Burs Ücretleri

Burs Ücretleri

Son dakika burs ücretleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burs ücretleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burs ücretleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burs Ücretleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burs ücretleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 burs ücretleri haberi bulunmuştur. Tüm burs ücretleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
KYK burs 2024 ücreti ne kadar? Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Kredi ve burs ücreti Kaç TL oldu?
KYK burs 2024 ücreti ne kadar? Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Kredi ve burs ücreti Kaç TL oldu? KYK kredi ve burs ücretleri 2024 yılında ne kadar oldu sorusu yanıtını buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin 2024 yılında alacağı kredi ve burs ücretlerinin arttığını açıkladı. Peki 2024 kredi ve burs ne kadar oldu?
31.10.2023 Gündem
Üniversite öğrencilerine burs tuzağı! Ağlarına böyle düşürüyorlar
Üniversite öğrencilerine burs tuzağı! Ağlarına böyle düşürüyorlar Üniversite öğrencilerinin can suyu haline gelen burslar dolandırıcıların radarına girdi. Gençleri aylık 4.500 TL’ye varan burs vaadiyle kandıran dolandırıcıların yanı sıra kız öğrencileri ağına düşürmeye çalışanlar da var.
10.08.2023 Yaşam
Öğrencilere burs oyunu! 150 TL ödeme sonrası tuzağa böyle düşüyorlar
Öğrencilere burs oyunu! 150 TL ödeme sonrası tuzağa böyle düşüyorlar Öğrencilere burs tuzağı ortaya çıktı. Bursa ihtiyacı olan öğrenciler Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) ve birçok vakıftan aylık ödeme alıyor. Ancak burs alamayanlar yeni kaynaklara yönelmeye başlıyor. Sosyal medya üzerinden burs vermek isteyen çok sayıda kurum ve kişi, burs almak isteyenlere ulaşıyor. Tam da bu noktada paraya ihtiyacı olan öğrencilere adeta kabusu yaşıyor. İşte haberin detayları...
13.12.2022 Gündem
EYT'de staj krizi! SGK başlangıç sayılsın
EYT'de staj krizi! SGK başlangıç sayılsın Meslek liseli ve meslek yüksek okulu mezunu 1,5 milyon kişi staj süresinin SGK başlangıcı sayılmasını istiyor. Staj Sigortası Mağdurları Dernek Başkanı Ferhat Salman, “EYT’den önce staj sorununun çözülmesi gerekiyor, staj SGK başlangıcı olmalı." ifadelerini kullandı.
13.12.2022 Emekli
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulu’nda bütçe sunumunda açıklamalarda bulunuyor. Enflasyondaki son duruma ilişkin konuşan Bakan Nebati, "Önümüzdeki dönemde, küresel emtia fiyatları, döviz kuru gelişmeleri ve beklentilerde görülecek iyileşmelerle birlikte gerek tüketici gerek üretici enflasyonunda düşüşler devam edecektir. Her ay bu düşüşler gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı. Öte yandan Nebati EYT'deki son duruma ilişkin olarak ise, "EYT ile ilgili çalışmayı da tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak titizlikle yürütüyoruz. Çalışmanın detayları Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından zamanı gelince kamuoyuna açıklanacaktır." dedi.
12.12.2022 Ekonomi
Öğrencilere müjde! Yeni kredi ve burs ücretleri belli oldu
Öğrencilere müjde! Yeni kredi ve burs ücretleri belli oldu Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından halka sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar geldi. Erdoğan,sosyal yardım alan ailelerin çocuklarına başarı desteği verileceği müjdesini de açıkladı. Erdoğan, üniversite öğrencilerinin kredi ve burs miktarlarının lisansta 1250, yüksek lisansta 2500, doktorada 3750 liraya yükseltildiğini duyurdu.
12.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. 6 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğramasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstismar iddiaları tam bir faciadır" açıklamasında bulundu. Yıllık enflasyonun birkaç ay içinde yüzde 40'lara ineceğini söyleyen Erdoğan, "Herkes hesabını 2023'te yüzde 20'ler seviyesinde enflasyona göre yapsın" dedi. Başarılı öğrencilere teşvik verileceğini de açıklayan Erdoğan, "Üniversite öğrencilerinin kredi burs miktarını 850 TL'den 1250 TL'ye çıkarıyoruz" dedi.
13.12.2022 Siyaset
KYK ek tercih yurt başvuruları 2022 ne zaman, KYK yurt ek başvuruları var mı?
KYK ek tercih yurt başvuruları 2022 ne zaman, KYK yurt ek başvuruları var mı? KYK yurt ek başvuruları ne zaman? KYK ek tercih yurt başvuruları aramalar arttı. KYK yurt tercih sonuçları açıklandıktan sonra kayıtlarını yapan öğrenciler yurtlara yerleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde sayıları belli boş kontenjanları belli olunca KYK ek yurt başvurusu var mı, nasıl yapılır? 2022 KYK ek tercih yurt başvuruları hakkında merak edilenler…
29.09.2022 Eğitim
Bursluluk parası ne kadar 2022? İOKBS bursluluk parası ne zaman yatacak 2022? Bursluluk parası kaç yıl alınıyor, kaç ayda bir verilir?
Bursluluk parası ne kadar 2022? İOKBS bursluluk parası ne zaman yatacak 2022? Bursluluk parası kaç yıl alınıyor, kaç ayda bir verilir? Bursluluk ücreti ne kadar 2022, bursluluk parası ne zaman yatacak 2022? İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKSB) sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre burs alamaya hak kazanan öğrenciler MEB tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine verilen bursun miktarını sorgulamaya başladı. Peki, İOKBS burs parası ne kadar, ne zaman yatacak?
23.09.2022 Eğitim
KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu!
KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu! KYK burs başvurusu başladı mı, KYK burs/kredi başvuruları ne zaman başlıyor? sorularına yanıt arayan üniversite öğrencileri gözlerini Gençlik ve Spor Bakanlığı'na çevirdi. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından üniversite öğrencilerine verilen burs ve kredi desteği başvuruları sabırsızlıkla bekleniyor. İşte GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Eğitim
Altın fiyatları, dolar kuru ve petrolde flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe geldi ve...
Altın fiyatları, dolar kuru ve petrolde flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe geldi ve... Altın fiyatları, dolar kuru ve brent petrol fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Altının onsundaki düşüş, gram altın fiyatlarını aşağı çekerken, petrol fiyatlarında yüzde 5 düşüş yaşandı. Yüzde 1’e yakın değer kaybeden dolar kuru, 14,58 liradan işlem görmeye başladı. Dolmabahçe’de gerçekleşen müzakereler sonrası Ukrayna ve Rusya’dan gelen art arda açıklamalar piyasalara damga vurdu. İşte dolar kuru, ons altın, gram altın ve petrol fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
29.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili kritik gelişme! Bakan Dönmez 'hedef 2023' deyip duyurdu: Karadeniz'deki gaz keşfi...
Doğal gaz ile ilgili kritik gelişme! Bakan Dönmez 'hedef 2023' deyip duyurdu: Karadeniz'deki gaz keşfi... Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'deki gaz keşfinde kullanılacak 5,1 metreye 5,9 metrelik kuyubaşı vanalarından ilkinin Zonguldak'ın Filyos ilçesine getirildiğini duyurdu.
29.03.2022 Ekonomi
Banka hesabına ya da kredi kartına iade edilecek! Başvuru yapılması gerekiyor, 31 Mart’tan itibaren...
Banka hesabına ya da kredi kartına iade edilecek! Başvuru yapılması gerekiyor, 31 Mart’tan itibaren... Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. OGS kaldırılıyor. Bankaya başvuru yapılması gerekiyor. 31 Mart'tan itibaren yeni dönem başlıyor. Son 2 gün kaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprülerde OGS döneminin 31 Mart’ta sona erdiğine dikkati çekti ve HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığı konusunda vatandaşları uyardı. OGS kullanan vatandaşların HGS etiketini ücretsiz almak için takip etmesi gereken adımlar da sıralandı.
29.03.2022 Ekonomi
Burs ücretleri en az 6 bin liraya çıkarıldı! 'Sanayi Doktora Programı' açıklaması
Burs ücretleri en az 6 bin liraya çıkarıldı! 'Sanayi Doktora Programı' açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Bilişim Vadisi İzmir'in temel atma töreninde, büyük ve güçlü Türkiye hedefinin köşe taşının teknoloji olduğunu söyleyerek, "Bugün, Türkiye'nin asıl hazinesi olan insan kaynağına yönelik yeni bir müjdeyi ilan etmek istiyorum. Üretimde çalışacak derinlemesine uzmanlaşmış beyaz yakalıların üniversite-sanayi iş birliğiyle yetiştirilmesini sağlayan 'Sanayi Doktora Programı'nı iyileştiriyoruz. Doktora öğrencilerine eğitimleri süresince sağladığımız burs miktarını aylık minimum 6 bin liraya çıkartıyoruz. Bu miktar performansa göre 7 bin 500 liraya kadar çıkabilecek" dedi.
29.03.2022 Ekonomi
Kabine toplantısı sonrası dünyaya duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Montrö kararı
Kabine toplantısı sonrası dünyaya duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Montrö kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelen Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan,ana gündem maddesi Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik askeri müdahalesi olan toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Montrö Sözleşmesi'nin boğazlardaki gemi trafiği konusunda ülkemize verdiği yetkiyi, krizin tırmanmasının önüne geçecek şekilde kullanma kararındayız." dedi.
28.02.2022 Siyaset
KYK kredi ve burs ücretlerine zam! İşte yeni ücretler...
KYK kredi ve burs ücretlerine zam! İşte yeni ücretler... Üniversite bursları ile ilgili önemli gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 2022 üniversite bursları arttı! Yılın son Kabine toplantısından üniversite öğrencilerine müjde geldi. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 burs miktarını açıkladı! Peki, KYK bursu ne kadar oldu? Yeni burs ücretleri 2022 ne kadar? Burs ne kadar oldu? İşte 2022 burs miktarı...
20.12.2021 Eğitim
KYK bursu ve öğrenim kredisi ne kadar oldu? Lisans, Yüksek Lisans, Doktora burs ve kredi ücretleri miktarı arttı! 2021 burs ve kredi zammı...
KYK bursu ve öğrenim kredisi ne kadar oldu? Lisans, Yüksek Lisans, Doktora burs ve kredi ücretleri miktarı arttı! 2021 burs ve kredi zammı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2021 yılında üniversite öğrencilerine verilecek burs/kredi miktarını açıkladı. Lisans: 650 TL, Yüksek Lisans: 1.300 TL, Doktora: 1.950 TL olacak.
23.12.2020 Eğitim
KYK burs kartı ne zaman verilecek 2020? KYK bursu ne kadar olacak 2021, ilk ödeme ne zaman? KYK bursu ve burs kartı sorgulama…
KYK burs kartı ne zaman verilecek 2020? KYK bursu ne kadar olacak 2021, ilk ödeme ne zaman? KYK bursu ve burs kartı sorgulama… KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Twitter hesabından 2020-2021 eğitim-öğretim yılı yükseköğrenim burs/kredi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Burs/kredi başvurusunda bulunan öğrenciler sonuçları Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden (sonuc.gsb.gov.tr) öğrenebilecek. Peki, KYK burs kartı ne zaman verilecek? KYK bursu ne kadar?
8.12.2020 Eğitim
KYK bursu ne zaman yatacak? Öğrenim kredisi ve burs hangi durumlarda kesilir?
KYK bursu ne zaman yatacak? Öğrenim kredisi ve burs hangi durumlarda kesilir? KYK bursu ne zaman yatacak? Kredi ve Yurtları Kurumu (KYK) tarafından yükseköğrenim gören öğrencilere, eğitim hayatlarına destek olması verilen burs ve öğrenim kredilesi alan öğrenciler tarafından merak ediliyor. KYK konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ancak KYK bursunda öğrencilere ödemeler 2 farklı zamanlarda gerçekleşecek. İşte KYK bursu ne zaman yatacak? Sorusunun detayları…
23.11.2019 Eğitim
KYK bursları ne zaman yatar? 2019-2020 KYK burs parası hangi tarihte ödenecek?
KYK bursları ne zaman yatar? 2019-2020 KYK burs parası hangi tarihte ödenecek? KYK burs sonuçları açıklandı. Burs ve öğrenim kredisi alan öğrenciler şimdi KYK’nın burs ve öğrenim kredilerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. Öğrenciler KYK haberlerini yakından takip ediyor. Peki, KYK bursları ne zaman yatar? 2019-2020 KYK burs parası hangi tarihte ödenecek?
21.11.2019 Eğitim
KYK bursları ne zaman, hangi ayda yatacak? İki tarih öne çıkıyor!
KYK bursları ne zaman, hangi ayda yatacak? İki tarih öne çıkıyor! KYK burs/kredileri sonuçlarının ilan edilmesinden sonra, öğrenciler merakla burs ve kredilerin ne zaman yatacağını merak ediyor. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından kredi ve burs başvuru sonuçlarının açıklanmasından sonra, öğrenciler şimdi de bursun ne zaman yatacak diye soruyor? Peki, KYK bursu ne zaman yatar? KYK burcu hangi ay yatacak?
19.11.2019 Eğitim
KYK burs sonuçları 2019: Açıklandı mı? 2018’de 13 Kasım’da açıklanmıştı!
KYK burs sonuçları 2019: Açıklandı mı? 2018’de 13 Kasım’da açıklanmıştı! KYK burs sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ‘’KYK burs sonuçları açıklandı’’ iddiası sonrası Kredi ve Yurtlar Kurumu bir açıklama yapmış ve değerlendirmenin hala devam ettiği söylemişti. Burs sonuçlarının geçen sene 13 Kasım’da açıklanmasının ardından, gözler bugüne çevrildi. Peki, KYK burs sonuçları bugün açıklanacak mı? KYK burs sonuçları 2019 haberleri...
13.11.2019 Eğitim
KYK burs ücretleri ne zaman ödenecek?
KYK burs ücretleri ne zaman ödenecek? KYK burs ücretleri ne zaman ödenecek sorusu binlerce üniversite öğrencisi tarafından araştırılmaya devam ediyor. KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar için tanınan taahhütname onay süresinin de tamamlanması ile gözler Kredi Yurtlar Kurumu'na çevrildi. Adaylar şimdilerde KYK burs ücretleri ne zaman ödenecek sorusuna cevap arıyor.
4.12.2018 Gündem
KYK bursları ne zaman ödenecek? KYK burs sonucu sorgulama
KYK bursları ne zaman ödenecek? KYK burs sonucu sorgulama KYK burs sonuçlarının açıklanmasının ardından ne zaman ödeneceği de merakla araştırılmaya başlandı. Kredi ve Yurtlar Kurumu resmi internet sitesi üzerinden sorgulanan KYK burs sonuçlarına haberimizdeki linkten de ulaşabilirsiniz. Peki burs miktarı ne kadar?
14.11.2018 Gündem
KYK burs sonuçları açıklandı! KYK burs başvuru sonucu sorgulama
KYK burs sonuçları açıklandı! KYK burs başvuru sonucu sorgulama Binlerce öğrencinin merakla ve heyecanla beklediği KYK burs sonuçları az önce açıklandı. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından erişime açılan KYK burs sonuçlarını haberimizden kolayca sorgulayabilirsiniz.
13.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Burs Ücretleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burs ücretleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.