C4

C4

Son dakika c4 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan c4 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını c4 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

C4

haberleri sayfasında son dakika yaşanan c4 gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.325 c4 haberi bulunmuştur. Tüm c4 haberleri aşağıda listelenmiştir.
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizi ''İnci Taneleri''nin ünü bu kez de New York'a ulaştı. Yılmaz Erdoğan’ın bir hayranı diziye ve BKM’ye sürpriz yaparak, Times Square’de dizinin tanıtımını yayınlattı.
20.02.2024 Magazin
Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan toplam 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
14.01.2024 Gündem
Irak ve Suriye kuzeyine operasyon: Hedefler tek tek yok edildi
Irak ve Suriye kuzeyine operasyon: Hedefler tek tek yok edildi Irak kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine hava harekatı yapıldığını açıklayan MSB "İcra edilen hava harekatları ile Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerinde bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan 29 hedef imha edilmiştir" ifadelerini kullandı. Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar, Irak ve Suriye kuzeyindeki terör hedeflerini başarılı şekilde yerle bir ederek emniyetle üslerine döndü" ifadelerini kullanarak görüntüler paylaştı. Irak’ın kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı ilk belirlemelere göre 23’e çıktı.
13.01.2024 Gündem
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım Togg'un heyecanla beklenen sedan modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, T10X modelinin 2024 yılı için sipariş alımlarının başladığı açıklandı. Belirtilene göre, genel siparişler 20 Ocak'tan itibaren alınmaya başlanacak.
7.01.2024 Ekonomi
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan "Silahlı Organize Suç Örgütünün" Elebaşı olan Shaun Monaghan'ın İstanbul'da yakalandığını duyurdu.
6.12.2023 Gündem
Germiciler organize suç örgütü çökertildi!! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
Germiciler organize suç örgütü çökertildi!! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Kafes' operasyonları kapsamında, Muğla'da 'Germiciler' organize suç örgütünün çökertildiğini, örgüt elebaşı Hakan Germici'nin de aralarında olduğu 10 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.
16.11.2023 Gündem
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağı
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Karadeniz'de petrol aramak için 4 ruhsat aldı.
9.11.2023 Finans
Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem
Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem AFAD'dan alınan bilgiye göre Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde saat 05.32'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Adana, Gaziantep ve Osmaniye'de de hissedildi. AFAD, deprem sonrası olumsuz bir ihbar bulunmadığını açıkladı. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Hatay'da meydana gelen depremi CNN TÜRK'te değerlendirdi.
9.11.2023 Gündem
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13 yıllık Genel Başkanlık görevini Özgür Özel'e devrettiği kurultaya dair tartışmalar sürüyor... İlk tur sonrası Kılıçdaroğlu'nun çekilme kararı verdiği ancak yapılan baskılar sonucu bundan vazgeçtiği iddia edilmişti. Gazeteci Şaban Sevinç, bu anların görüntülerini paylaştı. Görüntülerde İmambakır Üküş'ün Kılıçdaroğlu'na "Hayır, izin vermiyorum çekilmenize. Mücadele edeceğiz kaybedeceğiz" dediği duyuluyor. Üküş'ün ismi daha önce Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasındaki gizli protokolde gündeme gelmişti.
6.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin önüne hiçbir emperyalist güç geçemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin önüne hiçbir emperyalist güç geçemeyecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle gerçekleştirdiği hitabın bir bölümünü sosyal medya hesabından paylaştı.
30.10.2023 Gündem
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçik tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için hazırlanan klibi paylaştı.
28.10.2023 Gündem
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü' Ankara'da bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuşturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiğine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuşturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki gelişmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 42 göçmen kaçakçısı yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: 42 göçmen kaçakçısı yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı göçle mücadele kapsamında Muğla ve İzmir'de düzenlenen operasyonlarda 42 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını bildirdi.
2.09.2023 Gündem
MSB duyurdu! Memur alımına ilişkin sınav sonuçları belli oldu
MSB duyurdu! Memur alımına ilişkin sınav sonuçları belli oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Kuvvet Komutanlıklarına memur alımına ilişkin sözlü sınav sonuçları yayımlandı.
31.08.2023 Çalışma Hayatı
Emine Erdoğan'dan AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümü mesajı
Emine Erdoğan'dan AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti'nin 22'nci Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir video mesaj paylaştı.
14.08.2023 Gündem
İftiraya uğradığı ortaya çıkan doktor ilk kez konuştu: Meslek hayatımda hiçbir uyarı ve ceza almadım
İftiraya uğradığı ortaya çıkan doktor ilk kez konuştu: Meslek hayatımda hiçbir uyarı ve ceza almadım Muğla'nın Menteşe ilçesinde Esra Ç.'yi (17) muayene ettiği sırada cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan, ardından iftiraya uğradığı ortaya çıkan Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. Ufuk S. (31), konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Bugüne kadar mesleğimi, meslek etiği ve insani vicdanımla, hakkıyla yerine getirdim. Meslek hayatımda görevim ile ilgili hiçbir uyarı ve ceza almadım. Hakkımdaki bu iftira süreci hem beni hem ailemi hem de çalışma arkadaşlarımı yerle bir etti. İftiracı hakkında da hukuki olarak davamızı başlattık" dedi.
11.08.2023 Gündem
Cinsel istismar ile suçlanan doktorun ifadesi ortaya çıktı: Kısmen hatırlıyorum
Cinsel istismar ile suçlanan doktorun ifadesi ortaya çıktı: Kısmen hatırlıyorum Muğla'nın Menteşe ilçesinde muayene ettiği E.Ç. (17) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Dr. Ufuk S. (31), savcılıktaki ifadesinde, "Hastanın çamaşırını ya da giysisini çıkarmasını istemedim, kendim de çıkarmadım" dedi.
7.08.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu: Antalya Havalimanı tüm zamanların rekoruna imza attı
Bakan Uraloğlu: Antalya Havalimanı tüm zamanların rekoruna imza attı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Antalya Havalimanı'nın tüm zamanların rekoruna imza attığını duyurdu
23.07.2023 Gündem
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar...
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar... Bolu'nun Yuva köyünde, geçen yıl Kurban Bayramında sudan kaynaklı bir kişinin öldüğü, 148 kişinin de zehirlendiği olayla ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü M.A.A. (48), İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ü.B. (60) ve köy muhtarı M.E. (60) hakkında 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçlamasıyla 15 yıl hapis istenirken, 2 hemşire hakkında ise 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla dava açıldı.
14.07.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı’ndan anlamlı Babalar Günü mesajı
Milli Savunma Bakanlığı’ndan anlamlı Babalar Günü mesajı  Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya üzerinden başta şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.
18.06.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'dan seçimin ardından ilk açıklama
Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'dan seçimin ardından ilk açıklama Cumhurbaşkanlığı seçiminin resmi olmayan sonuçlarına göre, Recep Tayyip Erdoğan, 2. turu kazanarak yeniden cumhurbaşkanı seçildi. Seçimin ardından Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan açıklama geldi.
28.05.2023 Gündem
BAYKAR'dan 19 Mayıs mesajı
BAYKAR'dan 19 Mayıs mesajı BAYKAR'ın sosyal medya hesabından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı paylaşıldı.
19.05.2023 Gündem
MSB: Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), ‘Pençe-Kilit Operasyonu’ bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

C4 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki c4 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.