Bulanık

Bulanık

Son dakika bulanık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bulanık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bulanık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bulanık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bulanık gelişmeleri de dahil olmak üzere 928 bulanık haberi bulunmuştur. Tüm bulanık haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte AK Parti'ye geçen milletvekili ve belediye başkanları
İşte AK Parti'ye geçen milletvekili ve belediye başkanlarıAK Parti Kongre Merkezi'nde AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu programda AK Parti'ye katılan yeni isimleri açıkladı.
14.08.2024Gündem
Türkiye'de iki ilin sınırı değişti! Köylülerin açtığı mera davası sonuç verdi
Türkiye'de iki ilin sınırı değişti! Köylülerin açtığı mera davası sonuç verdiBitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Alakır Köyü sakinleri sınırda uyuşmazlık olduğunu iddia ederek açtıkları davayı kazanarak, Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Arı Köyü’nden yaklaşık bin 270 dönüm alanı köye katmış oldu. Köylülerin açtığı mera davasında sınırları değişen Bitlis’in sınırları genişlerken Muş’unki ise azaldı. Alakır köyü muhtarı Derih Doğan, davayı kazandıkları ve mera alanlarının köylerine katmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
18.07.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belliMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli.' dedi.
15.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin beklentisinin farkındayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin beklentisinin farkındayızCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin başta değişim ve yenilenme talebi olmak üzere sandık sonuçlarıyla bize ulaştırdığı beklentilerinin tamamının farkındayız. Mesajların gereğini vakti saati geldiğinde muhakkak yapacağız. Bu süreçte ince eleyip sık dokuyor, gerçekten çok titiz davranıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bizi ziyaret etti. Arayı uzatmadan bayramdan önce biz de kendisine iade-i ziyarette bulunacağız" dedi.
1.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: Darbe ve muhtıra dönemi kapandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: Darbe ve muhtıra dönemi kapandıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Anayasası Sivil Anayasa Güçlü Türkiye Sempozyumu'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Sempozyumu gerçekleştirdiğimiz eski adıyla Yassıada'yı milletimizin adlandırmasıyla Yaslı Ada'yı verdikleri kararlarla demokrasimizin utanç adasına, hüzün adasına dönüştürenleri de bugün bir kez daha nefretle anıyoruz. Üzerinden değil 64 sene asırlar bile geçse darbecileri unutmayacağız ve affetmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
27.05.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğizMHP'nin Kızılcahamam'daki kampında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir.' dedi.
18.05.2024Gündem
Son ana kadar farkedilmeyen hastalık: Glokom
Son ana kadar farkedilmeyen hastalık: GlokomGöz Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Konuralp Yakar, son ana kadar hiçbir belirti vermeyen ve görme kaybına neden olan glokomun (göz tansiyonu) önüne geçmek için düzenli aralıklarla göz muayenesi yaptırılması gerektiğini söyledi.
6.03.2024Sağlık
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024Sağlık
Depremde kurtardığı canları gözyaşları ile anlattı: Herkesin umudunu kestiği enkazdan Serpil teyzeyi tık sesi ile kurtardı
Depremde kurtardığı canları gözyaşları ile anlattı: Herkesin umudunu kestiği enkazdan Serpil teyzeyi tık sesi ile kurtardıAsrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinde Aksaray'dan AFAD gönüllüsü olarak giderek bölgede görev yapan Doktor Nihan Başaran, depremde 2 saat arayla kurtardığı Serpil teyze ve Muhammed’in kurtarılış hikayelerini gözyaşıyla anlattı.
6.02.2024Gündem
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları...
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları...Amazonit taşı uyum taşı olarak da bilinen bir doğal taştır. Amazonit taşının rengi mavi, yeşil ve koyu mavi arasında farklılık gösterir ve turkuaz da olabilir.
30.01.2024Yaşam
Rüyada Nehir Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Nehre Girmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Nehir Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Nehre Girmek Nasıl Yorumlanır?Rüyada nehir görmek hayırsever ve aynı zamanda kendinden emin bir insana yorulmaktadır. Rüya sahibi insanlara yardım etmeyi seven ve iyi niyetli bir kimse olarak kabul edilir.
14.01.2024Eğitim
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları...
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları...Yıldız taşı azim taşı olarak da bilinen bir taştır. Laboratuvar ortamında üretilen yıldız taşı genelde kırmızı tonlarda olsa da farklı renklerde üretilmeleri de mümkündür.
23.12.2023Yaşam
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepkiMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında sarf ettiği "Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim" sözleri hakkında konuşan Bahçeli, "Gecikmiş bir itiraf beyhude bir sızlanmadır" dedi. Kurultay'da Selahattin Demirtaş'a selam gönderilmesine tepki gösteren Bahçeli, "Üzücü olan, Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Terörist Demirtaş'a selam gönderilmesi PKK'ya selam göndermektir, bölücülüğü selamlamaktır. İlk tuğla yanlış konulmuş ilk düğme yanlış iliklenmiştir." ifadelerini kullandı.
7.11.2023Gündem
Duştan önce bu yöntemi deneyin, duşakabin pırıl pırıl parlasın! Birkaç dakika yetiyor
Duştan önce bu yöntemi deneyin, duşakabin pırıl pırıl parlasın! Birkaç dakika yetiyorDuşakabin evin en zor temizlenen bölgeleri arasında yer alır. Sabun, şampuan lekeleri kalıcı hale geldiği zaman söküp atmak çok zordur. Bu durumda duşakabini daha sık yıkamak gerekir. Ancak duşakabin temizliği hakkında yaygın bir yanlış yapılıyor. Duşakabinleri temizlemek için kullanılan temizlik ürünleri camların çizilmesine ve bulanık görünmesine neden oluyor. Gelin duşakabin temizliğinde en iyi yönteme birlikte bakalım.
2.10.2023Gündem
Bulanık bardakları pırıl pırıl yapıyor! Bu yöntemi bulaşık makinesinde deneyin
Bulanık bardakları pırıl pırıl yapıyor! Bu yöntemi bulaşık makinesinde deneyinBulaşık makinesini açtığınızda karşınızda puslu, bulanık bardaklar görmek can sıkıcı olabiliyor. Yeni yıkadığınız halde oluşan bu bulanık görüntü bardakların kirli görünmesine de neden oluyor. Ancak bu yöntem bardakları pırıl pırıl yapıyor. Basit bir değişiklikle bardakların bulaşık makinesinden tertemiz çıkmasını sağlayabilirsiniz. Gelin birlikte bakalım.
26.09.2023Gündem
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyorİçişleri Bakanlığı’nın başlattığı MİDAS Projesiyle, idari sınırlar netleşiyor. Meraların, göletlerin hangi köy sınırları içinde kaldığı netleşecek, ‘Tosun Paşa’ filminde izlediğimiz mera kavgaları son bulacak.
15.09.2023Gündem
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor!
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor!Migren atakları en sık görülen baş ağrısı türlerinden biridir. Migren ağrıları 72 saate kadar sürer ve kişinin hayatını olumsuz etkiler. Bulantı, ishal, bulanık görme ve yüzde ödem gibi pek çok farklı semptomla birlikte görülen migren için çeşitli tedavi yöntemleri izlenmektedir.
13.08.2023Sağlık
Balya işçilerinin kavurucu sıcakta zorlu mesaisi: Günde bin ila bin 500 TL arası kazanıyorlar
Balya işçilerinin kavurucu sıcakta zorlu mesaisi: Günde bin ila bin 500 TL arası kazanıyorlarEdirne'de buğday hasadının ardından tarlalardaki sapların toplanmasıyla balya işçilerinin 45 derecede zorlu mesaisi başladı. İşçiler, yılda bu işe yaklaşık 15-20 gün ayırarak günlük bin ile bin 500 Türk Lirası kazanabiliyorlar.
18.07.2023Ekonomi
Kalbi durduktan 3 dakika sonra hayata döndü! Öldükten sonra yaşadıkları kan dondurdu...
Kalbi durduktan 3 dakika sonra hayata döndü! Öldükten sonra yaşadıkları kan dondurdu...Aşırı sıcaklar yüzünden ısı çarpmasından kalbinin 3 dakika boyunca durduğunu ve daha sonra tekrar hayata döndüğünü öne süren kadın yaşadıklarını tek tek anlattı. Soyismini açıklamayan Jade isimli kadın, ölümden sonra yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.
14.06.2023Dünya
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı?
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı?Muş seçim sonuçları 2023 gazetavatan.com'da açıklanıyır. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Muş milletvekili adayları, yapılacak seçimler sonrası TBMM'ye gidiyor. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Muş seçim sonuçlarına göre oy dağılımlarıyla canlı seçim sonuçları belli olacak. 2023 Muş seçim sonuçları, Muş ilçe seçim sonuçlarıyla paralel olarak yayınlanacak. Peki Muş hangi parti kazandı? Muş Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kaç oldu?
14.05.2023Gündem
Uzmanlar uyarıyor; toplandığınız her mantarı yemeyin
Uzmanlar uyarıyor; toplandığınız her mantarı yemeyinYağışlı havaların ardından gelen güneşli günler aynı zamanda doğadaki canlanmayı da beraberinde getiriyor. Bunların başında da doğal mantarlar geliyor. Ülkemiz, bahar ve sonbahar aylarında doğa mantarları yönünden hem tür hem de çeşit zenginliğine sahip oluyor. Kendilerine has koku, lezzet ve aromasıyla dikkat çeken doğal mantarlar aynı zamanda zehirlenme riskini de taşıyor.
8.05.2023Sağlık
Gözlerdeki kızarıklığın altındaki büyük tehlike! ‘Görme kaybına yol açabilir’
Gözlerdeki kızarıklığın altındaki büyük tehlike! ‘Görme kaybına yol açabilir’Gözlerde ani gelişen ve gözün iç dokularının iltihaplanması şeklinde kendini gösteren üveit hastalığı ile ilgili açıklamada bulunan Prof. Dr. Nur Acar Göçgil, hastalığın oluşma nedenleri, belirtileri ve tedavisi hakkında bilgi verdi. Üveit hastalığı vücudu etkileyen farklı bir hastalık sonucu da oluşabildiğini söyleyen Prof. Dr. Göçgil, “Görmenin oluştuğu makula bölgesinde ve göz siniri bölgesinde meydana gelen üveit durumlarında tedavide geç kalınması durumunda dokularda meydana gelecek hasar oluşumu nedeniyle kalıcı görme kayıpları ile karşılaşılabilmektedir” uyarısında bulundu.
1.04.2023Sağlık
Mehmet Bulanık kimdir? Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık depremden sonra hikâyesini anlattı!
Mehmet Bulanık kimdir? Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık depremden sonra hikâyesini anlattı!Deprem İş insanı Mehmet Bulanık’ı da etkiledi. Hatay'ın en büyük zincir marketlerinin sahibiydi. 23 marketinden 20'si ve 8 evi yıkıldı. Şimdiyse çadırda yaşıyor. Bulanık, Hatay'ı ve çalışmayı bırakmayacaklarını söylüyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Alper Öztürk, Bulanık'a mikrofon uzattı, etkileyici hikayesini kayıt altına aldı. Peki, Mehmet Bulanık kimdir?
10.03.2023Gündem
Hatay'ın en zenginlerindendi şimdi çadırda
Hatay'ın en zenginlerindendi şimdi çadırdaDeprem, yaş, statü, makam ayırt etmedi, milyonlarca kişinin hayatını kararttı. İş insanı Mehmet Bulanık, Hatay'ın en büyük zincir marketlerinin sahibiydi. 23 marketinden 20'si ve 8 evi yıkıldı. Şimdiyse çadırda yaşıyor. Bulanık, Hatay'ı ve çalışmayı bırakmayacaklarını söylüyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Alper Öztürk, Bulanık'a mikrofon uzattı, etkileyici hikayesini kayıt altına aldı.
10.03.2023Vatan TV
Hatay'ın en zenginlerindendi! 20 marketi 8 evi yerle bir oldu: Oğlum 20 çeşit kahvaltıyı beğenmemişti
Hatay'ın en zenginlerindendi! 20 marketi 8 evi yerle bir oldu: Oğlum 20 çeşit kahvaltıyı beğenmemişti11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde tüm mal varlığını kaybeden iş insanı Mehmet Bulanık, CNN Türk Özel haberler şefi Fulya Öztürk'e konuştu. Bulanık, "Oğlum 20 çeşit kahvaltıyı beğenmemişti, şimdi depoda çaydanlık bulunca hazine bulmuş gibi sevindik" dedi.
10.03.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bulanık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bulanık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.