Büyük Yangın

Büyük Yangın

Son dakika Büyük yangın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Büyük yangın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Büyük yangın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Yangın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük yangın gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.624 büyük yangın haberi bulunmuştur. Tüm büyük yangın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncak Müzesi'nde büyük yangın!  Alev alev yanan müze küle döndü
Oyuncak Müzesi'nde büyük yangın! Alev alev yanan müze küle döndü Fatih'te bulunan Balat Oyuncak Müzesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Oyuncak müzesinin çatısından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Birçok ilçeden olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın güçlükle söndürülürken, müzenin içerisi küle döndü.
13.10.2023 Yaşam
10 ayrı fabrikayı küle çeviren yangın günün ilk ışıklarıyla böyle görüntülendi
10 ayrı fabrikayı küle çeviren yangın günün ilk ışıklarıyla böyle görüntülendi Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir iplik fabrikasında çıkan ve 9 fabrikayı da saran yangını söndürme çalışmaları 15 saattir aralıksız devam ederken, günün ilk ışıklarıyla birlikte havadan çekilen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi.
2.08.2023 Gündem
Bakan Yumaklı: Bu yıl orman yangınlarında 6 bin 900 hektar alan zarar gördü
Bakan Yumaklı: Bu yıl orman yangınlarında 6 bin 900 hektar alan zarar gördü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Bu yıl, sene başından bu zamana kadar ülkemiz genelinde 1022 orman yangınında yaklaşık 6 bin 900 hektarlık alan zarar gördü. Bu alanın sadece 5 bin 800 hektarlık kısmı, 18 yangında oldu. Bu 18 yangının da 17’si, 10 Temmuz ile 18 Temmuz arasında oldu” dedi.
29.07.2023 Gündem
Binalarda yeni dönem başlıyor! 3 ile öncelik verildi
Binalarda yeni dönem başlıyor! 3 ile öncelik verildi İstanbul, Bursa ve Eskişehir’de 1.5 milyon bina için harekete geçildi. Doğal gaz şebekesi 2002 öncesi illerde binalara ‘gaz stop’ sistemi kurulacak. Depremde gaz, genel değil bina bazlı kesilecek.
1.04.2023 Gündem
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg CNN Türk'e konuştu: Erdoğan önemli bir rol oynuyor
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg CNN Türk'e konuştu: Erdoğan önemli bir rol oynuyor NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, CNN Türk'e verdiği özel röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tahıl krizinde oynadığı role dikkat çekti ve 'minnettarız' dedi.
5.11.2022 Dünya
Rusya'da büyük yangın: 13 kişi hayatını kaybetti
Rusya'da büyük yangın: 13 kişi hayatını kaybetti Rusya'nın Kostroma kentinde yer alan bir kafede çıkan yangında en az 5 kişi yaralandı, 13 kişi ise hayatını kaybetti. Kentten gelen görüntülerde alevlerin geniş alana yayıldığı ve çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalede bulunduğu görüldü.
5.11.2022 Dünya
Bursa'da tekstil fabrikasında büyük yangın! Patlama yaşandı
Bursa'da tekstil fabrikasında büyük yangın! Patlama yaşandı Bursa’nın Nilüfer ilçesinde tekstil fabrikasında çıkan yangında alevler tüm fabrikayı kapladı. Yangında zaman zaman patlamaların olduğu görülürken duvarlarında çökmeler meydana geldi. Fabrika yanarken sahibi de endişeli gözlerle çalışmaları izledi. Yangın ve çalışmalar dron ile havadan görüntülendi. Yangında patlamalar da yaşandı.
1.11.2022 Gündem
Dünyada sadece Manavgat'ta yetişiyor! 10 yıl sonra ortaya çıktı
Dünyada sadece Manavgat'ta yetişiyor! 10 yıl sonra ortaya çıktı Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Bölümü Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Deniz, Antalya ormanlarında türleri tehlike altında olan 40 bitkiyi yakından takip ettiklerini belirterek, Manavgat yangının ardından dünyada yayılış alanı sadece o bölgede olan Antalya orkidesini 10 yıl sonra yeniden bulduklarını söyledi.
5.10.2022 Yaşam
Çeşme’de yerleşim yerlerine yakın alanda yangın kontrol altına alındı
Çeşme’de yerleşim yerlerine yakın alanda yangın kontrol altına alındı İzmir'in Çeşme ilçesinde, otluk alanda çıkan yangını söndürmek için Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale başlattı. Büyüyen yangının yerleşim yerlerine yaklaşmasının ardından Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, yangınla ilgili sosyal medyadan destek çağrısında bulundu. Otluk alanda çıkan yangın Orman Bölge Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı.
18.07.2022 Gündem
Bir il diken üstünde! Yılanlar akın etti
Bir il diken üstünde! Yılanlar akın etti Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınının yaşandığı Manavgat’ta, ormanların küle dönmesinin ardından yılanlar şehir merkezlerinde insanların yaşam alanlarında sık görülmeye başladı.
2.07.2022 Yaşam
Türkiye için sevindiren gelişme! Bir ilk, resmen göreve başladı
Türkiye için sevindiren gelişme! Bir ilk, resmen göreve başladı Muğla’nın Marmaris ilçesindeki orman yangınına Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hem araç gereç hem de insan gücü ile verdiği desteğe ilk defa hava gücü olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığı emrindeki CH-47 tipi çift motorlu tek seferde 10 ton su atabilen Chinook helikopteri görev yapmaya başladı.
23.06.2022 Gündem
Ukrayna sınırındaki Rus petrol tesislerinde büyük yangın
Ukrayna sınırındaki Rus petrol tesislerinde büyük yangın Rusya’nın Ukrayna sınırındaki Bryansk şehrinde bulunan petrol tesislerinde gece başlayan yangın geniş alana yayıldı.
25.04.2022 Dünya
TBMM Başkanı Şentop: Bizzat davet ettiğiniz Türkiye’ye ayar verme derdindesiniz!
TBMM Başkanı Şentop: Bizzat davet ettiğiniz Türkiye’ye ayar verme derdindesiniz! Slovenya’nın başkenti Lübliyana’da AB Parlamento Başkanları Toplantısında konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Bizzat kendinizin davet ettiği, toplantınızın misafiri, Türkiye'ye, Avrupa'yı tehdit eden Ukrayna'daki bu büyük ateşi durdurmak için canla başla çalışan Türkiye'ye ayar verme derdindesiniz. Türkiye'ye, haksız, insafsız, güya üstenci bir yaklaşımla laf sokuşturmaya çalışıyorsunuz” dedi.
29.03.2022 Siyaset
Meksika’da son 24 saatte 39 orman yangını
Meksika’da son 24 saatte 39 orman yangını Meksika’da son 24 saatte 15 eyalette 39 orman yangını kaydedildiği ve 415 hektar ormanlık alanın küle döndüğü bildirildi.
27.03.2022 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Taraflar temel konularda anlaşmaya yakın
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Taraflar temel konularda anlaşmaya yakın Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşa ilişkin açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Yangını söndürmek için büyük bir çaba içindeyiz. Cumhurbaşkanımız ve bizler seferber olmuş durumdayız. Her iki tarafla konuşarak, önce insani ateşkes, sonra kalıcı ateşkes için çalışıyoruz. Taraflar bazı somut konular üzerinde müzakereleri sürdürüyor. Müzakere ekipleriyle de düzenli temaslarımız var. Tüm bu temaslarımızda tarafların temel konularda anlaşmaya yakın olduğunu görüyoruz” dedi.
20.03.2022 Siyaset
Kayseri'de sitede yangın! 10 dükkan ve 3 TIR küle döndü!
Kayseri'de sitede yangın! 10 dükkan ve 3 TIR küle döndü! Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki nakliyeciler sitesinde çıkan yangında 10 dükkan ve 3 TIR küle döndü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
18.02.2022 Gündem
Geri dönüşüm fabrikalarında korkutan yangınlar!
Geri dönüşüm fabrikalarında korkutan yangınlar! Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

İstanbul Pendik'te bulunan geri dönüşüm merkezinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevre iş yerlerinde çalışan 3 kişi dumandan etkilenirken, yangın ekipler tarafından kontrol altına alındı.
14.02.2022 Gündem
ABD'nin New York kentinde yangın faciası! Çok sayıda ölü ve yaralı var
ABD'nin New York kentinde yangın faciası! Çok sayıda ölü ve yaralı var ABD’nin New York kentinde 19 katlı bir apartmanın 3’üncü katında çıkan yangında, 19 kişi hayatını kaybetti. New York İtfaiye Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada, yangına yaklaşık 200 itfaiyeci ile müdahale edildiği belirtildi.
9.01.2022 Dünya
Bakan Pakdemirli'den CNN TÜRK'te açıkladı: Böylesi Cumhuriyet tarihinde görülmedi
Bakan Pakdemirli'den CNN TÜRK'te açıkladı: Böylesi Cumhuriyet tarihinde görülmedi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, her gün pek çok kez kameraların karşısına geçerek kamuoyunu bilgilendirmişti. Bakan Pakdemirli, başta orman yangınlarıyla mücadelede alınacak tedbirler olmak merak edilen tüm sorulara Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında yanıt verdi.
1.09.2021 Gündem
İnsansız helikopter Alpin, askeri görevler için güçlendirildi
İnsansız helikopter Alpin, askeri görevler için güçlendirildi İnsansız helikopter Alpin, askeri görevler, silah ve mühimmat entegrasyonu için güçlendirildi.
1.09.2021 Bilim ve Teknoloji
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten orman yangınlarıyla ilgili flaş açıklama
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten orman yangınlarıyla ilgili flaş açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, ''Bazı siyasilerin yangın ateşinin yanına fitne ateşi körüklemeye çalıştığını gördük. Selfie çekilerek burada müdahale edilmiyor gibisinden göz göre göre yalan diyebileceğimiz fitne ateşinin körüklenmeye çalışıldığını gördük'' dedi. Çelik, yangınlarla ilgili son durumu da paylaştı ve ''43 vilayette 260 adet orman yangını meydana geldi. 256'sı kontrol altına alındı. 4 adet yangına müdahale çabaları sürüyor'' ifadelerini kullandı.
9.08.2021 Siyaset
İzinler iptal edildi! Bugünden itibaren ikinci bir emre kadar...
İzinler iptal edildi! Bugünden itibaren ikinci bir emre kadar... Binlerce çalışanı ilgilendiriyor. İzinler iptal edildi. Bugün uygulanmaya başladı. İkinci bir duyuruya kadar çalışanlar izin kullanamayacak. Pandemi sürecinde Manavgat başta olmak üzere bölgede çıkan yangınlar nedeniyle zor günler yaşanan Antalya'da, Antalya Valiliği İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu, 9 Ağustos itibarıyla, tüm sağlık personelinin ikinci bir emre kadar, şu an izinde olanlar da dahil yıllık izinlerinin iptaline ve taleplerin durdurulmasına karar verdi.
9.08.2021 Gündem
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bakdemirli canlı yayında duyurdu
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bakdemirli canlı yayında duyurdu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Marmaris'te yangınlarla ilgili son durumu açıkladı.
8.08.2021 Gündem
Türkiye yangınlarla 11 gündür savaşıyor! İşte son durum...
Türkiye yangınlarla 11 gündür savaşıyor! İşte son durum... Aydın'ın Çine ilçesinde alevlerle mücadele sürüyor. Sarp arazide devam eden yangına ekiplerinin müdahalesi güçlükle sürüyor. Öte yandan Muğla'nın Milas ve Yatağan ilçelerinde de yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Günlerdir süren yangınlarla ilgili acı bilanço da ortaya çıkıyor. Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz günü başlayan ve 10 gün sonra 220 saatte kontrol altına alınabilen Türkiye'nin en büyük yangın felaketinde, 60 bin hektar ormanlık alan zarar gördü. Ormanlar harici 59 mahalledeki yanan ev, ahır, depo, iş yeri, tarım alanları ve ölen hayvanlarla ilgili ekonomik kaybın en az 1 milyar TL olduğu hesaplandı. 2'si orman işçisi 7 kişi ile binlerce yaban hayvanı ve köylülere ait hayvanlar da yangında öldü.
8.08.2021 Gündem
Orman yangınlarının etkili olduğu alanlar haritalandırıldı
Orman yangınlarının etkili olduğu alanlar haritalandırıldı Akdeniz Bölgesi'nde orman yangınlarının etkilediği alanlar, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Harita Mühendisliği Bölümü İleri Uzaktan Algılama Teknoloji Laboratuvarı'nda optik ve termal uydu görüntüleri kullanılarak haritalandırıldı.
7.08.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Yangın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük yangın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.