Bot

Bot

Son dakika bot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bot gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.450 bot haberi bulunmuştur. Tüm bot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çanakkale açıklarında göçmenleri taşıyan bot battı
Çanakkale açıklarında göçmenleri taşıyan bot battı Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında kaçak göçmenleri taşıyan bot battı, bölgede ekipler arama kurtarma çalışmalarına başladı. Batan bottaki 2'si bebek 8 kaçak göçmenin cansız bedenine ulaşıldı.
15.03.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları, 3'üncü gününde de sürüyor. Denizin 51 metre derinliğinde tespit edilerek görüntülenen 'BATUHAN A' isimli gemiye bugün dalışın gerçekleştirilmesi beklenirken, kayıp 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenlerinin de gemide olduğunun tespit edildiği öğrenildi.
17.02.2024 Gündem
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp İzmir'in Dikili ilçesinde, balıkçı teknesi battı. İlk belirlemelere göre, teknede bulunan 10 kişiden 3'ünün yaşamını yitirdiği, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Kayıp olan kişileri arama çalışmaları sürüyor. 
30.01.2024 Gündem
Denizde ‘ceset’ devriyesi: Deniz kademeli olarak aralıksız didik didik taranıyor
Denizde ‘ceset’ devriyesi: Deniz kademeli olarak aralıksız didik didik taranıyor Antalya’da son 1 haftada kıyıya vuran 8 ceset vakası ardından Akdeniz açıkları taranmaya başlandı. Deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri ara vermeden hem kıyı hem de açığı kademeli olarak didik didik tarıyor. Çalışmalara havadan da destek veriliyor. Şuana kadar yapılan taramalarda ise herhangi bir cesede rastlanılmadı.
23.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemiz kendi savaş gemisini tasarlayan, inşa eden ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülke arasında yer alıyor. Elektronik harp alanında öncü olan ülkemiz, İHA ve SİHA üretiminde de artık dünyanın ilk 3-4 ülkesinden biri. Bunu da öyle büyük güçlerin desteğini alarak değil, küresel tedarikçilerin çıkardığı zorluklara ve uyguladığı gizli açık ambargolara rağmen başardık. Hep söylediğim gibi kendi göbeğimizi kendimiz kestik. Daha önce bize silah verenler, attığımız kurşunların çetelesini tutardı. Teröre karşı yürüttüğümüz mücadelede sürekli engellerle karşılaşırdık. Kendi geliştirdiğimiz silahları kullanarak tüm bu sorunları aştık. Sınırlarımız içinde ve dışında, terörle mücadele operasyonlarını rahatça yapabiliyoruz” dedi.
19.01.2024 Gündem
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı Dünyaca ünlü metal grubu Megadeth’in 8 yıl aradan sonra 12 Haziran’da İstanbul’da vereceği konserin internet üzerinden satışa sunulan biletleri, dakikalar içinde tükendi. 23 Mayıs’ta Türkiye’de konser verecek olan Scorpions grubunun biletleri de yok sattı. Her iki müzik grubunun biletleri tükenince, internet üzerinden yaklaşık 10 katı fiyatla ilanlar verilerek satılmaya başladı.
15.01.2024 Gündem
Diyarbakır’da kaybolan 68 yaşındaki vatandaş 30 saattir aranıyor
Diyarbakır’da kaybolan 68 yaşındaki vatandaş 30 saattir aranıyor Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde akrabasını ziyaret etmek için evinden çıkan 68 yaşındaki vatandaş, 30 saattir ekiplerin yoğun çalışmasıyla aranırken, kayıp şahsın telefonuna rastlandı.
9.01.2024 Gündem
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı İzmir'in Karaburun ve Seferihisar ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen can salları ve lastik bot içerisinde bulunan toplam 96 düzensiz göçmen kurtarıldı.
27.12.2023 Gündem
İzmir'de 173 kaçak göçmen yakalandı; 15 organizatöre tutuklama
İzmir'de 173 kaçak göçmen yakalandı; 15 organizatöre tutuklama İzmir'in 4 farklı ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 173 kaçak göçmen yakalandı, 15 organizatör tutuklandı.
23.12.2023 Gündem
Zeytinburnu'nda yakıt tankeri karaya oturdu
Zeytinburnu'nda yakıt tankeri karaya oturdu Zeytinburnu Sahili'nde karaya oturan 'Kadriye Ana' isimli yakıt tankerini kurtarma çalışmaları kapsamında hasar tespit incelemesi başladı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği hasar tespit çalışmaları sonrasında, uygunluk durumunda tankerin Tuzla Tersanesi'ne çekileceği öğrenildi.
29.11.2023 Gündem
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku dosyasında baş şüpheli Zeinal A.’nın, polislikten ihraç edilen babası E.Y.’ye ait olan ve polis tutanağında olaydan bir gün önce Gülistan’ın zorla bindirilmeye çalışıldığı belirtilen otomobilin, soruşturmanın açıldığı 7 Ocak’ta il dışına çıkarıldığı ve yaklaşık bir hafta sonra tekrar kente getirildiği ortaya çıktı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu aracın içerisinde DNA incelemesi yapın dedik, PTS’sini takip edelim dedik. Yani Elazığ’a gitmişse, buradan da başka yere gitmişse onu da takip edelim dedik. Dosyada bunların hepsini istedik ama taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi” dedi.
17.11.2023 Gündem
Mercedes’i böyle sömürdüler! Galerici tek tek itiraf etti: Araç başına 50 bin lira alıyordum
Mercedes’i böyle sömürdüler! Galerici tek tek itiraf etti: Araç başına 50 bin lira alıyordum Mayıs ayında Türkiye’de internetten araç satışına başlayan Mercedes-Benz’in, durumu fırsat bilen galeriler tarafından hack’lendiği iddia edilmişti. Olaydan aylar sonra Alman otomotiv devinin internet sitesine bot yazılımla müdahale ettiğini ileri süren galerici Hürriyet’e konuştu: “Araç sisteme düşmeden 5 saniye önce haberimiz oluyordu. Müşterilerimizden araç başına 50 bin TL komisyon alıyorduk.” Mercedes-Benz ise iddiaları “Sabote etmeye çalıştılar ama hızla tedbirimizi aldık” şeklinde yanıtladı.
31.10.2023 Yaşam
Twitter paralı mı oluyor?  Elon Musk açıkladı
Twitter paralı mı oluyor? Elon Musk açıkladı Elon Musk, daha önce Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'in tüm kullanıcılar için ücretli olabileceğini açıkladı.
19.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, hareket halindeki durdukları lastik bot içinde Afganistan uyruklu 39 kaçak göçmen yakaladı.
17.09.2023 Yaşam
Şişme botla sürüklenen 4 kişi, 13,5 saat sonra kurtarıldı! Şans eseri kurtuldular
Şişme botla sürüklenen 4 kişi, 13,5 saat sonra kurtarıldı! Şans eseri kurtuldular Tekirdağ'da şişme botla denize açıldıktan sonra kaybolan 4 kişi, Marmara Adası önlerinde fark edilip, 13,5 saat sonra Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
11.09.2023 Yaşam
Ali Sabancı yoğun bakımdan çıktı
Ali Sabancı yoğun bakımdan çıktı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, evlilik yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri Yunanistan’da geçirdikleri bot kazasında yaralanmıştı. Ali Sabancı yoğun bakımdan çıktı.
31.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor Yunanistan’da tatilde olan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza geçirdi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi. Akşam saatlerinde hastaneye gelen İstanbul Valisi Davut Gül "Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" açıklamasını yaptı.
27.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi. Sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi. Sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama Ali Sabancı'nın kullandığı Zodyak bot Yunan adası Lipsi'de kayalıklara çarptı. Kendisi ve eşi Vuslat Doğan Sabancı yaralandı. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi.
26.08.2023 Ekonomi
Tur teknesi çalışanı 6 kişi tarafından sopalarla ve demir çubukla dövülen genç konuştu
Tur teknesi çalışanı 6 kişi tarafından sopalarla ve demir çubukla dövülen genç konuştu Antalya’nın Alanya ilçesinde gezi teknesi çalışanı olduğu iddia edilen 6 kişinin saldırısına uğrayarak tahta ve demir sopalarla dövülen gurbetçi Cemil Akgün, “Anam yaşında bir kadın üzerinden iftira attılar, ben Müslümanım Elhamdülillah, taciz falan hayatta yapmam, böyle şeylerle alakam yok. Ben buranın çocuğuyum. Kafamda ve vücudumda yaralar var. Aklımla oynadılar, şikayetçi olmadım. Allah onların haklarını verecek ama devletimden de bir şey beklerim. Bir tane demir eğdiler vücudumda, parmağım kırık. Dudağıma dikiş atıldı” dedi. Öte yandan Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, "Olaya karıştığı belirlenen iki tekne, bizim yaptırımımızla 30'ar gün bağlandı. Ayrıca belediye de ruhsat iptali için işlemlere başladı" dedi.
7.08.2023 Yaşam
Şile'de botta kadın döven saldırgan yakalandı! Flaş gelişme
Şile'de botta kadın döven saldırgan yakalandı! Flaş gelişme ŞİLE'de deniz ortasında botta kadın döverken görüntülenen Ş.Ö. gözaltına alındı.
5.08.2023 Yaşam
İstanbul'da denizin ortasında kadın şiddet! O anlar böyle görüntülendi
İstanbul'da denizin ortasında kadın şiddet! O anlar böyle görüntülendi Şile'de botta tartıştığı kadını darbeden bir kişi sahildekiler tarafından görüntülerdi.
4.08.2023 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Bot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.