Büro Personeli

Büro Personeli

Son dakika büro personeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büro personeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büro personeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büro Personeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büro personeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 395 büro personeli haberi bulunmuştur. Tüm büro personeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı Memur olmak isteyen binlerce kişiyi ilgilendiriyor. 21 kamu kurumunun personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. Hangi kurumlar memur alımı yapıyor? Söz konusu 21 kamu kurumunda işçi ve personel alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte detaylar…
19.04.2024 Ekonomi
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı 24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar...
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar... Memur ve sözleşmeli kamu personeli olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat geldi. Memur olmak isteyen vatandaşlar için kamu kurumları Resmi Gazete'de personel ilanlarını yayımladı. 23 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 11.169 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, polis, büro personeli, teknisyen gibi pozisyonlara binlerce memur alımı yapılacak. Peki hangi kurumlar personel alımı yapıyor? İşçi ve memur alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte memur olmak isteyen vatandaşları ilgilendiren tüm detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB PERSONEL ALIMI tercih sonuçları
MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB PERSONEL ALIMI tercih sonuçları KPSS-2024/3 MEB personel alımı tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) farklı branşlarda görevlendirilmek üzere 695 sözleşmeli personel alımı için tercihleri almıştı. KPSS-2024/3 tercih kılavuzuna göre MEB personel alımı 2024 sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB personel alımı tercih sonuçları sorgulama ekranı...
1.02.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 2024 yılı içerisinde çeşitli branşlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları ne? Sorularının yanıtı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kontenjanları…
20.12.2023 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı 2024
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı 2024 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, bakanlığa 7 bin 158 personel alımı yapılacağını açıkladı. Başvuru yapmaya hazırlanan adaylar ise hangi kadrolara alım yapılacağını araştırıyor. 982 Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, destek, büro personeli gibi kadroların yanı sıra tarım işçisi alımı da gerçekleştirilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı hangi mesleklerden?
19.12.2023 Personel Alımı
Tarım Bakanlığı personel alımı || 2024 Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI HANGİ MESLEKLERDEN?
Tarım Bakanlığı personel alımı || 2024 Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI HANGİ MESLEKLERDEN? Tarım Bakanlığı personel alımı olacağının duyurulmasının ardından Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, destek, büro personeli için Tarım Bakanlığı ve Orman Bakanlığı personel alımı ilanına başvuracaklar alımların ne zaman, hangi şartlara göre yapılacağını sorguluyor. Peki, Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, hangi şartlara göre yapılacak? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı sürecine dair merak edilenler…
19.12.2023 Ekonomi
GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? Kariyer Kapısı GSB sonuç sorgulama: GSB personel alımı sonuçları nihai liste nasıl öğrenilir? GSB sonuç sorgulama ekranı
GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? Kariyer Kapısı GSB sonuç sorgulama: GSB personel alımı sonuçları nihai liste nasıl öğrenilir? GSB sonuç sorgulama ekranı GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) personel alımı başvuru sonuçları kısmi olarak açıklandı. Bakanlık sonuçlar hakkında sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirmede "Büro Personeli, Destek Personeli( Temizlik) ve Psikolog alımı sonuçlarımız açıklanmıştır." İfadelerini kullandı. Büro Personeli, destek personeli (temizlik) ve psikolog alımı sonucu http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden görüntülenebilecek. Peki, GSB sonuçları açıklandı mı, GSB Kariyer Kapısı sonuçları nasıl öğrenilir? İşte GSB kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı…
13.09.2023 Personel Alımı
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını duyurdu.
24.08.2023 Personel Alımı
Devlet görevlisi yalanıyla vurgun! 'Beni elçiliğe sokacaklardı'
Devlet görevlisi yalanıyla vurgun! 'Beni elçiliğe sokacaklardı' Ankara’da savcılıklara giden yüzlerce kişi, dolandırıldıklarını belirterek şikâyetçi olunca Mali Suçlarla Mücadele ekipleri, 12 ilde eş zamanlı “Hayalet İz” adı verilen bir operasyon yaptı. Gözaltına alınan 20 şüpheliden 8’i tutuklandı. Şüphelilerin, dolandırdıkları kişilere kendilerini farklı unvanlarla tanıttıkları ortaya çıktı.
11.07.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 2431 personel alınacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 2431 personel alınacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatı sosyal hizmet kuruluşlarının meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla 2431 personel alımı yapılacak.
21.04.2023 Gündem
Bakan Özer tarih vererek duyurdu: Eğitim ve öğretim yılı 16 Haziran'da sona erecek
Bakan Özer tarih vererek duyurdu: Eğitim ve öğretim yılı 16 Haziran'da sona erecek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran'da sona eriyor. Herhangi bir uzatma yapmayacağız." dedi.
27.03.2023 Gündem
MEB 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak! Avukat, mühendis, diyetisyen, hemşire ve büro personeli alımı şartları neler, başvuruları nasıl yapılır?
MEB 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak! Avukat, mühendis, diyetisyen, hemşire ve büro personeli alımı şartları neler, başvuruları nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığınca Millî Eğitim Bakanlığına (MEB) 5 bin sözleşmeli personel pozisyonu ihdas edildi. Peki, Avukat, mühendis, diyetisyen, hemşire ve büro personeli alımı şartları neler, başvuruları nasıl yapılır?
16.03.2023 Personel Alımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı DSİ personel alımı başvuru ekranı açıldı. DSİ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. DSİ 1.273 sözleşmeli personel alımı için başvuru yapacaklar alıma ilişkin detayları sorguluyor. Online yapılacak başvurular bugün başladı, 23 Ocak’a kadar devam edecek. DSİ işçi alımı 2021-2022 KPSS puan sıralamaları esas alınarak yapılacak olup yazılı ve sözlü sınav uygulanmayacak. İşte DSİ personel alımı başvurusu ile kadro ve branş dağılımı…
11.01.2023 Personel Alımı
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları!
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD, 70 personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, AFAD’a büro personeli, şoför, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte AFAD sözleşmeli personel alımı şartları…
29.12.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, 171 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, 171 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? Kültür ve Turizm Bakanlığı 171 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak isteyenler arama motorlarına yönelerek Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ne zaman, 171 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
22.12.2022 Personel Alımı
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden işçi alımı yapacak! İşte Kıyı Emniyeti personel alımı şartları!
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden işçi alımı yapacak! İşte Kıyı Emniyeti personel alımı şartları! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü duyurdu! 44 işçi statüsünde personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne lisans ve önlisans mezunu deniz trafik operatörü, tahlisiye personeli, mühendis ve büro personeli alınacak. Peki, Kıyı Emniyeti işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Kıyı Emniyeti personel alımı başvuru şartları!
19.12.2022 Personel Alımı
İller Bankası 18 ilde 400 personel alacak! İşte İler Bankası iş başvurusu şartları!
İller Bankası 18 ilde 400 personel alacak! İşte İler Bankası iş başvurusu şartları! İller Bankası duyurdu! 18 ilde mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 19 Aralık 2022- 3 Ocak 2023 tarihleri arasında online olarak alınacak. Peki, İller Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İller Bankası başvuru şartları ne? İller Bankası nedir, ne iş yapar? İşte detaylar…
19.12.2022 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alacak! Tercihler başladı! İşte ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzu ve kontenjanlar!
Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alacak! Tercihler başladı! İşte ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzu ve kontenjanlar! Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatına personel alınacak. 1200 personel alımı için ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzunu yayımladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ÖSYM KPSS tercih ekranı ve alım yapılacak kadrolar!
18.12.2022 Personel Alımı
ÖSYM duyurdu! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı tercihleri alınacak! KPSS-2022/12 tercih kılavuzu yayınlandı!
ÖSYM duyurdu! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı tercihleri alınacak! KPSS-2022/12 tercih kılavuzu yayınlandı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na sözleşmeli personel alınacak. ÖSYM, KPSS-2022/12 tercih kılavuzunu yayınladı. Bakanlığa, büro personeli, mühendis ve avukat alacak. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ÖSYM KPSS 12 tercih kılavuzu indirme linki ve başvuru şartları!
8.12.2022 Personel Alımı
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, büro personeli, aşçı, şoför, hizmetli, sağlık teknikeri, infaz ve koruma memuru ile koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru şartları!
7.12.2022 Çalışma Hayatı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Büro Personeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büro personeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.