Gazete Vatan Logo

Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44. yaşını evde karantinasında kutladı. Sevgilisi Necati Kocabay’ın el yapımı doğum günü pastasıyla yeni yaşını karşılayan güzel oyuncu, sosyal medyadan evde gerçekleşen anlarını takipçileriyle paylaştı. Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımının ardından Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.

Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44 yaşına bastı. Yeşilçay'ın bir süredir aşk yaşadığı ve evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Necati Kocabay, sevgilisinin yeni yaşını Instagram paylaşımları ile kutladı. Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.

Necati Kocabay kimdir?

Bir şirkette CEO olan Necati Kocabay yapımcıdır. Çalgı Çengi İkimiz ve Ailecek Şaşkınız filmlerinin yapımcılığını üstlenmiştir. Kocabay aynı zamanda İngilizce, Almanca ve Rusça bilmektedir.

Doğduğu yer ve yaşı ile ilgili paylaşılan bir bilgi yok.

TR 40 33 Productions 2016 yılında kurulmuştur. Kurulduğu yıldan itibaren kaliteli yapımlara imza atmayı ilke edinmiştir. Yapımcılığını üstlendiğini ilk film olan ”Çalgı Çengi İkimiz”in senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir üstlenmiştir, başrollerinde ise Murat Cemcir ve Ahmet Kural yer almıştır. Film 2017 yılında vizyona girmiş ve sinemaseverlerin beğenisini kazanmıştır.

1 Ocak 2020 tarihinde, Selçuk Aydemir’in yazıp, yönettiği Ahmet Kural, Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı ”Baba Parası” filmini sinema seyircisiyle buluşturacaktır.

Haberin Devamı

TR 40 33 Productions sektördeki yenilikleri takip ederek, yeni film ve dizi projeleri üzerinde çalışmalarına devam etmektedir.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

26 Mart 1976 tarihinde Afyon’da dünyaya gelmiştir. Üniversite yaşantısına kadar olan tüm eğitimlerini İzmir’de bitirdi. Lise okuduğu sıralarda izciliğe merak salıp izcilik yapmıştır.2001 tarihinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirdi. Üniversite okuduğu sırada İkinci Bahar isimli dizide oynadı ve Gülsüm karakterini canlandırdı.

2002 tarihinde Asmalı Konak isimli dizide oynadı ve bu dizide Bahar Karadağ ismini canlandırdı. Kendisine hem dizi hem de filmlerden teklifler geldi. Nurgül Yeşilçay Aynı yıl içeresinde Mumya Firarda isimli Sinema filminde rol aldı. 2005 tarihinde Eğreti Gelin filminde oynadı ve Adana Altın Koza Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü.