan ötürü tutuklanır ve küçük kızından ayrılır. Karakolda polis, hapishanede ise diğer mahkumlar tarafından tartaklanır. Fakat bir süre sonra çevresindekilerin nefreti, sevgiye dönüşür. İnsanlar, baba kızı tekrar buluşturabilmek için Ye-sung'u gizlice hapishaneye sokarlar. Bundan sonra tek yapmaları gereken, yakalanmamak için dikkatli olmalarıdır.

Haberin Devamı

Neşeli Günler

Saat: 20:00 - 22:15 (Show TV - 135 dakika)

Tür: Sinema (Dram, Komedi)

Oyuncular: Adile Naşit, Münir Özkul, Şener Şen, Ayşen Gruda

Yönetmen: Orhan Aksoy

Neşeli Günler filminin konusu

Kazım Bey ve Adile Hanım, turşuculukla geçinmektedirler. Bir gün iyi turşu nasıl yapılır konusunda tartışırlar ve ikisi de işi inada bindirip ayrılırlar. Çocukları da paylaşırlar. Amcaları Ziya ise desteksiz atıp tutan, yüzsüz bir adamdır. İki ev arasında gidip gelen, çıkarcı biridir. Yıllar sonra kardeşler bir tesadüf sonucu karşılaşırlar ve anneleriyle babalarını bir araya getirmek için yoğun bir çaba sarfederler. Kazım Bey ve Adile Hanım ise birbirlerine inat olsun diye başkalarıyla evlenmeye kararlıdırlar. Çocuklar ise bu inadı yenmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Bizim İçin Şampiyon

Saat: 20:00 - 22:45 (Fox TV-165 dakika)

Tür: Sinema (Dram, Biyografi)

Oyuncular: Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah, Fikret Kuşkan

Haberin Devamı

Yönetmen: Ahmet Katıksız

Bizim İçin Şampiyon filminin konusu

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Türk atçılığının önemli ismi Özdemir Atman’ın sahibi olduğu Bold Pilot, at yarışı ile ilgilenmeyenlerin bile sevgisini kazanan bir attır. Bold Pilot ve onun daimi jokeyi Halis Karataş, birlikte unutulmaz başarılara imza attılar. İkilinin 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2:26:22’lik rekoru hala geçilemedi. Bold Pilot'ın diğer bir başarısı da, Halis Karataş ve Begüm Atman’ın bir araya gelmesine vesile olması.

Hayalet Avcıları (Ghostbusters)

Saat: 21:00 - 23:15 (ATV- 135 dakika)

Tür: Sinema (Aksiyon, Komedi, Fantastik)

Oyuncular: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones, Cecily Strong, Kate McKinnon

Yönetmen: Paul Feig

Hayalet Avcıları filminin konusu

Hayaletlerin gerçekten var olduğunu anlatan bir kitap yazan Erin Gilbert ve Abby Yates eserleriyle ses getirememişlerdir. Kitabın üzerinden birkaç yıl geçtikten sonra Gilbert, Columbia Üniversitesi'nde hocalık yapmak için kabul edildiğinde yazdığı bu kitap ortaya çıkar ve akademik camiada alay konusu olur. Ancak hayaletler Manhattan'a musallat olduğunda dünyayı kurtarmak için Gilbert, Yates, mühendis Jillian Holtzmann ve metroda çalışan Patty Tolan güç birliği yapacaklardır.

Haberin Devamı

Florence (Florence Foster Jenkins)

Saat: 21:30 - 23:30 (Sinema TV - 120 dakika)

Tür: Sinema (Komedi)

Oyuncular: Meryl Streep,Hugh Grant,Rebecca Ferguson

Yönetmen: Stephen Frears

Florence filminin konusu

Meryl Streep'in başrolünde olduğu filmin yönetmeni Stephen Frears. Streep'e Hugh Grant, Simon Helberg ve Rebecca Ferguson eşlik ediyor. Film, 1868 – 1944 yılları arasında yaşamış Florence Foster Jenkins'in gerçek hikayesi anlatmakta. Çok zengin bir kadın olan Florence Foster Jenkins, bir müzik salonu sahibi müziğe tutkuyla bağlı biridir. Babasından kalan mirasın da verdiği güvenle opera şarkıcısı olmaya kalkışır. Ancak Jenkins'in korkunç bir sesi vardır ve nota bilgisi yoktur. Yine de eşi St. Clair Bayfield ve piyanist Cosme McMoon ona ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaktır.

Mavi Boncuk

Saat: 22:15 - 23:45 (Show TV - 90 dakika)

Tür: Sinema (Dram, Komedi)

Oyuncular: Tarık Akan, Emel Sayın, Münir Özkul, Zeki Alasya, Halit Akçatepe, Metin Akpınar

Yönetmen: Ertem Eğilmez

Mavi Boncuk filminin konusu

Dört arkadaş Emel Sayın'ın çalıştığı bir gazinoya giderler. Ancak burada kötü muamele görünce, gazinonun sahibinden intikam almak için Emel Sayın'ı kaçırmaya karar verirler. Planlarını başarıyla uygulayan arkadaşlar, Emel Sayın'a da çok iyi davranırlar. Ancak, gazino patronundan istedikleri fidyeyi almayı başaramazlar. Bu arada içlerinden 'yakışıklı' Emel Sayın'a aşık olunca işler değişir.

Çalgı Çengi

Saat: 22:45 - 00:30 (Fox TV -105 dakika)

Tür: Sinema (Komedi, Macera, Suç)

Oyuncular: Murat Cemcir, Hazal Kaya, Bora Akkaş, Erdal Tosun, Ahmet Kural

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Çalgı Çengi filminin konusu

Salih ve Gürkan, düğün, kına gecesi gibi organizasyonlarda müzisyenlik yaparak hayatını kazanan Ankaralı iki teyze oğludur. İkili, bir gece ikinci sınıf bir düğün salonunda sahne almak için yola çıkar. Bodrum katında hazırlanırlarken, yanı başlarında işlenen bir cinayet komik olaylar zincirinin de tetikleyicisi olacaktır.

Babam

Saat : 23:15 - 01:50 (ATV- 155 dakika)

Tür : Sinema (Dram)

Oyuncular: Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil

Yönetmen: Nihat Durak

Babam filminin konusu

Yusuf Tunalı, sardalye konserve fabrikası sahibidir. Batmakta olan fabrikayı kurtarmaya çalışan Yusuf Bey, karısı vefat edince, zihinsel engelli oğlu Arif'le baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için bu durum büyük bir sınavdır. Genç öğretmen Feride ise atanamadığı için Yusuf’un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride’nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf’un da Arif’e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride'yle Arif’in yaşadıkları ve çevrelerinde olup bitenler bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf, içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif’in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un sürpriz kararlar almasına yol açar.

GÜNÜN DİZİLERİ

Güzel Köylü

Saat : 20:00 - 00:30 (Star TV -270 dakika)

Tür : Dizi (Dram,Komedi)

Oyuncular : Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Berk Cankat, Ahmet Mümtaz Taylan

Yönetmen : Mustafa Şevki Doğan

Güzel Köylü dizisi konusu

Gül, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Kaan’ın ihanetine uğradığını düşünmektedir. Dünyası yıkılan Gül’e aynı gün Güzel Köy’den İstanbul’a gelen Cemal tarafından bir mektup getirilir. Gül mektubu okuyunca Muğla Güzelköy’de yaşayan ve babaannesi olduğu iddia edilen bir kadından, Sultan Ana’nın varlığından haberdar olur. Zaten İstanbul’dan kaçıp gitmek isteyen Gül’de, Cemal’in getirdiği mektup rehber olur. Tam bir kentli olarak yetişmiş olan Gül, köye geldiğinde kendisini yeni bir kaosun içerisinde bulur.

Dengi Dengine

Saat : 21:45 - 23:20 (TRT1 - 95 dakika)

Tür : Dizi (Komedi)

Oyuncular : Bora Akkaş, Su Kutlu, Baran Can Eraslan, Şinasi Yurtsever, Benian Dönmez

Yönetmen : Osman Nail Doğan, Murad Zaloğlu

Dengi Dengine dizisi konusu

Arkadaşları Toprak'ı elim bir trafik kazasında kaybeden Mert, Gökçe ve Bora; bir rock festivalinde sahneye çıkmak isteyen Toprak’ın en büyük hayalini gerçekleştirmek için babası Seyfi ile beraber çalışmaya başlarlar. Ancak bu uğurda para kazanmaları ve çekecekleri kliple festivale kabul edilmeleri gerekmektedir. İş arama serüvenleri tuhaf bir rektör olan Niyazi’nin odasında son bulur. Niyazi’nin teklifiyle mahalle muhtarının yanına gider ve kendilerini bir anda Ramazan davulcusu olarak bulurlar.

Aşk Bir Rüya (Thapki Pyaar Ki)

Saat : 22:15 - 23:50 (Kanal 7- 95 dakika)

Tür : Dizi (Dram,Romantik)

Oyuncular : Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan

Yönetmen : Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav, Vansraj Singh

Aşk Bir Rüya dizisinin konusu

Thapki evlilik çağına gelmiş, kekemelik sorunu olan zeki bir kızdır. Ancak kekemeliği yüzünden kimse onunla evlenmek istemez. En sonunda Mishra ailesinin oğul Diwakar onunla evlenmeyi kabul eder. Diwakar, Thapki'nin kekemeliği yüzünden bu evliliği istemese de ailesinin açgözlülüğü yüzünden kabul etmek zorunda kalır. Nişan günü geldiğinde daha fazla dayanamayan Diwakar Thapki’yi terk eder. Bu duruma çok üzülen Thapki kendi içine kapanır. Fakat Thapki birkaç hafta sonra Dhruv Pandey'e ait 365 adlı haber kanalında hayatını değiştirecek bir iş bulur. Yeni işinin kendisine yeni maceralar getireceğinden habersiz olan Thapki’yi neler bekliyor?