Necati Kocabay

Necati Kocabay

Son dakika Necati Kocabay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Necati Kocabay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Necati Kocabay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necati Kocabay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necati kocabay gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 necati kocabay haberi bulunmuştur. Tüm necati kocabay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli”
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli” Ünlü oyuncu Nurgün Yeşilçay, sevgilisi Necatı Kocabay ile geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarına yönelik konuşurken TikTok üzerinden sık sık canlı yayın açan Serdar Ortaç'a uyarıda bulundu.
24.02.2024 Magazin
Nurgül Yeşilçay teknede aşka geldi!
Nurgül Yeşilçay teknede aşka geldi! 'Veda Mektubu' dizisinin başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay’la tatile çıktı. Önceki gün Bozburun’da teknelerinin üzerinde görüntülenen oyuncu aşka geldi. Oyuncu, esprileriyle sevgilisinin yanı sıra teknede hazır bulunan arkadaş grubuna da kahkahalar attırdı.
31.07.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan kırmızı elbiseli pozlar!
Nurgül Yeşilçay'dan kırmızı elbiseli pozlar! Oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir ayda 10 kilo vererek fit bir görüntüye kavuştu. Güzel oyuncu, son olarak kırmızı elbisesiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
27.10.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay fiziğini sergiledi! ‘Yıllara meydan okuyorsun’
Nurgül Yeşilçay fiziğini sergiledi! ‘Yıllara meydan okuyorsun’ Oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın tatil kareleri takipçilerini heyecanlandırdı. Tatilini bitirip İstanbul'a dönen Yeşilçay, tatil pozlarını da takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun fit görüntüsü ve bikinili haline beğeni yağdı.
20.08.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay çifti ıssız koyda! Romantik anlar...
Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay çifti ıssız koyda! Romantik anlar... Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, uzun zamandır aşk yaşadığı yapımcı Necati Kocabay ile tatile çıktı. Marmaris'e giden ünlü çift, denize girerken görüntülendi. Tek başına denize giren Yeşilçay, Kocabay'ı yanına çağırdı. O sırada Necati Kocabay da iki kolunu yana açarak, "Geliyorum aşkım" dedikten sonra sevgilisine koştu.
22.07.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan makyajsız paylaşım!
Nurgül Yeşilçay'dan makyajsız paylaşım! Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sevgilisi Necati Kocabay ile tatil sezonunu açtı. Doğal haliyle objektif karşısında poz veren ünlü oyuncu, paylaşımına "Makyajsız halimle dikkat çekerken çektim!" notunu düştü.
20.07.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay çorbaya 132 TL verince isyan etmişti! Kiraladığı evin fiyatı...
Nurgül Yeşilçay çorbaya 132 TL verince isyan etmişti! Kiraladığı evin fiyatı... Geçtiğimiz aylarda Bodrum'da bir kase çorbaya 132 TL ödeyen ve sosyal medyadan sitem eden oyuncu Nurgül Yeşilçay yönünü Marmaris'e çevirdi. Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi Söğüt'te sezonluk 50 bin TL'ye ev kiraladı.
17.05.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay: Durduk yere eski kocayla görüşmek manasız
Nurgül Yeşilçay: Durduk yere eski kocayla görüşmek manasız Nurgül Yeşilçay, önceki gece Arnavutköy’de oğlu Osman Nejat Özer ve sevgilisi Necati Kocabay ile görüntülendi. Cem Özer’in, “Necati Bey, Nurgül’e çok iyi geliyor” açıklamasına Nurgül Yeşilçay’dan yanıt geldi. Nişanlısının Cem Özer’le tanışmak istediğini söyleyen oyuncu, “Fırsatımız olmadı, gerçi durduk yere görüşmenin de manası yok” dedi.
17.04.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan çorba fiyatına isyan! 'Uçmuş bunlar'
Nurgül Yeşilçay'dan çorba fiyatına isyan! 'Uçmuş bunlar' Geçtiğimiz hafta ekranlara veda eden 'Son Nefesime Kadar' adlı dizide başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile Bodrum'a gitti. 46 yaşındaki oyuncu, bir restoranda içtiği çorbaya ödediği ücrete sitem etti.
26.03.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay kaza ile ilgili konuştu: Panikledim, fren yerine gaza bastım!
Nurgül Yeşilçay kaza ile ilgili konuştu: Panikledim, fren yerine gaza bastım! Nurgül Yeşilçay, önceki akşam Arnavutköy'de bir balıkçıdan çıkarken objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda Kendi kullandığı araçla talihsiz bir kaza geçiren 45 yaşındaki oyuncu, tedavisinin devam ettiğini belirtirken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
15.03.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay siyah mayosuyla poz verdi
Nurgül Yeşilçay siyah mayosuyla poz verdi Nurgül Yeşilçay tatil pozuyla dikkat çekti. Yeşilçay sevgilisine verdiği poz hayranlarıyla da paylaştı.
25.06.2021 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan dudak dudağa poz!
Nurgül Yeşilçay'dan dudak dudağa poz! Oyuncu Nurgül Yeşilçay, evlilik hazırlığı yaptığı yapımcı Necati Kocabay ile dudak dudağa fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.
22.05.2021 Magazin
Nurgül Yeşilçay güzellik sırrını açıkladı!
Nurgül Yeşilçay güzellik sırrını açıkladı! Yumurta beyazıyla cildini canlandırdığını söyleyen oyuncu, "Sabahları yüzüme buz sürüyorum. Bir de Necati'nin annesi çok güzel sabun yapıyor. Onun yaptığı sabunları kullanıyorum" dedi
13.04.2021 Magazin
Nurgül Yeşilçay evleniyor! Tarihi belli oldu
Nurgül Yeşilçay evleniyor! Tarihi belli oldu Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay'ın evleneceği tarih belli oldu
16.09.2020 Magazin
"İstanbul yanıyor, gelmeyin"
"İstanbul yanıyor, gelmeyin" Bir süredir oğlu Osman Nejat Özer ve sevgilisi Necati Kocabay ile tatilde olan Nurgül Yeşilçay, önceki gün İstanbul'a döndü. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yeşilçay, "İstanbul yanıyor, gelmeyin" diyerek takipçilerini uyardı
7.07.2020 Magazin
Nurgül Yeşilçay'a şarkılı sürpriz!
Nurgül Yeşilçay'a şarkılı sürpriz! Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 2004 yılında evlendiği Cem Özer’den 2010’da boşanmıştı. Bu evlilikten dünyaya gelen oğlu Osman Nejat artık büyüdü, 15 yaşında oldu.
11.05.2020 Magazin
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır? Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44. yaşını evde karantinasında kutladı. Sevgilisi Necati Kocabay’ın el yapımı doğum günü pastasıyla yeni yaşını karşılayan güzel oyuncu, sosyal medyadan evde gerçekleşen anlarını takipçileriyle paylaştı. Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımının ardından Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.
28.03.2020 Gündem
Nurgül Yeşilçay 400 bin TL mi aldı?
Nurgül Yeşilçay 400 bin TL mi aldı? Yapımcılığını sevgilisi Necati Kocabay'ın üstlendiği 'Mahalleden Arkadaşlar' filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Nurgül Yeşilçay'ın, projeden rekor ücret aldığı konuşuluyor.
4.08.2019 Magazin
Murat Cemcir: 20 kilo verdim
Murat Cemcir: 20 kilo verdim Murat Cemcir, önceki gün kardeşi Nagehan Cemcir’le alışverişte görüntülendi.
29.07.2019 Magazin
Nurgül Yeşilçay'ın ayakları olay oldu!
Nurgül Yeşilçay'ın ayakları olay oldu! Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından tatil pozunu paylaşan Nurgül Yeşilçay'ın ayaklarına yorum yağdı.
25.07.2019 Magazin
Nurgül Yeşilçay Göcek'te yorgunluk atıyor
Nurgül Yeşilçay Göcek'te yorgunluk atıyor Yapımcılığını sevgilisi Necati Kocabay'ın üstlendiği 'Mahalleden Arkadaşlar' filminin çekimlerini tamamlayan Nurgül Yeşilçay, Göcek'te yorgunluk atıyor
23.07.2019 Magazin
Ve Nurgül Yeşilçay bombayı patlattı!
Ve Nurgül Yeşilçay bombayı patlattı! Oyuncu Nurgül Yeşilcay, önceki akşam Kuruçeşme'de bulunan bir mekan çıkışı görüntülendi.
20.06.2019 Magazin
'Benimle evlenmen lazım! Ayaklarını ben...'
'Benimle evlenmen lazım! Ayaklarını ben...' Nurgül Yeşilçay objektif karşısına geçti, özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.
3.04.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Necati Kocabay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necati kocabay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.