Gazete Vatan Logo
Magazin Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?

Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?

2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?

Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?

Hazal Kaya-Ali Atay çiftinden mutlu bir haber geldi. Ünlü çift, ikinci kez anne baba olmaya hazırlanıyor. Her fırsatta anne olmayı çok sevdiğini söyleyen Kaya, 3 aylık hamile.

Hazal Kaya hamile mi?

Kaya, 3 aylık hamile.

Fikret Ali kaç yaşında?

Fikret Ali 2019 doğumlu yani, 3 yaşında.

Hazal Kaya kimdir, kaç yaşında?

1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'te dünyaya geldi. Tam adı Leyla Hazal Kaya'dır.

Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, çocukluğunu İstanbul'un Balat semtinde geçirdi. 1997 yılında annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi Ayşegül Kaya ile yaşamaya başladı. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında baleye başladı.

İlk ve ortaöğrenimini Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda, lise eğitimini İstanbul İtalyan Lisesi'nde tamamladı. Okulun tiyatro kolunda ve korosunda yer alan Hazal Kaya, liseye devam ederken cast ajansına giderek kayıt yaptırdı ve oyunculuğa adım attı.

Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümünde tamamladı.

Oynadığı bir reklam filmiyle ilk kez kamera karşısına geçti. Ekol Drama'da Ayla Algan'dan ve Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi'nde Ümit Çırak'tan oyunculuk eğitimi aldı.

Haberin Devamı

2007 yılında 'Genco' dizisinde ilk kez başrol olarak yer aldı. 2008 yılında Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisinde 'Nihal' karakterini oynadı.

2011 ve 2013 yıllarında 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinde 'Berna Ç.' karakteriyle iki bölüm oynadı. Aynı zamanda 'Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm' sinema filminde de rol aldı.

2011 yılında Adını Feriha Koydum dizisinde Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaştı.

Hazal Kaya; 2012 yılında 'Son Yaz-Balkanlar', 2013 yılında A.Ş.K., 2015 yılında 'Maral', 2017 yılında 'Bizim Hikaye' dizilerinde boy gösterdi.

İlk sinema filmi deneyimini 2011 yılında 'Çalgı Çengi' filminde konuk oyuncu olarak yaşadı. Aynı yıl 'Ay Büyürken Uyuyamam', 2012 yılında 'Bu Son Olsun', 2013 yılında 'Mavi Dalga', 2014 yılında 'İtirazım Var', 2015 yılında 'Kırık Kalpler Bankası', 2021 yılında 'Benden Ne Olur' sinema filmlerinde yer aldı.

Haberin Devamı

'Esra' karakteriyle başrolünde yer aldığı 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisi, 3 Mart 2022 tarihinde Netflix'te izleyiciyle buluştu.