Buharkent

Buharkent

Son dakika buharkent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buharkent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buharkent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buharkent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buharkent gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 buharkent haberi bulunmuştur. Tüm buharkent haberleri aşağıda listelenmiştir.
'İlçeye gidiyorum' diyerek evden çıktı, köprüde ölü bulundu! Şok eden olay
'İlçeye gidiyorum' diyerek evden çıktı, köprüde ölü bulundu! Şok eden olay Aydın'ın Buharkent ilçesinin kırsal Menderes Mahallesi'nde dün ilçe merkezine gideceğini söyleyip evden çıkan, bin daha da haber alınamayan Nuriye Öztürk (30) bu sabah Menderes Köprüsü'nde ölü bulundu.
4.11.2023 Yaşam
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak?
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak? Aydın Söke TOKİ kura sonuçları 2023 merakla takip ediliyor. TOKİ Aydın Söke çekiliş sonuçları ve çıkan isim listesi sorgulaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 TOKİ Aydın Söke kura çekiliş sonucu e-Devlet şifreniz ve T.C. Kimlik numarası ile kolayca sorgulanabiliyor. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar konutlar için yüzde 10 peşinat ödeyecek ve evleri 240 ay vade ile satın almış olacak.
31.01.2023 Ekonomi
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama Aydın TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak, Aydın TOKİ sonuçları isim listesi belli oldu mu? TOKİ Aydın kura sonuçları listesi için aramalar hızlandı. TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında Aydın’da Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan ilçelerinde inşa edilecek binalar için kura çekimleri canlı olarak gerçekleştirilecek. Aydın TOKİ kura sonuçları isim listesi çekilişin ardından e-Devlet toki.gov.tr duyurular üzerinden sorgulanabilecek. TOKİ sonuçları, YouTube canlı yayın ekranı üzerinden de takip edilebiliyor. İlk olarak şehit ailesi, gazi, engelli, emekli, genç kategorisi, asil ve yedek TOKİ başvurusu kabul edilenler listesi açıklanıyor. İşte Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 ve isim listesi sorgulama…
31.01.2023 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Ünlü sanatçı her şeyi bir kenara bırakıp köyüne yerleşti!
Ünlü sanatçı her şeyi bir kenara bırakıp köyüne yerleşti! 70'li yılların sonunda çıkardığı albümle geniş bir hayran kitlesi edinen Halk Müziğinin usta ismi, şehrin kalabalığını bırakıp köy hayatına geçiş yaptı.
10.08.2022 Magazin
Barış Yurtçu konser öncesi açıklama yaptı: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz!
Barış Yurtçu konser öncesi açıklama yaptı: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz! Aydın Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür-Sanat ve Taze İncir Festivali'nde Bedia Akartürk, Bilal Sonses ve Kolpa grubu konser verdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün süren festivalde sahneye çıkan Kolpa, hareketli ve duygusal şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Ünlü müzisyen Barış Yurtçu, konser öncesi açıklamalarda bulundu.
9.08.2022 Magazin
Fiyatlar belli oldu! 35 TL'den satışlar başladı
Fiyatlar belli oldu! 35 TL'den satışlar başladı 35 TL'den satılmaya başlandı. Tezgahlardaki yerini aldı. Aydın’ın Buharkent ilçesinde taze incir sezonu başladı. Dünyaca ünlü erkenci taze incirin başkenti olarak bilinen Buharken’te diğer bölgelere göre 2 hafta önce olgunlaşan taze incirin hasat edilmeye başlaması ilçeyi de hareketlendirdi. İhracat hazırlığı yapan üreticiler şimdi de taze incir festivali için gün sayıyor. Öte yandan İncir fiyatları 35 liradan satılmaya başlandı. İşte son dakika haberinin detayları...
31.07.2022 Ekonomi
Pideciye domuz etli tuzak
Pideciye domuz etli tuzak Aydın’ın Buharkent ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 5996 sayılı yönetmeliğine göre Gıda Tağşiş ayıplı ürünler listesinde yer alan ve pide iç malzemesinden yapılan denetimde domuz eti tespit edilen işletme sahibi Meryem Lek, kendilerine tuzak kurulduğunu iddia etti. Lek, "Tanımadığım bir şahıs pide yapılmak üzere iç malzeme bıraktı. Pideleri yaparken, ekipler şikayet üzerine denetime geldi. Yapılan kontrolde bırakılan pide iç malzemesinde domuz etine rastlandı. Bize tuzak kuruldu. Adalet yerini bulacak" dedi.
7.03.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında dünyaya duyurdu: Oyunlarını bozduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında dünyaya duyurdu: Oyunlarını bozduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gökbel Barajı, 4398 Kişilik Öğrenci Yurdu, ADÜ Hastane Ek Hizmet Binası ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Aldığımız tedbirlerle yurtdışından Türkiye'ye yapılan saldırılarda kullanılan araçları etkisiz hale getirdik. Kura endeksli Türk Lirası dedik tüm oyunları bozuldu. Başaramayacaksınız" dedi.
15.01.2022 Siyaset
Fotoğraf çekerken buldular! Ne olduğunu öğrenince şaşkına döndüler
Fotoğraf çekerken buldular! Ne olduğunu öğrenince şaşkına döndüler Aydın'da kırsal alanda gezinti yapan iki arkadaşın bulduğu taşın "demir meteoridi" olduğu belirlendi.
11.09.2021 Yaşam
Otomobilin çarptığı özel harekat polisi hayatını kaybetti
Otomobilin çarptığı özel harekat polisi hayatını kaybetti Aydın'ın Buharkent ilçesinde otomobilin çarptığı özel harekat polisi yaşamını yitirdi.
18.08.2020 Yaşam
Aydın'da korkutan deprem!
Aydın'da korkutan deprem! Aydın'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
17.04.2020 Gündem
Turizm merkezleri ile ilgili yeni düzenleme!
Turizm merkezleri ile ilgili yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 30 turizm merkezi ile 5 kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi iptal edilirken, 31 turizm merkezi ile 10 kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesinin sınırları yeniden belirlendi.
13.09.2019 Ekonomi
Kan donduran gerçeği itiraf etti
Kan donduran gerçeği itiraf etti Aydın'ın Buharkent ilçesinde 9 gün önce ortadan kaybolan Mehmet Çakıray'ın (34) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.
18.05.2019 Yaşam
Kılıçdaroğlu ve Akşener ortak miting yapacak
Kılıçdaroğlu ve Akşener ortak miting yapacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 7 Mart Perşembe günü Aydın'da düzenlenecek ortak mitingle halka seslenecek.
5.03.2019 Siyaset
Çorlu’da çöken menfez tam bir asırlıkmış!
Çorlu’da çöken menfez tam bir asırlıkmış! Çorlu’da 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasıyla ilgili hazırlanan bir rapora göre 101 yıldan yaşlı kagir kemer menfez, kuvvetli yağışa dayanamayınca facia meydana geldi
14.08.2018 Gündem
Trenin geçmesine 15 dakika vardı
Trenin geçmesine 15 dakika vardı Denizli-Aydın arasında rayların altının boşaldığını Emin Sarıoğlu adlı bir vatandaşın görüp belediye başkanına bildirdiği belirtildi. Başkan Erol “Vatandaş arayınca hemen TCDD’de şefini aradım” dedi
31.07.2018 Gündem
Kaymakam sokakta sabahladı
Kaymakam sokakta sabahladı Aydın’ın Buharkent’te dün akşam saatlerinde gerçekleşen aşırı yağışın ardından oluşan selin yaralarını sarmak için yetkililer seferberlik ilan etti. İlçe Kaymakam Vekili Güher Sinem Büyüknalçacı, belediye başkanı ile birlikte geceyi sokakta geçirdi.
31.07.2018 Gündem
Anadolu’nun kadın evliyaları! Fatma Yıldız Hanım
Anadolu’nun kadın evliyaları! Fatma Yıldız Hanım Türbesi Merkezefendi’de bulunan Fatma Yıldız Hanım Denizli’yi Haçlılardan kurtaran kadın olarak biliniyor...
7.06.2018 Ramazan
Aydın'da otomobil deveye çarptı: 2 yaralı
Aydın'da otomobil deveye çarptı: 2 yaralı Aydın’ın Buharkent ilçesinde karayoluna çıkan pehlivan deveye iki otomobil çarptı. Otomobillerin hurdaya döndüğü olayda 4 kişi yaralanırken değeri 200 bin TL’yi bulan Çölağası isimli 12 yaşındaki deve telef oldu. Olayı duyan deve sahipleri olay yerine gelerek gözyaşı döktü.
24.04.2018 Yaşam
DHKP/C üyesi yol kontrolünde yakalandı
DHKP/C üyesi yol kontrolünde yakalandı Aydın'ın Buharkent ilçesinde yapılan yol kontrolünde DHKP/C üyesi olduğu iddia edilen bir kişi yakalandı.
29.09.2021 Gündem
MHP'de hem istifa hem arbede
MHP'de hem istifa hem arbede Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buharkent İlçe Başkanı Yüksel Güngördü sosyal medya hesabından 18 yönetim kurulu üyesiyle istifa ettiğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Isparta'da 1 haftadır aranan genç ölü bulundu
Isparta'da 1 haftadır aranan genç ölü bulundu Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde okuyan ve kendisinden 1 haftadır haber alınamayan 22 yaşındaki Buharkentli Avni Orhun Suner, ormanlık alanda ölü bulundu
28.06.2017 Yaşam
'Fakirin altını' 10 TL’den satılıyor
'Fakirin altını' 10 TL’den satılıyor Aydın’da incir meyvesinin olgunlaşması için, incir ağaçlarına asılan ilek Bozdoğan’da 10 TL'den alıcı buluyor.
8.06.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Buharkent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buharkent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.