Hamile

Hamile

Son dakika hamile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamile gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.777 hamile haberi bulunmuştur. Tüm hamile haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’de yeni salgın paniği: Binlerce kilo et toplatılıyor
ABD’de yeni salgın paniği: Binlerce kilo et toplatılıyorABD Gıda Güvenliği ve Denetim dairesi (FSIS), listeria bakterisi bulaşmış olduğu belirtilen binlerce kilo şarküteri et ürününün piyasadan toplatılmaya başlandığını duyurdu.
26.07.2024Dünya
Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı?
Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı? Korunmasız cinsel ilişki sonrasında istenmeyen bir hamilelikten endişe duyan ya da bebek planlayan çiftler cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamileliğin belli olduğu ve ne zaman testlerin kesin sonuç verdiğini merak ederler. Hamilelik ile ilgili en doğru sonuçların alınacağı bir süre vardır. İlk başvurulan ise genelde evde partik olarak yapılan gebelik testleridir. Ancak, ilişkinin hemen ardından veya sonraki birkaç gün içinde hamilelikle ilgili kesin sonuç alamayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Peki, Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı? İdrarda gebelik testi en erken ne zaman belli olur? Kaç günlük hamilelik kan testinde çıkar? İşte hamilelik ile ilgili ve gebelik testleri ile ilgili bilmeniz gerekenler…
26.07.2024Sağlık
Evde hamilelik testi nasıl yapılır? Hamilelik kaç günde oluşur?
Evde hamilelik testi nasıl yapılır? Hamilelik kaç günde oluşur? Hamile olup olmadığınızı merak ettiğiniz günler hayatınızın en uzun zamanlarından biri gibi gelebilir. Hamilelikten şüpheleniyorsanız evde hamilelik testi kullanmak, hamile olup olmadığınız ile ilgili sorularınıza hızlı bir yanıt verebilir. Peki, Evde hamilelik testi nasıl yapılır? Hamilelik kaç günde oluşur? İşte detaylar…
26.07.2024Sağlık
Erken gebelik testi ne zaman yapılmalı? Hamilelik ne zaman belli olur? Gebelik testinde dikkat edilmesi gerekenler!
Erken gebelik testi ne zaman yapılmalı? Hamilelik ne zaman belli olur? Gebelik testinde dikkat edilmesi gerekenler!En etkili doğum kontrol yöntemlerinde bile, her zaman hata şansı vardır. Yumurtanın döllenmesi için sadece bir sperm bile yeterlidir. Bunun olup olmadığını anlamak için hamilelik testi kitleri çoğu çift için en kolay yöntemdir. Peki, Erken gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik ne zaman belli olur? İşte erken gebelik testi ile ilgili merak edilenler...
26.07.2024Sağlık
Kastamonu'da şaşkınlık veren olay! Çift başlı buzağı ölü doğdu
Kastamonu'da şaşkınlık veren olay! Çift başlı buzağı ölü doğduKastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde bir ineğin sezaryenle gerçekleştirilen doğumunda, iki başı olan buzağı ölü doğdu.
19.07.2024Gündem
Kadınların korkulu rüyası! Hamilelik ve doğum sürecini etkiliyor
Kadınların korkulu rüyası! Hamilelik ve doğum sürecini etkiliyorKadın Doğum ve Jinekoloji Uzmanı Op. Dr. İrem Yengel, sıklıkla görülmeye başlanan yumurtalık kistleri ile ilgili merak edilenleri anlattı.
19.07.2024Yaşam
Yıldız Tilbe’den duygusal itiraf! ‘Ben doğmayayım diye annem ilaç içmiş’
Yıldız Tilbe’den duygusal itiraf! ‘Ben doğmayayım diye annem ilaç içmiş’58’inci yaşını da kutlayan Yıldız Tilbe önceki akşam Alaçatı’da konser verdiği bir mekanda anne ve babası hakkında konuşurken duygusal anlar yaşadı.
18.07.2024Magazin
Muğla'dan acı haber: Kazadan sonra dünyaya getirdiği bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybetti
Muğla'dan acı haber: Kazadan sonra dünyaya getirdiği bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybettiMuğla'da kullandığı otomobilin tarlaya uçması sonucu ağır yaralanan ve hamile olan Pınar Kaya’nın (26), bebeği sezaryenle dünyaya getirildi. Kız bebeğini kucağına alamayan Kaya, tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti. Bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
17.07.2024Gündem
Hamile kadın ihaneti plajda ifşa etti! Suçüstü yakaladığı kocası ve sevgilisinin kılı kıpırdamadı
Hamile kadın ihaneti plajda ifşa etti! Suçüstü yakaladığı kocası ve sevgilisinin kılı kıpırdamadıKocasının ihanetini TikTok'ta bir video yayınlayarak duyuran genç kadın, kocası ve sevgilisini plajda yakaladı. Görüntüler sosyal medyada binlerce yorum aldı.
16.07.2024Dünya
15 Temmuz gazisi yapay kafatasıyla hayatını sürdürüyor
15 Temmuz gazisi yapay kafatasıyla hayatını sürdürüyorFETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde başından vurulan ve yapay kafatası parçalarının nakledildiği 27 operasyon geçiren Sabahattin Çelik, ömür boyu sürecek ameliyatlara rağmen o gün sokağa çıkmış olmaktan pişmanlık duymuyor.
14.07.2024Gündem
Kastamonu'da yeni doğmuş bebeğini çöpe atan kadından pes dedirten istek
Kastamonu'da yeni doğmuş bebeğini çöpe atan kadından pes dedirten istekKastamonu'da 9 ay boyunca hamileliğini ailesinden saklayarak tuvalette doğurduğu bebeği poşete sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan kadın, “Pişmanım” diyerek tahliyesini istedi.
12.07.2024Gündem
BOZKURT İŞARETİ TARİHİ | Bozkurt işaretinin anlamı nedir, bozkurt işareti ne demek? Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı?
BOZKURT İŞARETİ TARİHİ | Bozkurt işaretinin anlamı nedir, bozkurt işareti ne demek? Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı?Avusturya maçında attığı 2 golle dünyanın gündemine oturan Merih Demiral’ın Bozkurt işareti yapması tepki çekti. Almanya'nın başvurusu üzerine Merih Demiral hakkında UEFA soruşturma başlattı. Öte yandan TFF konuya ilişkin bir savunma dosyası hazırladı. Peki Bozkurt işareti ve simgesi ne demek, Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı? Bozkurt işaretini ilk kim yaptı? İşte Bozkurt işaretinin anlamı ve merak edilen diğer detaylar…
5.07.2024Gündem
7 ay önce evlenmişti! Alina Boz hamile mi? Demet Akalın’ın iddiası gündem oldu
7 ay önce evlenmişti! Alina Boz hamile mi? Demet Akalın’ın iddiası gündem olduÜnlü şarkıcı Demet Akalın, 7 ay önce Umut Evirgen ile nikah masasına oturan genç oyuncu Alina Boz için beklenmedik bir iddia da bulundu. Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Boz’un hamile olabileceğini iddia etti.
3.07.2024Magazin
Oğlunun doğumuna 12 gün kala bile işaret vermedi: 9 aylık hamile ama tepsi gibi karnı var! "Bu nedeni öğrenince üzüldüm"
Oğlunun doğumuna 12 gün kala bile işaret vermedi: 9 aylık hamile ama tepsi gibi karnı var! "Bu nedeni öğrenince üzüldüm"Hamilelik süreci her kadında farklı ve benzersizdir. Kimisinde büyük bir şişlik oluşurken kimisinde hiçbir değişiklik olmaz. 22 yaşındaki Nikki Salazar da hamileyken dümdüz bir karına sahip oldu.
24.06.2024Yaşam
Tuğçe Tayfur 2. kez anne oldu! Kendi ismini verdi
Tuğçe Tayfur 2. kez anne oldu! Kendi ismini verdiŞarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, Ağustos 2023'te Muhammet Aydın ile hayatını birleştirmişti. Geçtiğimiz kasım ayında hamile olduğunu açıklayan 35 yaşındaki şarkıcı doğum yaptı.
19.06.2024Gündem
Basit bir ısırık ölümle sonuçlanabiliyor! Yaz geldi, uzmanı uyardı: Belirtisi ateş
Basit bir ısırık ölümle sonuçlanabiliyor! Yaz geldi, uzmanı uyardı: Belirtisi ateşYaz gecelerinin davetsiz misafirleri sivrisinekler, ısırıklarıyla kaşıntı ve kızarıklığa neden olurken, ciddi hastalıklara da yol açabiliyor. Dişi sivrisineklerin üremek için ihtiyaç duydukları kan sıtma, sarı humma ve Batı Nil Ateşi gibi hastalıklara davetiye çıkarıyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Sertaç Sever, bu hastalıkların nörolojik komplikasyonlara, hamile kadınlarda doğum kusurlarına ve hatta ölüme yol açabileceğini belirtirken, sivrisinek ısırıklarından korunmak için sivrisinek kovucu spreylerin kullanımının önemli olduğunun altını çizdi.
19.06.2024Yaşam
Efsane zirveye geri döndü! Bir başarı hikayesi: Arka Sokaklar
Efsane zirveye geri döndü! Bir başarı hikayesi: Arka Sokaklar18 sezondur izleyicisi ile buluşan, Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, bir istikrar abidesi olarak yoluna devam ediyor. Seyircisinin ilgisini daima arttırmayı başaran dizi, yayınlanan 679’uncu bölümüyle total grupta en çok izlenen yapım olmayı başardı.
15.06.2024Magazin
5 aylık hamile eşini öldürdü: 'Ne ceza verirseniz razıyım, her gece rüyama giriyor!'
5 aylık hamile eşini öldürdü: 'Ne ceza verirseniz razıyım, her gece rüyama giriyor!'Adana’da hamile eşi Hatice Demir'i (20), boğduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Emrah Demir (27), “Eşim her gün rüyama giriyor ‘niye beni öldürdün?’ diyor. Bana ne ceza verirseniz verin razıyım” dedi.
4.06.2024Adana
Tülin Şahin ve Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor! 'Kızımı görüşmeye yüz maskesiyle getirdi'
Tülin Şahin ve Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor! 'Kızımı görüşmeye yüz maskesiyle getirdi'Tülin Şahin, Nisan 2019’da Pedro de Noronha ile Portekiz’de evlendiğini duyurmuş, kısa süre sonra da hamile olduğunu açıklamıştı. Kasım 2019’da kızı Siena Leyla’yı dünyaya getiren ünlü manken, bir süre sonra Noranha ile ilişkisini noktaladı.
2.06.2024Magazin
Av pantolonu sipariş verdi, hamile pantolonu geldi
Av pantolonu sipariş verdi, hamile pantolonu geldiAdana’da sosyal medyadan av pantolonu siparişi veren bir kişi hamile pantolonu ve içlik gelince şok oldu.
29.05.2024Adana
Eroin bağımlılığını yenen kadın yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı
Eroin bağımlılığını yenen kadın yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattıAdana'da 16 yaşında eroine alıştırılan ve bağımlı olduktan sonra hırsızlık yapıp cezaevine giren, 24 yaşında hamile kalınca bebeği için eroini bırakan genç kadın yaşadığı zorluğu gözyaşlarına boğularak anlattı
25.05.2024Adana
Otomobilin çarptığı genç öğretmen hayatını kaybetti! Feci kaza
Otomobilin çarptığı genç öğretmen hayatını kaybetti! Feci kazaAdana’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpan Fen Bilgisi Öğretmeni Merve Çürük (26) hayatını kaybetti. Çürük’e çarpan otomobilde yaralanan 8 aylık hamile sürücünün ise hastanede tedavisi devam ediyor.
22.05.2024Adana
Tuvalette doğurduğu bebeği çöpe atmıştı! Annenin ifadesi kan dondurdu
Tuvalette doğurduğu bebeği çöpe atmıştı! Annenin ifadesi kan dondurduKastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan genç kadının yargılanmasına başlandı. Duruşmada kendisini savunan kadın, "Çocuğumu ölü doğdu sandım. Doğduğunda 10 dakika başında bekledim. Hiç hareket etmedi. Çocuğu çöp poşetine koydum ve babama verdim. Babama, 'evde çöpler var' diyerek, bunları çöpe at dedim, o da gidip çöpe attı” dedi.
21.05.2024Gündem
Hamile eşini öldüren sanık hakkında karar açıklandı!
Hamile eşini öldüren sanık hakkında karar açıklandı!Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Cengiz Topel Mahallesinde 4 aylık hamile eşi Hediye Koyuncu'yu (28) 25 bıçak darbesiyle öldüren Salim Koyuncu (29), ilk duruşmada, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldığı açıklandı.
21.05.2024Gündem
Yeni doğum yapanlara dikkat! Sağlık problemleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz
Yeni doğum yapanlara dikkat! Sağlık problemleriyle karşı karşıya kalabilirsinizDünya genelinde her yıl en az 40 milyon kadının doğumdan kaynaklanan uzun vadeli sağlık sorunları yaşadığını ve doğum sonrası vücut değişiklikler hakkında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Korkut Arslan, Doğum sonrası sık karşılaşılan sağlık problemleri ile açıklamalarda bulundu.
15.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hamile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.