Gazete Vatan Logo

Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri…

İki tesisatçı kardeşin dünyayı kurtaracak bir icadın peşinde yaşadıkları birbirinden komik olaylar anlatıldığı, yayınlandığı dönem ilgiyle takip edilen Kardeş Payı tekrar bölümleriyle yeniden ekranlara döndü. 2014 ve 2015 sezonlarında yayınlanan Kardeş Payı, 30 Nisan 2015 tarihinde 35.bölümü ile ekranlara veda etti. Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri…

Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri…

Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını ve Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini üstlendiği komedi türündeki Türk televizyon dizisi Kardeş Payı, tekrar bölümleriyle yeniden ekranlara döndü. İlk olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Kardeş Payı'nın tekrarları 3 Nisan itibariyle Atv ekranlarında olacak. Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın başrollerini paylaştığı Kardeş Payı'ndai Şinasi Yurtsever, Ayşe Kökçü, Ali İhsan Varol, Berfu Öngören, Sadık Gürbüz, Ayhan Taş ve Korhan Herduran gibi değerli isimler de eşlik ediyor.

KARDEŞ PAYI NEREDE ÇEKİLDİ?

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oynadığı Kardeş Payı dizisi Kanlıca’da çekiliyor.

KARDEŞ PAYI OYUNCU KADROSU VE İSİMLERİ…

Ahmet Kural- Metin Özdemir

Tesisatçıdır. Ali ile birlikte "Karapençe VIP" isimli kıraathaneyi ve tesisatçıyı işletmektedirler. Eda'dan hoşlanmaktadır. Ali ile birlikte Dünya'yı kurtaracak bir nesneyi icat ettiklerini düşünmektedirler.

Murat Cemcir - Ali Özdemir

Açık öğretim terktir. Eşi Şükriye'yi aldatmayı beceremeyip boşanmıştır. Tesisatçıdır. Metin ile birlikte Karapençe VIP isimli kıraathaneyi ve tesisatçıyı işletmektedirler. Metin ile birlikte Dünya'yı kurtaracak bir nesneyi icat ettiklerini düşünmektedirler.

Haberin Devamı

Seda Bakan Feyyza Özdemir

Evin geçimini sağlayan en küçük kardeştir. Hilmi'nin İşletmelerinde Çalışmaktadır. Kartal'ın kankası olan Deniz'den hoşlanmaktadır.

KARDEŞ PAYI'NIN KONUSU

Metin, Ali ve Feyyza Özdemir kardeşler, dünyayı kurtaracak olan borla çalışan bir motor icat edeceklerdir. Bu motorun asıl mucidi babaları Tahsin Özdemir'dir. Fakat 13. bölümde babaları ölünce işleri iyice sarpa sarmıştır. Eda'dan hoşlanan Metin, 27. bölümde Eda'nın terketmesiyle Emrah ile bağlılığını güçlendirmiştir. 35'inci yani final bölümünde ise borla çalışan motor nihayet kullanıma geçmiştir.